Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
és akkor sem az elittel kezdtünk
ja, és még van 1 félidõ
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
egyébként csak egy észrevétel, asszem gibson neve rosszul van írva, a helyen Darron, o-val.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Glory, Glory Man. United!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
tuti megvertem volna a bírót
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
akkor mi megsem szólalhatunk a hibás birói döntésekért 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
>> video <<
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
szép gól volt
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
--Fabio Evans O'Shea Evra----
Valencia Scholes Fletcher Nani
------Rooney Berbatov--------
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Most mondhatnám azt mint sokan, hogy Ronaldo-val nem veszítettünk sokat, de az nem lenne igaz. Tevez is néhányszor hozott pár meccset,már õ sincs. Nem is igazoltunk olyan játékost, akitõl el lehetne várni, hogy lõje a gólokat,bár Valencia szimpatikus, s remélem be fog válni a csapatban.
Bár jó lenne a negyedszer is megvédenénk, akkor ezzel is rekordot döntene a csapat.
(mert õszintén megvallva én nem hiszem h Berba szétlövi az akármely ellenfél hálóját)
Bár most vhogy nem bízok a csapatban,tavaly szezon elején éreztem,hogy bajnokok leszünk, többször mondogattam itt haveri társaságban 😄
Idén most ezt sajnos nem tudom mondogatni <#szomoru1>#szomoru1>. Bár Hajrá! 😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló