35611

• hedonist
    Ezt jól kisakkozta:D az egytlen csatár helyettesítse a kidőlt csatárt??? huuu
  • Rash87
    Miért,te tudsz/tudnál jobb megoldást? :\
  • Matthew Prosac
    "Senki sem pótolhatatlan, de Wayne Rooney helyettesítése embert próbáló feladat még Sir Alex Ferguson számára is. A Manchester United káprázatos formában futballozó csatára a Bayern München elleni BL-negyeddöntő hajrájában kificamította a bokáját, Nemanja Vidic viszont tudja, mi, illetve ki a megoldás: a Vörös Ördögök szerb bástyája szerint Dimitar Berbatov az ideális beugró."

Jóvan oké, április elseje meg minden, de ezt Vidic még komolyan is gondolta, az a vicc :)
  • hedonist
    Akkor szombaton tuti nem játszik? sajnálom, bár nekünk is vannak nagy hiányzóink, de azért dicsőbb lett volna Rooney-val együtt verni titeket a traffordon:D
  • girimó
    Rooneynek 1 hónapot kell kihagynia legfrissebb hírek szerint.
  • hedonist
    ezt kikérem magamnak
  • Cabell
    Srácok, ezt most teljesen őszintén elmondom itt, EBBEN a topikban, és sehol máshol nem fogom ezt hangoztatni, mert nem tudok nem emocionálisan nyilatkozni ez ügyben:

Engem az Arsenal című történet rettentő módon irritál itt a szezon végén...

Ebben a mezőnyben, ebben a véghajrában egy óriásit küzdenek, ez a pozitív része a dolognak. De nem érzem egyszerűen, hogy a tudást és a minőséget nézve helyük van még itt.

A bajnokságban két olyan kiegyensúlyozott és érett teljesítményt nyújtó csapatot szorongatnak, mint a Manchester United és a Chelsea.. a BL-ben pedig a Barcelona ellen érnek el egy győzelemmel felérő eredményt, mikor ahogy hallom, emögött csak teljesítmény nem volt, inkbb csak szerencse.

Én megadom az elismerésemet a nagy küzdőknek, de ha az a horrorisztikus kép ugrik be a szemeim előtt, hogy az Arsenal duplázik az idén, mindig rá kell jönnöm, totális katasztrófa volna.

• Tyler1
    Rooney úton hazafelé :/
  • Fabio Capello
    Mellesleg angol neves újságok 4-6 hétről cikkeznek Rooneynál...
  • Tyler1
    ( megjegyzem Nou Camp-ben vért fognak pisálni :D )
  • Tyler1
    tud ez az Arsenal ha akar :) bajnokságban már ne akarjon :D
  • Magic Boy
    2-2 lett a vége és így még van esélyük.
  • MR ME
    szépen visszahozták a végére, le a kalappal elöttük, jó kis meccs volt :D
  • Rash87
    Háh! Így már más a helyzet :P
  • sanyiute
    év végi 2-3 meccsre hibátlan !:D
  • Tyler1
    na úgy látom Macheda került előtérbe, Rooney sérülése kapcsán. jó lenne ha hozná a tavalyi formáját! :)
  • Atti12
    biztos? :D
  • Tyler1
    2:1
    emlékeztet vmire :D
  • Rash87
    Én meg pont a 25. perctől néztem,volt pár jó helyzetük...:D
    Bár így h már 0-2,el lett döntve :\ Pedig örültem volna,ha kiesik a Barca...
  • Magic Boy
    Tény, hogy a Manchester United jobb csapat jelenleg, mint a Bayern München.
  • MR ME
    első 20 perc után írtam, akkor nem sok köze volt, sőt még annyi se :D
    szerk.: bár ha azt nézzük h 0:2, akkora továbbjutáshoz sincs sok...
  • Mor3llo
    Melyik?
  • Magic Boy
    Hát igen.

Remélhetőleg Rooneynek nincs komoly baja.
  • Tyler1
    na topik már a top 10-ben :D ilyen se mostanában volt!
  • HunnernesKonge
    Sztem essen ki mindkettő
  • Rash87
    Azért ezt nem mondanám... :D
  • zalrobto
    remélem az arzenál nyer valahogyan mert a barcát jobban utálom
  • Magic Boy
    Szép lenne, ha visszavágnánk a tavalyiért.
  • Tyler1
    én meg a Barcának(bár utálom), jó lenne egy döntőt összehozni velük, és megbosszulni a tavalyit :)
  • MR ME
    énis, nem is azért mondtam, de qrva jó meccs eddig :D
  • Magic Boy
    Én nekik szurkolok, mert Angol csapat.
  • MR ME
    Arsenalnak hazai pályán eddig köze nincs a meccshez, érdemes nézni...
  • Tyler1
    ígyvan, bár a Chelsea más tészta, mert ti több ponton vagytok veszélyesek, amíg nálunk Wazza rúgta a gólok 90%-át. ezért van most mindeki kétségbeesve és tart mindenki a legrosszabbtól, ami érthető, de most jön a te igazságod, egy ilyen csapatnak megKELL oldani egy dolgot. és sztem Fergie az ilyen helyzetekben kiválóan keveri a kártyát :)
  • Magic Boy
    Végre egy normális Chelsea fan.

Egyetértünk.
  • Magic Boy
    Az idény hátralévő meccsein ez lesz.
  • Kocka08
    Hát fura dolgokat olvasok itt..

Nem értem hogy a Mu szurkolók miért nem bíznak a csapatban és miért hiszik azt hogy Rooney nélkül vége mindennek.

Ronaldo elment és mi változott? (semmi)
    Imádott csapatom a Chelsea több hónapja játszik a legfontosabb játékosunk nélkül mert sztem Essien fontosabb mint Drogba vagy Lampard..
    Pluszban mindkét szélső hátvédünk sérült Bosingwa szinte a teljes szezon A.Cole pedig szintén 1-2 hónapja lábadozik.
    Szóval egy ilyen kaliberű csapat, mint a Manchester, tudjon és tud is sikeresen teljesíteni olyan feladatokat ahol egy fontos csatár kiesik a sorból.
    Mi Drogba nélkül több gólt rúgunk mert a többiek felszívják magukat.
    Tehát félek hogy még jól is kijöhettek ebből..

Köszönöm.
  • Magic Boy
    Ne pletykalapokból tájékozódj.
    Hivatalosan még nem jelentette be a csapat.
  • Zenszkij
    Rooney lesérült. Közel 1 hónapot ki fog hagyni, mivel a világbajnokság a legfontosabb most az angoloknak. Ez ugye érthető SAF se akarja tönkretenni azzal a játékos karrierjét, hogy idő előtt játszatja, hogy rásérüljön, és úgy járjon mint mondjuk Hargreaves. Nehéz a feladat, de meg kell oldani. Még bármi megtörténhet! Nem estünk ki a bl-ből és mi vezetjük a bajnokságot is. Továbbá 11 emberből csak 1 Rooney, még ha ő a világ egyik legjobb csatárja is.
  • Tyler1
    ujjam alól vetted ki a szót :)
  • Rash87
    Ilyen Blikk szintű angol újságok szerint, 4 hétre kidőlt,de amíg nem lesz fent a hivatalos oldalon,addig nem kell elhinni semmit :)