Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
megbosszulhatja magát a sok kihagyott helyzet..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
azért még 1 gólt szerezni kéne

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney ziccer

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ismét giggs

penészthozópára
igen, viszont rengeteg helyzetet hagytunk ki. Anderson viszont ma mintha támadóbb felfogásban lett volna pályára küldve. A labdái meg eszméletlen jók. Szerintem jól játszunk, lehetne ez 3-4 gólos elõny is.. A portsmouthnak helyzete se nagyon volt.

One Love, One United!

MR ME
így van, öröm volt nézni a játékunkat végre megint 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

fletch is kihagy egy helyzetet
ez most az a csapat, amely azt a hosszú sorozatot csinálta idén!

Matthew Prosac
Fletcher -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney lesgól 😞

Matthew Prosac
AAaaaaaaaaaaa Giggs megint!...

giggs megint...

Tyler1
ezt adja most az ES2????

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
csak nekem halt meg a stream? :S

Matthew Prosac
Giggs bmeeeeeeeeg!

MR ME
sry 😄

Atti12
Roooneey! 😊

(kiütöttél)😄

Matthew Prosac
ROOOOOOOOOOOONEYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!

MR ME
annyi

HunnernesKonge
1-0 nekünk Rooney 😄
Oziris666
Az igaz,de õk kirívóan sokat szereztek az utsó percekben...

Atti12
gyárekek vezetünk a milan ellen 😄

jogos! 😊
még sajna nem volt idõm, de amint lesz meglesem 😊

ha ezen múlana, akkor a többi csapattól is levonhatnák azokat a pontokat és így nem hiszem, hogy sokkal lejjebb lenne a mostaninál, mert ugye nem csak õk szereztek állandóan ott pontot

Oziris666
1-2 meccsel ezelõtt mondták h a Pool 18pontott gyûjtött össze az utsó 5-10percben a bajnokságban!Enélkül jó középcsapat lenne kb 😊

igen persze... ha mind a 4 bejon akkor 200

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Rash87
De ez 4 meccs összege,nem?

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Jogos! Majd javítva szerintem.

Atti12
az szép. szurkolok 😊

Fabio Capello
Nem szõrszálhasogatás, csak szúrja a szemem, Macheda miért nincs ott a bannerban? 😄

200 000

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Atti12
én úgyérzem hogy ma meglesz 😊 Mennyit nyerhetsz ha bejön? 😄

Rash87
Van pénz! 😄
Ám ma nyerniük kell... szal más válaszásuk nincs 😊

Gyerekek ma nagymennyiségü pénzt ( 50 000 ft) -ot tettem a MAnchester mai meccsére, a hétvégi meccsére ... továbbá (megfogotok ölni) A cheslea mai meccsére , a Liverpool hétvégi meccsére, és az Arsenal hétvégi meccsére .. imádkozni fogok...termeszetesen MU drukker vagyok,de nem muszaj a poolnak,vagy a Chelseanek elbukni a bajnoksaágot, elég az ha a Mu megnyeri 😄 Szerintem ugy oke.... mai meccsre mik a kilátások ?? Kezdõcsapat,esélyek ??? Nyerni muszaj azt tudom

Atti12
Wes felépült novemberi sérülésébõl - Sky Sports
Sir Alex Ferguson legnagyobb örömére a Manchester United saját nevelésû játékosa, Wes Brown ismét bevetésre kész.

Igaz a skót edzõlegenda az elõzõ héten még halasztgatta angol játékosa visszatérését, de Brown azóta a tartalékcsapatban gond nélkül lejátszott már egy órát is a Preston North End ellen.

Most pedig a november óta sérülés miatt harcképtelen Wes kész visszatérni az elsõ csapat színeiben is. A Portsmouth elleni ütközet ugyanakkor még túl korainak tûnik Brown számára, de könnyen elképzelhetõ, hogy az angol válogatott védõ a hétvégi Tottenham elleni találkozón már ott lesz a Vörös Ördögök csapatában.

😊

minden mérkõzés más és más ,kitudja akkro milyen napot fognak ki a fiúk...
még lehet h otthon nem is bírtok velük 😊
Atti12
19:05

penészthozópára
Mikor kezdõdik a ligaverõ Milan meccse ma? Mer, ha nem ütközik a mienkkel, akkor leülök megnézem, lehet röhögés lesz a vége 😄

One Love, One United!

Atti12
Aki esetleg nem látta volna a tegnapi meccset.

Összes gól és a angyobb helyzetek.

Rash87
Mai meccsre:
-->STEAM<--

Rash87
Én is pont így voltam... 0-1nél jókedvûen leültem nézni már a meccset... 😄 Erre 10 perc alatt fordítottak...Tv kikapsz,s mentem msnre ^^ Igaz kiváncsiságból végén bekapcsoltam a tvt,s hát nem kicsit meglepett,jó kis utolsó 10 perc volt. Ettõl függetlenül hihetetlen gyenge az Arsenal védelme,ami nekünk jól fog jönni Bl-ben.

hát én miután fordított a pool, kikapcsoltam a gépet, mondom tönkreverik ezt az arsenalt... hála a jó égnek tévedtem 😊
arsavin bekakilás, amit csinált.
persze jött a szokásos 93. perces gól :S (végre nem gyõztes)
már annyi volt, h ma elkezdem összeszámolni a 3 bajnokesélyes 85. perc után lõtt góljait pusztán kíváncsiságból (igen, tudom, h addig tart a meccs, amíg... de akkor is! ami sok az sok)

ja és megmondtam, h a 96. percig kell várni, h a pool ne rúgjon már gólt a meccsen 😊

Atti12
Na Andrij papa megtette a magáét 😊 Innentõl rajtunk a sor. Ma GLORY MU!

penészthozópára
hijje bazeg 20 perc után elaludtam a tegnapi meccsen 😄 rofl picsába nagy meccs lehetett. Arshavinnak max respect, nem semmi.. Ha hozzuk a 2 elmaradt meccset a saját kezünkbe tartjuk a bajnokságot. És hát az Arsenal elleni meccs nem lesz könnyû, de ha megnyerjük 1 potya meg 2 öngóllal az is jó 😄 (najó nem😊

One Love, One United!

jaa igen elnéztem 😄 de viszont 2 elmaradt meccs van igy ha azokat hozzák kkor 6 pont elõny..
MR ME
4pontost tuti nem, mivel most vagyunk egálban és csak 3 pontot kapink ha nyerünk 😊

én megmondtam az arsenal a rangadókon jól szokott szerepelni 😄 dicsõségére váljon,hogy a pool minekit oda vissza vert de õvelük nem bírt el!
egyébként a mu bajnok lesz,holnap megszerzi a 4 pontos elõnyét.A porsmouth ottthon kötelezõ megverni...bár nem lesz könnyü de hozni fogják 1 góllal a mecset
MR ME
hát lesz...

Barnabyka
*BL-ben
Sry.

Barnabyka
BÉ-ben nem játszhat szóval emiatt nem kell aggódnotok😊

Tyler1
lesz gondunk ezzel az Arsenallal úgy érzem :S

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.