35611

• Matthew Prosac
    46' Tottenham 2 - 0 Arsenal
  • Tyler1
    ja a kis Rose hogy meglőtte :D nem hiszem h ez marad, Arsenalnak azért nem kell sok h villanjon egyet, de Spursnek is voltak szépen kidolgozott támadásai.
  • Rash87
    Szép gól volt.
    S most h bejött Silvestre,még fognak gólt kapni :D
  • Matthew Prosac
    Tottenham - Arsenal 1-0 jelenleg (15'), maradjon is így. Vagy rúgjanak még 3-at a hazaiak :D
  • hedonist
    Ja, én is várom a Spurs-t a 4.ikre, legalábbis, nagyon nem szeretném, ha a City-nek sikerülni helyettük.

Amúgy néztem a meccset, de kocsmában és ezeket a szitukat pont nem láttam, ugyh nemvágom.
  • Tyler1
    azért ma bízom a Spursben, csúnya lenne 3.-ként végezni, amúgy is drukkolok nekik a 4. helyért(csak nehogy ellenünk szerezzék meg) :)
  • Tyler1
    volt a Boltonnak 45. perce h gólt rúgjon. nem a bírókra kell fogni, hanem saját csapatát kellett volna kicsit jobban összerázni. az meg h ajándékba kapta a CFC a bajnokit, egy faszság! talán nekünk vagy az Arsenalnak kellene/kellett volna tenni vmit, és hozni a kritikus meccseket.
  • Atti12
    mostanába tényleg feltűnően nyomják őket :/ Na de hát ez van.
  • Matthew Prosac
    Két büntetőt úszott meg a Chelsea

A Chelsea 1-0-ra verte a Boltont, négy fordulóval a Premier League-szezon vége előtt négy ponttal vezet a MU előtt. A Bolton edzője két büntetőt hiányol, kijelentette, a Chelsea ajándékba kapta a bajnoki címet.

A Chelsea a Bolton legyőzésével négy ponttal ellépett a Manchester Unitedtől, és négy meccsel a bajnokság vége előtt biztos befutónak látszik. Az 1-0-s győzelem után Carlo Ancelotti higgadtan értékelt, a boltoni Owen Coyle viszont két büntetőt is számon kért a játékvezetőn, jogosan. Az első félidőben Didier Drogba kezezett, majd a másodikban John Terry tette bele a karját Lee beadásába. „Drogba nemcsak kiváló futballista, de világsztár röplabdában is. Ezt még megértem, hogy nem látta jól a partjelző, de Terry kezezésénél jó helyen állt a bíró. A meccs után azt mondta, Terry vállát érte a labdát, de akkor John Terrynek egészen a bokájáig lelógó válla van.”

"Ha 4-5 góllal lehengerel minket a Chelsea, más a helyzet, de az első 0-0-nál volt, a másodikkal meg pontot szerezhettünk volna. A fiúk nagyot küzdöttek, 21-szer lőttünk kapura, ezért vagyok különösen csalódott az eredmény miatt” – tette hozzá Coyle, aki mindkét vitás esetet megkérdőjelezhetetlennek tartja.

Coyle szerint a Chelsea-t egész évben tolták a bírók, a Bolton ellen meg nem adott két büntetővel végképp ajándékba kapták a bajnoki címet. „Ha a Chelsea ellen ítélnének úgy, mint az ellenfeleik ellen, akkor Ancelotti vakarhatná a fejét rendesen. Nem a szerencsén múlt a mai vereségünk, hanem a játékvezetőn, aki nem merte felvállalni a nehéz döntéseket.”

A kezezések egyetlen összefoglalóba sem kerültek be, de a Mirror kikockázta azokat.
  • hedonist
    jo leesett:)
  • Forza Italia
    azt h semmivel se különb mint berbatov
  • hedonist
    "Benzemaval a 19-re húzna lapot a mester" ez mit jelent?:)
  • Pacal17
    Nem azzal van a gond, egyszerűen nem ebbe a csapatba való.
  • barcames
    berbatov megy a kukába nem mu szintű csatár
  • Tyler1
    hát igen 2 éve nincs helyzetben a srác! Benzema vagy Dzeko a helyére? sztem egyik se jön. Benzemaval a 19-re húzna lapot a mester, Dzekonak meg kevés esélyét látom h a Unitedet választaná.
  • Magic Boy
    Berbatov viszi el a balhét a MU-nál

• Tyler1
    igen, láthattuk is h mennyire érettek együtt a Blackburn ellen.
  • Cabell
    Azért Wengert ne keverjük már ide...

Az elvakult, "Dezsőt tartom a pályán, mert ő még mindig fiatalabb 2 évvel, mint Lajos" taktika, meg a fiatalokat okosan a csapatba építés között még mindig ég és föld a különbség...

Mellesleg fiatalokkal azért mi is jól elvagyunk engedve...

Rafael, Gibson, Anderson, Nani, Valencia, Macheda azért nem öregfiúk.

Egyébként ez a Chicharito gyerek érdekes lesz.

A Ferguson meglepetésigazolások vagy nagyon bejönnek (Ronaldo), vagy nagyon nem...(Manucho, Tosic, Possebon...)
  • Forza Italia
    Na bazz fiatalok. Agüero 21, Hamsik 22, Silva 24, Di Maria 21, Rodwell 19, Mata 22, Jovetic 20, Pastore 21, Pjanic 20, Neymar 18, Lukaku 17,
    Csak 1-2 olyan játékos aki fiatal és értelmes igazolás is lehetne
  • Tyler1
    úgy látszik Wenger betegsége fertőző. az oké h nem igazolnak idősebb játékost, aki nehezen tudja felvenni a ManU iramát és agilitását. de abszolút fiatalokból álló csapatnak esélye sincs, tapasztalat, morál, és összeszokottság nélkül. meglehet nézni h egy "fiatalos" keret hogy küzd meg egy tapaszatalt erős csapattal.
    a jó játékosoknak viszont ára van. és ne mondja nekem senki h az adósság ellenére nem tudna komolyt játékost venni Fergie.
  • Zenszkij
    Verón is jól beváltotta az ígéreteket..LOL..
  • Magic Boy
    Csak fiatalokkal működhet a MU-játékospolitika
  • Magic Boy
    Ferguson szerint elúszott a bajnoki cím
  • Tyler1
    pont ezt olvastam :D sztem csak a kidobott pénz miatt hajtja ennyire. vagy nem tudom. normális edző mer megvált volna tőle, nem még egekbe dicséri a nevét.
    lassan azért ébredjen fel, h több mer nem lesz belőle!
  • Mayorpapa
    "Sir Alex Ferguson kitart Berbatov mellett, annak ellenére, hogy az utóbbi hónapokban takaréklángon használta őt. A bolgár játékos ázsiója ebben a szezonban kezdett zuhanni az Old Traffordon, miután Ferguson az összes nagy meccsen jobbnak látta Rooney-t egyedül szerepeltetni elöl.

A klubrekordot jelentő majd 31 millió fontért vásárolt játékos a szerdai BL meccsen is a padot melegítette, amikor a bajorok idegenben lőtt több góllal ejtették ki az MU-t.

A 29 éves játékos a kezdetektől, a 2008-as érkezésétől fogva a United szurkolók kritikáinak kereszttűzébe került lagymatag játékstílusa miatt, ám a menedzser, Sir Alex tántoríthatatlan és boldog, hogy így döntött.

“Igen, megbízom benne” – így a Főnök

“Ő egy jó játékos és semmi okom kételkedni benne. Dimitar jól teljesített egy csomó meccsen az utóbbi időben, de úgy gondoljuk, hogy az egy csatáros játékot részesítjük előnyben.”
    (Forrás: OneUnited)

Természetesen ezt még a meccs előtt mondta, de sztem az öreg még most is így gondolja...
  • Tyler1
    teljesmértékben egyetértek
  • Cabell
    Így, hogy beigazolódni látszott amit mondtam a Ligakupa megnyerése után, és ez lesz az idei egyetlen trófeánk, pár gondolat:

1.

Így is nagyon büszkék lehetünk szerintem a csapatra...4 éve nagyszerű teljesítményt nyújtanak, és Ronaldo nélkül is könnyedén ott lehettünk volna mindenhol..

2.

Egy végleges tanulság eme meccs után: Berbatov tökéletesen használhatatlan. Nagyszerű játékos, kivételesen ügyes, rendkívül technikás, de egyszerűen nem ide való. Egy Juventusban, Milanban, vagy Bayern Münchenben nagyszerű eredményességgel játszhatna, de ez a játék neki nem fekszik. Nem feltétlenül a szintet nem üti meg, hanem szimplán nem ez a neki megfelelő csapat.

3.

Nem lehet elégszer elmondani ezt, de Fergienek okosabbnak kellett volna lennie Tevez esetében...elképzelhetetlenül sokkal jobb csapat lenne ez a United vele a soraiban.

4.

Egyszerűen azért nem leszünk/lettünk bajnokok idén, mert nem voltunk elég jók...ígyis, hogy egy csatárunk volt voltaképpen egész évben, és Nani csak a szezon levgégére kezdett mutatni valamit, csak egy picivel csúsztunk le arról a szintről, ami kell egy PL nyeréshez.

5.

Jövőre nézve: Berbatovot amilyen gyorsan csak lehet, el kellene passzolni innen, és vagy Machedát elkezdeni erőltetni, vagy a kis új Chicharitot, vagy Naniból olyan univerzális játékost faragni mint CR-ből, vagy leigazolni Messit, Drogbát, Van Persiet, meg Ibrát, de ez így nem lesz állapot. Egy topcsapat nem nézhet ki úgy, hogy amikor a legjobb csatár hiányzik, akkor gyakorlatilag elfelejthetjük a góllövést.

Van persze sok bíztató dolog a jövőre nézve, pl. Gibson több szerepet kaphat, csakúgy, mint Rafael, aki szemmel látható fejlődésen megy keresztül folyamatosan, vagy épp Anderson visszatérése is segíthet.
    Hargreaves? Nem tudom...

Jövőre pedig nyerjük már meg ezt a hülye BL-t..:)
  • rooney8
    ezt senki se értheti, csak ő :P :S :D
  • Tyler1
    pedig az első félidőt csontra hoztuk! ha lett volna IGAZI csatárunk, akk már ott eldőlhetett volna. de nem tudom felfogni h Fergie miért erőlteti Berbát, hát látja baszki h egész szezonban nem csinál semmit. még Welbeck is többet szokott alkotni.
  • rooney8
    12 kapura lövésből csak 3 találta el a kaput... ez még az egy hónappal ezelőtti formánál se fért volna bele
  • rebel7
    igen ez a 2 volt kb és télleg legalább egyet be kellett vna lőni.. de azért ha összeahonlítjuk egy hónappal ezelőtti formával akk még az is belefért ha 7-8 ilyen helyzetet kihagytunk
  • Tyler1
    elég csak Valencia 1-1 elleni helyetére amit ha megemel akk gól, vagy Berba kapáslövésére amit ha ésszel helyez akk megint csak gól.
  • rooney8
    azért volt 1-2 nagyobb helyzet amit egy jobb csatár belőtt vna... :S
  • rebel7
    az volt az érzésem a meccsel kapcs h ha ronaldo még nálunk jáccana akk egymaga hozta vna nekünk ezt a meccset... nevetséges h még helyzetünk is alig volt...
  • Tyler1
    City ellen lesz Rooneynk elméletileg aki hajlandó gólt is rúgni.
    ezek után hogy akartunk mi még akármit is kezdeni a BL-ben? 1 ember csapattal...
    nem is értem h mi volt a koncepció Fergienél, hogy majd Roo az igás ló megnyeri nekünk egyedül az összes kupát? vagy hogy Owen újra aranylabdára tör? ez a bajnokság el lett taktikázva.
    egyébként Tevezben még mindig nagyobb ambíciót láttam volna utólag is mint bolgár barátunkban.
  • Rash87
    Ilyen játékkal City-től kapunk egy 4est legalább.
  • hedonist
    ja:S azt mennyire sajnálom:(
  • rooney8
    hát asszem ennyi volt a bajnoki cím :( már csak abban bízhatunk hogy chelsea és arsenal is fog bukni még (mi pedig nem...)
  • Tyler1
    kb. annyit ér itt mint anno Shevchenko nálatok.
  • hedonist
    Berbatovot nyáron vhogy el kell bizniszelnetek tényleg, bár nemtom így ezen idény után mennyit kapnátok érte és egyáltalá kitől, de mind1 is, csak legyen helyette vki más.

azért ez felháborító is,h egy ilyen csapatban valaki ennyire szarjon mindenre és lazsáljon, megtiszteltetve kéne éreznie magát,h a utd-ben viselheti a 9-est.