Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Love, One United!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
REAL MADRID
Amúgy azt meg díjazom,hogy az Euro2 a holnapi meccsek közül a miénket adja 😊
Glory, Glory Man. United!
G.Neville - Brown - J. Chester - F.Silva
Nani - Fletcher - Gibson - Tosic
Welbeck - Macheda
hááát izzéé 😊 fogadtam a Hullra, még ha nem is szép dolog 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
igazából messi nélkül sehol nem lenne a barca
míg ez nálunk ronaldo nélkül nem annyira biztos, mint tavaly
http://www.powerplaymanager.com/r57633
hiába nyilatkozták mind2en h nem róluk fog szólni az egész döntõ de azért képesek eldönteni mindent ha arról van szó...
de várom már...😄
One Love, One United!
One Love, One United!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
REAL MADRID
One Love, One United!
Az új mezünk elvileg jövõre. Mit gondoltok? Szerintem nem rossz, bár nem hiszem, hogy sokan fogjátok osztani a véleményem 😊
One Love, One United!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
pesten nem tudjátok hol lesz kivetítõs közvetítés?
\"You are fucking crazy people!\"
Nem hiszem hogy kapna lehetõséget most a döntõben, de az utolsó 2 idézet a nyilatkozatából nagyon szimpatikus 😛
http://www.powerplaymanager.com/r57633
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
-----Schmeichel/Van der Sar------
Neville - Stam - Ferdinand - Irwin
Beckham - Scholes - Keane - Giggs
---------Cantona - Rooney-----------
Jó is lenne 😮
One Love, One United!
addig is egy nagyon jó videó! 😉
One Love, One United!
Glory, Glory Man. United!
A „vörös ördögök” azért futballoznak fehérben, mert elsõ számú idegenbeli szerelésük kék színû, ami összekeverhetõ a Barcelona dresszével.
Francba 😞 Na mind1, pirosba már nyertünk, kékbe már nyertünk, fehérbe is nyerni kell legalább egyszer! 😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.