35611

• pilboy
    sztem nem kell ide
  • pilboy
    ma eldől a bajnoki cím sztem
  • Tyler1
    Pienaar közel a Unitedez?
  • DONGUBA
    PREMIER LEAGUE, 37. FORDULÓ:
    Szombat:
    Birmingham-Burnley 13.45
    Manchester City-Aston Villa 16
    Portsmouth-Wolverhampton 16
    Stoke City-Everton 16
    Tottenham-Bolton 16
    Vasárnap:
    Liverpool-Chelsea 14.30 (ÉLŐ)

Fulham-West Ham United 16
    Sunderland-Manchester United 17 (ÉLŐ)

Hétfő:
    Wigan-Hull City 14.30
    Blackburn-Arsenal 18 (ÉLŐ)
  • MR ME
    holnap ha jól emlékszem 14:30kor eurosport 2
  • girimó
    Melyik csatorna és mikor adja Liverpool-Chelsit?
  • Tyler1
    ha nem mi végzünk az első helyen, akk is óriási gratula a csapatnak. az is szép h 3 évig mi voltunk a bajnokok zsinórban, a mostani évre sem lehet panaszunk, harcban vagyunk/voltunk az első helyért.
    és ha nincs nálunk a világ legjobb játékosa, akk csinálunk másból :)
    ilyet azért nem sok csapat csinál.
  • MR ME
    ettől félek énis...
  • girimó
    Ez a szar Pool nem lesz képes még a döntetlenre se.Sajna mi basztuk el.

• Cabell
    Hát igen...:D

Azért is örülök, hogy az Inter ment tovább, mert a Barcát még lemákolhatták volna, de Mourinhoékat nem fogják...:)
  • rooney8
    uramatyám :D ez nagyon nem tetszik... az a zöld-sárga még egész jó, de a másik 2...
  • Rash87
    Nekünk is így kellett volna,mikor megkaptuk a piros lapot,Inter nagyon is jól csinálta,s megérdemelten van ott a döntőben. Remélem jövőre mi is ott leszünk :)
  • Tyler1
    a Barca szurkolók azon akadtak fenn, hogy az Inter, nem támadott eleget, és ölte a játékot :D vicc :D
    igen 10 emberrel, idegenben, 2 gólos előnnyel, a BL döntőbe jutásért, majd kitámad egy csapat :D:D

amúgy bőven megérdemelt a győzelem nekik, remélem ők is nyerik meg, egyrészt nem volt nekik sima út a döntőig, másrészt meg még mindig fáj a Bayern elleni idiótaságunk.
  • Magic Boy
    Látod mondtam, hogy nem ér 1000 Ft-t az óra.
  • MR ME
    akkor énis féltem tőle h 10 perc alatt megnyerik a meccset, de hálisten nem így lett, szvsz az Inter nagyon megcsinálta azt amit meg kellett neki csinállni, mégha nem is volt szép, de a döntőben vannak
    remélem meg is nyerik
  • MR ME
    Murinnyó egy jó csávó :D
    azé digisport is tud műsort csinállni :D
  • Rash87
    Elég tanácstalanok voltak...pedig emberelőnyben is voltak.
    De nagyon éreztem h majd 90.+ percben találnak egy gólt,s továbbmentek,mikor belőtték,kezdtem volna megfejelni a tv-t :D de nem lehet minden évben a Barca-t segíteni a bíróknak ;)
  • Cabell
    Ha év elején azt mondja nekem valaki, hogy idén még egy csapat jó eséllyel megismétli a triplázásunkat, és ez a csapat vagy az Inter vagy a Bayern, tuti leszopom magam:D
  • MR ME
    na kiesett a Barca!
  • Pacal17
    Nekem tetszenek!
  • Tyler1
    nem tetszenek :/ max a 3. de arról még nincs kép h tényle létezik-e :D
  • Darthmushroom
    bob marley is ebbe nyomulnaaa XD
  • Rash87
    Nekem kicsit fura,olyan jamaica feeling :D
  • Atti12
    zöld+sárga nekem is adja :P
  • Darthmushroom
    zöld+sárga nagyon bejön, másik 2 annyira nem
  • Magic Boy
    „retrómezben” az MU 2010-2011-ben
  • penészthozópára
    Szombaton adja valami csatorna a jótékonysági meccset?
  • Tyler1
    esély mindig mindenre van. és nem hiszem h Anglia egyik legnagyobb csapata pont leszarna egy ilyen meccset, függetlenül az idényben mutatott teljesítményétől.
  • MR ME
    nem kell hagyniuk magukat, kb esélyük nincs...
  • Magic Boy
    Ha a Liverpool hagyja magát a 7. helye is veszélybe kerülhet, míg, ha győznek akár 4.-ek is lehetnek.
    Úgyhogy harcolni fognak.
  • Tyler1
    ez mekkora hülyeség, h több újság szerint is(angol blikkek) hagyni fogja magát a Pool a hétvégén, csak nehogy mi legyünk a bajnokok és ezzel megelőzzük őket
  • pilboy
    valóban ezt csak magunknak köszönhetjük, h nem mi vagyunk a döntőben :(
  • Cabell
    Szerintem megérdemelték.

Az első meccset megnyerhettük volna 0-2re, de nem tettük meg, mert balfaszok voltunk és flegmán játszottunk, a második meccset pedig 5-0ra hozhattuk volna, de nem tettük meg, mert kiengedtünk és visszaengedtük őket ott is fölöslegesen a meccsbe. Ők csak éltek a lehetőséggel..
  • mikiking
    Rooney nélkül nem hiszem,hogy sikerült volna kiejteni a Lyont, mert nélküle irtó szar a csapat,sajnos ez van. De majd talán bejön Sir Alex új csodacsatára. Ez a Bayern meg megérdemelte,hogy döntős legyen szerintem.
  • Tyler1
    legalább egy döntős csapat búcsúztatott minket. a saját hibánkból nem mi játszunk most.
  • Rash87
    Egyébként nézem a Bayern meccset,de annyira nem érdemelték meg ezt az elődöntőt.Bele lehet kötni,de első meccs is rémunalmas volt,meg ez is.
  • Rash87
    Vizsgáim voltak azért nem volt,de most már kész:)
  • Tyler1
    na itt találtam sok mindent :) kár h idegenbeli mezük nincs :/
  • Magic Boy
    Tudtommal Magyarországról nem is rendelhetsz, de ez nem biztos.
  • Tyler1
    és amúgy mit jelent ez a "nem szivesen"??? ha rendelnék akk lepattintanának?