Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
"Két éven át játszottam a csapatnál, de Ferguson egyszer sem hívott fel, vagy küldött üzenetet ez alatt," - nyilatkozta a mai nap Carlitos. "Egyetlen egyszer beszélt velem, a Roma elleni meccs után, de akkor is csak a válogatottal kapcsolatban. Nem úgy tûnik, mintha ez lenne a megfelelõ bánásmód, amelyben engem részesítettek, illetve, hogy beszélgetések sora zajlott volna le köztünk."
(...)

Carlitos korábbi nyilatkozatai:

2009 április 2.: "A megérkezésem elsõ pillanatától kezdve tisztelettel bánt velem. A kiválósága abban rejlik, hogy számára nincsenek sztárjátékosok - mindenki egyenlõ, és nem számít ki hány millióba került, ki hány éves, vagy épp hány mérkõzésen lépett pályára. Munka közben a Boca Juniorsos edzõmre, Carlos Bianchire emlékeztet. Mindkettejüknek nagy befolyása volt a karrieremben, és egyaránt tudták hogyan kell kezelni a játékosokat."

2009 január 4.: "Még nem kezdtünk tárgyalásokba a Manchester Uniteddel, de maradni akarok. Sir Alex Ferguson azt mondta nekem, hogy szeretné ha továbbra is a United játékosa maradnék, és ez az én vágyam is. A kontraktusom a nyáron lejár, de megbeszéltük, hogy az idény végén leülünk tárgyalni az új szerzõdésrõl. A klubtól pedig semmi olyat nem hallottam, hogy ez másként lenne. Egyszerûen most még nincs értelme összeülnünk. Fantasztikus a kapcsolatom Sir Alex-szel, és remélem ez még sokáig így lesz a jövõben is."

2008 december 16.: "Már beszéltünk róla, és az ügy nagyon elõrehaladott állapotban van, ennek következményében úgy gondolom hamarosan minden rendezõdik. A játékostársaim és a szakmai stáb is egyaránt tisztel."

Errõl ennyit.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Owen Hargreaves hosszútávú sérülésébõl lassan felépülni látszik, akár már szeptemberben újra a pályán lehet.

A középpályás mindössze három mérkõzésen szerepelt a legutóbbi szezonban, a Liverpool, a Villareal és a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en.
Hargreaves - aki komoly térdproblémákkal küzd már jó ideje és elmúlt 12 hónapban két operáción is átesett - szeptemberre ismét Sir Alex Ferguson rendelkezésére állhat, ha a mûtét utáni rehabilitációjának utolsó idõszaka sikeres lesz.

"Amerikában tölti a rehabilitációjának utolsó idõszakát" - mondta Sir Alex az ázsiai túra kezdetén Hargreavesszel kapcsolatban.
"A rehabilitációja nagyszerûen folyik, akár szeptemberben már vissza is térhet, minden attól függ, hogy tud bekapcsolódni a munkába, milyen gyorsan képes felvenni a ritmust."

forrás: unitedfanatics.hu

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
Carlos Tévez Sir Alex Fergusont tartja felelõsnek azért, hogy el kellett hagynia a Manchester Unitedet. A városi rivális Cityhez szerzõdõ támadó azt sérelmezi, hogy a skót mester valósággal levegõnek nézte, így még abban sem biztos, hogy ha legközelebb találkoznak, kezet fog Sir Alexszel.

Szombaton még arról értesülhettünk hogy, minden bizonnyal lezárult David Villa nyári átigazolási szappanoperája, miután az Európa-bajnok labdarúgó bejelentette, marad a Valencia CF-nél és napokon belül elkezdi eddigi társaival a felkészülést. Úgy tûnik, a csatárfenomén döntésének híre nem érkezett meg a Malajziában tartózkodó Manchester Unitedhez, ugyanis vasárnapi lapjelentés szerint a klub újabb ajánlatra készül.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
nekem nincs bajom vele, inkább Fergievel h sérült játékost igazolt. Az h jó játékos az tök mind1 ha sérült, ez nem úgy megy h a jók nem sérülhetnek meg... Owen is jó játékos volt amig elnem kezdõdtek neki a sérülés gondjai.

Ezért remélem nem õ lesz a kapusunk. Nem kell még egy Barthez. Tyler nem értem mi bajod Obertannal. Attól hogy sérült majd felépül és akkor játszhat. Nem 2 hónap múlva jár le a szerzõdése...😊 Ha meg jó játékos akkor mindegy hogy sérült mert úgyis rendbe jön majd.

Atti12
Foster hibája és Owen Gólja Hihetetlen hogy Ben még mindig csinál ilyeneket.. 😞

Tyler1
azért VDS szép gólokat hozott össze Malajziának 😄 (lehet megegyeztek vele meccs elején😊)

köv. meccs: hétfõ este ami helyi idõ szerint 2 körül fog kezdõdni asszem

Tyler1
na az egyik igazolásunk máris remekel: Obertan 3 hónapra szögre akasztja a csukát sérülés miatt. De nem értem minek igazoltuk le ha tudták h sérüléssel bajlódik. 4bõl 2 kilõve! már csak egy Owen-sérülés hiányozna a teljes boldogsághoz...

Matthew Prosac
Ahogy nézem ezt a Diouf gyereket, komolyan mondom õ volt/lesz a legnagyobb igazolásunk eddig (ebben a szezonban)

DONGUBA
szerintem egy Rooney-Owen kettossel kene jatszani berba meg csere

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

galmat
Elnzést Rooney-tól, nem azt akartam írni,hogy összekötõnek jó, hanem hogy ott szokott játszani. 😄 Õt bárhova teszik be a csapatba max fordulaton hajtja végig a meccset.

galmat
Szerintem Owennel jó vásárt csináltunk, egyszer már aranylabdás volt, csak nem felejtett el focizni. <#vigyor3>
Ha nem jön közbe neki sérülés akár szép pályát futhat be nálunk. Az elsõ meccs alapján bízakodni legalább lehet benne. Tevez úgyis lépett, aztán Berbatov mellé legalább lesz jó csatárunk, mert Rooney mostanság már nem kimondottan csatárt játszik, a Fõnök elég sok helyen bevette már, õ inkább összekötõnek jó a középpálya meg az ék között.

MR ME
ennek örülök, remélem h második fénykorát fogja élni nálunk 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DONGUBA
owen gooool

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rash87
Jó gyenge lett a csapat 😞

Glory, Glory Man. United!

DONGUBA
berba szinten szar meg mindig

Rash87
Ez a gól szép volt,kár,h nem mi rúgtuk 😄

Rash87
Egy félidõ alapján egy dolog szúrt szemet,hogy Scholes nem ide való még mindig,elõzõ szezonban se volt már olyan jó...Tudom nem egy felkészülési meccsbõl kell kiindulni,de... itt alig volt 1 jó passza...mindig elveszik tõle a labdát,nem is értem,miért kell erõltetni.

Atti12

DONGUBA
remelem lato jatszani

DONGUBA
owen?😊

Atti12
Nani 2 😊

Atti12
--------Rooney-Berba--------
Nani-Scholes-Anderson-Gibson
Evra-Evans-Ferdinand-O'Shea
-----------VDS-------------

DONGUBA
mi a kezdo?

Atti12
Rooney góóóóól 😊

Atti12
Arrafelé tényleg nem nõnek nagyra az emberek 😄 Rio a játékvezetõknél csak másfél fejjel volt magasabb <#idiota>

Atti12
Rooney-Berba páros kezd, Owen kispad.

Atti12
Nincsmit 😊 Én sajnos nemtudom végignézni 😄 de azért amennyit tudok megnézek 😛

Rash87
Tegnap még eszembe volt a meccs,mára meg el is felejtettem 😄 kössz!

Atti12
Rudee
Õt akkor tavaly megérte leigazolni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Elõzõ norvég fordulóban 4et lõtt, ha jól emléxem. Focigurun én meg a másik Diouf-ot vettem meg <#zavart1>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12
Mame Biram Diouf
Szenegál, Dakar
Született: 1987 December 16 (21 éves)
Magasság: 185 cm
Poszt: csatár
Karrierjét az ASC Diaraf nevû klubbnál kezdte, majd 2007 januárjában a Moldehoz igazolt.
Mutatói:
Molde 2007-2009 73 pályára lépés 68 (!) gól

2004-tõl 2007-ig tagja volt a U20 as Szenegáli válogatottnak, ahol 18 meccsen 5 gólt szerzett.

Remélem elég lesz, így mutatók alapján nem rossz a srác 😊

Darthmushroom
valami infot tud róla valaki? ár? pályafutás? stb...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
ennyit a befejezett igazolásokról!

DONGUBA
eleg jo a video alapjan de majd meccseken kiderul egyszer....meg egy szaltokiraly nani melle😊

Magic Boy
Diouf: Állítólag más klubok is elkezdtek ajánlatot tenni a játékosért, emiatt gyorsan kellett cselekedni, legalábbis SAF ezzel magyarázta.

Na igen, az öreg, és a "vége az átigazolási idõszaknak" duma. <#kacsint>

Atti12
látom, hivatalos honlapon is fent van 😊

DONGUBA
hopp neem olvastam

Magic Boy
A Guardian és a Times online oldala is közli a hírt tehát szerintem nem kacsa vagy fail.

Guba igen Szenegáli a gyerek

Atti12
fail 😄

DONGUBA
es ez most millllllen nemzetisegu srac?Olyan szenegali neve van

Magic Boy
A 4. igazolásunk a nagycsapathioz Mame Biram Diouf.

Atti12
ez ki? 😮

A szenegáli játékos fél évig még a Moldénál marad kölcsönben, majd januárban csatlakozik Sir Alex Ferguson együtteséhez.

Manchester United: Dioufot leigazolták a „vörös ördögök”
A Manchester United labdarúgócsapata leigazolta Mame Biram Dioufot a Moldétól. Errõl a norvég klub honlapja számolt be.

Atti12
Vidic sérülés miatt kihagyja a tornát. <#szomoru1>

Tyler1
Asia Tour-os csapat: Edwin van der Sar, Tomasz Kuszczak, Ben Foster; Jonny Evans, Patrice Evra, Rio Ferdinand, Gary Neville, Wes Brown, John O’Shea, Fabio da Silva; Nani, Zoran Tosic, Darren Fletcher, Anderson, Darron Gibson, Paul Scholes, Michael Carrick, Ryan Giggs; Michael Owen, Dimitar Berbatov, Federico Macheda, Wayne Rooney

hát ahogy látom Valenciára még várnunk kell.(hûû gec de furcsa h nem látom Roni nevét 😄 )