Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penészthozópára
Szerintem nagyon helyes, hogy nincs alap ember most a holnapi kezdõnkbe. Kell a francnak egy sérülés :\ Veszteni valónk nincs, szóval most megmutathatják a srácok. A Newcastle meg ne essen már ki szvsz.

One Love, One United!

Forza Italia
nem olyan rossz. Ha valamit akarnak akkor nekik is bizonyítani kell erre nincs jobb esélyük mint a holnapi meccs és idegenbe.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

John Cena
sejettem hogy Tartalékosan állunk fel de azért ennyire...

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Nembiztos az, a Hull City hajtani fog a bent maradásért.

REAL MADRID

Rash87
Szerintem így is nyerni fogunk,attól függetlenül hogy nincs jelentõsége.
Amúgy azt meg díjazom,hogy az Euro2 a holnapi meccsek közül a miénket adja 😊

Glory, Glory Man. United!

Fabio Capello
csak egy csöppet tartalékos a felállás 😄😄😄

Matthew Prosac
elvileg a holnapi felállásunk a következõ lesz:

Kuszczak
G.Neville - Brown - J. Chester - F.Silva
Nani - Fletcher - Gibson - Tosic
Welbeck - Macheda

hááát izzéé 😊 fogadtam a Hullra, még ha nem is szép dolog 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sztem is
igazából messi nélkül sehol nem lenne a barca
míg ez nálunk ronaldo nélkül nem annyira biztos, mint tavaly

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Atti12
Egyértelmû szerintem hogy ebben az évben Messinek kéne kapnia.. Döntõtöl függetlenül.

én azt mondom messi ebben a szezonaban jobb teljesítményt nyújtott mint, ronaldo de most itt lesz egy kiváló alkalom a cáfolásra 😊 szerintem jelenleg õk 2en a legjobb játékosok...
hiába nyilatkozták mind2en h nem róluk fog szólni az egész döntõ de azért képesek eldönteni mindent ha arról van szó...

de várom már...😄
penészthozópára
Messi szerint a BL döntõn fog eldõlni, hogy idén Ronaldo vagy Messi kapja-e az Aranylabdát. Szerintem Ronaldo elõzõ idényéhez képest ez a mostani gyengébb, de így is szédületes. Azért 26 gól se semmi és még van pár meccsünk. Remélem a BL döntõn fogja a 30.-at rúgni 😄 :p Meg megint azt nyilatkozta, hogy nem megy el. Egyre biztosabb számomra, hogy marad bár ezek csak spekulációk.

One Love, One United!

sztem am nem néz ki rosszul...
penészthozópára
dehogynem. még 1 évig az lesz hiába nem támogatja már. ez le volt írva még amikor szerzõdést bontottak.

One Love, One United!

Atti12
ez hülyeség.. jövõre nem is AIG lesz a mezszponzor...

John Cena
szerintem fasza!!

hedonist
mert ez nem is mez csak egy póló, ez kamu. a felsõ az igazibb😊 de hát eddig sztem a mi mezünk veri az eddigi bemutatottakat. pedig eddig sztem a mu-jé volt a jobb jópár éve.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Jajj elõször azt hittem oda van PS-ve az a fekete csík, az valami szõrnyen csúnya ott.

REAL MADRID

Rash87
érdekes,nekem bejön

penészthozópára
hopp bocs a floodért, de ez nem próbababán van 😄 Szal javítanám magam, hogy így feszülõsen, névvel ellátva egészen tetszetõs. Nah offolom magam, GLORY MU

One Love, One United!

penészthozópára

Így próbababán szerintem jó.

One Love, One United!

Fabio Capello
az a fekete csík nem tetszik :/

penészthozópára

Az új mezünk elvileg jövõre. Mit gondoltok? Szerintem nem rossz, bár nem hiszem, hogy sokan fogjátok osztani a véleményem 😊

One Love, One United!

hedonist
margticciget

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

srácok hol fogjátok nézni a meccset?
pesten nem tudjátok hol lesz kivetítõs közvetítés?
Atti12
nincs Debrecenben football world 😞

Barnabyka
John Cena
na neee😄 m1 mosolyogtam egy jót😄

NeverwinterKING

\"You are fucking crazy people!\"

Atti12
😊

Nem hiszem hogy kapna lehetõséget most a döntõben, de az utolsó 2 idézet a nyilatkozatából nagyon szimpatikus 😛

NeverwinterKING
ez tényleg egy ütõképes csapat

\"You are fucking crazy people!\"

nekem sokkal jobban teccik a mai MU játéka mint a régebbié...
vida sztem jobb

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
Stam? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

soma22
mmint nem abbol, hanem az irl mostanibol

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atti12
akkor nyisd ki a szemed pislogj kettõt és nézd meg megint.. 😄

soma22
megmondom az igazat, nekem nagyon hiányzik ebbõl a csapatból Beck"s

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atti12
Giggsy szerinti legjobb MU:
-----Schmeichel/Van der Sar------
Neville - Stam - Ferdinand - Irwin
Beckham - Scholes - Keane - Giggs
---------Cantona - Rooney-----------

Jó is lenne 😮

penészthozópára
jaja, én is nagyon vágja a témát a srác. Akkor gondolom neked nem volt újdonság ez a videó 😊 Érdemes megnézni a többi videóját is nagy CR7 fan 😄

One Love, One United!

akkor hajrá fehérek😊
Atti12
jaj ennek a srácnak elég régóta követem a videóit, nagyon jól megcsinálja õket 😄

penészthozópára
Hát én viszont örülök. Legalább nem kell a barca ocsmány idegenbeli sárga mezét nézni fujj😄 áá már nagyon várom a döntõt, de szerencsére addig lesz még uefa kupa döntõ meg még rengeteg jó meccs.

addig is egy nagyon jó videó! 😉

One Love, One United!

Rash87
Ha megverjük,felõlem lehet hupilila is 😄 De tény,h pirosnak jobban örültem volna.

Atti12
Gondolj arra hogy tavaly fehérben vertük meg a barcat! 😊 De igen jobb lett volna vörösben, vagy stílszerûen kékben játszani a döntõt 😊

Rash87
Ennek nem örülök 😄

Atti12
A hétfõi sorsoláson eldõlt, hogy a Barcelona játszhat hazai szerelésében, gránátvörös-kékben a jövõ szerdai római Bajnokok Ligája-döntõben, míg ellenfele, a Manchester United fehér mezben lép majd pályára.
A „vörös ördögök” azért futballoznak fehérben, mert elsõ számú idegenbeli szerelésük kék színû, ami összekeverhetõ a Barcelona dresszével.

Francba 😞 Na mind1, pirosba már nyertünk, kékbe már nyertünk, fehérbe is nyerni kell legalább egyszer! 😄

Atti12
és 5-6 év után végre megtanult úgy angolul hogy mostmár érteni is lehet 😄

Cabell
nahát ilyennek sem láttam még CR-t

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hedonist
Most láttam, azt a videót, amin usain bolt-tal smúzolnak a mu-sok, és errõl jutott eszembe,h tök jó lenne, ha vmikor a PL- után rendeznének egy PL-es, mondjuk 50m/100m-es sprintversenyt,h ki a leggyorsabb az évben.

MR ME
ja énis azt néztem h dobálja össze vissza 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

penészthozópára
Brown mekkora arc ott mögötte 😄 Öntögeti piával meg piszkálja Ando-t 😄😄😄:

One Love, One United!