Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Királyi Gárda már tavaly nyár óta komoly erõket mozgósít a portugál játékos megszerzéséért, de a Vörös Ördögök hallani sem akarnak az üzletrõl.
Idõközben a madeirai születésû luzitán csillag álláspontja is megváltozott, és Cristiano a spanyolok folyamatos érdeklõdése ellenére is Manchesterben szeretné folytatni pályafutását.
A Real frissen megválasztott klubelnöke viszont Ronaldóval szeretné felfuttatni csapata pénzügyi helyzetét.
Perez ugyanis szentül hiszi, hogy David Beckham 2003-as átigazolását követõen ismét megszerzik a manchesteriek hetesét.
ReD DevilS 4 LifE
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Scholes a Stoke-hoz, Simpson a Birminghamhez, Tevez pedig a Cityhez igazol(legfrissebb hír, még nem biztos)!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Megnéztem az adatlapod és ezt küldöm neked sok szeretettel =D (egy másik Újpest szurkoló)
Megnéztem az adatlapod, és ezt küldöm neked sok szeretettel 😊 <#gonosz1>#gonosz1>
Vörös-mágia
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
One Love, One United!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
One Love, One United!
Egy jó csatár kell Tevez helyére. Berbatov is mehetne a levesbe a kispadra. Én Benzemát látnám szivesen.
ReD DevilS 4 LifE
ReD DevilS 4 LifE
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
One Love, One United!
Valencia lehet hogy jön, bár ezt is kétlem, de Ronaldot mostmár el kell engedni, láttuk mi lett belõle, hogy maradt, a meccsek nagyrészén kb a mezõny legrosszabbja volt, a végére szerencsére összeszedte magát és megmutatta, hogy a világ legjobb játékosa kimagaslóan.
De ettõl függetlenül neki mennie kell, egy fiatal de nagyreményû játékost kell venni a helyére, hogy kit, ne kérdezzétek..
#15923 Ehez meg csak egy kis pontosítás, Vidic és Rio is 189-189 cm 😊
engem már az átigazolás érdekel jobban!
One Love, One United!
2 évig mi voltunk a királyok, most meg nem! kicsit próbáljunk már túllépni ezen.
One Love, One United!
One Love, One United!
Remélem hogy nincs igazam, de sajnos korántsem tartom elképzelhetetlennek. (mellesleg mint ahogy néztem más is utalt hasonlókra).
Mindenesetre nem kell máglyára vetni rögtön, ezek csak összeesküvés elméletek.
A többivel annyiban egyetértek,h bunda mindenhol lehet és mindenhol van, fociban is lásd kelet-európa(mi is) és hát ugye juventus és társai,de biztos van angliában is csak kérdés,h mennyire meghatározóan, biztosan nem annyira,mint az olaszoknál,vagy spanyoloknál.
ezzel a lekezelõ hangnemmel pedig nem érsz el semmit a rossz hangulatot leszámítva.
a játékosok kb nem is szomorkodnak, Ferguson viccelõdik a riporterrel kb a pályán készített interjú alatt, ezt tényleg max akkor tudnám elképzelni, ha leszarták volna mert tavaly nyertünk, de annál már sokkal inkább el tudom képzelni a zsírozást.
Dõlj le aludni egy kicsit, mert ez már igencsak sok
"csak ahhoz a Tatabányának kellett volna a Barca ellen játszania."
a Barca egy nagyon jó csapat, idén alázott mindenkit...most akkor ha azt nézzük h a liverpool ellen se jött ki a lépés és kiszoptunk akkor az a meccs is el volt adva? ugyan már, egyszerûen nem jött össze, idén láthattuk ezt a manchester jóval szarabbúl is focizni!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tavaly nem tudom 100%ra mondani h a Chelsea ellen nem volt a mi javunkra valami lezsírozva, most még annyira sem, hogy ez nem volt.
Ez a csapat akarás nélkül is jobb mint amilyen itt volt, mellesleg ez egy baromság, nem akarni nem lehet egy BL döntõben, legfeljebb valamiért nem akarni, vagy direkt nem jól játszani, vagy esetleg a legjobbodat nyújtva is ilyen szarnak lenni, ez is lehetséges lenne, csak ahhoz a Tatabányának kellett volna a Barca ellen játszania.
Mögé kell nézni és kielemezni kicsit, és akkor annyira mindjárt nem elképzelhetetlen.
Nekem konkrétan megfordult a fejemben, hogy valamiféle bunda benne volt. Ne kérdezze senki hogyan, én nem tudom, hogy lehet megbundázni egy 90 perces focimeccset, de ezt gondolom.
Nekem konkrétan úgy tûnt - még ha ez azért ebben a formában nyilván szûrreális is - mintha megmondták volna nekik, hogy "jólvan fiúk, azért csináljatok szép dolgokat, de ha gólt lõnek, akkor ne hajtsatok olyan nagyon!"
Nem nehéz dolog ez, egyszerûen mikor máskor a taknyukon csúsznának, most nem csúsztak.
Ferguson elmondása szerint hónapok óta elemezték a játékukat, hát ennyire sikerült, hogy az õ tizenhatosuktól a mienkig elhátrálunk mikor elindul Iniesta vagy Xavi?
Vidic és Rio, akik mellett Drogba, Adebayor, Ibrahimovic, Adriano és hasonló játékosok maradtak levegõ nélkül, most mellettük fejel gólt egy 165 centis gyerek? (Vidic kb 190, Rio kb 195 centi sztem)
Nem csökkenti a gyanúmat az sem, hogy a meccs után kb nem is szomorkodott Fergietõl kezdve Ronaldoig az egész bagázs..
Nyilván sokaknak úgy tûnhet, hogy "keserûgésgmben" magyarázkodok, de ha a Forma1ben rendszeresen ezt csinálják, most miért ne csinálhatnák...
Én a legvalószinübbnek Valencia érkezését látom, de Kakat is bírnám a vörös mezben, pláne ha Ronaldo elpályázik tõlünk 😊