Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
<#eljen>

na Benzema elõtt megnyílt az út az nso szerint... gyerünk gyerünk
Grove4
Jah igaz,utána a Milan!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Atti12
hát onnan nincs tovább, ezt mindenki tudja 😄

Tyler1
los angeles galaxy 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Grove4
"új kihívásra van szükségem."

Miért nem játszott védõt vagy kapust,elég nagy kihívás lett volna nem?És ha a Madriddal is mindent megnyer,akkor hova tovább?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
Elõször nyilatkozott részletekbe menõen átigazolásáról a BL-gyõztes, aranylabdás futballsztár Ronaldo, aki átigazolási rekordot jelentõ 94 millió euróért igazol a Real Madridba és a világ legjobban fizetett labdarúgója lesz. Elmondta, egy éve csak errõl a kihívásról álmodott, és a spanyol fõvárosban nem (csak) a pénzt, hanem a dicsõséget keresi majd.

Ronaldo terjedelmes interjút adott a News of the World bulvárlapnak, amelyben részletesen kifejtette váltásának okait, körülményeit.

"Miután megnyertük a Bajnokok Ligáját, nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy a Manchesterrel már minden célomat elértem. Minden fontos trófeát, címet begyûjtöttem, éreztem, hogy okvetlenül új kihívásra van szükségem. Nagyon élveztem az újabb egy esztendõt az MU-val, de valójában már csak a Real Madridon járt az eszem."

Számos pletyka éri mostanában CR7-et: csak azért váltott, hogy a világ legjobban fizetett játékosa legyen. A szélsõ kategorikusan elutasította ezeket a híreszteléseket.

"Nem a pénz számít. A világ legeslegjobb játékosa szeretnék lenni, és ezért még sokat kell dolgoznom. Ha sikerül a Real Madridból is kiemelkednem, az azt jelenti, hogy a futballtörténelem egyik legjobbja lehetek."

Ronaldo átigazolása legkésõbb június 30-ig mehet végbe, a Manchester United és a Real Madrid mintegy 94 millió eurós összegben állapodott meg. A királyiak már június 26-án szeretnék bemutatni a Bérnabeuban, miután minden részletet tisztáztak a 23 éves portugál ügynökeivel új szerzõdésével kapcsolatban. A kilences vagy a tízes számot kaphatja a futballcsillag.

smith09
Amióta Tevez távozása szóba került - tavasz eleje - azóta Benzema egyre jobban szóba kerül. Rooney mellé elõre 1 ember tuti kell, meghát SAF milyen fiatalokat húz elõ a csapatból.
bye bye Tevez!!!
Tyler1
hát pedig kéne egy jó kapus mert VDS annyira alappillére a csapatnak, h k*rva nehéz lesz pótolni! Casillas sztem is esélytelen, de remélem Fergienek van vmi elképzelése...

Tevez viszont búcsúzik! tegnap este járt le a határideje és nem írta alá a 25.5 milliós szerzõdést amivel az egyik legjobban fizetett játékos lett volna a klubnál! a csapat sok sikert kíván a jövõjében és megköszönte munkáját a csapatban. és most lehet tippelni ki jön a helyére...

Atti12
Az biztos hogy kamu hír. Casillas sose fog eljönni a realból.

Tyler1
elvileg Casillast akarják a helyére...

Forza Italia
jó lenne

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Atti12
Egyébként VDS pótlására mit szólnátok Akinfejevhez? 😊 Nagyon jó kapus és elvileg Angliában szeretne játszani.

Szerintem is Tevezt vegyük meg és nem kell újabb csatár. Gyenge szezonja volt de egy nagyon jó játékos. A 26 millió font nem sok érte amikor Berbatovot még több pénzért is vettük. Ha jól tudom 95 ezret keresett és most 115 ezret akar mint Rooney és Berbatov. Van olyan játékos és olyan hasznos tagja a csapatnak hogy +20 ezer miatt nem fog meghiúsulni az üzlet.

Tyler1
a The Sun szerint Tevez maradni fog, egy csekélyebb béremélésnek köszönhetõen, ami azt jelentené h támadó játékos igazolása felesleges lenne. de én még mindig nem értem h több pénzt akar több játék lehetõséget, ennek ellenére a szezonbéli teljesítménye kritikán aluli volt.

Huszi84
Véleményem szerint Karim Benzema lenne az ideális igazolás.
21 éves és már klasszis játékos,SAF meg kihozná belõle a maximumot.

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
hát sztem se, de még mindig inkább õ mint Eto'o 😄

Atti12
nemhiszem hogy rá lenne szükségünk.

Tyler1
én azt irtam h kiszemelt. ez lehet csak pletyka vagy lehet van valóság alapja, õ a sajtóból értesült errõl. sõt azt is nyilatkozta, h õ maradni szeretne a Roma-nál mivel most irt alá újabb 4 éves szerzõdést, de ettõl még egy megfelelõ összeg tekintetében megválhatnak tõle, fõleg ha tényleg gondokkal küzd a csapat.

Atti12
Vucinic cáfolta hogy bárki megkereste volna..

Tyler1
a héten eldõlhet a 15 milliós Valencia-igazolás kérdése! közben az újabb kiszemelt a Roma 25 éves játékosa, Mirko Vucinic, akiért a pénzügyi nehézségekkel küzdõ Roma 15 milliót kérne.

MR ME
egésségére

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hedonist
április kicsit keményebb lesz, mint a március nem gondolod?😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

én is abszolút
Tyler1
Cristiano Ronaldo évi 13 millió eurós (közel 3,7 milliárd forintos) fizetést kaphat leendõ klubjánál, a Real Madridnál, amivel a világ legjobban keresõ futballistája lesz - állítja a Marca madridi sportnapilap.

Matthew Prosac
következõ szezonban így néz ki a Premier League sorsolásunk:

Augusztus:
Manchester United– Birmingham City
Burnley – Manchester United
Wigan – Manchester United
Manchester United – Arsenal

Szeptember:
Tottenham – Manchester United
Manchester United – Manchester City
Stoke City - Manchester United

Október:
Manchester United – Sunderland
Manchester United – Bolton
Liverpool – Manchester United
Manchester United – Blackburn

November:
Chelsea – Manchester United
Manchester United – Everton
Portsmouth – Manchester United

December:
West Ham United – Manchester United
Manchester United – Aston Villa
Manchester United – Wolverhampton
Fulham – Manchester United
Hull City – Manchester United
Manchester United – Wigan

Január:
Birmingham City – Manchester United
Manchester United – Burnley
Manchester United – Hull City
Arsenal – Manchester United

Február:
Manchester United – Portsmouth
Aston Villa – Manchester United
Everton – Manchester United
Manchester United – West Ham United

Március:
Wolverhampton – Manchester United
Manchester United – Fulham
Manchester United – Liverpool
Bolton – Manchester United

Április:
Manchester United – Chelsea
Blackburn – Manchester United
Manchester City – Manchester United
Manchester United – Tottenham

Május:
Sunderland – Manchester United
Manchester United – Stoke City

Hmm.. szóval. Augusztus jó, decemberünk-januárunk nagyrészt könnyed, márciusunk kemény... elsõ és uccsó forduló könnyû ami még sokat jelenthet. Összességében nem rossz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
csatlakozom. ha kész játékosokat veszünk, úgy járhatunk mint a Madrid. ha fiatalokat, és hagyjuk õket együtt beépülni, akkor egy összeszokott, "kinevelt" csapatot kapunk, ami szakmailag és pénzügyileg is jobban megéri. probléma akkor jelentkezik, ha valaki elviszi tõlünk miután kineveltünk, mint most Ronaldo, vagy ami az Arsenalnál megy.
lényeg hogy szimpatikus felfogás, mellette vagyok.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
mi a fuckért vegyünk csillagászati összegekért 26 évnél idõsebb játékost, aki már 2 szezon után a kispadon kezdene????? nem azzal van a gond h nem jön vissza az ára!
de ez a Bayern mit akar Ribéryért? egy országot?? idióta németek fúúj!!!!

Magic Boy
Jó igazolás politika.
Támogatom.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Hát jah, az üzlet elõrébb van mint a csapat sajna. De nem értem, mert ha mégis vennének egy világsztárt aki 26 évnél idõsebb mezeladásokból visszajöhetne az ára, pár éven belül, csak ez nem fog bekövetkezni.

Ribery, David Villa, Eto'o pápá. Benzemát meg majd hagyjuk elúszni.
Atti12
Tyler1
Villát a Real vagy a Barca viszi!

Torres kinevette a manchesteri ajánlatot. mint ahogy számítani lehetett semmiképpen nem igazolna egy rivális csapathoz!

Atti12
jaj neki nagyon örülnék 😊

Off: Hát hogyan?😊 Ki tud 255 millió euróból több világsztárt leigazolni?😄

On: 52 millió eurós ajánlattal elég erõs kérõi vagyunk David Villának!
Ja lol, de nem focis játékként kell kezelni.

REAL MADRID

Tyler1
nullának a gyökével egyenlõ!

Darthmushroom
hát egy jó csapatban még mindig jó lenne szerintem
egyéb: meglol játék jelent meg Real Madrid the game ááá naon lol nem a madrid hanem a játék!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
aimar?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Ne is haragudj de egy Aimar talán 4-5 éve befért volna a csapatba de most már nem.

Darthmushroom
én egy douglas costának nagyon örülnék vagy pedig egy meglepetés igazolásnak pl Aimar. kicsit el van már õ felejtve pedig nagyon jó játékos még mindig. Benficába elég jó szezonja volt pedig csak kölcsön volt ott

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Cabell
jesszusom, micsoda indulatokat váltok én itt ki. Lehet, hogy más téren is próbálkoznom kéne, nagyon hatásos vagyok😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
igen ez a marasztalás egy 22 milliós szerzõdés 😊 nehogy azt hidd h csak mondogatja neki h: "Teveeeez neeeeeeeee!" 😄

WuFraZselic
az ok hogy Alex marasztalni akarja, de sajnos nem a mi játékosunk...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
Teveznek 48 órája van h döntsön távozása ügyében! a City elég szép ajánlatott tett Carlosnak, miközben Fergie is marasztalni akarná játékosát. a döntést megnehezíti h Ancelotti a Chelseahez csábítaná az argentin csatárt.

Tyler1
Valencia nem Wigan szintû játékos! már rég nem ott lenne a helye, de ezt már elmodntuk párszor! persze nem helyettesítené Ronaldot, de kitudja mit tudna egy United szintû csapat kihozni belõle...

Atti12
idézek:
...de cronit nem pótolná õ sem, mert õt senki nem tudja pótolni jelenleg, ilyen egyszerû.

Forza Italia
amúgy te kivel pótolnád ronaldot????
Valencia??? Õ csak Wigan szintû játékos. Ribery??? Nem fog ide jönni. Akkor kivel. Agüero tud csatárt és szélsõ kp is játszani. Õ lenne a megfelelõ

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Nem tom mi bajotok Agüeroval. Sztem 1-2 éven bellül nagyon nagy játékos lesz. A macskajancsizásra meg annyit, h sztem aki néz atletico meccset az nem így vélekedik.