35611
-
#21135 Na igen, mert lejárattuk már párszor magunkat. -
#21134 :/
magyarokkal senki sem üzletel szivesen sajnos :S -
#21133 Tudtommal sajnos nincs és Magyarokkal tudtommal az Angol bolt se szívesen üzletel postán. -
#21132 amúgy van M.o.-n vmi United shop vagy ilyen szurkolói bolt, ahol rendes mezek, kiegészítők, stb.. vannak??? -
#21131 Az régen volt.
Sajnos sokan nem vették át és így az eladók úgy védekeznek, hogy már nem küldik utánvéttel. -
#21130 hmm régen még nem így volt... -
#21129 Nem.
A Vaterán előre kell utalni és utána küldi az eladó. -
#21128 utánvéttel? -
#21127 Attól függ.
550 FT postaköltséggel kaptam már nagyobb csomagot is. -
#21126 A boltban igen, de a Vatera azért Vatera, mert ott adó és egyéb sallangok nélkül reális áron lehet vásárolni.
De én tettem egy ajánlatot.
Ha rajtad marad és ideadod annyiért akkor adom a címet. -
#21125 utánvétel olyan minimum 900 :) -
#21124 hát igazából posta nemtudom mennyi lesz, de 300-ból tuti nem jön ki
és egy alap keretes kép a boltban 5000 ft felett van bőven -
#21123 Ez igaz, de mondjuk postaköltséggel együtt 1300-ért igen.
Amúgy a Bannert mikor frissíted? -
#21122 Azért ingyen nem adhatja :)) -
#21121 Attól még nem ér 1000 Ft-t számomra.
Ha rajtad marad és mondasz egy reális árat akkor vető vagyok rá. -
#21120 egyenesen az Old Traffordból van:) -
#21119 Ilyet se mondtam még eddig és ezután se nagyon fogok, de a hétvégén Hajrá Liverpool. -
#21118 Az óra jó, de ennyit nem ér. -
#21117 zászló faszás, lenne rá píz meg is venném :| -
#21116 valakit még érdekel nézzen rá, mert holnap lejár licit:) -
#21115 Keresem azt a videót amelyik elején Caroll hibáját mutatják és utána kezdődik Van der Saarnak a védéseiből a videó.
Légyszíves segítsetek.
Előre is köszönöm. -
#21114 Rooney vs Dirty -
sanyiute #21113 LOL:D -
#21112 érdemes lenne tippmixre állítani a hölgyet :D gyorsan összejönne az a háttér :D -
#21111 :) -
#21110 5 éve 2 hónapja és 22 napja vagyunk együtt.
Addig nem akarunk összeházasodni amíg nincs meg az anyagi háttere a közös életünknek. -
#21109 még mindig csak eljegyzett és nem házastárs? Hány éve is halogatjátok, 3-4? -
#21108 A menyasszonyom a meccs előtt megint eltalálta az eredményt. -
#21107 Anglia: a játékostársak Wayne Rooneyt választották meg az év legjobbjának
Az angol Professzionális Labdarúgók Szövetsége (PFA) 2010-es választásán Wayne Rooney, a Manchester United csatárklasszisa bizonyult a legjobbnak. Az idényben szenzációsan futballozó Rooney Didier Drogbát, Carlos Tévezt és Cesc Fabregast előzte meg a játékostársak szavazatai alapján.
Megválasztották az év csapatát is, melybe a Manchester United adja a legtöbb játékost. A tizenegy: Hart (Man. City, kölcsönben a Birmingham Citynél) – Ivanovics (Chelsea), Vermaelen (Arsenal), Dunne (Aston Villa), Evra (Man. Utd.) – Valencia (Man. Utd.), Fabregas (Arsenal), Fletcher (Man. Utd.), Milner (Aston Villa) – Rooney (Man. Utd.), Drogba (Chelsea). A legjobb fiatal játékosnak járó díjat James Milner gyűjtötte be.
A díjat sorozatban negyedszer nyerte meg Manchester United-játékos, Cristiano Ronaldo két és Ryan Giggs egy elsősége után.
------------------------------------------------------------------------------------------
ájegríí -
#21106 4. helyért azért még harcba szállnak, vagy Benitez a maradásért. jó lesz az. -
#21105 megint rúgtak egy hetest? :S Pool se fogja őket megverni szvsz... -
#21104 hasonló arányt kívánok a Poolnak is jövőhétre :D -
#21103 Asszem gólkülönbség miatt már nem kell izgulnunk :D
Chelsea 7-0 :\ -
sanyiute #21102 van benne valami:D bár amit te mondasz van alapja! -
#21101 igen az ilyen statisztikák kb. annyit érnek mint hogy Beckham mindig gólt rúg, ha 13,45 gramm zselét használ a hajára xDD
amúgy Fergie a meccs után azt mondta, h Rooney szezonjának már valószínű h vége. a sérülésének teljes felépüléséhez 2-3 hétre lenne szükség, de az orvosok majd eldöntik h pályára léphet-e még, vagy nem kockáztatják a vb előtt(én ezt látnám jónak inkább). -
sanyiute #21100 elötte is fasza volt a srác bár anno halottam egy statisztikát hogy első 10 alkalommal amikor pályára lépett vagy végig játszotta Tottenham meccsét ki kapott vagy döntetlent játszott a Tottenham :D -
#21099 annyira jó volt ez a Bale gyerek a mai meccsen, hogy 20 millió fontért egyből kiszemelte magának a United :D -
#21098 29 évesen aligha lesz már a világ legismertebb játékosa. van még pár év a lábában, de nálunk csak fény nélküli csillag maradna.
az a baj vele, h vmiért fél a kapu előtt. ezért passzolja le sokszor a labdát, vagy adja el, vagy csak szimplán elbassza a helyzetet. ő nem csatár, csak vmiért nagyot ezt erőszakolták rá. -
#21097 Hát tényleg gyengén játszottunk, a 2. félidőben nyomtunk, és talán benne volt a gól a játékban, de őszintén szólva a dolog legnagyobb tanulsága számomra továbbra is a csatárposzt...
Berbatovért a szívem szakadt meg látva a nagy küzdését, de nem lehet mit csinálni, amikor mellette fürgke kis izomgolyók szelik föl-le a pályát, ő pedig egy teljesen más karakterrel próbál elől alkotni...
Neki a Milanban, az Interben, Juvéban óriási lehetősége lenne a világ egyik legelismertebb játékosává válni, mert az feküdne neki..
Véleményem szerint ez a szezon tökéletes volt arra, hogy ezek a hiányosságok megmutatkozzanak, illetőleg egykét játékos - Rafael, Gibson, Nani magasabb szintre léphessenek.
Ha emellett zsinórban 4xre is bajnokok leszünk, az külön öröm.. -
sanyiute #21096 te ó ég grat a csaptnak:D