Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindenképpen továbbjutásra számítok, aztán majd meglássuk
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ez csak a csoportmeccsek után törlõdik
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Glory, Glory Man. United!
a zárójel a lényeg. Nem vagyok naiv. És szerintem, aki a tavaly nyári Ronaldo saga-t átvészelte az se naiv.
Teveznek drukkolok, hogy lõjjön már gólt, egyszerûen sehogy se jön neki össze. Az odavágón is lõhetett volna csak õ 2-t. Másrészt remélem sem Evra és Rooney nem kap sárgát, mer akkor nem játszhatnak a döntõben.
GLORY MU!
One Love, One United!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Arsenal: Almunia - Sagna, K. Toure, Silvestre, Gibbs - Diaby, Song - Walcott, Fabregas, Nasri - Adebayor
Man Utd: Van der Sar - O'Shea, Rio Ferdinand, Vidic, Evra - Fletcher, Carrick, Anderson - C. Ronaldo, Tevez, Rooney
(nb1.hu)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bár õ a házigazda, de mi is ide járunk így nekünk is van beleszólási jogunk a dolgokba.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
viszont egy frissítést kaphatna 😄
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mellesleg alig várom a holnapot 😊 Nem érzem teljesen biztosnak a továbbjutást mégse gondolok arra, hogy kiesnénk. Elvileg a szerdai középpálya fog kezdeni, hétvégén azért pihentetett mindenkit Fergie.
One Love, One United!
vagy ha mégis akkor jó nagy ökör
ReD DevilS 4 LifE
One Love, One United!
ez az a "szerencsefaktor", amirõl ha jól emlékszem etelkozi vata beszélt, h nagyon ott van a poolnál idén és ami vmilyen szinten sajnos benne van a fociban
http://www.powerplaymanager.com/r57633
One Love, One United!
Az Inter vezetõedzõje, José Mourinho 100%-ig biztos benne, hogy a Chelsea–Barcelona elõdöntõbõl gyõztesen kikerülõ együttes fogja megnyerni a Bajnokok Ligáját.
"100%-ig biztos vagyok abban, hogy bár a Manchester United továbbjut az Arsenal ellen, az a csapat fogja megnyerni a Bajnokok Ligáját, aki a másik ágról jut be a döntõbe" - nyilatkozta Mourinho.
sztem a kurva anyját!
One Love, One United!
Bár korábban több spanyol és angol hírforrás is tényként kezelte a játékos Madridba szerzõdését, a jelek szerint a portugál szélsõ most végleg elhallgattatta a médiát.
"Nem gondolok többé a Real Madridra. Ez az álom már a múlté. Mostantól csak egy álomra tudok gondolni, az pedig a Manchester United. Emellett pedig az a célom, hogy Rómában ismét a United legyen a Bajnokok Ligája sorozatának gyõztese.
forrás manutdfanatics.hu
Nagyon örülnék, ha nem csak pletyka lenne. Nagyon kell a csapatnak Ronaldo.
One Love, One United!
One Love, One United!
1. brazil válogatott, 1970
2. Manchester United, 1999
3. Real Madrid, 1960
4. Liverpool, 1984
5. Arsenal, 2004
6. angol válogatott, 1966
7. AC Milan, 1989
8. magyar válogatott, 1954
9. holland válogatott, 1974
10. spanyol válogatott, 2008.
😊