Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
22m? ugyan. 30 a minimum

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Vidic nem hinném,h elmenne.Sõtt,nem is engednék csak úgy el .😊

Glory, Glory Man. United!

A The Daily Star értesülései szerint a Barcelona 22 millió fontért szerzõdtetné a Manchester United szerb középhátvédjét, Nemanja Vidicset.

Matthew Prosac
részemrõl mehet. mármint az asszony. Vidic meg marad. távkapcsolat rulez 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
van az a nõ akinek kedvéért Barca szurkoló lennél... 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
akk nem a Barca vinné Vidicet hanem az asszony xDDDDDD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

"Vicces" is lenne ha ezért menne el innen mert a felesége melegebb országban akar lakni. Fraizer Campbellt meg állítólag 6 millióért megvette a Hull.

Atti12
ez jórégen cáfolta lett már ha jól tudom.

penészthozópára
Vidicet vinné a Barca. Állítólag a nõje boldogtalan Manchesterbe és szívesebben menne valami melegebb éghajlatra. Szerintem ha így lesz akkor jópáran elküldjük vmi melegebb éghajlatra 😊

One Love, One United!

John Cena
hülye lenne a uefa ha korlátozná! ebbõl is jön nekik egy csomó lóvé szóval szerintem esélytelen hogy húzzanak egy ilyesféle határt amúgy jó lenne!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Ezzel a szerzõdéssel az a probléma, hogy Calderón elnöksége alatt lett megkötve. Arra nem gondolt, hogy már nem lesz elnök mire létrejöhetne a transzfer.

Egyébként azzal egyet értek, hogy kell egy átigazolási határ. Én max. 75m-ig engedném de lehet az is túlzás.

REAL MADRID

penészthozópára
Akkor azt se csodálom, hogy miért ragaszkodnak ennyire Ronaldohoz 😄 Bár õ a játéktudása alapján is rászolgált erre a megbecsülésre.

One Love, One United!

Matthew Prosac
én meg akkor, hogy ha ez az egész igaz, és kifizetnének 26 millát a semmire xDD de azért ne legyünk naívak, azért ennyire hülyék még Madridban sem lehetnek!

Atti12
ha ez igaz, lehet hogy Ronaldo is benne volt, és ezért volt a hercehurca? 😮 Összeesküvés elmélet, de még igaz is lehet..

Tyler1
hát akk sz@rok be ha Kakát is és Ronaldot is leigazolják<#guluszem1>

Matthew Prosac
Kiderült a labdarúgás egyik legféltettebben õrzött titka: a Real Madridnak akkor is fizetnie kell, ha nem vásárolja meg Cristiano Ronaldót - méghozzá sokat.

A királyi gárda a portugál klasszis mellett a Valencia sztárjait próbálja megszerezni, míg Zinedine Zidane, a klub elnöki tanácsadója már azt közölte, Kaká alá is írt a madridiakhoz. Összeállításunkból megtudhatja azt is, mibõl telik a Realnak a sztárigazolásokra.
Nyilvánosságra került, hogy a Real Madrid miért nem hajlandó letenni Cristiano Ronaldo leigazolásáról. Egy tavaly kötött elõszerzõdés kötbérzáradéka szerint ugyanis a spanyol egyesületnek akkor is mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha nem vásárolja meg a portugál aranylabdást.

A madridiak alelnöke, Fernando Tapias egy rádiómûsorban elismerte, hogy létezik a meglehetõsen szokatlan kitétel a megállapodásban, amelyet a Real korábbi elnöke, Ramón Calderón kötött tavaly Ronaldo ügynökével, Jorge Mendesszel. A szerzõdésben az áll: Cristiano Ronaldo ára 90 millió euró, de 26,2 millió eurót akkor is ki kell fizetni, ha egy bizonyos idõpontig, vélhetõen június végéig nem szerzõdtetik le a Manchester Unitedtõl.

"Nem a mi hibánk" - védekezett az alelnök, majd hozzátette: nem tudja, mi lenne a rosszabb: kifizetni 90 milliót a játékosért, vagy 26 milliót azért, mert nem vették meg. Fernando Tapias szerint érdemes lenne a FIFA-nak 50 millió eurónál meghúzni az átigazolási határt.

A záradék azért kerülhetett a megállapodásba, mert Ramón Calderón teljesen biztos volt abban, hogy Madridba tudja csábítani a portugál klasszist. A Real már tavaly érdeklõdött Ronaldo iránt, aki kezdetben hajlott is a klubváltásra, de végül maradt Manchesterben. Idén az új elnök, Florentino Pérez jelentette ki határozottan, mindent megtesz, hogy leigazolja a 24 éves sztárt.

OMG -.-

John Cena
ték = Teljesen Értelmetlen Komment xD

hedonist
ték = take?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Ugyan, minden ezrediknél még okés. 😊 Én azt nem szeretem amikor minden idióta kombinációra betékelnek 😊

REAL MADRID

Atti12
irígykedsz <#gonosz1> na jó befejezem 😄

Matthew Prosac
csak addig örülj neki, amíg karhatalmi erõimet felhasználva -a házigazda jogán- ki nem törlöm a hozzászólást 😊 > szokjunk már le errõl a tékelgetõs hülyeségrõl, mert sosem volt poén o.O

Atti12
ja és TÉK 😄

Atti12
<#hehe>

Matthew Prosac
azé' az utcán még csak rámköszönsz majd <#wow2><#vigyor>

Atti12
Meg se ismerlek ezzel a logóval 😄

Matthew Prosac
ha ezt a 130 millát a padló alá rejtjük és nem nyúlunk hozzá, akkor már csak cirka félmilliárd font (nemhivatalos) tartozásunk van -.-

John Cena

John Cena
Négy esztendõre szóló mezszponzori szerzõdést kötött szerdán a Manchester United labdarúgócsapata az amerikai Aon Corporation nevû pénzügyi tanácsadó vállalattal.
A Premier League bajnokát a 2010/11-es szezontól támogatja a cég, amely a jövõ év júniusáig érvényes kontraktussal rendelkezõ AIG-et váltja. A szintén amerikai biztosítótársaság logója évente több, mint 23 millió dollárért került fel a manchesteri futballisták mezére.
A megállapodás részleteirõl egyik fél sem nyilatkozott, a brit lapok információi szerint azonban a négy év alatt összesen valamivel több, mint 130 millió dollárt fizet az Aon. Ez majdnem 40 százalékkal több, mint amennyit az AIG utalt eddig az angol klub számlájára.
"Ez a bejelentés jelentõsen megerõsíti a pozíciónkat a világ legnagyobb és legjobb futballklubjai között" - mondta David Gill, a United elnöke.

Matthew Prosac
Ha Tevez megy, akkor nagy valószínûséggel a Cityhez fog. Jövõre ütõképes kis csapat lehet a Citybõl, Barry-Tevez-Robinho tengellyel az élen <#szomoru1>

hedonist
a hivatalos oldalotokon ilyen marhaságokat irnak???<#ijedt>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
pedig sztem Valencia és Benzema a legbiztosabb. 😊 najó Benzema még nem annyira de Valencia sztem jön.

Atti12
arra gondoltam, hogy valójában kit is akarunk megszerezni 😊. Huntelaar jó lenne nagyon, fõleg ennyi pénzért.. De elég esélytelennek tartom hogy megválik tõle a real. Benzemát is szívesen látnám, de õt valószínüleg 40 millió alatt nem lehet megszerezni. Riberyre csak akkor van szükségünk ha elmegy Ronaldo. És végül Valencia.. háát nemtudom 😊 Nem sokszor láttam játszani de azok alapján engem annyira nem gyõzött meg.

Tyler1
mivel hetente változik még semmi!
de am errõl volt szó eddig is 😊

Atti12
jó kis cikk 😊

kíváncsi vagyok mi igaz belõle 😄

Matthew Prosac
thx dude! 😊

Tyler1
kis definíció: "Vörös: Melegséget, aktivitást, dinamizmust sugároz. Életerõt, bátorságot, nagy erõbedobást, vitális vágyakat, gyõzelemre irányuló akaratot jelez. Konfliktusérzést, türelmetlenséget, agresszióra való hajlamot mutathat. Általában az ördög színének is nevezik."

Cabell
zseniális írás, nagyon jót mulattam rajta😄 nagyon jó a megfogalmazás is.

különben ez egyáltalán nem véletlen, és semmiféle misztérium nincs benne, hogy egy vörös mez nyilván jobban eltántorítja az ellenfelet, mint egy fehér. A kapusok mezét pl. szakértõk tanulmányozzák rengeteget, és így választják ki, Cech sem véletlenül ragadt meg ennél a nagyon erõs narancssárga színûnél.

Mellesleg szerintem a játékosokra eleve van valamilyen fajta gyengítõ hatással, ha nem a hazai mezükben játszanak, de a fehér szerintem különösen gyengít, fehérben szerintem igazán még nem is láttam magunkat jól teljesíteni.

(amik kapásból beugranak (tavalyi Barca 0-0, Roma 2-1, vagy akár Roma 0-2 de ott is bûn rosszak voltunk mezõnyben, Liverpool 2-1 idén)

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Atti12
- Csúszik Hargreaves visszatérése
Owen Hargreaves felépülése a vártnál lassabban halad, és az elõre tervezett augusztus helyett csak jövõ év januárjában játszhat ismét.
Hargreaves még novemberben esett át mûtéten, amikor a jobb térdét tették rendbe, késõbb már idén a bal térdét is meg kellett operálni.

Sir Alex Ferguson valószínûleg örült volna, ha a szezon kezdetén már ismét számíthat játékosára, siettetni azonban minden bizonnyal nem fogják a visszatérését.

remek :S

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huszi84
nagyon úgy néz ki,h a madridnak megvan az idei nagy igazolása középpályára..
remélem ronaldot végleg kiverték a fejükbõl<#gunyos1>

ReD DevilS 4 LifE

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

hedonist
most kivételenesen van egy olyan érzésem,h Kaká real-os lesz nemsoká

Darthmushroom
valaki tudna linkelni egy házi góllövõ listát?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
én csak írtam a híreket! ennyi! de én bírnám a mezünkben 😄

John Cena
sok kondás ugrál a disznó toron?XD én csak annyit mondok 2-0 😄

Atti12
hülyeség.. nem fog ide jönni 😄

Tyler1
nem azt jelentették be h Kaká már UNITED JÁTÉKOS, hanem azt h õ is lehetséges az igazolásra!

Cabell
Hivatalosan is bejelentették?

A Real idén már azt is "hivatalosan" bejelentette, hogy hétfõn bemutatják Kakát új igazolásként.

Tavaly kb 20x "jelentették be", hogy Ronaldot másnap mutatják be.

Kicsit kevesebb naivitást, elképesztõ mit össze nem hord a sok szennylap, meg a nem szennylapnak hitt ócskaságok is.

Szóval ennyi. Nem lesz semmi féle Kaka, meg Ibra, meg Benzema sem, efelõl nyugodtan megnyugodhat mindenki, ha Ronaldo elmegy, akkor õ nyilvánvalóan pótolva lesz, egyébként szerintem csak Berbatov eladásával "erõsödhetnénk".

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Matthew Prosac
"Uli Hoeness 100 millió euróra becsüli Franck Ribery piaci árát."

lol, akkor Ronaldoét mennyire becsülné? 200?

Forza Italia
Ez már tényleg uncsi. Ronaldo csomószor kijelentette h boldog Manchesterbe és hát õszintén mért menne el amikor a világ legjobb csapatába és bajnokságába szerepelhet.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa