Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Rudee
Azt is nézd, hogy nálunk 90%ban csak csereként kapott lehetõséget.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Gill nem zárja ki, hogy lehetnek még érkezõk - Sky Sports

Atti12
gyerekek elhiszem hogy melegfront van meg minden de azért nem kéne ilyeneken összeveszni 😮

Grove4
Végül is ez is jogos,viszont õ az elmult évek miatt kialakult kritikákra válaszolt,gondolom ezért nem említette meg a sikeresebb korszakát.De mind egy is,részemrõl OFF befejezve.További jó szurkolást.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
pont ez az! azt irja h szar csapatban játszott vagy nem volt lehetõsége - erre irtam h a Liverpool????????? mer h pont ott nötte ki magát klasszissá.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

soma22
el sem hiszem, hogy valaki felfogta😊

köszönöm!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Grove4
Arra célzott a kollega,hogy vagy szar csapatban játszott,vagy nem kapott elég lehetõséget.Erre te írtad,hogy Liverpool,igen ám,de ott jól játszott,ezért is lett ott aranylabdás.Erre mondta,hogy hol lett aranylabdás.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

soma22
mi ferde a sztoriban?

az hogy ingyen leigazoltunk egy klasszis csatárt, aki a newcastleben és realban nem találta a helyét?
én nem irom le bizok benne, és leirtam hogy a kpra kit igazolnék...azt hiszem mindannyiunknak megvan a véleménye, én leirtam normálisan, de szapultok valakit, aki még be sem mutatkozott uj csapatában. berbátol világmegváltást vártunk és lófaszt sem csinált...

Tyler1
hát ja az a 4 év csak a sérülésekbõl való felépüléssel ment el. Az h otthagyta anno a Poolt megtörte a karrierjét, eddig sem egy Newcastle szintü csapatnál kellett volna játszania, és sztem 29 évesen már sokat nem várjunk tõle! elég csak egy kis sérülés neki és vége az idényének.

Atti12
kicsit elkéstél vele 😊

WuFraZselic
hmm akkor rosszul tudtam. viszont newcastleben 4 év alatt jutott el kb 25-28 gólig, ami után nem szívesen igazoltam volna le

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

green6k
Tyler1
mért 2 év alatt?? 1 évig volt a Realnál!

WuFraZselic
jó de azt nézd, hogy a realban 35 meccsen kb 2 év alatt játszott, míg általában 1 szezon alatt lép pályára valaki annyit...

a multjára nem lehet épiteni, többet sérült egy szezon alatt, mint egészséges, ráadásul a 7es mezszámot is megkapja... gondolom ez önbizalom növelés miatt, hát de akkor is...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
tényleg, elég ferde a sztori,továbbá moutinho-nak köze nincs a szûrõ szerephez, veloso igen egy védekezõ kp, és nem értem,h de rossi, és essien közül melyikre mit mondtal, mert, mindkettõre utóbbit írtál, pusztán ennyi😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
nos hát szar csapatban játszott: Liverpool, Real, Newcastle
nem volt lehetõsége: Pool(216 meccs - 118 gól, többszörös gólkirály, a csapat akkori legeredményesebb játékosa, Aranylabda), Madrid(35 meccs - 13 gól) Newcastle( itt tényleg nem sok lehetõsége volt miután megsérült)

ha valaki érti akk magyarázza el pls!!!!!!!<#nemtudom>

soma22
szar csapatban játszott VAGY nem volt lehetõsége...értelmezz

Tyler1
te most mirõl beszélsz??? azt irod h eddig szar csapatokban játszott mer nem volt lehetõsége...aztán rákérdezel melyik csapatnál nyerte el az aranylabdát???? wtf?????

soma22
mindkettõvel kiegyeznék én is😊

vagy ha kibirna nagyobb sérülés nélkül egy idényt hárgrévsz😄

Cabell
Tökéletes meglátás.

A szezon végén egyértelmûen kijött, hogy Carrick mellé nem igazán lehet kit berakni, ha nincs Fletcher.

Igazából Carrick nem sokra megy ott középen, ha nem fogja valaki a kezét, régebben ez Scholesy volt, az utóbbi idõben Fletcher, akire pont nem számíthattunk a BL döntõben...

Számomra a világ két legjobbja De Rossi és Essien, sajnos utóbbit egy rivális már elvitte az orrunk elõl, az utóbbit pedig nemhiszem, hogy meg tudnánk szerezni.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

soma22
melyik csapatban is lett aranylabdás?

Tyler1
liverpool?<#fejvakaras>

Magic Boy
Egyetértünk.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

soma22
annyira leirjátok owent...nemértem. eddig olyan csapatokban volt, ahol nem kapott elég lehetõséget, vagy épp nem volt mögötte csapat. szerintem hihetetlen szezont látunk tõle, remek páros lesz rooney-val.én nem csatárt vennék, hanem egy klasszis szûrõt, ugyanis az utóbbi idõben nálunk is hiányposzt ez a rész. pl veloso vagy moutinho remek lenne

Én is úgy gondolom és remélem is. Kedvenc játékosom.

Huszi84
Ez a szezon Rooney éve lesz.

ReD DevilS 4 LifE

Sajnos igaza is van. Nagyon keveset játszott. Hiába lépett sokat a pályára az mind csak percekre volt. Volt olyan meccs amikor gólokkal vezettünk kisebb csapatok ellen Tevez simán fent maradhatott volna és akkor is lehozta Fergie rendszerint a 60-70. perc körül. Nem sok meccs volt amit be is tudott fejezni. Jó lenne látni percekben kifejezve Berbatov, Rooney és Tevez mennyit játszott. Meglepõdnél milyen keveset.

Cabell
Ezzel a Tevez gyerekkel miért olyan elnézõ mindenki, mindig?

Egész évben csak a szánalmas nyilatkozatait hallatta, hogy õ biztosan elmegy Manchesterbõl, mert hogy itt neki milyen rossz, meg hogy Fergie milyen szemét... mintha csak tarzotott volna a klub ennek az embernek bármivel is, amiért õ neki alapembernek kellett volna lennie.

Mióta elment, szinte minden héten hallottam tõle valamit, hogy neki milyen sanyarú sorsa volt a gonosz Ferguson mellett.

De nembaj, WE (L) YOU TEVEZ azért...

Nem értem ezzel mi a baj? Én örülök hogy jó helyre került Tevez, mert biztos lehetsz benne hogy nagy csapat lesz Manchester másik felében is.

Cabell
Örülök, hogy te ezt ilyen marha mulatságosnak tartod

DONGUBA
A kis geci😄DDDDDDDD

Anglia: Carlos Tévez a Manchester City játékosa
A Manchester City hétfõn hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klubnál folytatja pályafutását Carlos Tévez, a korábban a városi rivális Unitednél szereplõ argentin támadó.
A 25 éves csatár már mindenben megegyezett a klub képviselõivel, de még át kell esnie az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Ha a City orvosi stábja mindent rendben talál, akkor Tévez öt évre szóló szerzõdést köt a „polgárokkal”.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Cabell
Az pedig, hogy Owen kapja a hetes mezt, a klub és a szurkolók szembe köpése. Õszintén szólva nem tudom, hogy nevessek-e vagy sírjak...

Cabell
épp most akartam belinkelni, de megelõztél...

Ha ez tényleg így van, akkor az nyilvánvalóan nem azért, mert Fergie nem akar többet költeni, hanem azért, mert a Ronaldoért kapott összeget másra fogják fordítani. Az viszont megbocsájthatatlan, hogy azért egy korántsem szegény klub egy Owennel akarja a szurkolók szemét kiszúrni ilyen veszteségek után, mint Ronaldo és Tevez. Õszintén szólva hihetetlenül kiábrándító az egész...

azért még Glory Glory Man Utd

Tyler1
sztem ez vmi eltérítõ manõver, mert sok támadás érte a csapatot, az igazolások miatt, és most kicsit lehûtötték a szurkolókat. Valsziû jön még játékos hozzánk mert ezt tényleg nem gondolhatja komolyan Fergie, ha igen akk felejtõs a tabella eleje...

John Cena
reménykedek Owen-ben 😊 és jót tud majd teljesíteni😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
Számot osztott a Manchester United Michael Owennek: az újonnan igazolt támadó Cristiano Ronaldo 7-es mezét örökölte meg.
CR7-tõl egy másik aranylabdás örökölte meg a 7-es mezt - a Manchester United drukkereinek legnagyobb bánatára.

A kultikus számot ugyanis az újonnan szerzõdtetett Michael Owen kapta meg, aki liverpooli múltja miatt cseppet sem számít népszerûnek az Old Traffordon.

Owen hatalmas megtiszteltetésnek tartja a United döntését, és a 7-es dresszhez méltó teljesítménnyel hálálná meg a belé vetett bizalmat.

Hát ez már így tényleg vicces 😄 Fergie nagyon rászámít Owen jó játékára, remélem nem kell csalódnia :S

Atti12
Egyébként valószínüleg Fergie döntõtt így, hisz nemrég még arról cikkeztek hogy 100 milliót és szabad kezet kapott igazolásokra.

Atti12
na ez fasza :/

Na Fergie itt verte ki nálam a biztosítékot! Nem tudom hogy saját maga döntött-e így vagy Glazerék keze is benne van de ez már sok. Ferguson nem tervez több igazolást nyárra. Megelégedett egy kiégett, sérülékeny csatárral aki TALÁN ismét jó lesz nálunk, egy Valenciával aki nem egyenlõ Ronaldoval és egy Obertannal aki még a Bordeuxban sem volt kezdõ... Ronaldo árából meg megmaradt 60 millió font. Így sehol nem leszünk a blben.
link

Tyler1
Kirabolták lakásában Federico Machedát, a Manchester United tehetséges labdarúgóját. A Daily Mirror tudósítása szerint a 17 éves csatár manchesteri otthonába vasárnap hajnalban tört be két álarcos támadó, akik pénzt, illetve ékszereket vittek magukkal. Machedának nem esett baja, ám egyik barátját, aki a lakásban tartózkodott, egy üveggel fejbe vágták.

Atti12
Én még mindig azt mondom Huntelaart kéne leigazolnunk 😄

Rash87
Ribery is megy a Real-hoz?! 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
*amibõl /sry

Tyler1
a csapat adósságainak köze nincs az igazolási pénzekhez, Fergie-hez meg fõleg nincs!!! az a tulajdonosok feladata h megoldják és kikalkulálják a pénzt! a tulaj 100 millio fontot adott Fergie kezébe amivel játékosokat vehet, és venni is fog, nem kell a para!

Matthew Prosac
július közepe van. hova pánikolsz még?
a Ronaldo-ügylet mozzanatainak pedig megvan az oka, csak utána kell gondolni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Cabell
Errõl a miért akarnak a Realba menni az emberek kérdésrõl pedig:

SZerintem pont most kezdett ott tartani a Real, hogy már nem volt minden hülyegyerek álma, és ezt az eszmét is kezdte elveszíteni.

Nem voltak ott akkora világsztárok, igazából szar focit játszottak, igazából kezdett szürkülni az egész történet, személyes szerencséjükre viszont Ronaldonak gyerekkori álma volt oda igazolni, és ezzel megint elindította a lavinát.

Most nyilván messze a Real lesz a világ legnépszerûbb csapata a sok kis gusztik között, a focit ezelõtt is szeretõ, régóta szurkoló semlegesek körében nyilván messze a legellenszenvesebb. (nyilván így van ez itt a fórumon is, bár diplomatikusak vagyunk, és nem járunk át nyálat verni sehova, de ezt a Real szurkolóknak is tudomásul kell venni.)

Cabell
Ma jöttem rá, hogy gyakorlatilag biztos, hogy nem úgy mûködik ez a dolog, ahogyan azt a legtöbben gondolnánk, vagyis, hogy most a Ronaldoból kapott pénzt eligazolhatja Fergie.

Valószínûleg ez az összes elmegy az adósságokra, amiket a klub felhalmozott, vagy egyéb fejlesztésekre, és ugyanannyi pénz áll rendelkezésre, mint egyébként is.

Sajnos mostmár tudhatjuk, hogy Ferie szava is lófasznyit ér, mivel ott mindenkinek meg van mondva, hogy mit mondhat, és mit nem. Õ is összenyilatkozott minden szépet, hogy Ronaldo maradni fog, meg a Realnak õ nem ad el senkit, mikor már tavaly nyár óta meg volt a megegyezés, hogy idén elmegy Ronaldo...

Fraizer Campbell a Sunderlandbe igazolt 4 évre.

HunnernesKonge
mostmár csak R 😄