35611

• rooney8
    találó
    de azért ennyire nem rossz a helyzet, ugye? :D

Utoljára szerkesztette: rooney8, 2014.08.28. 01:00:00
  • Darthmushroom
    komolytalan cikk nem szabad komolyan venni. BL döntőn a mezőny legjobbja volt.. már itt nem stimmel az egész.. teljesen inkább el se olvastam.
    Pedig én nem se örülök h ilyen sokat költöttünk meg h egy emberre is ennyit, de sajnos annyira el volt már a csapat hanyagolva évek óta h már ideje volt komolyabban beruházni a csapatba.
  • REALista
    "Rendben, a BL-döntőn 2-1-nél lőtt egy link gólt a már padlón lévő Atleticónak"

Baszki az egy dolog, hogy egy csomó baromságot hord össze, de legalább Marcelo-t ne keverje már össze ADM-mel...:D
  • HunnernesKonge
    Ja kurvanagy hülyék vagyunk...

• Magic Boy
    Magyarország leghülyébb újságírójának eszetlen baromsága.

Idézetek nála reálisabban gondolkodóktól:
    - "Azzal nem számol Joó Gábor, hogyha tényleg orosz rulettet játszanánk, bekeményítenénk és azt mondanánk, hogy 40-45 misit fizetünk, akkor több is közbeszólhat. Ennyiért vihetné az Arsenal, Spurs, Zenit, valamelyik moszkvai klub, vagy a most bespájzoló Barca is."

- "Teljesen téves az a feltételezés, mely szerint a nyár végén "apróért" odaadnák. az Arsenalnak tavaly az ő nagyságrendjükhöz képest ugyanannyiba került Özil, mint most nekünk Di María az utolsó napon. a rekordjuk háromszorosát fizették ki érte.
    Fellainit is milyen olcsón tudtuk elhozni az utolsó napon tavaly, nem igaz? vagy anno Berbatovot.
    a BL-címvédő Real Madrid vajon tényleg sarokba szorítható volna ezzel a módszerrel? :) fogyatékos ez az ember teljesen.
    Kockáztatni meg nincs értelme. lehet, hogy most 50 helyett 80-ért jön ADM (ha a JoóGabi-Vermaelen matekkal számolunk), viszont ha jövőre sem indulunk a BL-ben, az adidas 25 millióval csökkenti a szponzorációs pénzünket. vajon megéri kockáztatni? :)"

- "Joó Gábor látta egyáltalán Di Maria játszani? Látta a Bl döntőt? Nem gólkirály és a posztja szerint nem is lesz az soha,de érdemes megnézni a gólpasszai számát...a megindulásai állandó veszélyt jelentenek."

- "csak röviden:
    1. Mielőtt a 200M fontot City, CFC költekezéshez hasonlítaná valaki, kalkulálja bele:
    - Tavaly nyártól van az 5,5 milliárd fontos PL-TV szerződés ciklus, ez átgyűrűzik a transzferekbe is, a korábbi saccperkábé 20 milliós játékost 30-ért lehet megvenni, a 30-35 milliós sztárigazolás kategória már inkább 40-50-60. Csak nagyon egyedi esetekben lehet olcsón igazolni.
    - A United ezt a pénzt kitermelte, nem olajpénz és az FFP is kedvez egy kicsit, lehet pár éve ilyen Di Maria esetben a PSG betrollkodott volna egy 90M fontos licittel...- Fergie zsenijének hiányában muszáj költeni, hát ezek sikerültek és ennyiért. Papíron szinte mindegyik megmagyarázható miért annyi az annyi."

Szerintem:
    Di Maria a posztján a Top 5-ben van a világon!
    A Real szurkolók közül többen teljesen kiakadtak, hogy a csapat elengedte a tavalyi év kvázi legjobbját!
  • Zenszkij
    Jó cikk, látszik, hogy balfékek vagyunk, ha igazolásról van szó.
  • pilboy
    azt csak én vettem észre (immáron 2. meccsen), h ha középső védőnket engedik felvinni a labdát a félpályáig (akkor kezdik megtámadni), teljesen tanácstalan?!
    (nem biztos, h csak az ő hibája)
  • pilboy
    ja, főleg, h mikel még alá is írt hozzánk, ha jól tévedek (igaz őt nem bánom utólag... essient inkább)
  • contraste
    Te valahol eltevedtel:) amugy mária sztem mult idenyben nyujtott teljesitmenyevel feljebb lepett, mar nem csak az a futo cselgep, sztem jobb mint mata.
  • Tyler1
    Meccs utáni nyilatkozata szerint új rendszerre vált Di Maria játékával.
  • Tyler1
    Megnéztem volna a reakciókat, ha Moyes folytatja ilyen eredményekkel a munkáját. Lehet lassan VG is megkapja majd.
  • Jim Morrison
    :DDD
  • Darthmushroom
    még jó h 1:0nál inkább abbahagytam a meccset. 4:0ra kikapni egy harmadosztályú csapattól még az ifiknek is szégyen..még akkor is ha Dons a második vonalba vágyik. am meg régebben is az ifik játszottak még is nem egyszer döntőig vitték a csapatot.
  • zaki
    4-0

• rooney8
    többet ne kapcsolj!! :D
  • Jim Morrison
    Ahányszor elkapcsoltam kaptunk gólt a második félidőben :D
  • rooney8
    fúú baszki, szép kis zakó
  • Jim Morrison
    Már 3-0
  • Jim Morrison
    2-vel megy a Milton Keynes Dones
    O.o
  • rooney8
    kíváncsian várom, milyen lesz nálunk
  • Magic Boy
  • Tyler1
    Neville szerint

• Darthmushroom
    egy jó pár hete volt egy LvG interjú ahol elmondta h Ő a 433t preferálja csak nem megfelelő a keret hozzá (ott említette elsőnek Di Mariát h hasonló kéne hozzá). és ez igaz is mivel a holland válogatottnak is az volt az alap felállása csak Strootman sérülésével nem lett volna elég stabil a középpálya így ott is kényszerből váltott az 5 védős rendszerre.
  • pilboy
    én is kiváncsi leszek, h hova építi be...
  • Smithie
    Egy probléma van, 3-5-2-ben nem fog működni Angel... Váltani fog LvG?
  • Tyler1
    Nem igazán csíptem eddig, de jelenleg akárkinek, akármennyiért is örülni kell.
  • Smithie
    We’re delighted to announce that Angel Di Maria has completed his transfer from Real Madrid to Manchester United for a British record fee of £59.7m, signing a five-year contract at Old Trafford. #WelcomeDiMaria

• pilboy
    meg essien, meg mikel stb ;)
  • Tyler1
    Az Mata volt :)
  • 9csöves9
    Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a Canale Juve nem a Juve hivatalos csatornája vagy ilyesmi, mint amit a neve sugall, hanem egy szimpla, nem túl hiteles hírportál, ami ráadásul ebben a hírben angol firkászokra hivatkozott. Szóval semmi új nincs, de tényleg vége lehetne már vagy így, vagy úgy.
  • Magic Boy
    Ha tényleg jön Di Maria, akkor a 3-5-2-nek vége, mert abban a rendszerben nálunk nincs helye.
  • Darthmushroom
    Vidal ügy zseniális h még mindig folytatódik,ma a Canal Juve hozta le h bejelentik az érkezését. Sneijderi magasságokban van lassan az ügy aki ugyebár eltévedt az orvosira érkezve és fél év múlva Törökországban találta magát :D
  • contraste
    Elvileg ma fogjak bemutatni Di Mariat es mar megallapodtak abban is, h a 7 est kapja. Hat Valencianal biztosan jobban kierdemli majd. SAF tavozasa ota a legjobb igazolasotok sztem.
  • Tyler1
    Szörnyen buta ez a vezetőség.
    Itt ötlet nem volt, hogy mi lesz majd SAF után, most közel a nulláról indulhatunk újra, ahelyett, hogy már rég elkezdték volna átépíteni a keretet. Persze, hogy rekord összegek kellenek, mikor a 2. szezonnak akarnak nekifutni egy középcsapattal. És megcsinálják ugyanazt, mint tavaly, hogy vészmegoldásokhoz nyúlnak, mikor már elkezdődött a szezon, vagy bejön vagy nem.
  • ReszegKoldus
    Na ja, aztán a 270 percből mégis játszott 255-öt...
  • Zenszkij
    Scholes véleménye Rooneyról.
  • pilboy
    az a baj, h ilyen könnyű sorsolást így elherdálni óriási luxus...
    sérülések ide, hiányzók oda, új játékrendszer amoda...
    októberben megyek az everton elleni hazaira... remélem addigra összekapják magukat
  • Darthmushroom
    az a baj tegnap senkin nem látszott a szenvedély, és Roo még így is jobb volt mint Mata meg RvP akik szinte semmit nem mozogtak és nem kérték labdát 1-2 kivételtől eltekintve, Roo legalább próbálkozott még ha nem is sok sikerrel. Én egyedül Blackettel voltam valamilyen szinten elégedett a többi teljesítmény szinte minősíthetetlen.
  • attiGT
    és valamilyen részben a Rooneyról alkotott véleményeddel is egyet értek, de nehéz kimondanom még magamban is... pocsékul játszott tegnap is, talán egy jó passza volt. Lőtt gólokat a felkészülési meccseken de mit érünk vele ha egy sunderland ellen passzolni nem tud. Lassú, körülményes... meccs alatt az fogalmazódott meg bennem , hogy lehet kopaszra kéne nyirassa magát és visszahoznia azt a dühből játszó énjét, aki átmegy mindenkin. semmi szenvedélyesség nem látszik a játékán, az arcán meg végképp... nem tudom mi van vele... top fizetése van, megkapta a kapitányi címet (ami lehet hatalmas hiba lesz ha ilyen pocsékul játszik)... szal remélem ez csak a szezon eleji kis bakik egyike és amint felépülnek a játékosaink 2-3 hónapon belül beindul a szekér.
  • attiGT
    pontosan. tegnap pont erre gondoltam. szinte el is felejtem néha hogy vannak ilyen játékosaink hogy Evans, Carrick, Shaw.... stb.... ki kéne tiltani a sérüléseket a fociból! :D