35611
-
#20413 Ezt jól kisakkozta:D az egytlen csatár helyettesítse a kidőlt csatárt??? huuu -
#20412 Miért,te tudsz/tudnál jobb megoldást? :\ -
#20411 "Senki sem pótolhatatlan, de Wayne Rooney helyettesítése embert próbáló feladat még Sir Alex Ferguson számára is. A Manchester United káprázatos formában futballozó csatára a Bayern München elleni BL-negyeddöntő hajrájában kificamította a bokáját, Nemanja Vidic viszont tudja, mi, illetve ki a megoldás: a Vörös Ördögök szerb bástyája szerint Dimitar Berbatov az ideális beugró."
Jóvan oké, április elseje meg minden, de ezt Vidic még komolyan is gondolta, az a vicc :) -
#20410 Akkor szombaton tuti nem játszik? sajnálom, bár nekünk is vannak nagy hiányzóink, de azért dicsőbb lett volna Rooney-val együtt verni titeket a traffordon:D -
girimó #20409 Rooneynek 1 hónapot kell kihagynia legfrissebb hírek szerint. -
#20408 ezt kikérem magamnak -
#20407 Srácok, ezt most teljesen őszintén elmondom itt, EBBEN a topikban, és sehol máshol nem fogom ezt hangoztatni, mert nem tudok nem emocionálisan nyilatkozni ez ügyben:
Engem az Arsenal című történet rettentő módon irritál itt a szezon végén...
Ebben a mezőnyben, ebben a véghajrában egy óriásit küzdenek, ez a pozitív része a dolognak. De nem érzem egyszerűen, hogy a tudást és a minőséget nézve helyük van még itt.
A bajnokságban két olyan kiegyensúlyozott és érett teljesítményt nyújtó csapatot szorongatnak, mint a Manchester United és a Chelsea.. a BL-ben pedig a Barcelona ellen érnek el egy győzelemmel felérő eredményt, mikor ahogy hallom, emögött csak teljesítmény nem volt, inkbb csak szerencse.
Én megadom az elismerésemet a nagy küzdőknek, de ha az a horrorisztikus kép ugrik be a szemeim előtt, hogy az Arsenal duplázik az idén, mindig rá kell jönnöm, totális katasztrófa volna.
-
#20406 Rooney úton hazafelé :/ -
#20405 Mellesleg angol neves újságok 4-6 hétről cikkeznek Rooneynál... -
#20404 ( megjegyzem Nou Camp-ben vért fognak pisálni :D ) -
#20403 tud ez az Arsenal ha akar :) bajnokságban már ne akarjon :D -
#20402 2-2 lett a vége és így még van esélyük. -
#20401 szépen visszahozták a végére, le a kalappal elöttük, jó kis meccs volt :D -
#20400 Háh! Így már más a helyzet :P -
sanyiute #20399 év végi 2-3 meccsre hibátlan !:D -
#20398 na úgy látom Macheda került előtérbe, Rooney sérülése kapcsán. jó lenne ha hozná a tavalyi formáját! :) -
#20397 biztos? :D -
#20396 2:1
emlékeztet vmire :D -
#20395 Én meg pont a 25. perctől néztem,volt pár jó helyzetük...:D
Bár így h már 0-2,el lett döntve :\ Pedig örültem volna,ha kiesik a Barca... -
#20394 Tény, hogy a Manchester United jobb csapat jelenleg, mint a Bayern München. -
#20393 első 20 perc után írtam, akkor nem sok köze volt, sőt még annyi se :D
szerk.: bár ha azt nézzük h 0:2, akkora továbbjutáshoz sincs sok... -
#20392 Melyik? -
#20391 Hát igen.
Remélhetőleg Rooneynek nincs komoly baja. -
#20390 na topik már a top 10-ben :D ilyen se mostanában volt! -
#20389 Sztem essen ki mindkettő -
#20388 Azért ezt nem mondanám... :D -
#20387 remélem az arzenál nyer valahogyan mert a barcát jobban utálom -
#20386 Szép lenne, ha visszavágnánk a tavalyiért. -
#20385 én meg a Barcának(bár utálom), jó lenne egy döntőt összehozni velük, és megbosszulni a tavalyit :) -
#20384 énis, nem is azért mondtam, de qrva jó meccs eddig :D -
#20383 Én nekik szurkolok, mert Angol csapat. -
#20382 Arsenalnak hazai pályán eddig köze nincs a meccshez, érdemes nézni... -
#20381 ígyvan, bár a Chelsea más tészta, mert ti több ponton vagytok veszélyesek, amíg nálunk Wazza rúgta a gólok 90%-át. ezért van most mindeki kétségbeesve és tart mindenki a legrosszabbtól, ami érthető, de most jön a te igazságod, egy ilyen csapatnak megKELL oldani egy dolgot. és sztem Fergie az ilyen helyzetekben kiválóan keveri a kártyát :) -
#20380 Végre egy normális Chelsea fan.
Egyetértünk. -
#20379 Az idény hátralévő meccsein ez lesz.
-
#20378 Hát fura dolgokat olvasok itt..
Nem értem hogy a Mu szurkolók miért nem bíznak a csapatban és miért hiszik azt hogy Rooney nélkül vége mindennek.
Ronaldo elment és mi változott? (semmi)
Imádott csapatom a Chelsea több hónapja játszik a legfontosabb játékosunk nélkül mert sztem Essien fontosabb mint Drogba vagy Lampard..
Pluszban mindkét szélső hátvédünk sérült Bosingwa szinte a teljes szezon A.Cole pedig szintén 1-2 hónapja lábadozik.
Szóval egy ilyen kaliberű csapat, mint a Manchester, tudjon és tud is sikeresen teljesíteni olyan feladatokat ahol egy fontos csatár kiesik a sorból.
Mi Drogba nélkül több gólt rúgunk mert a többiek felszívják magukat.
Tehát félek hogy még jól is kijöhettek ebből..
Köszönöm. -
#20377 Ne pletykalapokból tájékozódj.
Hivatalosan még nem jelentette be a csapat. -
Zenszkij #20376 Rooney lesérült. Közel 1 hónapot ki fog hagyni, mivel a világbajnokság a legfontosabb most az angoloknak. Ez ugye érthető SAF se akarja tönkretenni azzal a játékos karrierjét, hogy idő előtt játszatja, hogy rásérüljön, és úgy járjon mint mondjuk Hargreaves. Nehéz a feladat, de meg kell oldani. Még bármi megtörténhet! Nem estünk ki a bl-ből és mi vezetjük a bajnokságot is. Továbbá 11 emberből csak 1 Rooney, még ha ő a világ egyik legjobb csatárja is. -
#20375 ujjam alól vetted ki a szót :) -
#20374 Ilyen Blikk szintű angol újságok szerint, 4 hétre kidőlt,de amíg nem lesz fent a hivatalos oldalon,addig nem kell elhinni semmit :)