35611
-
#34089 sztem ha Van Gaal összeszedi a csapatot, simán bajnok esélyesek lehetünk....
de azt biztosnak tartom h az első 3ba benneleszünk, a tavalyi évet meg hagyjuk....
Utoljára szerkesztette: MR ME, 2014.08.12. 17:01:29 -
#34088 "Ha nem érkezik két vagy három új játékos a következő hetekben, nem hiszem, hogy reális bajnoki címről beszélni – mondta Neville. – Igaz, az nagy előny a manchesteriek számára, hogy amint a Liverpoolnak tavaly, most nekik lesznek szabad heteik. Van Gaalnak megvan az önbizalma hozzá, hogy azt gondolja, van esély megszerezni a bajnoki trófeát. A Manchester United menedzsereként nem mondhatsz mást, mint hogy ez a cél.”
GARY NEVILLE TIPPJE A TOP 4-RE
1. Chelsea
2. Manchester City
3. Manchester United
4. Arsenal -
#34087 Miért lesz kulcsjátékos Herrera -
#34086 5 már nem ment mi?: (
:c -
#34085 Manchester Senior Cup:
Manchester City U21 1 - 4 Manchester United U21
Wilson laza 4 gól, hihetetlen a srác. -
#34084 Vidal saga közben véget ért, már a Juventus és a United oldaláról is cáfolták korábban az előrehaladott tárgyalásokat, most viszont Vidal twitterén tett pontot az ügy végére. -
#34083 esélye nem volt a csirkéknek, am érdekes h szinte csak 11sből tudtak gólt lőni nekünk a felkészülés során. kivétel Pjanic félpályás gólja.. -
#34082 Suarez nelkul biztos nem lesznek most elso 2 be. -
#34081 Na ennyit erről a lúzerpúlról, volt egy szerencsés évük és máris visszahúzhatnak a tabella közepére, ahová valók. Remélem egyszer megélem még mikor kiesnek a másod osztályba :D -
#34080 Nem is a szigorról van szó, az persze hogy megvolt az Öregnél is, de neki is megvoltak a "kedvencei", akik minden körülmények között lehetőséget kaptak. Nem kérdés, hogy bármely edző azonnal betenné RvP-t a csapatba, mert sem sérülés, sem teljesítménybeli lemaradás nem hátráltatná a visszatérését. De kerek-perec megmondta, hogy Shaw állóképességével sem elégedett, ezért nem is fogja erőltetni addig, amíg fel nem fejlődik, hiába sztárigazolás.
Nem nagy dolgok, de csapatösszhang szempontjából fontos, hogy a sztárok ne kapjanak külön bánásmódot, márpedig az SAF-nál is, és Moyesnál is megtörtént, amit a kisebb játékosok szóvá is tettek néha. -
pilboy #34079 hát azért saf-nál is volt szigor, nem véletlen lépett le beckham, stam, rvn...
ha olvastad a könyvét, akkor tudhatnád :) -
#34078 Van Persie legalább a 2. fordulóig biztos nem lép pályára, mert VG vele is betartja a kötelező felkészülési időt. Végre valaki nem kivételezik alanyi jogon a játékosokkal, ez még SAF-ra se volt jellemző. -
pilboy #34077 én jelenleg a dobogóval is beérném, de talán a 4. hely sem lenne nagy csalódás -
#34076 Szep osszeallitas! Remelem en is, h ezt a Moyes erat gyorsan elfeledteti LvG(de azert csak modjaval, jo lesz a 2 helyi s:) ) -
#34075 szokásos aditya minőség:
alig várom már a szezont, h végre tét meccseket is lássunk. -
Zenszkij #34074 3-1, mért érzem, hogyha ez tétmeccs lett volna az eredmény fordított lenne :D. -
#34073 Eddig Young VG legjobb igazolása. Kész amit a srác csinál, konkrétan már nem is kéne itt játszania, értelmes meccse nem volt legalább 2 éve, erre most szilárdan a nyár egyik legjobbja. -
#34072 -
#34071 "109,901 people are cramming in to watch Man. United v Real Madrid in Ann Arbor, Michigan right now."
wow -
#34070 Na most Keane lesz ott a kezdőben, meglátjuk :D -
#34069 Smalling most sérült le. -
#34068 akkor is inkább Keane vagy Blackett mint Rafael középhátvédként :D -
#34067 Jelenleg nincs 3 rendes középhátvédünk, Jones még így is gyakrabban sérül meg, mint Rafael, konkrétan bármely meccsén. Kell egy plusz cb, meg hajlanék a Smalling-Vermaelen cserére, amiről a hírek szóltak, hogy legyen megfelelő cserénk is. -
#34066 Rafaelt öngyilkosság lenne betolni középre. így is állandóan sérült nem h ott ahol ütközni is kell meg kis milliót fejelni. hátsó hármasba három rendes középhátvéd kell. -
#34065 Én elképzelem. Vidalon sokan nem járnak át, lévén, hogy az egyik legjobb box to box. Herrerán megint nem az eddigiek alapján.
Viszont Smalling out, helyére Rafael, szélre Valencia. Inkább így látnám jobbnak. -
#34064 Egy védő még mindenképpen kell, de lesz az 2 is szerintem és a középpályára is tuti jön valaki, viszont azon gondolkozok, hogy a középpályára valami brutál szerelni tudó, ember kéne, mert egyébként elég gyenge lesz a középpályás védekezésünk.
Jelenleg szerintem ez a kezdőnk:
------------- De Gea -----------------
----- Smalling, Evans, Jones -----
- Rafael ------------ Shaw/James -
--------- Carrick/Cleverley ---------
------------- Herrera -----------------
--------------- Mata ------------------
------- Van Persie, Rooney --------
Na mármost képzeljük el a Carrick/Cleverley sorba Vidalt, nem túl átjáróház így a középpályánk? (Carrick/Cleverleyvel is az a félreértések elkerülése végett.) -
#34063 Mennyeibe először a tömegoszlató sprayt vezessék be, ne ezt :D -
#34062 tegnapi játékvezetés is csodálatos volt. két tizit minimum befujhattak volna nekünk amúgy... Zaha meglepően jó volt, örültem neki. -
#34061 Ha jól tudom pár 'nagyobb' ligában fogják csak használni, mb1 kivételével -
#34060 PL-ben is használni fogják mostantól a "szabadrúgás sprayt" végre. A begyöpösödött angolok is ráállnak végre a haladás útjára? -
#34059 Csak a fekakat talaltak el:D diszkriminacio:D -
#34058 MUTV baki :D
-
#34057 Jó szar meccs volt a tegnapi, nem igazán erőltette meg magát egyik csapat sem, a bíró is össze-vissza fújkált mindent, de legalább VG demonstrálta, hogy milyen amikor a játékvezetés felbassza az agyát :D -
Zenszkij #34056 én bízok az öregben, idén Van Gaal lesz a legjobb igazolás -
#34055 Igen, egyaránt hatékony védekezésnél és támadásnál is. És eddig kihasználatlan játékosoknak is kedvezhet ez a felállás, mint Kagawa, Fellaini, vagy Mata, miközben elől megmarad a kettős csatársor. -
#34054 annyiban jó h gyakorlatilag védekezésnél 532 ez a formáció meg akár 1 db cserélvel már 433ra is át lehet állni. -
#34053 Érdekes lesz ez az új 3-5-2 felállás, de eddig nagyon hatékony a csapatmunka. Kíváncsi leszek VG mit hoz ki a játékosokból. -
#34052 ne ezek a fiatalok mehetnek a lecsóba, egytől egyig, egyik sem győzött meg eddigi két meccs alapján. cleverley szinten vannak mind -
#34051 eddig nem rossz :D -
pilboy #34050 vinnem kellett asszonyt dolgozóba :/
:)