Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> Sok sikert neki.

REAL MADRID

Tyler1
dehoooogy! csak most kezdõdik majd a kerrierje...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
igen, 29 évesen. az olyan sok lenne?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
30 évesen???

Matthew Prosac
hát merem remélni, hogy visszatalál a régi önmagához. nálunk van esélye rá.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DONGUBA
Owen a United játékosa!
Kétéves szerzõdést kötöttek a támadóval - ManUtd.com
A Manchester United hivatalosan is megerõsítette, hogy leigazolta a Liverpool egykori játékosát, Michael Owent. Az angol támadó ingyen érkezik, ugyanis június végén lejárt a szerzõdése a Newcastle United együttesével.

Rengeteg csapat érdeklõdött az Ararnylabdás csatár szolgálatai iránt, ám végül Sir Alex Ferguson csapata lett a befutó. A 29 éves támadó péntek délelõtt átesett a kötelezõ orvosi vizsgálatokon, ezt követõen pedig aláírta kétéves kontraktusát az angol bajnokkal.

"Michael egy világklasszis játékos, remek gólrekorddal, amit a legmagasabb szinten ért el. A Manchester Unitednél tapasztalt elvárások jó hatással lesznek rá" - mondta Sir Alex Ferguson a csapat hivatalos weboldalának.

"Épp elkezdtem tárgyalni más klubokkal, amikor Sir Alex váratlanul felhívott szerda délután és megkért, hogy reggelizzek vele másnap. Akkor elmondta, hogy szeretne leigazolni, amire egy pillanat alatt rá is bólintottam."

"Ez egy fantasztikus lehetõség számomra, amit szeretnék két kézzel megragadni. Nagyon várom, hogy a Manchester United játékosa legyek fõleg úgy, hogy már most sok srácot ismerek az együttesnél. Tavaly lemaradtam a felkészülésrõl, szóval nagyon elégedett vagyok, amiért idén az elsõ naptól fogva ott lehetek Carringtonban."

"Szeretném megköszönni Sir Alex Fergusonnak a belém vetett hitét és ígérem, hogy gólokkal, valamint remek teljesítménnyel fogom meghálálni a bizalmát."

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
remélem Fergie bõvebben kifejti majd a terveit Owennel, mert nekem nem jött át ez a "régen akartuk már õt" hülyeség.

Luis Fabiano? Azért egy ilyen nagyszerû csapatot ami eddig volt ne rontsuk már így el! Owen jön meg Luis Fabiano? Ne is vicceljünk. Legalább normális csatárt is igazoljunk már ne csak Owent. Még ha másodvirágzását is fogja élni nálunk attól még kellene egy normális játékos. Csak ha igazolunk még valakit akkor meg csökken a játéklehetõsége a fiataloknak. A következõ szezonban Welbecket és Machedát is többször szeretném a pályán látni.

WuFraZselic
az ok hogy nyitva volt a kapu, csak túl van owen jónéhány hónapnyi(évnyi?) sérülésen, és szerintem a fénykorán is =/ ha padról bejön és meglövi azt a 15 gólt amit Tevez, akkor korrekt. de én is remélem hogy nem ez lesz az egyetlen igazolás támadó szekcióba

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
nem járt le a szerzõdése?😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
Fergie azzal indokolta az igazolást h még a Pool elött megakarta szerezni Owent csak akk nem jött össze, most viszont nyitott volt a kapu az igazolásra. Owen valószínüleg 1 éves próbaidõn lesz a Unitednél, a továbbiak Owen teljesítményétõl függnek majd. Nem Owené lesz azonban Tevez helye, Fergie Luis Fabianot szemelte ki akit 16 milláért hozna el a Sevillától.

Park? Miért kell így lenézni Parkot? Az egyik legjobb játékosunk.
Atti: Owen sem lenne/lesz ingyen ugyanis elkéri majd szépen az aláírási pénzt ami nem 50-100 ezer font lesz.

Atti12
De legalább ingyen lenne 😄

Cabell
Ez az owen történet egy vicc...így akarjuk pótolni a két azért nem akármilyen távozónkat? Ha Park és Tevez távozik, még azt mondom, oké, na de így...nevetséges.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

"Õ egy évvel idõsebb volt nálam."

már te vagy az idõsebb???<#conf><#wilting><#idiota>

😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
annyi pénzbõl lehet sztár focistát klónozni😊 C.roni meg csak hagyott hajszálat az öltözõbe de ez már a jövõ zenéje.. hehe😄

(tudom hülyeséget mondtam)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Az nem tudom hogy lesz kimagyarázva ha csak Valenciát vettük meg 16 millióért és a többi 84 millió meg megmarad. (80 millió Ronaldoért + 20 az átigazolási összeg)

John Cena
az bizti hogy padozik:S

ÁÁ komolyan mondom ilyen egy alibi igazolást mi a fa*** kezdjen a MU Owennel. Szegényke már túl van fénykorán, maximum padozik egy keveset.
De már a 21. században vagyunk. Megint megmarad több tízmillió font ahelyett hogy igazolnánk egy nagyot.:s

John Cena
álmom válík valóra 😄 ahányszor fifáztam kb. mindig le igazoltam😊

Magic Boy
Jól van na csak a két hírt nem láttam linkelve. még. 😊

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DONGUBA
Ja es mindjart mehetek melozni 23.30 ig😞

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
péntek délután van, már nemazért 😄

DONGUBA
Szeva magic ezt eddig nem is tudtuk ez nekunk uj😄DDDDDDDD

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

smith09
Emlékszem mikor 1998 ban lõtte azt az ámulatba ejtõ gólt. Õ egy évvel idõsebb volt nálam. Én akkor ifi edzésen húztam az igát, õ meg franciao.-ban gálázott. 17 évesen :-)
100 szónak is egy a vége. Hosszú sérülés van mögötte, de beválik - mint két térd mûtét után ruud - akkor jó üzletet kötünk !
hedonist
ö lesz az uj 7es😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

DONGUBA
Es nem veletlenul kapott aranylabdat es jo a golatlaga a valogatottban is ahova tolunk biztos visszakerulhet.

hedonist
Ez lenne az idei PL meglepetésigazolása😊 nagyon kiváncsi leszek, végülis õ volt a legígéretesebb angol támadó.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
túl sokat sérült.. és arról se feledkezzünk meg hogy õ is alig van 170 cm.

DONGUBA
Jo lenne owen hidd el rooneval a palyan jok lennenek szerintem sokkal jobb mint kerkatov aki tul van ertekelve.

Atti12
A csapat edzõkomplexumában látta a Sky Sports News riportere Michael Owent.
Ahogyan a mai hírek szóltak, tényleg Manchesterbe érkezett Michael Owen, hogy átessen a szükséges orvosi vizsgálaton.

A Sky Sports News riportere, James Cooper látta, ahogy az angol válogatott csatár megérkezik a Manchester United edzõközpontjába, Carringtonba, ahol tüzetesebben megvizsgálják a sokat sérült csatárt.

Hát srácok nemtudom, lehet padra vesszük :/

MR ME
csak nehogy olyan legyen mint hargreaves, játszik 1-2 meccsen majd fizetjük a kórházi számláit évekig...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Possebon a Sporting Braga játoksa lesz a köv. szezonra, de csak mint kölcsönjátékos.

Atti12
na neki nem örülnék.. 😄

Fabio Capello
Manchester United: korábbi aranylabdás érkezhet a klubhoz

Elképzelhetõ, hogy Michael Owen a Manchester Unitedben folytatja pályafutását – legalábbis a Sky Sports News úgy értesült, hogy megkezdõdtek a puhatolózó tárgyalások a korábbi aranylabdás támadó és a „vörös ördögök” között.

Konkrétumok egyelõre nem ismertek, de az tény, hogy Owen szabadon igazolható, mivel szerzõdése lejárt a Newcastle Unitednél – és az is, hogy a Manchesternek szüksége van támadókra, miután Carlos Tévez és Cristiano Ronaldo is elhagyta az angol bajnokot.

Tyler1
akk nézd meg itt

de am bármilyen nagyobb jegyváltó oldalon lehet rendelni (ne magyarokon próbáld)

Vanek
azokat megnéztem,de vmiért nem tudok rendelni jegyet,pedig tegnap kezdték árulni a meccsre a jegyeket:S

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Tyler1
a 2 csapat hivatalos oldalán biztos!

Vanek
hi! hol lehet jegyet szerezni a köv szezonbeli augusztus 29ikai arsenal-manchester meccsre? tud vki egy megbizható odalt? pls segítsetek nagyon fontos lenne,kösz elõre is

R U Ready?!?!? ...broken soul...

John Cena
<#taps>grat és kösz<#eljen>

Tyler1
sztem Kun még jobb is lenne nekünk mint Benzema 😊

Köszönjük, tõled nem is vártunk mást 😊

REAL MADRID

John Cena
szívbõl kívánom hogy ne nyerjen semmit se a Real M. ezzel akerettel amit össze vásárolt

Tyler1
az h a játékosok ilyen drágák az oké! Ronaldo meg is dolgozott az áráért, meg Kaká is. Csak modnjuk ha lenne a költségplafon akk nem lenne ilyen h bevásároljátok a jelenlegi 2 legdrágább játékost, plusz még 3-4 embert vagy nem tom hogy álltok. Megvennétek Ronit meg 1-2 olcsóbb fiatalt, és nem az h egy igazolási szezon alatt százmillákat vertek el játékosokra.
A költségrõl csak annyit, h nem kérdés a Real anyagi forrása! Ha felvesztek kölcsönt az nektek nem olyan megterhelõ mintha egy másik csapat venne fel ugyanannyit.

Matthew Prosac
ezzel a költséghatárral ötlettel pont ugyanaz lenne a probléma, mint azzal, ha a Forma1-ben leszabályoznák a motorokat és mindenki csak ugyanolyan teljesítményût használhata.. az esélyeket kiegyenlítenék, de elveszne a lényeg..

Költséghatár jó lenne, mint ahogy a játékos árának is egy határt szabni. De soha nem fog megtörténni szerintem.

Nem vagyunk egyeduralkodók, 100 milla volt az idei átig. pénz. A többi kölcsön, amit más klub is tud felvenni. Ehhez pusztán megfelelõ kapcsolatok és fedezet kell.

REAL MADRID

Tyler1
de tényleg kéne vmi költséghatár, mert most ennyi erõvel a Real egyeduralkodó Európában, mert pofátlanul pénzszoró csapat révén nincs ellenfele ilyen téren! De azon kivül h megvesznek minden jó játékost, a játékuk attól még nem lesz jobb! És nem értem h egyes játékosoknak mért az az álmuk h cserepadon üljenek, mikor bõven egy kezdõben lenne a helyük. csak mert Real?????

A Daily Mirror szerint Cristiano Ronaldo és Sir Alex Ferguson együtt ebédeltek a tréner kedvenc éttermében. Az egyik dolgozó szerint "Visszafogott ügy volt, Cristiano egyszerûen szeretett volna mindent megköszönni Sir Alexnek."

REAL MADRID