35611
-
pilboy #21175 sztem nem kell ide -
pilboy #21174 ma eldől a bajnoki cím sztem -
#21173 Pienaar közel a Unitedez? -
#21172 PREMIER LEAGUE, 37. FORDULÓ:
Szombat:
Birmingham-Burnley 13.45
Manchester City-Aston Villa 16
Portsmouth-Wolverhampton 16
Stoke City-Everton 16
Tottenham-Bolton 16
Vasárnap:
Liverpool-Chelsea 14.30 (ÉLŐ)
Fulham-West Ham United 16
Sunderland-Manchester United 17 (ÉLŐ)
Hétfő:
Wigan-Hull City 14.30
Blackburn-Arsenal 18 (ÉLŐ)
-
#21171 holnap ha jól emlékszem 14:30kor eurosport 2 -
girimó #21170 Melyik csatorna és mikor adja Liverpool-Chelsit? -
#21169 ha nem mi végzünk az első helyen, akk is óriási gratula a csapatnak. az is szép h 3 évig mi voltunk a bajnokok zsinórban, a mostani évre sem lehet panaszunk, harcban vagyunk/voltunk az első helyért.
és ha nincs nálunk a világ legjobb játékosa, akk csinálunk másból :)
ilyet azért nem sok csapat csinál. -
#21168 ettől félek énis... -
girimó #21167 Ez a szar Pool nem lesz képes még a döntetlenre se.Sajna mi basztuk el.
-
#21166 Hát igen...:D
Azért is örülök, hogy az Inter ment tovább, mert a Barcát még lemákolhatták volna, de Mourinhoékat nem fogják...:)
-
#21165 uramatyám :D ez nagyon nem tetszik... az a zöld-sárga még egész jó, de a másik 2... -
#21164 Nekünk is így kellett volna,mikor megkaptuk a piros lapot,Inter nagyon is jól csinálta,s megérdemelten van ott a döntőben. Remélem jövőre mi is ott leszünk :) -
#21163 a Barca szurkolók azon akadtak fenn, hogy az Inter, nem támadott eleget, és ölte a játékot :D vicc :D
igen 10 emberrel, idegenben, 2 gólos előnnyel, a BL döntőbe jutásért, majd kitámad egy csapat :D:D
amúgy bőven megérdemelt a győzelem nekik, remélem ők is nyerik meg, egyrészt nem volt nekik sima út a döntőig, másrészt meg még mindig fáj a Bayern elleni idiótaságunk. -
#21162 Látod mondtam, hogy nem ér 1000 Ft-t az óra. -
#21161 akkor énis féltem tőle h 10 perc alatt megnyerik a meccset, de hálisten nem így lett, szvsz az Inter nagyon megcsinálta azt amit meg kellett neki csinállni, mégha nem is volt szép, de a döntőben vannak
remélem meg is nyerik -
#21160 Murinnyó egy jó csávó :D
azé digisport is tud műsort csinállni :D -
#21159 Elég tanácstalanok voltak...pedig emberelőnyben is voltak.
De nagyon éreztem h majd 90.+ percben találnak egy gólt,s továbbmentek,mikor belőtték,kezdtem volna megfejelni a tv-t :D de nem lehet minden évben a Barca-t segíteni a bíróknak ;) -
#21158 Ha év elején azt mondja nekem valaki, hogy idén még egy csapat jó eséllyel megismétli a triplázásunkat, és ez a csapat vagy az Inter vagy a Bayern, tuti leszopom magam:D -
#21157 na kiesett a Barca! -
#21156 Nekem tetszenek! -
#21155 nem tetszenek :/ max a 3. de arról még nincs kép h tényle létezik-e :D -
#21154 bob marley is ebbe nyomulnaaa XD -
#21153 Nekem kicsit fura,olyan jamaica feeling :D -
#21152 zöld+sárga nekem is adja :P -
#21151 zöld+sárga nagyon bejön, másik 2 annyira nem -
#21150 „retrómezben” az MU 2010-2011-ben -
#21149 Szombaton adja valami csatorna a jótékonysági meccset? -
#21148 esély mindig mindenre van. és nem hiszem h Anglia egyik legnagyobb csapata pont leszarna egy ilyen meccset, függetlenül az idényben mutatott teljesítményétől. -
#21147 nem kell hagyniuk magukat, kb esélyük nincs... -
#21146 Ha a Liverpool hagyja magát a 7. helye is veszélybe kerülhet, míg, ha győznek akár 4.-ek is lehetnek.
Úgyhogy harcolni fognak. -
#21145 ez mekkora hülyeség, h több újság szerint is(angol blikkek) hagyni fogja magát a Pool a hétvégén, csak nehogy mi legyünk a bajnokok és ezzel megelőzzük őket -
pilboy #21144 valóban ezt csak magunknak köszönhetjük, h nem mi vagyunk a döntőben :( -
#21143 Szerintem megérdemelték.
Az első meccset megnyerhettük volna 0-2re, de nem tettük meg, mert balfaszok voltunk és flegmán játszottunk, a második meccset pedig 5-0ra hozhattuk volna, de nem tettük meg, mert kiengedtünk és visszaengedtük őket ott is fölöslegesen a meccsbe. Ők csak éltek a lehetőséggel.. -
mikiking #21142 Rooney nélkül nem hiszem,hogy sikerült volna kiejteni a Lyont, mert nélküle irtó szar a csapat,sajnos ez van. De majd talán bejön Sir Alex új csodacsatára. Ez a Bayern meg megérdemelte,hogy döntős legyen szerintem. -
#21141 legalább egy döntős csapat búcsúztatott minket. a saját hibánkból nem mi játszunk most. -
#21140 Egyébként nézem a Bayern meccset,de annyira nem érdemelték meg ezt az elődöntőt.Bele lehet kötni,de első meccs is rémunalmas volt,meg ez is. -
#21139 Vizsgáim voltak azért nem volt,de most már kész:) -
#21138 na itt találtam sok mindent :) kár h idegenbeli mezük nincs :/ -
#21137 Tudtommal Magyarországról nem is rendelhetsz, de ez nem biztos. -
#21136 és amúgy mit jelent ez a "nem szivesen"??? ha rendelnék akk lepattintanának?