35611
-
#20453 jaja, féltem h túl korán lesz, és majd pont meccsidőben ismétlik de ez pont jó így :D -
#20452 jah, 9:40, arra még fel is ébredek :D -
#20451 vmikor kora reggel (8ra tippelek), elvégre malayziában tolják a srácok -
#20450 mikor lesz az f1? :D -
#20449 ja, játszanak egy 3:3-mat, annak minden szurkoló örül aztán kész :)
Istenem köszönöm, h nem meccs időben lesz F1 -
#20448 ha nem akkor is vezetünk 1 ponttal
am én egy döntetlennek is örülnék, csak ne kapjunk ki, nehéz meccs lesz -
#20447 ha nyerünk bajnokok vagyunk :) -
#20446 na mégegyszer :D
-
:) -
#20444 kár h pont a legfontosabb meccs előtt kellett lesérülnie :/
én bizakodó szoktam lenni de holnapra vereség szagot érzek :S míg nálunk kidőlt a legfontosabb ember, addig a Chelsea-nél visszatért. -
#20443 Rooney a városi rangadóra a City ellen(ápr17) már pályára léphet! -
#20442 hát akk most kiderül h nélküle tudunk-e bajnokságot nyerni, és menetelni a BL-ben! -
andris7 #20441 2-3 hét lesz sajnos -
#20440 Ja értem..
sorry -
#20439 Akkor lesz sajtótájékoztató, szóval majd csak akkor derül ki pontosan,hogy mikor játszat Rooney :)
Meg persze amit ForzaItalia írt,arról is ekkor fognak beszélni :D:D -
#20438 sztem arra írta h akkor lesz a hivatalos bejelentés h mi van Rooneyval -
#20437 Bocsánat hogy nem értem de miért írtad hogy 10:30...? -
#20436 Ez tetszett!!
-
#20435 Még mindig 10:30 ... -
#20434 sztem meg azt nyilatkozta, h úgy elverik a Chelseat, megnyerik a bajnokságot és a Chelsea annyira esélytelennek érzi magát a bajnoki címre h jövőre az olasz vagy a német bajnokságba indulna. xdxd -
#20433 Komolyra fordítva a szót most a legfrissebb hír az, hogy 0% az esélye annak, hogy Rooney játszik Bayern elleni bl visszavágón.. -
#20432 Én értem hogy mit nyilatkozik!
Azt mondja hogy olyannyira esélytelennek érzik magukat a szombati Chelsea elleni rangadóra hogy lehet hogy ki sem mennek a pályára és leadják 0-3 ra!
-
#20431 "Szenzáció! Magyar honlapnak elsőként nekünk nyilatkozott Park, a Manchester United bomba formába kerülő középpályása."
LINK!!!! -
#20430 Thx. -
#20429 Ennek nagyon örülök.
Remélhetőleg hamar utolérik magukat. -
#20428 ideje :D -
#20427 oh jéééé :D -
pilboy #20426 van manutdfanatics!!!!!!!!!!!!!4 -
#20425 katt a bannerra. -
#20424 Szevasztok! Haverom érdeklődik afelől, h amíg nem működik a manutdfanatics.hu oldal, indítottak-e vmi ideiglenes lapot az oldal üzemeltetői vagy tud-e vki ajánlani helyette mu-s oldalt amit érdemes nézegetni?
-
#20423 Szerintem Tevez fele ilyen jól nem játszana nálunk. A mc-be ő a nagy sztár, ezt az érzést szereti élvezi és megy is neki. (Van ott még sztár, de azok más kaliberűek). Itt csak egy volt a sok közül nem is ment neki. Ugyanolyan kalap szar lenne, mint amikor itt volt. Volt pár jó meccs aztán annyi. Ligakupában ontotta a gólokat. -
Zenszkij #20422 Lehet :) -
#20421 "A United megerősítette, hogy Wayne Rooney csak kisebb szalagszakadást szenvedett el a Bayern München ellen kedden, és nincs törés.
A szombati Chelsea elleni bajnokin biztosan nem játszhat, bár a támadó pontos visszatéréséről még mindig nincs hír.
"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy Wayne-nek nem törött el a lába," - mondta a Vörös Ördögök szóvívője a klub hivatalos honlapján.
"A vizsgálat feltárta, hogy csak kisebb szalagszakadása van."
Ha az állítás helyes, és ha minden jól megy, akkor az angol csatár akár már harcképes lehet a jövő heti, szerdán rendezett Bajnokok Ligája visszavágón a Bayern ellen."
/Forrás: gloory.gportal.hu/
Ez utóbbi mondat elég jól hangzik! Lehet, hogy egy hét alatt rendbe jön? -
#20420 "A Manchester United hivatalos honlapján tette közzé, hogy Wayne Rooney a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-meccsen megsérült bokájában nem tört el a csont. Csak a szalagjai sérültek meg, de nem súlyosan.
„Örömmel tudatjuk, hogy Wayne-nek nincs törése. A vizsgálatok csak apró szalagsérülést mutattak ki" – olvasható a klub szóvivőjének nyilatkozata az együttes internetes oldalán.
Azt azonban továbbra sem lehet tudni, mennyit kell kihagynia az angol támadónak. Az MU honlapján csak annyi olvasható, hogy Sir Alex Ferguson menedzser a holnapi sajtótájékoztatón számol be arról, meddig lesz harcképtelen a csatár."
/Forrás: Nemzetisport.hu/
-
#20419 Vidic egyébként tényleg kivételes logikai készségérő tett tanúbizonyságot, hogy erre egyedül rájött..:D -
#20418 Tevezt meg kellett volna tartani, ez nem kérdés...Ferguson volt ostoba ebben az ügyben, nem is kicsit...most hogy örülnénk, ha lenne Tevez.. -
#20417 Hja,jó :) Én a mostani pótlásra gondoltam,h jobb megoldás nem lenne...
Hosszútávon igen,igazolni kellene. -
#20416 A mai (szokásos) RM pletyka szerint Benzema megy hozzátok kölcsönbe. (:D) -
#20415 igen. igazolni kellene végre valami normális csatárt Rooney mellé, mert a többivel meg vagyunk áldva.. talán Tevezt kellett volna kicsit jobban megbecsülni.. -
#20414 Azt ugye hallottátok, hogy Rooney helyettesítésére leigazoltátok Koplárovicsot? :D