Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
sztem is 1:1 esetleg 2:1 lesz a vége
mindenképpen továbbjutásra számítok, aztán majd meglássuk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Matthew Prosac
sztem 2-1 lesz a vége az Arsenalnak, és idegenben lõtt góllal megyünk tovább. (esetleg egy jobbfajta 3-2 se lenne rossz 😊)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sziasztok...ma Arsen la -Manchester... multkor sok pénzt buktam Cheslea miatt ugye =gondolom emlékeztek ) Ma sok pénzt nyerhetek ezen a meccsen... csak ezt az 1 mérkõzést tenném fel.... tuti tipp ? szerintetek ??? esélyek mik ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

nemnem
ez csak a csoportmeccsek után törlõdik

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Rash87
Nem úgy van,h a döntõben minden lap törlésre kerül? Így emlékszek,bár lehet ez nem a BL-re vonatkozik,de valami ilyesmi vhol van<#vigyor5>

Glory, Glory Man. United!

penészthozópára
Szerintem nem elképzelhetetlen. Rooney-t néha hátrébb játszatja az öreg.

One Love, One United!

penészthozópára
"...szívesen jönne ide erre most ezt nyilatkozza (ha nyilatkozta..)."
a zárójel a lényeg. Nem vagyok naiv. És szerintem, aki a tavaly nyári Ronaldo saga-t átvészelte az se naiv.

Teveznek drukkolok, hogy lõjjön már gólt, egyszerûen sehogy se jön neki össze. Az odavágón is lõhetett volna csak õ 2-t. Másrészt remélem sem Evra és Rooney nem kap sárgát, mer akkor nem játszhatnak a döntõben.

GLORY MU!

One Love, One United!

MR ME
kétlem h 3 támadóval játszanánk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mayorpapa
Nekem a FIFÁ-ba már összejött az álomdöntõ, remélem ma este a fiúk is bejutnak

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
Amikor Tevez kezdõ,mindig rossz érzéseim vannak 😄

Tyler1
Teveznek ajánlom h vmit kezdjem magával ha már kezdõ 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

arsavin azér nem játszik mert nem játhat!!! ha figyelted õsszel a bl-t akkor még a zenith ben tolta ! UEFA nem engedi hogy 1 idényben 2 csapattal vegyél részt nemzetközi kupákban
robin hol van nem ugy volt h fog játszani?
hedonist
wenger érthetetlen, h arshavint aki 4 gólt rúgott a livonak, miért nem játszattja.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

John Cena
A várható kezdõcsapatok
Arsenal: Almunia - Sagna, K. Toure, Silvestre, Gibbs - Diaby, Song - Walcott, Fabregas, Nasri - Adebayor

Man Utd: Van der Sar - O'Shea, Rio Ferdinand, Vidic, Evra - Fletcher, Carrick, Anderson - C. Ronaldo, Tevez, Rooney
(nb1.hu)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

hedonist
naív vagy, biztos h ezt nem mondta szó szerint...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
elégedetlen banda <#idiota><#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Magic Boy
Ja-ja!<#vigyor0>

Bár õ a házigazda, de mi is ide járunk így nekünk is van beleszólási jogunk a dolgokba.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
ezért kellett volna a banner csere elött egy közvéleménykutatás 😊

Matthew Prosac
Arsenal meccs után eszközlöm, thxthepeace

MR ME
régi nekem is jobban tetszett, de ezzel sincs probléma

viszont egy frissítést kaphatna 😄

Matthew Prosac
bármikor visszarakhatom

Magic Boy
A régi szerintem sokkal jobb volt.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

penészthozópára
A szándékom az volt ezzel a bemásolt hírrel, hogy megmutassam Mourinho milyen kétarcú. Nemrég még arról beszélt, hogy a MU a világ legjobb csapata és hogy szívesen jönne ide erre most ezt nyilatkozza (ha nyilatkozta..).

Mellesleg alig várom a holnapot 😊 Nem érzem teljesen biztosnak a továbbjutást mégse gondolok arra, hogy kiesnénk. Elvileg a szerdai középpálya fog kezdeni, hétvégén azért pihentetett mindenkit Fergie.

One Love, One United!

Huszi84
Ezek a hírek szinte mind kamuk. Soha nem tudtam hinni az ilyeneknek. Egy ilyen szintû ember mint Mourinho,aki így ért a focihoz az szerintem nem beszél ekkora baromságokat,hogy "biztos nem a manchester nyeri meg a bl-t" <#ejnye1>
vagy ha mégis akkor jó nagy ökör

ReD DevilS 4 LifE

penészthozópára
Amíg a chelsea drukkereket bosszantja nem zavar. Amúgy meg nem érdekel mit gondolsz.

One Love, One United!

hedonist
akkor büszke lehetsz az erkölcsi szenzitivitásodra. (ka)

ma is 2 eléggé lesgyanús góllal nyert a pool (az 1. majdnem biztos, h les volt, 10bõl 9szer behúzzák)
ez az a "szerencsefaktor", amirõl ha jól emlékszem etelkozi vata beszélt, h nagyon ott van a poolnál idén és ami vmilyen szinten sajnos benne van a fociban

http://www.powerplaymanager.com/r57633

penészthozópára
Te én csak a véleményére mondtam. Amúgy sem szeretem szal megragadok minden alkalmat amikor le káanyázhatom 😄 Amúgy szerintem meg a Vasútépítõ Törekvés SE nyeri :p 😄D:AS😄AS😄A

One Love, One United!

John Cena
õk is nyerik!!😊

Atti12
Mariska néni szerint pedig a REAC nyeri a BL-t! elhiszed? Õ is csak egy ember, akinek véleménye van, nem kell ezt ennyire komolyan venni -.-

John Cena
szerintem is😄 és szerintem Chelsea fog továbbjutni!

penészthozópára
- Mourinho: Nem lesz BL címvédés
Az Inter vezetõedzõje, José Mourinho 100%-ig biztos benne, hogy a Chelsea–Barcelona elõdöntõbõl gyõztesen kikerülõ együttes fogja megnyerni a Bajnokok Ligáját.
"100%-ig biztos vagyok abban, hogy bár a Manchester United továbbjut az Arsenal ellen, az a csapat fogja megnyerni a Bajnokok Ligáját, aki a másik ágról jut be a döntõbe" - nyilatkozta Mourinho.

sztem a kurva anyját!

One Love, One United!

penészthozópára
Ha nem mondod észre se veszem rooney-t, vidát, evrat meg scholes-t 😄

One Love, One United!

Matthew Prosac
én azért fel tudok fedezni rajta 9-et is <#hawaii>

Tyler1
sztem is jobb volt az elõzõ 😊 ez olyan mintha csak 5 ember lenne a csapatban xD

penészthozópára
Ez is nagyon jó 😊

One Love, One United!

Rash87
Régebbi jobb volt.
De azért Tevez odab@sz😄

Matthew Prosac
egy kis vérátömlesztést eszközöltem a bannerba 😊

penészthozópára
Cristiano Ronaldo kijelentette, hogy nem gondol a Real Madridra.
Bár korábban több spanyol és angol hírforrás is tényként kezelte a játékos Madridba szerzõdését, a jelek szerint a portugál szélsõ most végleg elhallgattatta a médiát.

"Nem gondolok többé a Real Madridra. Ez az álom már a múlté. Mostantól csak egy álomra tudok gondolni, az pedig a Manchester United. Emellett pedig az a célom, hogy Rómában ismét a United legyen a Bajnokok Ligája sorozatának gyõztese.
forrás manutdfanatics.hu

Nagyon örülnék, ha nem csak pletyka lenne. Nagyon kell a csapatnak Ronaldo.

One Love, One United!

penészthozópára
Ha a mostani FA kupa meg lett volna és esetleg megnyerjük a BL-t meg a PL-t is lehet kicsit átrendezõdne a lista..

One Love, One United!

giornalista
az elsõ liverpooli pontvesztésig tart a bajnokság.
Atti12
<#gonosz1>

Golyo69
Grat..meg kell nyerni mostmár a Pl-t...nah meg a BL-t 😄

GGMU

Tyler1
elaludtam a meccsen basszus, de ahogy látom behúztuk 😊

hedonist
a 3. és a 2. helyetcserélhetne, sokkal reálisabban hatna egy angol laptól. mert azért ez vicc

Matthew Prosac
11. REAC, 2008-2009 <#vigyor1>

Atti12
Minden idõk tíz legjobb futballcsapata a Daily Mail szerint:
1. brazil válogatott, 1970
2. Manchester United, 1999
3. Real Madrid, 1960
4. Liverpool, 1984
5. Arsenal, 2004
6. angol válogatott, 1966
7. AC Milan, 1989
8. magyar válogatott, 1954
9. holland válogatott, 1974
10. spanyol válogatott, 2008.

😊

Atti12
Chelsea 1-1 Fulham 4 perc alatt.. nem lesz gyenge meccs 😄😄

Matthew Prosac
Most értem haza, hálisten egy igen jó hírre! Innentõl már meglesz gyerekek, nem lehet elcseszni! Glory glory Man United!!!!