Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
unalmas unalmas unalmas!!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Huszi84
Florentino Perez szerint a Real Madrid számára a nyáron mindennél fontosabb lenne Cristiano Ronaldo megszerzése.

A Királyi Gárda már tavaly nyár óta komoly erõket mozgósít a portugál játékos megszerzéséért, de a Vörös Ördögök hallani sem akarnak az üzletrõl.

Idõközben a madeirai születésû luzitán csillag álláspontja is megváltozott, és Cristiano a spanyolok folyamatos érdeklõdése ellenére is Manchesterben szeretné folytatni pályafutását.

A Real frissen megválasztott klubelnöke viszont Ronaldóval szeretné felfuttatni csapata pénzügyi helyzetét.

Perez ugyanis szentül hiszi, hogy David Beckham 2003-as átigazolását követõen ismét megszerzik a manchesteriek hetesét.

ReD DevilS 4 LifE

Matthew Prosac
szerintem ha a sorok mögé látsz, akkor tudod a választ xD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Remélem ezt azért te sem gondoltad komolyan 😄

Glory, Glory Man. United!

Rudee
Perez 15ért nem fogja eladni. Nem is szabadna.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tyler1
na újabb név a listán: Huntelaar 15 milláért jöhet hozzánk!
Scholes a Stoke-hoz, Simpson a Birminghamhez, Tevez pedig a Cityhez igazol(legfrissebb hír, még nem biztos)!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

HunnernesKonge
kis OFF
Megnéztem az adatlapod és ezt küldöm neked sok szeretettel =D (egy másik Újpest szurkoló)
Atti12
kis OFF:
Megnéztem az adatlapod, és ezt küldöm neked sok szeretettel 😊 <#gonosz1>

John Cena
hazudszXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
tetszik <#eljen> Jó lett és tényleg érdekes 😄

Matthew Prosac
hali all. minap nyitottam egy blogot, de nem azért hogy magamról irogassak, hanem hogy két sráccal majd kitomboljuk írói vénáinkat. eddig két "cikket" írtam és a második kicsit ontopic 😊 meg igazából érdekes és talán viccesnek is találjátok. lehet kritizálni, olvassátok el mindenképp:

Vörös-mágia

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
Scholes helyére Miquel Veloso kéne és kész is lenne a csapat.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

penészthozópára
Benzema jöjjön, Tevez-t megtartani, Berbatovot eladni kéne és jó is lenne. Ronaldonak alap, hogy maradnia kell és szerintem maradni is fog. Középpályán Scholes helyére is igazolni kell vkit, mert lehet, hogy eligazol vagy abbahagyja a játékot a kevés játéklehetõség miatt. Jövõre a Jobhátvéd poszt is meg fog szilardulni, Neville a válogatottban készül az EB selejtezõkre, Brown szeptemberre teljesen fitt lesz és Rafael meg érettebb. Szóval olyan sok gond nincs és ezek a gondok se olya hûdenagyon megoldhatatlanok.

One Love, One United!

hedonist
nem, szerencsére nincs ez😊 legfeljebb a kis fejecskédben.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

John Cena
sry ez van

Zenszkij
Na a jövõ évre kell koncentrálni. Jól összeállt ez a csapat, Ronaldot kéne megtartani, Benzema meg jöhetne. Kaka vörös mezben gyönyörûen festene, de szerintem ez a transzfer nem fog létrejönni. Fergie marad, jövõre is harcban leszünk mindenért, és ez nagyon jó 😊. GO MU, köszönjük a szezont fiúk!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hedonist
megtisztelõ...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

John Cena
mert mindig csak a NÉGY nagy... azaz 3 nagy és 1 nagyon nagy😊

penészthozópára
Benzema tényleg nagyon jó lenne. Tudom hülyeség lehet ezt leírni, de talán jól jött a csapatnak, hogy így vert el minket a Barca. Ez nagyon nagy motivációt adhat a srácoknak, hogy megmutathassák ki az úr a háznál jövõre. Szóval, szerintem nincs semmi gond, jövõre még jobbak leszünk és motiváltabbak.

One Love, One United!

Huszi84
Remélem nem megy el Ronaldo.Kell õ nekünk.
Egy jó csatár kell Tevez helyére. Berbatov is mehetne a levesbe a kispadra. Én Benzemát látnám szivesen.

ReD DevilS 4 LifE

Huszi84
Sajnos be kell ismerni,hogy ezen a meccsen jobb volt a Barca. Semmivel nem tartom jobb csapatnak a mienknél. Nekik jó napjuk volt nekünk meg ritka szar. Ha 2 nappal elötte vagy 2 nappal utána játszuk le ezt a meccset lehet nyerünk. Megérdemelten nyert a Barcelona! Most jobbak voltak.Grt!

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
annyira baromság h hivatalosan is bejelentették na mind1. egy alap pillért h akarsz jóreményû fiatalokkal helyettesíteni???

Atti12
és így is õ lõtte a legtöbb gólt a csapatunkból... :/

Cabell
Nem a hibáiról beszélek, hanem azokról a meccsekrõl, amiken lófaszt nem csinált, mert látszott, hogy nem akar. Nem véletlen volt jó a nagy meccseken, mert ott érzett motivációt, egyébként lófaszt nem csinált, csak sétálgatott, feldobta magát aztán fetrengett a földön...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

penészthozópára
Szerintem egyik meccsen sem volt a mezõny legrosszabbja. Volt a szezon alatt 3 labda amit elpasszolt és abból kaptuk a gólt, de ez mindenkivel elõfordul. Rossz meccse meg mindenkinek van. Ronaldo jobb, ha marad. Tudja õ is, hogy a legmagasabb szinten hétrõl-hétre csak Angliában tud játszani.

One Love, One United!

Cabell
nem lesz semmiféle Kaka, hogy jut egyáltalán az eszetekbe ilyen baromság?😄😄

Valencia lehet hogy jön, bár ezt is kétlem, de Ronaldot mostmár el kell engedni, láttuk mi lett belõle, hogy maradt, a meccsek nagyrészén kb a mezõny legrosszabbja volt, a végére szerencsére összeszedte magát és megmutatta, hogy a világ legjobb játékosa kimagaslóan.

De ettõl függetlenül neki mennie kell, egy fiatal de nagyreményû játékost kell venni a helyére, hogy kit, ne kérdezzétek..

Atti12
Anno Beckhamet egy Ronaldoval pótoltuk...

Tyler1
hát ha a madrid mégis Ronaldo mellett marad akk tuti h Kaká jönni fog! a lyukat vmivel bekell tömni, és nem hiszem h egy Valenciával kilehetne pótolni.

Atti12
Kaka úgy sem jön ide.. feleslegesen ezen rágódni.

Tyler1
ahogy látom nem csak mi akarjuk Kakát igazolni, a madridiak, a chelsea, de még a City is magáénak akarja a brazilt! tegnap ismét elutasította a madrid a Ronaldo igazolását övezõ híreket, szal kivácsni leszek mi lesz ebbõl...

Atti12
Nem hiszem hogy bármi is lelett volna zsírozva.. Fõleg tavaly. Max ha fû lehetett bezsírozva, és azért csúszott el Terry 😄 Bár akik ezzel védekeznek, hogy csak ezért nyertünk tavaly, még mindig emlékeztetem õket hogy VDS is elcsúszott, és így lõtt gólt Lampard.

#15923 Ehez meg csak egy kis pontosítás, Vidic és Rio is 189-189 cm 😊

Rash87
S ez neked miért okoz gondot?

John Cena
nyert a Buzi Chelsea:/ 2-1 Saha lötte Evertonba a gólt😊

Tyler1
év meccse ide v oda sajna elvesztettünk és nincs értelme azon vitatkozni h lefizették a birót az uefát még a serleget is! majd jövõre nyerünk aztán kész 😄
engem már az átigazolás érdekel jobban!

penészthozópára
Akkor mondd meg kérlek szépen mi másról beszéljünk? Mivel ez az év meccse nem az a szokásos, hogy 1-2 szóval elintézik. Tényleg felesleges dolog ezen veszekedni, de nincs más téma 😄

One Love, One United!

Tyler1
még mindig a BL meccsen vagytok kiakadva??? ha vesztettük, vesztettünk! ennyi! most tök felesleges összeesküvés elméleteket gyártani, meg azon filózni,h mi van ha...
2 évig mi voltunk a királyok, most meg nem! kicsit próbáljunk már túllépni ezen.

penészthozópára
"Ha jobban belegondolsz az elsõ 10 percben, ha bemegy valamelyik lövésünk a Barca biztos nem lesz BL döntõs" ezt kijavítanám bl gyõztesre 😄

One Love, One United!

penészthozópára
Tulajdonképpen értem mire gondolsz. Magyarázatot keresel arra, hogy egy ilyen kvalitásu csapat, mint a mienk, miért nem játszott úgy, ahogy azt akartuk volna. Vagy egyszerûen csak nem tudod elfogandni, hogy a Barca így vert el minket. Ha jobban belegondolsz az elsõ 10 percben, ha bemegy valamelyik lövésünk a Barca biztos nem lesz BL döntõs, de hát mégis bement és onnantól elment mindenkinek a kedve vagy nem tom, de luftokat rugtunk guruló labdába stb. Ezt fejben vesztettük el. Jött a Barca szerintem undorító passzolgatása a középpálya és a védelem között meg néhány ritmusváltás és ez nagyon idegeítõ tud lenni. Nincs nálad a labda vesztett helyzetben. Meg nem is ehhez vagyunk mi szokva.

One Love, One United!

Cabell
arra gondoltam, hogy mikor a Chelseasek siránkoztak, hogy a bíró ellenük fújt meg stb, akkor nem volt valamennyire igazuk, fogalmam sincs, hogy ott mi volt, mint ahogy itt sincs, és sokáig meg voltam gyõzõdve, hogy fociban ilyen nem fordulhat elõ, de sokáig arról is meg voltam, hogy a Forma1ben ilyen nem fordulhat elõ...

Remélem hogy nincs igazam, de sajnos korántsem tartom elképzelhetetlennek. (mellesleg mint ahogy néztem más is utalt hasonlókra).

Mindenesetre nem kell máglyára vetni rögtön, ezek csak összeesküvés elméletek.

hedonist
ellenünk?😄 lefizették terry-t,h csússzon el?😄 nanee. nincs olyan a világon,amiért Terry azt direkt lõtte volna mellé, sztem más sincs elõrébb nálunk,mint bl-t nyerni,mert még sosem nyertünk, és Terry végig a csapatban volt mialatt kiugrottunk annyira,h már ne csak big 3, hanem big 4 legyen a PL-ben.Az egy kiegyenlített meccs volt, nektek volt nagyobb szerencsétek amikor elcsúszott, meg persze 11-es lövésben jobbak voltatok akkor. ami nekunk egyébként sem errõsségünk.

A többivel annyiban egyetértek,h bunda mindenhol lehet és mindenhol van, fociban is lásd kelet-európa(mi is) és hát ugye juventus és társai,de biztos van angliában is csak kérdés,h mennyire meghatározóan, biztosan nem annyira,mint az olaszoknál,vagy spanyoloknál.

Matthew Prosac
neharagudj érte, de ilyen nyilvánvaló hülyeségre nem tudtam másképp reagálni. hogy mi eladjunk meccset, vagy hogy tavaly mi a javunkra volt lezsírozva (!!!), amikor egy tizenegyesen múlt minden...

Cabell
mondom, igaz szurkolók körében ilyet veszélyes mondani, de ettõl még nem fogom a véleményemet eltitkolni, még akkor sem, ha a legtöbb szurkoló beleborzong, ha csak belegondol ebbe.

ezzel a lekezelõ hangnemmel pedig nem érsz el semmit a rossz hangulatot leszámítva.

Cabell
nem mondom, hogy biztos, csak egyszerû tényeket figyelembe véve nem tartom elképzelhetetlennek.

a játékosok kb nem is szomorkodnak, Ferguson viccelõdik a riporterrel kb a pályán készített interjú alatt, ezt tényleg max akkor tudnám elképzelni, ha leszarták volna mert tavaly nyertünk, de annál már sokkal inkább el tudom képzelni a zsírozást.

Matthew Prosac
"Tavaly nem tudom 100%ra mondani h a Chelsea ellen nem volt a mi javunkra valami lezsírozva, most még annyira sem, hogy ez nem volt"

Dõlj le aludni egy kicsit, mert ez már igencsak sok

MR ME
túl sok összeesküvés elméletet gyártasz 😄
"csak ahhoz a Tatabányának kellett volna a Barca ellen játszania."
a Barca egy nagyon jó csapat, idén alázott mindenkit...most akkor ha azt nézzük h a liverpool ellen se jött ki a lépés és kiszoptunk akkor az a meccs is el volt adva? ugyan már, egyszerûen nem jött össze, idén láthattuk ezt a manchester jóval szarabbúl is focizni!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
kicsit féltem ezt ide beírni, mert féltem, hogy sokakban világ dõlne össze, ha egyáltalán valaki ezt feltételezné, de el kell fogadni, ez megtörténhet.

Tavaly nem tudom 100%ra mondani h a Chelsea ellen nem volt a mi javunkra valami lezsírozva, most még annyira sem, hogy ez nem volt.

Ez a csapat akarás nélkül is jobb mint amilyen itt volt, mellesleg ez egy baromság, nem akarni nem lehet egy BL döntõben, legfeljebb valamiért nem akarni, vagy direkt nem jól játszani, vagy esetleg a legjobbodat nyújtva is ilyen szarnak lenni, ez is lehetséges lenne, csak ahhoz a Tatabányának kellett volna a Barca ellen játszania.

Mögé kell nézni és kielemezni kicsit, és akkor annyira mindjárt nem elképzelhetetlen.

MR ME
egész egyszerûen az egész csapatban nem láttam a nagy akarást, a gól megfogta õket és mintha nem is hitték volna már el utána h õk ezt még megnyerhetik...kicsit elbízták magukat, túl sokat nyertek, tavaly megvolt a kupa, kb szaromle focit vettem észre a játékunkon. nem volt ebben semmi bunda, a bíró nem nekik fújt végig, azt meg azért ne feltételezzük egy Manchester Unitedrõl h jópénzért eladják a meccset 😊

Rash87
Chelsea-Barca meccs után minden elképzelhetõ...

Cabell
Elõre is kérem, hogy a BARCA A LEGJOBB MESSI ETO HENRY JEEE SZARMU típusu Barcások és egyéb fórumozók erre ne reagáljanak.

Nekem konkrétan megfordult a fejemben, hogy valamiféle bunda benne volt. Ne kérdezze senki hogyan, én nem tudom, hogy lehet megbundázni egy 90 perces focimeccset, de ezt gondolom.

Nekem konkrétan úgy tûnt - még ha ez azért ebben a formában nyilván szûrreális is - mintha megmondták volna nekik, hogy "jólvan fiúk, azért csináljatok szép dolgokat, de ha gólt lõnek, akkor ne hajtsatok olyan nagyon!"

Nem nehéz dolog ez, egyszerûen mikor máskor a taknyukon csúsznának, most nem csúsztak.

Ferguson elmondása szerint hónapok óta elemezték a játékukat, hát ennyire sikerült, hogy az õ tizenhatosuktól a mienkig elhátrálunk mikor elindul Iniesta vagy Xavi?

Vidic és Rio, akik mellett Drogba, Adebayor, Ibrahimovic, Adriano és hasonló játékosok maradtak levegõ nélkül, most mellettük fejel gólt egy 165 centis gyerek? (Vidic kb 190, Rio kb 195 centi sztem)

Nem csökkenti a gyanúmat az sem, hogy a meccs után kb nem is szomorkodott Fergietõl kezdve Ronaldoig az egész bagázs..

Nyilván sokaknak úgy tûnhet, hogy "keserûgésgmben" magyarázkodok, de ha a Forma1ben rendszeresen ezt csinálják, most miért ne csinálhatnák...

Tyler1
Benzema mellett F.Ribery, Mamadou Sakho és Kaka is az igazolási listán van! Riberyért 63 milkát kéne csengetni, Kakaért pedig 50-et! ezután jön Benzema 30 millával és Sakho 13-mal! Ronaldo jelenleg 75 millába kerülne a Realnak! persze ezek az árak még tuti növekedni fognak!
Én a legvalószinübbnek Valencia érkezését látom, de Kakat is bírnám a vörös mezben, pláne ha Ronaldo elpályázik tõlünk 😊