Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
Azt gondolom hogy ez a hír nem kacsa, Benzemáról lemaradtunk.
Emlékszem 1998 ban is bevolt harangozva pl. Ortega, Batistuta, Mijatovic stb... Aztán csak Yorke jött a villából és összejött a triplázás.
Atti12
A másik hírt a marca írta... ezzel mindent elmondtam 😊

nso-n olvastam most, reméltem is, hogy csak kacsa

Ez homlokegyenest ellent mond ennek a hírnek.

9.58 Lyon midfielder Miralem Pjanic has denied that he said team-mate Karim Benzema was close to completing a move to Manchester United.

"Benzema közel van ahhoz, hogy az Old Traffordra kerüljön. Az angolok 45 millió eurót is hajlandóak érte fizetni. Csak idõ kérdése, hogy mikor ír alá."

"Nem szól semmi a Manchesterbe való igazolása ellen, ugyanis csapatunk a Porto támadójával Lisandro Lopezzel erõsödhet."

Atti12
Hivatalos!😊

Real Madrid: Benzemát 35 millióért szerzõdteti a klub
Spanyol lapértesülések szerint Karim Benzema a Real Madridban folytatja pályafutását.
Az As és a Marca egybehangzó értesülései szerint az Olympique Lyon francia válogatott csatára, Karim Benzema a királyi gárdában folytatja pályafutását.

A spanyol együttes a hírek szerint 35 millió eurót ajánlott a 21 éves játékosért, és ez elfogadta az OL vezetõsége.

A Wigantõl érkezõ Antonio Valencia a „vörös ördögök” elsõ nyári szerzeménye

Tyler1
júl.29.-én játszunk a Boca Juniorssal, a Milan a Bayernnel. 30.-án pedig a döntõ és a bronz meccs 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Atti12
Audi kupáról nem tudtok valamit mikor lesz?

Forza Italia
Agüero miatt rövidít Fergie

Egészen idáig a Cote d'Azur-ön pihengetett Sir Alex Ferguson, most azonban kénytelen lesz lerövidíteni a nyaralását, és hazatérni, hogy kézbe vehesse a Sergio Agüero tervezett átigazolásával kapcsolatos ügyek intézését.
A skót mester elmondta, hogy két játékos megszerzése igazán fontos számára, egyikük a már említett Agüero, míg másikuk a francia Karim Benzema. Aggüerót illetõen már eljuttattak egy 52 millió eurós ajánlatot az Atletico vezetõinek, és a spanyolok ezt nehezen utasíthatják vissza, mert éppen ennyi szerepel az argentin szerzõdésében, mint "elengedési összeg".
Mivel a tárgyalások a végsõ stádiumba értek, Ferguson úgy döntött, hogy õ finalizálja azokat, és lerövidítette a nyaralását...

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

mi lett volna, ha üres járat is van??? xD

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Tyler1
na nemsokára Asia Tour 😄 végre újra láthatjuk a fiúkat 😄

múltkor volt Chelsea Tv-ben egy 97-es Utd-Chelsea meccs, még ilyen hosszú hajú tökmag Beckhammel, agresszív Keane-nel meg fürge cseles Scholessal 😄 hát örülnék ha mostanában is látnék oylan izgalmas meccseket mint akkor! szinte üres járat nélkül tolták a fiúk. igaz azt nem tudom ki nyert mert bealudtam xD

John Cena
nagyon helyes!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tyler1
már alá is írt tegnap este 16 milláért 😄 ez már hivatalos!!

Atti12
skysports:
07.08 The rumour mill is in full swing early on with speculation Manchester United are set to complete the signing of Wigan's Antonio Valencia.

Szerintem õ meg is van 😊

pletyka rovatban...

A United vezetõsége mindenben megegyezett a Wigan elnökével, így Antonio Valencia 15.25 millió font ellenében hamarosan aláír a Vörös Ördögökhöz - állítja a People.
Sir Alex Fergusonnak az éjszakai órákban sikerült megállapodnia Dave Whelannel az ecuadori szélsõ átigazolási díjáról, így Valencia lesz az angol bajnok idei elsõ új szerzeménye. A 23 esztendõs labdarúgó heti 75 ezer fontot fog zsebre tenni az Old Traffordon.

A manchesteriek most már tehát minden erejükkel a francia Karim Benzema és a chilei Alexis Sanchez megszerzésére összpontosíthatnak.

állítólag Valenciát leigazoltuk

Tyler1
1,5 m font?? 😮 hát annyiért nekünk is simán megérné, mégha nem játszana annyit és nem hosszútávu szerzõdés lenne.

soma22
még nekünk is jol jönne. én szivesen látnám becksel együtt😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

annyit bõven megérne nekik, jó vásárt csinálnának

már a Blackburn ki is szemelte magának
1,5M fontot adnának érte

Tyler1
RvN is megy a Madridtól??😮

Valószínûleg tõlünk távozik. Katt.

REAL MADRID

Tyler1
de most mivan Huntelaarral, mert még azt olvasgatom h a Roma is kiszemelte magának??

😄 <#worship>

REAL MADRID

Tyler1
"A Wigan labdarúgóklub elnöke, Dave Whelan találkozóra invitálta a Manchester United és a Real Madrid illetékeseit, hogy az elkövetkezendõ 3-4 napban Antonio Valencia ügyérõl egyeztessenek. Már régóta ismert tény, hogy az angol klub 16 millió fontról szóló ajánlatot tett le a Latics asztalára az ecuadori 23 éves szélsõért, a spanyolokat is hónapok óta a kérõk között emlegetik."

sporthirado.hu

nesze te hitetlen 😊

Mutasd a hírt és elhiszem 😉

REAL MADRID

Tyler1
nem is tudtam Huntirõl 😮 Valenciáért megy a Madrid mivel õk is ajánlatot tettek neki és Whelan nyilatkozta h rajta áll a döntés kit választ 😊

Hülyeség 😄 Hunti már nálunk van, Valenciat még anno Juande akarta. Benzemaert és Villaert vagy min 5 csapat verseng.

REAL MADRID

HunnernesKonge
Huntelaar már náluk van 😊 btw..én nem hiszem hogy errõl lenne szó, csupán jelen pillanatban ezek a legtehetségesebb (fiatal) játékosok ergó minden nagy csapat feni rájuk a fogát
Tyler1
de amúgy sztem a Madrid direkt erre utazik! Lenyúlni a mi játékosainkat. Ronaldot elvitték, Benzemát, Valenciát, Villát, Huntelaart is vinni akarják!

Én csak 32 milláról olvastam játékos nélkül.

REAL MADRID

Real Madrid: 32 millió plusz Huntelaar vagy Robben Benzemáért

lehet, hogy õt is elszedik elõlünk

Atti12
Bár az tény, hogy így csak õ tud lõni. Dehát lehet máshogy is szabadrugás gólt lõni 😊

Atti12
azért van még Ronaldon kívül jópár nagylövõnk 😊

Találtam egy jó kis összefoglalót, gondoltam megosztom veletek:

2008/2009-es szezon visszatekintõ

Ebbõl is látszik mennyire fog hiányozni Ronaldo és Tevez.
Remélem a következõ szezonban is lesznek ilyen gólok.
Kíváncsi leszek ki lesz az új szabadrugáslövõnk. 😊

Nyugi lesz itt igazolás csak nem szabad elkapkodniuk, elvileg kövi héten eldõl benzema sorsa lehet h a Unitedben köt ki.
DONGUBA
igazolhatnank mar vegre valakit

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
nekem csak az nem tetszik h eccer csak vége van! kicsit lejjebb rakják és elvezetik akk simán jó 😄 vagy a vége lekeskenyül és áramvonalat ad az egésznek, na dem ajd úgy is kijavítják 😊

Rash87
Szerintem meg lehet szokni 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
hát pont a csíkkal van a baj 😄

Atti12

Atti12
hopp, de mégis 😄 Hát elég érdekes, igazából csak ráhúztak 1 feket csíkot :S

Atti12
nincs is még új mez..

Tyler1
ez hülyeség! ennyi erõvel Rooney meg megy a Gremioba Costa helyére 😄

nekem nem jön be ez az új mez, vagyis csak az a fekete csík rajt. Ha elvezették volna vhogyan és nem csak úgy végetérne akk jólnézne ki. fifa 2000-bõl lopták xD

Atti12
na neeeeee.

"Egyre valószínûbb, hogy Karim Benzema idén nyáron elhagyja a Lyon csapatát, a francia alakulat ugyanis már ajánlatot is tett Lisandro Lopezért."

Ez viszont jó hír.

Ugye ez csak vicc? Skysports írja.

8.08 Another story in the tabloids is that Manchester United manager Sir Alex Ferguson has offered Nani to Wigan in exchange for Antonio Valencia.

MR ME
jónak tûnik a gyerek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.