Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szinte példátlan, de sajna !nem tilos! Nekem se tetszik, de nincs mit tenni, kõkemény kapitalizmus megy. Az a játékosok kritikája hogy ennyire pénzéhesek (és nem lojálisak), az pedig az egész futball szervezetéé hogy ilyen irrális pénzösszegek mozoghatnak, a kormányok és gazdasági szervezetek pedig ugyancsak nézzenek magukba, hogy a legkedvezõbb hitelfeltételekkel adnak kölcsön 50-100 millió eurókat, ahelyett hogy a tényleg rászorulóknak hiteleznének.
Nekem sem tetszik ez az egész, de nem köpködök senkire, mert úgysem lehet rajta változtatni. A Real szurkolók meg aztán tényleg nem tehetnek semmirõl, nem õk ülnek a koordinátori székekben, csak sodródnak.
A Realnak kialakult egy mítosza, kezdve attól hogy "királyi" egészen addig bezárólag, hogy "galaktikus", és ezzel keményen élnek is. És tegyük hozzá mindkét jelzõ mögött 100%os igazságtartalom rejtõzik, mert az elmúlt évszázad legjobb klubcsapata, a legeredményesebb BL-csapata, spanyolország rekordbajnoka, a legjobb játékosok 90% szeretne ott játszani vagy játszott is ott (Figo,Zidane,Ronaldo,Becks etc csak hogy a közelmúltat idézzük), emellett "királyi", mert még a spanyol királyi család és mögöttük áll. Ezt a kultuszt nehéz lesz kivakarni a focisták fejébõl... na Peace!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
REAL MADRID
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
REAL MADRID
Ezt a "nem kell szitkozódni" részt nem tudom, komolyan gondolod-e.
Amit a Real, pontosabban Perez mûvel, az abszolút példátlan, ráadásul szerintem most kezd átvágni az agyatlan költekezés kategóriába.
Nem tudom, miért mondod, hogy finoman miért nem kéne senkinek szitkozódni, amikor azt csináljátok kb, mint a hiénák, a játékosokat, amiket mások hosszú idõ alatt kineveltek, megveszitek.
Nézz be a Real topikba, gyakorlatilag másról nem is beszéltek, csak arról, hogy ki jöjjön, és ki mennyen el. 0 a kötõdés kb a játékosok felé, mert ti szinte mindenkit eladnátok, most meg szinte összevásároltok egy világválogatottat, ahonnan fél év után megint elküldenétek majd párat.
210 millió eurót költöttetek eddig a nyáron, gyakorlatilag mindegyik csapat ikonjait elvivve, nyilvánvalóan Real Madrid drukkerként ez neked nem probléma, hidd el, kívülállóként ez bõven a gusztustalan kategóriába megy már.
Természetesen fogom nézni a meccseiteket rendszeresen, hiszen a világ legjobb játékosai fognak ott játszani, de kívánni fogom, hogy sikertelen idényetek legyen, és Perez is felfogja végre, hogy a foci nem (csak) errõl szól, és fõleg rohadtul nem ettõl szép...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
REAL MADRID
Felesleges Ronaldon vitatkozni. Szerintem nem lesz gyengébb a csapat, csak megváltozik a játékunk. Az õ távozásával sok emberke fog most elõtérbe kerülni.
Csatárposztra kéne már valami nagy név, mer ez így nem lesz jó. A ... Real mindenkit elvisz.
One Love, One United!
A 3.-al vitatkoznék, de hidd el én lennék a legboldogabb, ha igazolnánk valakit aki a szabadrúgásokat is jól lövi.
Azzal amit a végén írtál szintén egyetértek.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
-azt h színészkedett 10bõl 5ször nekünk szabadrúgást jelentett
-Roni sztem messze a legjobb szabadrúgáslövõnk volt
-stb...
csapat szempontjából majd akkor vonjunk le következtetéseket ha megismerjük közelebbrõl Valencia játékát. Én sem védem Ronit, de minden szempontból alappillérünk volt sztem. De adja isten h Valencia felülmúlja 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Benzema
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Miért jobb Valencia nekünk, mint Ranaldo?
- Tõle nem csak örökölni lehet a labdát.
- Nem egy színészkedõs típus
- Nem Ronaldo fogja rúgni a szabadrúgásainkat.
- stb...
Ez azt jelenti hogy 35 millió eurónál jóval többet ajánlottak és nem a Real. Csak nem mi? Hát akkor már Agüero.
- Luis Antonio Valencia
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A spanyolok utalták a pénzt a portugálért - ManUtd.com
lehet vásárolni 😄
Semmilyen ajánlatot nem fogadtak el. Ilyenkor minden újság próbál elõre leírni dolgokat amik aztán nem igazak. Én személy szerint jobban örülnék Villának. Tudjuk mire képesek a spanyolok a Premier Leagueben.😊
REAL MADRID
de ezek szerint ez már úgysem aktuális😊
Jelenleg sokkal jobban érzem magam ezzel a kerettel, amibõl várhatóan csak Nani és Anderson kezd majd rinyálni olyan 1-2 év múlva.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
REAL MADRID