35611

• Darthmushroom
    már orvosin készült kép róla, de Ő is kölcsön megy opciós joggal.
  • rooney8
    hernandezt meg állítólag viszi a madrid
  • contraste
    Az igen gratula!!

No offense, de orulok, hogy hozzatok ment es nem valamelyik bajnokeselyeshez iden, persze jovore mar mas lesz a szitu, visszakerultok a melto helyetekre...
  • Darthmushroom
    "Gyakorlatilag minden forrás - köztük a BBC is - kész tényként közli, hogy Radamel Falcao kölcsönbe érkezik a Manchester Unitedhez!"

így is közel 20m fontba fog kerülni 1 évre.
  • HRC Dodi
    Még mindig egy vezér hátvéd és egy, lehet kettő? igazi KP kellene.... Welbeck maradjon, a többi döntés mondhatni perfekt, főleg ha mennek azok akik tényleg lószart nem érnek!
  • Darthmushroom
    Egyre jobban úgy nézz ki ma érkezik Falcao :O :O :O :O oké h megy Borsó meg valszeg Welbeck is, és nem árt egy csatár (főleg h úgy nézz ki h RvPt műteni kell) de ekkora igazolás WTF???
  • Darthmushroom
    +1 egyértelműen jobb kapus
  • contraste
    Igen, ez a szomorúbb... Talán Forster a Sotonból?
  • DasIsFuck
    van jobb?:D
  • Magic Boy
    Zaha meg pontot mentet a CP-nek.

Én szurkolok nekik, hogy beváltsák a bennük lévő potenciált!
  • contraste
    Kis OFF: MB Diouf, volt játékosotok jól odapörkölt a Citynek:)

Mondjuk vicc, h ez a Hart a válogatott kapusa..
  • Magic Boy
    Igazából ki van zárva, hogy Van Gall taktikája arról szólt volna, hogy ívelgessünk egy frissen feljutó csapat ellen, csak a csapat nem tudta megvalósítani a taktikát, amit Van Gall megálmodott.

Van Gaalnál látszik a koncepció (ami ugye Moyesnél szinte egy percig se látszott) és ahhoz igyekszik alakítani a keretet is, de idő kell, amíg megtanulja a csapat.
  • Tyler1
    Akárhogy nézem, ez a legutolsó lehetőség lehetne. Visszaküldtem volna Rooneyt a középpályára szervezőnek, DM helyére meg jött volna Chicharito, akinek lehetett volna kapu elé labdát ívelni, úgy is erről szólt a játékunk.
  • pilboy
    5. nekem főleg a hozzáállásukkal, nem törődömségükkel, semmittevésükkel van bajom
    6. nem biztos, h mérlegelt, inkább nem hitt young esésének (ilyenkor már nem lehet eldönteni, h mitől esik-kel...)
  • rooney8
    Nem lattam a meccset, de ugye ez valami vicc, hogy di maria az elso meccsen megserult?! Komolyan az agyam eldobom...
  • Magic Boy
    Di Maria megsérült kellett egy passzolni szervezni tudó valaki.
    Az a keretünk minőségét és a sérültjeink számát mutatja, hogy ez a valaki Anderson volt a padon.
  • Magic Boy
    Szerintem:
    Van Gaal mindenütt nehezen indult.

1. Még simán lehetünk harcban a dobogóért.
    2. Ha a csapat összeáll/ összeszokik (új igazolások) és megszokja az új taktikát, akkor az Arsenal, M.City, Chelsea hármas ellen is győzelmi esélyeink lesznek.
    3. Ez már évek óta baj, de Van Gaal van olyan tökös, hogy kivágja az egész orvosi stábot, gyúrókkal együtt, ha az kell.
    4. Bőven harcban leszünk a dobogóért nyugi.
    5. Na ez egy nagyon jó kérdés, de ha nincs támogatás a középpályáról és az egész csapat bizonytalan., akkor az ekkora klasszisoktól se lehet nagy csodát várni.
    6. Megérdemli az tény, de attól még egy bírónak nem az a dolga, hogy mérlegeljen.
    7. A játékvezetés az egész világon szar csak a FIFA nics annyira tökös, hogy tegyen ellene.
  • pilboy
    1. most már biztos, h nem leszünk harcban a dobogóért
    2. lesz győzelmünk?? ha igen, ki ellen? (eddigi ellenfelek: swansea, sunderland, burnley)
    3. lesz olyan, amikor nem lesz 7-8 sérültünk és még pluszban nem sérül rá meccsenként 1 ember? mi a helyzet az orvosi stábbal, gyúrókkal?
    4. remélem nem kell a kiesés ellen harcolnunk (félreértés ne essék, akkor is mu-szurkoló leszek)
    5. mi van a 2 nagy gigászunkkal, rooney-val és van persie-vel? még a mennyei megyeiben is kevés, amit művelnek. lusta, kényelmes, elkényesztetettek (jelenleg)
    6. sajnos azt kell mondjam, h young meg is érdemli, h ne fújjanak be neki 11-est, amilyen gusztustalan módon csinálja évek óta a műeséseket
    7. ettől függetlenül a játékvezetés... sz@r. olyan játékos kapta az első sárgáját, aki nem sokkal előtte nyilvánvaló sípszó utáni labdaelrúgásért nem. ez most csak éppen egy eset a 11-eseken kivül
  • Tyler1
    Nem hittem, hogy fog a csapat a tavalyinál is rosszabbul játszani.
    De a cserék se voltak semmik. Andersont be, hátha léteznek csodák...ééééés nem.
  • Darthmushroom
    már megszokott, mióta nincs Fergi nincs 11s a MU-nak akármit csinálhat a védő.
  • 6unn3r
    Meg amit a bíró is. Youngot egyértelműbben nem lökhette volna el a védő.
  • pilboy
    +1
    :(
  • Magic Boy
    Herrera/Blind lett volna
  • Darthmushroom
    ez megint egy rakás sz@r amit művelünk :/
  • pilboy
    ez így 12 :)
  • Magic Boy
    Szerintem védekező középpályásnak igazoljuk elsősorban.

De Gea- Evans/Smalling, Jones, Rojo - Rafael, Herrera, Blind, Di Maria, Shaw - Rooney, Mata, Van Persie
  • pilboy
    eddig nem voltunk eleresztve bal lábas játékosokkal...
    lvg észrevette és jött 4 is (mata után): mária, rojo, shaw, blind
  • Tyler1
    Euroban, fontban csak 14.

Védelemmel így már csak nem lesz gond.
    Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.08.30. 12:20:59
  • Darthmushroom
    Blind
    Ajax-->MU

várható volt h érkezik, 18m elméletileg az ára.
  • rooney8
    welbecket én is sajnálnám
  • pilboy
    +1 az egészhez szóról szóra
  • Tyler1
    Valenciát én semmiképp nem adnám el, főleg ha visszatér a régi rendszer, Young a felkészülés legjobbja volt, várható volt hogy így VG nem válik meg tőle, viszont Welbecket elpazarolni a klub egyik legnagyobb hibája lenne.
  • Darthmushroom
    szép hosszú lesz a távozok listája így az átigazolási időszak végére. eddig se volt rövid de nagyon úgy nézz ki megy még Kagawa, Clev, Chicha/Welbeck vagy mind2. de sajnos a legselejtebb Vale+Young+Ando trió úgy nézz ki csak rajtunk marad.
  • Jim Morrison
    blog/transfers/shinji-kagawa-agrees-to-leave-man-united-for-borussia-dortmund-clubs-working-on-deal-der-westen/
  • Magic Boy
    Di Maria már a zsákban új felállás követheti Manchesterben
  • rooney8
    egyelőre én sem aggódom, a felkészülési időszakban kb. mindenkit bucira vertünk (jó tudom, előszezon stb.), és valóban rohadt sok sérültünk van. de nem kellene két meccs alatt temetni LVG-t is. biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb lesz ez ennél. di mariai is megjött, ő is adhat egy kis lendületet a csapatnak. én pozitívan állok a szezonhoz. na bumm, kiestünk a legrangtalanabb kupából, nem nagyon hat meg :)
  • contraste
    Tudom, h mi volt Mikelnel, ala amugy nem irt, de mind1, viszont Essien nem tudom, h mire gondolsz meg h h jon ide, amikor csak gratulaltam Mariahoz, mert sztem sok eve a legjobb igazolasotok. Szoval nem ertem.
  • HunnernesKonge
    Srácok lehet most leleplezem magam, de... Egy indexes cikk alá is megírtam. van Gaal összerakott az előszezonban egy vállalható kezdőcsapatot. Mire eljutottunk az első meccsig, a kezdőkből sérült volt/lett 5-6 ember, és azóta hétről hétre vannak újabb sérültek. Komolyan azt gondoltátok, hogy tök új edzővel, új szisztémával egy Moyesos szezon után ahol tudjuk minden volt csak sikerélmény nem, majd a B sor eredményes lesz? Tudom nem erős csapatok ellen játszottunk, és hozni kellett volna...Nem hozták le. Simán benne volt. Majd ha egészséges lesz mindenki, és úgy szopunk ekkorákat a tényleges csapattal nem azokkal akikel már Fergie-nek is el kellett volna zavarnia; na majd akkor aggódjatok.
  • Zenszkij
    ez nagyon jó kép!! nagyon találó sajnos
  • pilboy
    a hétvégi és a tegnapelőtti játékot nézve... de :o