Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Luna73
Ez borzalmas volt!!!!! Igaz legalább a Debrecen gyõzött!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

emlékszem, 2 éve az elsõ 3 fordulóban 2 pontot szereztünk... nyugi
és akkor sem az elittel kezdtünk
ja, és még van 1 félidõ

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Luna73
Ennek a meccsnek simának kellene lennie!

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

smith09
1-0 még mindig ne ám h megégjünk!!
Matthew Prosac
1-0 a Burnleynek

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
<#buck>

egyébként csak egy észrevétel, asszem gibson neve rosszul van írva, a helyen Darron, o-val.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

HunnernesKonge
<#kocsog>
hedonist
megnevettetsz,hello <#lama>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

HunnernesKonge
Miért? a Rangers nyeri a BL döntõt? <#zavart1>
hedonist
de amint vége a döntõnek átcserélik kékre, mert hát mégis csak az "aranyosat" hordanák <#awink>

Rash87
Majd mikor BL döntõ lesz,s mindegyik Tv2-s tagon MU poló lesz,az lesz az igazi!<#vigyor5>

Glory, Glory Man. United!

Atti12
Ez azért dúrva, a tv2-es idõjárásjelentésben a csajon arsenalos póló van -.-😄

Zenszkij
Szép az új topik kép. Meg van az elsõ gyõzelem is.. Hajrá hajrá!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

MR ME
omg 😄
tuti megvertem volna a bírót

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
ja ez kemény volt xD
akkor mi megsem szólalhatunk a hibás birói döntésekért 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
egy kis off. Bristol City - Crystal Palace meccsen a Palace gólját nem látta benn a bíró (sem a partjelzõ) xDDD
>> video <<

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Pacal17
Kibaszott gólérzékeny, csak ne hagyná ki az összes helyzetét.

Rash87
A lényeg a 3 pont,de ez az Owen... még mindig egy nulla (részemrõl😄)

Tyler1
Owen középre rúgja beszarok xD

Atti12
Owen.. kihagyhatatlan :/

Atti12
Na Foster végre valami szép is 😄

DONGUBA
Nemntom hova kell irni de ha valakit erdekel XXL-es Manutd mez irjon privit.Van 3 db

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Atti12
Ajj de szeretem Evrát 😄D

Atti12
Rooney 😊

MR ME
na végre
szép gól volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
érdekes összeállítás 😄

hedonist
Anderson-nal mi van?

Atti12
----------Foster-----------
--Fabio Evans O'Shea Evra----
Valencia Scholes Fletcher Nani
------Rooney Berbatov--------

WuFraZselic
elég ha Rooney meglövi a maga 1 gólját, mi meg kibekkeljük hátul =D mindenesetre nem lenne rossz SAF játékospolitikája, de ha 2-3 címet beakarunk gyûjteni idényenként (ami ugye alap egy United szintû klubnál), akkor lehet kéne igazolni olyan embert, aki már bizonyított, és tudná pótolni a távozókat. idén én sem érzem, hogy biztos bajnokok leszünk, de Ferguson szerint a fiatalok nagyon jól teljesítettek a felkészülés folyamán, és egy komoly csapat állt össze CR-ék nélkül és blabla hát remélem ígylesz 😊 Berbatovnak meg kicsit összekéne kapnia magát, 30 millából még nem sokat dolgozott le 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rash87
Ez nem leírás,csak az esélyeket nézzük 😊
Most mondhatnám azt mint sokan, hogy Ronaldo-val nem veszítettünk sokat, de az nem lenne igaz. Tevez is néhányszor hozott pár meccset,már õ sincs. Nem is igazoltunk olyan játékost, akitõl el lehetne várni, hogy lõje a gólokat,bár Valencia szimpatikus, s remélem be fog válni a csapatban.
Bár jó lenne a negyedszer is megvédenénk, akkor ezzel is rekordot döntene a csapat.

Atti12
Srácok még el sem kezdõdött a bajnokság számunkra! 😊 Ne írjuk le magunkat ilyen hamar 😊

Tyler1
hát kurva nagy bravúr lenne ha zsínórba negyedszerre is mi vinnénk a PL kupát, de én sem érzem ezt vhogy, bár fõleg a csapat miatt. Tavaly azért volt egy Ronaldonk aki azért elég stabil gól vágó volt. Most van egy Rooney és kérdés h ki lesz ebben társ...<#nemtudom>
(mert õszintén megvallva én nem hiszem h Berba szétlövi az akármely ellenfél hálóját)

Rash87
Úgy legyen 😊
Bár most vhogy nem bízok a csapatban,tavaly szezon elején éreztem,hogy bajnokok leszünk, többször mondogattam itt haveri társaságban 😄
Idén most ezt sajnos nem tudom mondogatni <#szomoru1>. Bár Hajrá! 😄

Tyler1
na majd mi holnap<#pias><#beka2>

Rash87
Nagyon jól játszottak 😊

Atti12
Everton 1-6 Arsenal

Ejha 😮

Rash87
Chelsea ismét utolsó percekben húzza be a meccset... Van, ami ebben a szezonban se változik! 😄<#szomoru1>

Atti12
Jonny is kidõlt vasárnapra.. Érdekes lesz ez a védelmi szekció :S

Oziris666
Vmelyik bari meccseteken lõtt egy rohadt nagy gólt úgy emlékszem...

vmvr
õ maradni fog, ebben biztos vagyok. ha most valamiért aggódni kell, az a sok sérült, de remélem felépülnek rendben és akkor minden szép lesz, fõleg ha még érkezik legalább egy játékos a csapathoz. na de hagyjuk az offot, itt a manutd a téma😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Atti12
Arról nem is beszélve hogy ugye Fabregast is körözi a Barca.. 😄

vmvr
engem most ez nagyon fejbe vágott, ezek szerint ennyire levagyunk írva a szezon elõtt. na majd meglátjuk. valahogy így néztem ki mikor megláttam a képet:<#wow2>

Rash87
Azért csak nem a semmiért költekeztek ennyire idén is,hogy ne legyen jobb csapat.

Cabell
ez tényleg elég para, bár szerintem a city ettõl még nem lett jobb csapat, de egy laikus nézõ szemét mostmár kétségtelenül jobban felkelti egy City, mint egy Arsenal.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

vmvr
bakker😄 mostmár kötelezõ szétverni a city-t, alig várom ellenük a meccset😄

Tyler1
ez sajnos nem ezen a nyáron múlt(legalábbis az Arsenal lejtõje)

Atti12
Hát ilyen nyár után mit vártok? 😄

A City átvette az Arsenal helyét?😊

Tyler1
kicsit égés ez az Arsenalnak 😄 City kibaszta õket a nagy 4esbõl 😄

Atti12

Várom már a hétvégét! 😄