Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
nem azért mennek mer CR(mostmár 9 😄) oda ment...
a Benzema ügy pedig a pénzen dõlt el sztem, több fizetés, a Lyon is többet kapott érte, és a menedzsere meg meggyõzte h inkább a Realba menjen.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mayorpapa
gondolom CR7-rõl írsz. egyet is értek, én is megértem õt, kell az új kihívás (meg õ amúgy is egy nyughatatlan alkat...) DE: most azért mert õ a Realba ment, minden sztárnak oda kell menni? Benzema sokáig úgy volt, hozzánk jön, erre aláír a Realnak, na ez váltotta ki belõlem ezt az egészet, mert bíztam benne, hogy õ legalább minket választ...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
Én meg megértem õket,akár pénz,vagy nem... Manchesterrel már mindent elnyert,életben meg kellene új kihívások...Szóval ha most nem Real-ba ment volna,hanem más nagy csapathoz angolokon kívül,akkor meg azt szidnák sokan 😊

Glory, Glory Man. United!

Mayorpapa
ezt én mind megértem, és el is fogadom, csak én naivan azt hittem, hogy egy játékos általában oda igazol, ahol nyehet is valamit, mert a Real már öt(!!!) éve nem élte túl a BL-ben a nyolcaddöntõt...kiváncsi leszek Roni, Kaká arcára, amikor kiesnek a csoportkör után...vissza fogják õk még sírni a jó kis felhõs, de BL gyõztes Manchestert 😄

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Tyler1
ez általában gyerekként kialakul bennük. a Real a legnagyonbb, azaz az álom. egy Unitedrõl max az angol focisták vélekednek igy. meg azán a spanyol foci teljesen más mint az angol, más mentalitás más játék, Spanyolországban hihetetlen temperamentuma van a focinak és egy meccsnek, sokkal másabb mint az angol, francia, német focinak.

Atti12
na meg azt se felejtsük el, hogy sok játékos inkább a napsütéses tengerpartot választja mint a mindig esõs iparvárost 😄

Mayorpapa
na pont errõl beszéltem: amiket a Realról elmondtál, mind igazak a MU-ra is, ezért nem értem, hozzánk miért nem akarnak jönni. Ha Roni marad, ide jött volna Benzema is, Ribéry is? Akkor most miénk lenne az a csapat, ahova mindenki jönni akar, mert itt vannak a sztárok? Nem biztos...

Mayorpapa
hát, ha ezeknek csak pénz kell, és nem trófeák, akkor csak nyugodtan menjenek a Realba. Mostmár nagyon kiváncsi vagyok, ki lesz az a sztárjátékos, aki inkább minket és a kupákat választja, és nem a pénzt...na, azt nagyon meg kell majd becsülni, mert nem sok ilyen lesz, azt hiszem

Tyler1
de amúgy egyszerû a válasz: ki ne akarna olyan csapatban játszani ahol a világ legjobbjai játszanak?! a Madrid talán a legpatinánsabb klub a világon(függetlenül a mostani eredményeitõl), hatalmas a múltja, és szinte varázsa van(mondom ezt úgy h nem szeretem a madridot). És hát presztizs kérédse is, na meg a pénzé is.

Mayorpapa
talán a pénzszórásban megelõzi a MU-t, másban nem...de még ha gazdagabb lenne is, nem annyival, hogy a világ jelenlegi legjobbjai ennyire húzódjanak a MU-tól, és "csak a Real" alapon mindenki odamenjen

nem mondanám, h gazdagabb, csak több lóvét adnak a játékosoknak. nem mind1 😊
ott nem sajnálják a több100ezes heti fizukat, majd' mindenkinek megengedik, míg náluk kezdetben valószínûleg nem lenne annyi a szerzõdésben. nálunk meg kell(ene) dolgozni érte...
egyszóval: pénz

http://www.powerplaymanager.com/r57633

MR ME
real gazdagabb, és jobb fizetéseket ad tudtommal...
am meg sokan arra verik h a realban játszanak, ez régen is így volt, jövõben is így lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
hát azért a Real gazdagabb a Unitednél

Mayorpapa
a MU-nál nincs pénz? a világ leggazdagabb klubjánál? minden évben õk az elsõk, a leggazdagabb klub, most akkor mi van? ez se vonzó egy játékosnak se?

MR ME
pénz pénz pina

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mayorpapa
mondja már meg nekem valaki, hogy miért akar mindenki a Realban játszani? itt van a MU: 3-szor nyerte meg a PL-t egymás után, utóbbi két évben BL döntõs, egyszer meg is nyerte. A Real csak odahaza alakított valamit, BL-be semmit, és mégis. Roni odavágyik, Benzema inkább õket választja, Ribéry is oda akar menni, kérdem én: miért? A Mu 100X nagyobb eséllyel indul el minden sorozatban, mint a Real, több mindent nyert az utóbbi években, és mégse akarnak hozzánk jönni a "sztárok". Szinte már-már könyörögni kell nekik, pedig nekik megtiszteltetés, hogy a MU hívja õket! Elszomorító ez az egész, hogy a "nagy nevek" egyszerûen nem akarnak Manchesterbe jönni...Tavaly se, idén se értettem ezt, mert egy ilyen világklasszis csapatba is vágyakozhatnának az emberek...Kevesektõl hallottam még, hogy neki gyerekkori álma volt, hogy a MU-ba játszon, míg a Realról minden második focista ezt mondja...

Tyler1
de sztem ezek nem is kommentátorok hanem a csatornánál dolgozó takarítok, gondnokok, biztonsági õrök, akiknek nem gond hajnali 3kor élõben közvetíteni egy meccset 😄 tényleg szánalom, mert érdekelne a meccs de nem bírom nézni mert megõrülök azoktól az idétlen emberektõl.

Aki beszél de nem érted mit mond, õt hívják szakkommentátornak.=(

Rash87
Én mostanában vettem észre,fõleg brazil bajnoki meccseken,hogy van 1 alap kommentátor,meg vele van 1,hát,valami külföldi,akitõl csak kötõszavakat értek meg,mikor megszólal 😄 Magyarul nem is tud,de azért beteszik,tiszta szánalmas 😄

Glory, Glory Man. United!

Yulcsa
sajnos igazad van 😞

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

John Cena
Horti gábor a best!😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Atti12
Horti Gábor.. 😊 sportklub egyetlen normális kommentátora 😄. Többi nem oda való.

Tyler1
off:
Sportklubon szoktatok meccset nézni?? én már csak a kommentátorokért nézem csak xD van egy faszi aki pl. 2 percenként szólal csak meg annyit h "szép lövés volt" "na végre gól", meg van egy öreg szakkommentátor az meg mintha az élete múlna a meccsen gecc. ordít, jajjog, síkít, mérges, csapkod, néha beszól h "ne oda" "mitcsinálsz?" XDDD

John Cena
mondjuk szeritnem se csak írtam😄

Atti12
te hülye vagy.. Attól hogy nem játszott látványosan csak 14 gólt hintett, emelett nem kevés gólpasszal is szolgálta a csapatot... Szerintem nem kéne eladnunk, jövõre biztos vagyok benne hogy több gólt fog lõni.

ezek úgy is csak pletykák, nem hiszem, hogy sok az igazságalapja

A Real Madridnál elfogadták a német VfB Stuttgart Klaas-Jan Huntelaarért tett ajánlatát, így már csak a játékossal kell megegyezni, és létrejöhet a transzfer.
A hírek szerint a németek 19 millió fontot ajánlottak a holland támadóért, aki iránt korábban a Manchester United is érdeklõdött. Egyszerû a képlet: Sir Alex Fergusonnak rá kell ígérnie a Stuttgart ajánlatára, ha komolyan gondolja Huntelaar szerzõdtetését.

John Cena
Úgy jártunk Berbatov-val mint Liverpool Robbie Keane- el 😄
A Tottenham... 😛

sztem Berbatovot még hagyni kéne, am is ha elcserélnénk Aguero-ra akkor is ugyanott tartanánk h kevés csatárunk van. -_-"
Forza Italia
Sztem Berbatov+20 milla megéri. berba mióta itt van semmi se csinált

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

John Cena
érdekes..

Elég vicces ez az AS. 40 millió + Nani? 20 millió + Berbatov? Nem tudom hol élnek a spanyol újságírók. Nem a Real vagyunk hogy 2 egyforma képességû játékost elcseréljünk + még rengeteg pénzt adjunk érte.

Az AS értesülése szerint a Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson nem adta fel, hogy megszerezze Sergio Agüero-t, és elõállt harmadik ajánlatával is.

Korábban 46 millió eurót, majd pedig 40 millió eurót és Nani-t kínálta az Atlético Madrid-nak, most pedig 20 millió eurót plusz Dimitar Berbatov-ot.

A bolgár csatár tavaly érkezett 46,4 millió euróért a Tottenham Hotspur-tõl az Old Trafford-ra, ám nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, 31 mérkõzésen 9 alkalommal volt eredményes, és a gárda drukkerei nem ejtenének könnyeket, hogyha távozna a nyáron.

A spanyol lap szerint ezt az ajánlatot is visszautasíthatják a fõvárosiak, akik állítólag csak 'Kun' kivásárlási áráért, azaz 60 millió euróért válnának meg egyik legnagyobb sztárjuktól.

Tyler1
na Ibránál sztem jobban nem utálok senkit! úgyhogy Fergie-nek ajánlom h ne szórakozzon velem 😄 de amúgyse fog idejönni...

ezt arra értem h kb 30 milliós ajánlattal akarjuk magunkat kinevettetni egy minimum 65 milliós játékosnál. 😄
Matthew Prosac
olvasgass Milan-os híreket és cikkeket és rögtön jobban érzed majd magad xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
ezt mire érted? 😊

kiskutya próbálkozik a nagykutyánál kb........
Atti12
Atti12
szerintem õ játszani fog a nagycsapatban. Elvégre 20 éves, és a bordoval csak megnyerték a francia bajnokságot.. 😊 Ettõl függetlenül én is úgy érzem hogy szükségünk van még legalább 1 nagyobb igazolásra is.

Tyler1
nyugi még nincs vége az átigazolási idõszaknak. nem csak mi állunk igy, sok csapatnak vannak még hiányzó posztjai. Csatár posztra még bizos lesz ehy emberünk és mivel lóvé is maradt sok, nem fogják sajnálni...

Cabell
Õszintén szólva kezd elegem lenni ezekbõl az alibi igazolásokból. Most jött egy gyerek, aki jövõre talán pályára lép egykét ligupameccsen, aztán majd jövõre kölcsönbe megy mondjuk a Bariba.

Ferguson most úgy gondolja, hogy ezzel az Owen - Valencia kettõssel pótolva lettek Ronaldoék? Teljesen abszurd.

Huntelaarért miért nem jelentkeztünk már rég be?...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Atti12
még jövõre az AIG 😊

Darthmushroom
ajensont már nem igazoljuk le a valladoidból aláírt a athletico madridba!:S pedig néha volt egy két pletyka h MUba jönne

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

galmat
Ez új cucc? Mivel azt hallottam jövõre már nem az AIG lesz a mezszponzor.

galmat
Nem hallottam még róla... remélem beválik.

Magic Boy
Megvan a nagycsapat 3. igazolása:
Obertan négy évre a „vörös ördögöké”

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12
tréning póló 😊

hedonist
3.ik számú?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
nekem ilyen volt adidasba(nem manchesteres)! full ez a style volt, még a úgy 99-00 idejérõl.