Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
ez kicsit csalóka, mert a PL a világ legnézettebb ligája! itt kiszámolták h átlagba mennyi volt a nézõ a pályákon, de tv közvetítések által egyértelmûen az angol liga vezet. még egy gyengébb angol csapat meccsét is többen nézik mint egy német vagy olasz élvonalbeli csapat játékát.
azt meg nem is értem h a Chelsea és Liverpool mér nincs rajta a listán, és mért elõzi meg ilyen csapat mint a Celtic...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Golyo69
A Manchester United mérkõzéseit látták átlagban a legtöbben az elmúlt labdarúgóidényben. Az angol bajnok találkozóira 75.304 nézõ látogatott ki a 76 ezer fõt befogadó Old Trafford Stadionba.
Az MU-t a Real Madrid követi az európai ranglistán, míg a harmadik helyen a Bajnokok Ligája-gyõztes Barcelona áll - a kicker magazin összeállítása szerint. A spanyolokat három német együttes követi, legjobb olaszként pedig az AC Milan a kilencedik.

Magyarországon a 2008-2009-es szezonban 2812 volt az NB I átlag nézõszáma, a leglátogatottabbnak pedig a Szombathelyi Haladás stadionja bizonyult meccsenként 6111 szurkolóval - derül ki az origo.hu-n olvasható összeállításból. A kelet-európai átlagot tekintve hasonlóan rossz a helyzet Szlovákiában (3338), Horvátországban (2988), Bulgáriában (2790), Szerbiában (2756) és Szlovéniában (1213) is.

Az elmúlt idény nézõi ranglistája:
1. Manchester United (angol) 75.304 nézõ átlagban
2. Real Madrid (spanyol) 74.895
3. FC Barcelona (spanyol) 73.913
4. Borussia Dortmund (német) 73.802
5. Bayern München (német) 69.622
6. FC Schalke (német) 61.361
7. Arsenal (angol) 60.040
8. Celtic Glasgow (skót) 57.670
9. AC Milan (olasz) 57.066
10. Internazionale (olasz) 55.185

nb1.hu

GGMU

Fabio Capello
hát elég nagy hiba volt eladni õt anno, az olasz foci egyik legnagyobb reménysége...

Atti12
hát nem tudom.. Ha nem jön senki szerintem õ se lenne egy rossz variáció 😊

Matthew Prosac
szerintem felejtõs. cserepadra esetleg.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
Hozzá mit szóltok? Multkor pont gondolkodtam rajta.. Konföderációs kupán igazából az olaszok közül csak az õ játéka tetszett. 😊

Tyler1
Whelan Valenciára bízta a döntést a United ajánlatával kapcsolatban, igy õ érkezhet elsõként az igazolási listáról.
Az Atletico 50 milla alatt nem adja Augerot és ezt tudatták a Manchesteriekkel is. Ronaldo igazolása miatt elszálltak a csapatok úgy látom! 50 milkát nem fogunk csengetni érte az tuti de más sem!

smith09
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, szerintem sokan úgy vannak h csak a Ronaldóból bejött összeg van és ennyi. Mivel a MU ról van szó szerintem ti is tudjátok h ezen felül is tuti van pénz játékos vásárlásra. Szerintem itt meg semmiféle válság nincs mikor ennyi pénzt fizetnek ki játékosokért. Aztán hogy az tiszta pénz vagy mosoda az ebben a helyzetben szerintem nem releváns.
Matthew Prosac
5-10 milla plusz. nem mindegy? pénz van, a pótlás kérdése viszont égetõ, és ezesetben nem "filléreskedhetünk". ha 70et kérnének érte énis kiröhögném õket, 60 is sok, 50 már tárgyalóalap. 30-40 az ideális valóban, de ki nem szarja le azt a 10 milla különbözetet ha végül beválik? ezt az áldozatot meg kell hozni, mert különben kit veszünk, ha nem õt? valami középkategóriás spílert 15-20 milláért. számomra az nem kielégítõ.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

John Cena
akár csak Raultól!
Agüero 40millát ér maximum szerintem

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Magic Boy
Szerintem Berbatov bizonyította, hogy megérte az árát és Tevez nem akart padozni. (Berbatov megtette nem is egyszer)

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Forza Italia
mért csinált eddig az a 30 milla valamit??? Õ miatta elkurtuk Tevezt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Atti12
és akkor 30 millió csücsül a kispadon? 😊

Huszi84
íííígy van!
ezt a 2 embert kéne sztem is erõltetni.
berbatov abszolut kispados nálam.
kp-re meg jöhetne antonio valencia,vagy az a d.costa gyerek

ReD DevilS 4 LifE

Forza Italia
Rooney vissza kp-ra elõl meg Benzema-Agüero😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
berbatov

Atti12
Minek kéne nekünk 2 csatár? Legalábbis 2 ekkora név? Ki padozna? Vagy Agüero, vagy Benzema.

Forza Italia
maradna nyugi. És én mondom sztem simán megéri agüero.

Azt a 60 millát én is sajnálom Agueroért, 40 milla sokkal reálisabb lenne. Meg mi maradna a gall Benzema-ra?
Tyler1
European U21
bocsi a késésért csak kicsit zûrös volt a napom a szóbeli miatt 😊

£45m Agueroért???? na ne mááá! aszitték április. 1.-je van??? 😄

Atti12
Casillas:
"2017-ig él a szerzõdésem a Madriddal és ki szeretném tölteni ezt az idõt. Mindenki tudja, hogy a szívem a Reálé és életem végéig õket akarom szolgálni."

Tanulhatnának tõle páran..

green6k
Hát sztem lazán megér ennyit...

Oziris666
Azért ez brutál összeg, a viccnek is van határa!
Jó focista de közel se ér ennyit...

Manchester United: Sergio Agüero érkezhet - lapértesülés
Szigetországi értesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságot sorozatban harmadik alkalommal megnyerõ Manchester United készen áll leigazolni az Atlético Madrid argentin támadóját, Sergio Agüerót.
Sir Alex Ferguson állítólag vele akarja pótolni a Real Madridhoz szerzõdõ Cristiano Ronaldót, ráadásul a portugálért kapott összegbõl ki tudná fizetni az argentin játékos kivásárlási összegét, amely 52 millió font.

Forza Italia
Jó lenne. Nagyon örülnék neki
Agüero

Asenjoból jó kapus lehet szóval szerintem nem lenne hülyeség leigazolni.

Magic Boy
Tudsz linket a szavazáshoz (nem találom), mert szavaznék én is.

Tyler1
télleg van ilyen "szavazás" az oldalon, de kétlem h ez alapján igazolnánk vkit! egy drukker messze nem olyan szakmai szemmel figyeli a játékosokat, ezért kicsit abszurd lenne h mi választhatnánk igazolásokat. ez inkább csak kiváncsiság szinten megy a klub részérõl.

John Cena
NB1-es fazonok😄 de viccesnek tûnik😄

Magic Boy
Ezt meg honnan szedted? <#vigyor0>

John Cena
Az U21-es Eb-rõl választhatnak a drukkerek.

Bár a Manchester Unitednek sikerült felduzzasztania a kasszáját Cristiano Ronaldo eladásával, a klub mindent megtesz azért, hogy a lehetõ legjobban és a lehetõ legolcsóbban igazoljon a nyári mercato során.
Legutóbb például a klub internetes honlapján tették fel a kérdést a szurkolóknak, hogy igazolnának le az éppen zajló svédországi U21-es Eb mezõnyébõl?
Nos, a Scouting on Talking Reds drukkerjeinek a favoritjai jelenleg Marco Botta, Jerome Boateng és Sergio Asenjo, ne csodálkozzunk tehát, ha õsszel valamelyikük nevével találkozhatunk a Vörös Ördögök keretében.

Atti12

😊

Magic Boy

John Cena
ahaam

Magic Boy
Karím Ben Zíma; 1987. december 19., Lyon) algériai származású francia válogatott labdarúgó.

Tehát 21 és fél éves.

John Cena
Benzema hány éves??

Atti12
Akkor már..
Benzema 😊

Tyler1

Benzema Tevez helyére
Douglas Costa Roni helyére
kp-ra kellene még legalább 1 ember az öregek helyére

így elégedett lennék 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Magic Boy
Éppen azért ér sokat, mert fiatal. <#vigyor0>

smith09
Fiatal még nagyon a francia, megér annyit !
Atti12
Daily mail szerint 35 millió font Benzemáért.. 😊
link

neki nagyon örülnék

http://www.powerplaymanager.com/r57633

gyemant04

... Mixed Martial Arts

gyemant04

... Mixed Martial Arts

a Dialy Mirror szerint 30 millió fontot kínálunk Benzemáért... az ügylet a 7en véglegessé válhat
Tyler1
ez már kb. annyira érdektelen mint hogy hányszor esett el a pályán a 2006/2007-os szezonban...

Cabell
Ronaldo kitért még a 2006-os világbajnokság negyeddöntõjére, ahol a Portugália-Anglia mérkõzésen azért reklamált, hogy állítsák ki a United játékosát, Wayne Rooneyt, majd miután ez megtörtént, a többiekre kacsintott. Ez a tette nem kis felháborodást váltott ki az angoloknál.

"Sokszor azért történnek bizonyos dolgok, mert nem tudunk uralkodni az érzéseinken, de Wayne-t barátomként tisztelem. Viszont nem bántam meg, mert ez az eset is erõsebbé tett."

"Ha visszagondolok a történetre, el kell ismernem, nem volt szép dolog és sosem tenném meg újra."

milyen érdekes, most, hogy nincs Angliában, már nem csak azt mondta, hogy "spori, ez szabálytalan volt!"

nem 1 szimpatikus ember ez a Ronaldo...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

limperatore
oda csak 30 felett majd 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Tyler1
Mourinho Machedát is vinné az Interbe! Fergie azonban semmi pénzért nem adná a fiatal és nagy karrier elött állható játékosát.