Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
basszus télleg adja a tv! 😄 rohadt hazug port.hu<#ticking>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
nincs kiírva 😮 tegnap néztem port.hu-n meg eu honlapján is de nem írták...

Eurosport 2 adja majd a meccset!!!
14:30

Atti12
ES2 sopcast menni szokott 😊

Tyler1
ezekbõl tuti 1 db se fog mûködni... :S

Atti12
Zenszkij
egy két streamet verjetek már be

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
Félreértés ne essék, sajnos nem én csináltam. Csak tetszett és gondoltam berakom 😊

gyönyörû háttér

Darthmushroom
király

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12

😊

Tyler1
sosem értettem ezeket a meccs elötti beszólogatós interjúkat. A meccs a pályán dõl el, a focit gólra játszák, és egyenlõre idén borulgatnak fel a papírformák, úgyhogy majd holnap a meccs után lehet alapja az elmondottaknak, addig nem. Sztem a City veszélyesen játszik, elég csak az Arsenal elleni teljesítményüket nézni, és bár nekik fontos támadó játékosaik fognak hiányozni, nekünk lehet, h Rio a védelmünk alapja...

Matthew Prosac
Megkezdõdött az üzengetés a Premier League vasárnapi városi rangadója elõtt, amikor a Manchester United a rivális Cityt fogadja. Sir Alex Ferguson, az MU menedzsere szerint a City az õ életében biztosan nem lesz veszélyes csapatára.

Újságírói kérdésre reagálva, amelyben azt firtatták, hogy kezdhet-e valaha is alárendelt félként az MU egy City elleni mérkõzést, a skót menedzser egyszerûen ennyit válaszolt: „Az én életem során biztosan nem."

„Ha annyit költesz játékosokra, mint amennyit a City a nyáron, joggal várják el a csapattól, hogy végre nyerjen valamilyen trófeát" – tette hozzá Ferguson.

Mark Hughes, a City menedzsere erre úgy reagált, megérti Ferguson afölötti idegességét, hogy mostanában nem saját csapatáról kérdezik, hanem a bajnokságot jól kezdõ városi riválisról.

„Biztos vagyok benne, hogy Ferguson belefáradt már abba, hogy mindig az orra alá dugják a mikrofonokat, és a csapatomról kérdezik. Ehhez nem szokott hozzá az elmúlt években, és érthetõ, hogy ez nagyon zavarja. Engem viszont mulattat…" – nyilatkozta Hughes.

forrás:nso

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
<#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
milyen 22? csak 9.. <#ravasz1><#idiota><#idiota>

Tyler1
Park Ji 2012ig még biztos a United játékosa lesz, mivel 2 éves szerzõdéshosszabítást írt alá. Amit nagyon helyesen tett 😊

õ jobban tudja ...😛

WuFraZselic
és arra nem gondolt Wenger, hogy a City akkor vesz a helyükre 2 játékost? 😄 vagy a most megvett 22 csatár egyikét berakja Ade helyett? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
de asszem Robinho sem

Tyler1
tevez sem

Atti12
A városi derbin eltiltás miatt nem lesz adebayor, ez a jelenlegi formáját nézve jóhír számunkra 😊

HMMM az okos eszes Wenger csapda😄

Arséne Wenger azt állítja az Arsenal honlapján, hogy szándékosan állított csapdát a Manchester Citynek, amikor átengedte (eladta) nekik Emmanuel Adebayort és Kolo Tourét.
- Tudtam, hogy kétévente részt kell venniük az Afrika Kupán, és tapasztalatból azzal is tisztában voltam, hogy amikor túl sok játékos megy el egy csapattól, az mindig komoly gondokat okoz, és nem csak a torna idõtartamára - így Wenger. - Mindenki tudja, milyen nehéz meccsek várnak a csapatokra Angliában a decemberi idõszakban, nem könnyû nélkülözni a legjobbakat.
Tényleg, az "átvert" City így csak 4-2-re tudta legyõzni a hétvégén az Ágyúsokat...

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Kösz,remélem értelmes minõség lesz,mert tegnap kikészítt ,hogy 45 perc alatt találtam stream-et a Mu meccsre 😊
Ám azért érdekes hogy 10en X év után kijut magyar csapat... s nem tudják normálisan adni élõben... csak digitv-n,ami nem sokaknak van szerintem.

Glory, Glory Man. United!

MR ME
má nem jön be (Y)

MR ME
akit érdekel az esti Debrecen meccs az itt tudja nézni, viszonyleg értelmesnek tûnik a stream

Tyler1
bl gólokat is számolod a kijelzõn????

Matthew Prosac
mostmár igen, peaceloveunity.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
banner mégsem lett frissitve?? 😄

Rash87
Scholes megmentette a tippmix szelvényemet<#eljen><#vigyor3>

Matthew Prosac
ígyvan, frissítek is a banneren

vége, 1-0 ide

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Matthew Prosac
Heinze gólt szerzett a Milan ellen, Ronaldo duplázott a Zürich ellen, csak hogy a "régiekrõl" is szó essen.

Atti12
0-1 Scholesy 😊

scholes fejesgóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Zenszkij
A 8 közt a döntõig már úgyse látjuk õket, mert minket adnak. A tv2 is tudja ezt 😄..

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
rendes streamet még mindig nem találtam! egy volt ami ment 1 percig aztán kiírta h regisztráljak és folytathatjuk a dolgot...

Rash87
TVU player kell
tvu://A63053d12537b76f87177ba258e43f7a07081bfe26305d4baad0e7332924821e6eee818d23619fbb22aa43907d0f25ffb

Nálam mûködik,félidõ végére sikerült találni egyet😄
Ami biztos 2. félidõre elmegy ^^

Tyler1
a tv2 is mi a fasz alapján döntötte el h márszej milán meccs legyen?? a kutyafasza nem kiváncsi arra! legalább akkor olyat adjon ami érdekel is embereket...

Nyers

My Life for Freedom!

Atti12
Igazán adhatná valamelyik csatorna a mi meccsünket..
kis OFF közbe.😊 Ronaldo szabadból hatalmas gólt lõtt 😄

Tyler1
najó gyerekek én feladom egysem jó már... :S

MR ME
nekem már full elszállt :S

Atti12
Köszi, de áhh kész szenvedés így nézni.. :S percenként megakad..

Tyler1
dobtam volna de már nekem se jó :S azt keresek én is jelenleg...

MR ME

WuFraZselic
itt is próbáltátok?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Mayorpapa
Streamek
a törökök közül egy mûködik nekem

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)