Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
NEM HASONLÍTOM RONALDÓHOZ ÉRTSD MÁR MEG EMBER! KERESS MÁR EGY MONDATOT TÕLEM, AHOL EZT TESZEM! CSUPÁN ANNYIT MONDTAM HOGY NEM KELL LESZAROZNI MEG MACSKAJANCSIZNI AGÜERO-T ÉS HOGY JÓ JÁTÉKOS. TOVÁBBÁ AZ EGÉSZ TÉTEL BUKIK, MERT NEM Õ MONDTA MAGÁRÓL HOGY AZ ÚJ MARADONA HANEM A SAJTÓ, ARRÓL MEG NEM TEHET.

Vmvr-nek van igaza, ennyi erõvel a fél argentín bajnokság "macskajancsi".

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
az "új Maradona" jelzõt mindenki megkapja argentínában, aki legalább 4-et tud dekázni, szóval ez nem egy olyan nagy horderejû dolog. akinél eddig a leginkább igaznak bizonyult az Messi, õ sokkal többet tud dekázni mint 4... sõt még sok mást is tud😄

persze ez az Agüero is ügyes srác, jól járnátok azért vele, de cronit nem pótolná õ sem, mert õt senki nem tudja pótolni jelenleg, ilyen egyszerû.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Cabell
pardon, nem pont ezt írtad.

Akkoris. Abszurd, hogy Ronaldohoz akarod hasonlítani, de ezt nem mondom el többször. Ha te vele akarod pótolni, akkor örülök, hogy nem te vagy a menedzser...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
😄😄😄

ezt komolyan gondoltad?

Elégszer láttam a srácot játszani, megnyugodhatsz. Nem rossz játékos, de azért nehogy már ilyen játékosokhoz hasonlítsuk, mint Ronaldo😄..

ezt a macskajancsis szöveget pedig próbáld meg megemészteni, nekem a hideg futkos a hátamon, mikor már egy ilyen srácot az "új Maradonának" kiáltanak ki, mikor még épphogy produkált valamit.

Azért ez a "fele annyit nem értél el mint õ" szöveg aranyos volt😊

Magic Boy
De Ronaldo távozásával Nani is több lehetõséget kap valószínüleg:
Nani - The great talent

Nani Sporting To Manchester United

Park Ji Sung vs. Nani

The Best Of Luis Nani 2008/2009

Nani Go Nani <#hehe>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
annyira nem rossz!!😄 muba sokkal jobb teljesítményt is tudhat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
nem értem mért nem vettük meg tavaly, és azt sem értem mit keres még mindig a Wiganbe, de õ sztem már biztos h jön hozzánk...

L.A.Valencia vs. United

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
Ki mondta hogy rossz játékos? 😊 félre értettél. Ebben az évben 1-2 kivétellel talán minden meccsünket láttam, bár igaz hogy a wigant nem nagyon követtem figyelemmel. Viszont amit láttam ebbõl a srácból, engem nem annyira gyõzött meg, de cáfoljon rám, és legyen õ a következõ aranylabdásunk. 😊 A videoval meg azt akartam mondani, hogy Gera bár jó játékos, de nem MU szintû, ezt elkell ismernünk.

Magic Boy
1. Gera nem rossz játékos.
2. Ha láttad a Wiganban ellenünk játszani valenciát akkor tudod, hogy jól járnánk vele.

Atti12
vegyük meg!! 😊

Remélem érted mit akartam ezzel kifejezni, ilyen videot szinte mindenkirõl lehet csinálni. Tehát ez nem sokat bizonyít arról hogy milyen játékos is õ valójában.

õ az egyik kiszemelt a Gremioból Roni pótlására:Douglas Costa
én azt mondom, h nagyon megérné azt a pár millát, és évekig õ is ugyanolyan meghatározó tagja lenne, mint Roni volt. Õ is aranylabdás lehet sztem 24-25 éves korára

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Magic Boy
Páran nem értették, hogy miért érdeklõdünk Luis Antonio Valencia iránt.
Azoknak ajánlom ezt a kis videót: Antonio Valencia - The Magician

tényleg nem értem ezeket a játékosokat...
van elég pénzük, van mit félretenni a nyugdíjas idõkre (csak nem számít az a plusz 2-3 milla évente. minek mennek egy jelenleg gyengébb csapathoz, mint az erõsebbekbe???<#banplz>

Tyler1
mehet is a realhoz!!!!

mindenkinek a "nagy" Real Madrid az álma?
Matthew Prosac
"Az MU 45 millió fontot adna a Valencia csatáráért."

Derék dolog, a Valencia elvileg 48M-ban határozta meg a vételárat, tehát a klubbal még csak-csak megegyeznénk, de elvileg Villa azt mondta a menedzserének, hogy a Real Madridon kívül minden ajánlatot utasítson el <#szomoru1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
az nagy árulás lenne😊 biztos,h nem megy el, mert gyerekkora óta pool drukker, tehát valószínûleg ebbõl következik,h a MU-t annyira nem kultiválja😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
én is de kevés az esélye h a pool belemegy. ha már eladja akk sztem nem rivális csapatnak adja, h erõsítse azt.

Forza Italia
örülnék:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tyler1
mégsem annyira pletyka ez a Torres dolog??? 40 milláért akarja elcsábítani a United!

Forza Italia
Igazad van. Attól h megveszik a nagy neveket az még nem jelent semmit. A csapatot össze is kell rakni és attól h ott lesz kaka+ronaldo az még nem garancia a sikerre. Mivan akkor ha nem tudnak maradandót alkotni?? Akkor kidobott a Real 160 misit és így jártak.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zenszkij
Egy vicc ez a Madrid, fogalmuk nem lesz ebben az évben sztem még CR-el sem. És meg is érdemelnék...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
hát az biztos h Rooneyval csinálnák a partyt az Old Traffordon 😊

Nem azt mondtam mi lesz hanem hogy mi lehetne. Tudom hogy ez szinte lehetetlen de jó lenne.

Tyler1
te eladnád a legjobb játékosodat egy riválisnak??? de Torres tuti nem hagyná ott a poolt a unitedért.

nem szarakodott sokat 15 perc és egy laza mester3as most 4-0 és még van egy félidõ...
Atti12
ezt szerintem el is felejthetjük.. Én is nagyon örülnék neki, de teljesen esélytelen hogy eladja nekünk a pool

Torres negyedóra alatt szerzett egy mesterhármast. Ha Tevez elmenne amit nem szeretnék megérné megvenni 40 millióért. Nem kevés de bombaformában van.

Rockynhooo
Na igen... Én is sok meccsen láttam , és szerintem be is illene Mu-ba, és csatár kérdés meg is lenne oldva. de remélem nem hagyja itt spanyol országot😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
nézz egy kicsivel több Atletico meccset, nekem volt szerencsém. azt pedig most sem értem, hogy milyen jogon macskajancsizol le egy olyan játékost, mint õ. még akkor sem tehetnéd meg ha legalább annyit elértél volna mint õ. szóval több tisztelettel -.-

Elég idétlen összehasonlítás hogy Agüero miben hasonlít nem hasonlít Ronaldohoz. Ronaldo azért õ aki és azért a világ talán legjobbja mert nincs hozzá hasonló. Persze hogy Agüero nem jobb mint Ronaldo de ki akarja hogy jobb legyen? Egy nagyon fiatal és jó játékos aki nálunk sokra vihetné és Messihez hasonló magasságokat érhetne el.

Cabell
neharagudj, de ez egyáltalán kicsit sem erõs.

Ha picit mögé nézünk, és látjuk azokat a meccseket, ahol Ronaldo AKART(!!) is játszani, akkor láthatjuk, hogy mennyit is ér. De még azokon a meccseken is, ahol motiválatlanul és fosul játszott, is rúgott idõnként szenzációs gólokat, amikkel meccset nyert nekünk gyakorlatilag (lásd Blackburn elleni szabad, vagy A.Villa ellen 25rõl..)

Egyetlen játékos van szerintem, aki megközelítõleg teljesértékûen tudná õt pótolni, az Messi. (bár õ sem, láthattuk a Chelsea ellen, hogy egy kemény PL-es csapat ellen mennyit ér...)

De mégis mit látsz ebben erõsnek? Agüeronál azért vannak spanyolban bõven jobb játékosok, az õ posztján is, Ronaldonál a csatárok illetve szélsõk körében nem nagyon van jobb Angliában(!!) sem.

Nem is igazán értem, hogy hogyan merülhet fel, hogy Agüero van olyan jó mint Ronaldo..

Mikor fogunk Agüerotól, vagy akár Messitõl olyan gólt látni, mint amit Ronaldo laza 36ról megeresztett a Porto ellen?

Ha Messire azt mondod, hogy tud olyan jól cselezni, mint Ronaldo, ha Torresre azt mondod, hogy tud úgy befejezni, mint Ronaldo, vagy Gerrardra, hogy tud olyan jó Long Range Shotokat bemutatni, mint Ronaldo, azt mondom oké. De ez a macskajancsi (már meg ne sértsek senkit, de az, akit csak a média próbál naggyá tenni az "új Maradona" szövegeivel..) mit tud annyira mint õ?

Matthew Prosac
"Azért egy 20 éves macskajancsit, aki azért még spanyolban sem tûnik ki annyira nagyon, ne hasonlítsunk már hozzá... "

Azért ez így elég erõs..

John Cena
Torresel jól járnánk na de Liverpool nem fogja nekünk eladni

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Eto'o nem rég nyilatkozta h szívesen kipróbálná a PL-t, am sztem tökéletes igazolás lenne és a Barcelona el is akarja adn. Simán lõne annyi gólt mint Ronaldo.
Rudee
A SundayMirror szerint meg David Silva-val.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Tyler1
én akk inkább torresre de lássuk be h esélytelen h rivális klubnak eladják a legjobb játékosukat 😊 eto meg nem kõõõ XD

Rockynhooo
Kunnal nem kicsit járnátok jól 😄 de remélem nem megy el Angliába.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

én akkor is inkább Benzemára szavaznék...
<#nyes>
Tyler1
Ronaldo is ezt mondta még tavasszal csak õ köhögött is egyet a mondtad közepén 😄😄😄

Atti12
Atti12
<#eljen> 😊

Vidic: "I am very happy here and next season we will start again. I have got no desire to go anywhere."
Atti12
esélytelen.

Tyler1
napipletyka igazolás ügyben: Torres 40 milláért!

Cabell
lehet, hogy egyszer valamikor lesz csak megközelítõleg is olyan jó játékos, de az az idõ még nagyon-nagyon odébb van...de erre sem látok nagy esélyt, ha másért nem, mert a fizikai adottságai meg sem közelítik Ronaldoét...

Emlékszel még a tavalyi Ronaldora? Feltételezem õt nem is hasonlítottad volna Agüerohoz.

Ronaldo idén még sokkal jobb volt mint tavaly, nézd meg, hogy a rangadókon hogyan játszott.

Amikor gyenge volt, az azért volt, mert õ lélekben már a Real Madrid játékosa volt, ezt sajnos el kell fogadni, a középcsapatok ellen már nem érzett motivációt...

Agüero egy tehetséges játékos, akit a média szeret sztárolni, meg a legnagyobbakhoz hasonlítani, Ronaldo pedig a világ legjobb játékosa, ahova sok év kemény munkája árán jutott el.

Azért egy 20 éves macskajancsit, aki azért még spanyolban sem tûnik ki annyira nagyon, ne hasonlítsunk már hozzá...

oh, köszi szépen 😊

John Cena
bocss

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul