35611

• pilboy
    még mindig nagyon sajnálom és még mindig nem hiszem el, h arsenal mezben kell majd látnom
  • Atti12
    Dannyt eladtuk, rögtön vert is 2 gólt a válogatottban.. csak a szokásos :D
  • pilboy
    senki meg sem említette:
    di maria azért - immáron a mi játékosunkként - ismét letette a névjegyét. még ha csak barátságos meccsen is, de azért a világbajnok németek ellen szerzett 1 gyönyörű gólt, valamint kiosztott 3 (!!!!) asszisztot!!!
  • Tyler1
    Azért ez túlzás, bár szerintem kicsit belefásult a manchesteri karrierjébe, és ha rajta múlt volna, akkor már a Chelseaben játszana, ettől eltekintve még mindig az egyik legjobb játékosunk.

• Zenszkij
    Rooneytól már rég meg kellett volna szabadulni. Ő a legnagyobb baja a Unitednek.
  • contraste
    Istentelen egy golvago a csoka.. Jobb labas, de hany ballal finoman eltekert golja volt??
  • attiGT
    az a helyzet, hogy akármelyik gólt nézem, azt Rooney vagy RvP mind fölé, mellé, védőbe, kapusba lőné jelenlegi formájukban, habár RvP még viszonylag frissebb a szünete miatt. én inkább azokhoz állok amúgy ebben a témában, hogy megpróbálnám előbb RvP Falcao párost mint sem Rooneyval. Roo lő gólokat, de közel sem az a technikás gólgép, mint kopaszon volt :D amikor kis területen kellene gyors pontos passzokat adni, na az a játék neki nem megy és amikor az ellenfél összeáll és beszűkíti a területet, mint ahogy azt a burnley tette, akkor egy nagy 0 Rooney.
  • Darthmushroom
    hát őőő.. nem is tudom, inkább no comment
  • Darthmushroom
    +1 hamarabb lesz RvP padon mint Roo. Sokaknak am az a véleménye h itt LvG-t kicsit megtörték, és azért lett Roo a kapitány mert jelenleg kb. a legnagyobb angol név, meg kb. Ő a klub arca.
  • HunnernesKonge
    Ehhez Rooneynak ennél sokkal szarabbul kellene játszania. Az egész csapat szar perpillanat, nem lóg ki negatív irányba egyáltalán. Plusz nyilván azért tette meg kapitánynak, hogy utána elvegye tőle, mivel sosem játszatja. Töklogikus lenne. janem
    Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2014.09.03. 22:26:40
  • Tyler1
    Paul Parker Rooneyról:
    "Az egyetlen említésre méltó dolog a teljesítményét illetően, hogy heti 300 000 fontot tesz zsebre azért, hogy ilyen rosszul játszik."
    "Amint Van Persie visszenyeri a teljes erőnlétét, Rooney-t kellene kitenni a United támadó sorából: én állandóan Robinnal és Falcaóval számolnék."
    "Van Gaalnak kell meghozni ezt a nagy döntést: kihagyni Rooney-t. Ő már megmutatta a karrierje során, hogy nem fél meghozni nagy döntéseket (Van Gaal)."

Hát nem tudom, mert RvP is kb. annyit ér az utóbbi időben, mint halottnak a csók.
  • Darthmushroom
    Én is szerettem Welbset, de az az igazság h Neki már anno betett az RvP igazolást, és Én nem is hiszem h ki tud teljesedni ez után. Kezdjük ott h már korban is benne lesz lassan, plusz az Arsenal jelenleg vette kezdőnek nem állandónak.
    Imádtam volna ha egy saját nevelés beváll, de sajnos Dani már eljátszotta az időt, meg a lehetőségeit. Azért nem szabad elfelejteni hány kulcs helyzetet hagyott ki.
  • Zenszkij
    és Rooney hol volt 23 évesen, most meg hol van?
  • Tyler1
    Azért azt nézzük meg, hogy RvP milyen korban érett be. 23 évesen hol volt ő a mostani szintjétől? Welbeck nem csak fizikálisan, de technikailag is jobb adottságokkal bír, mint a holland ennyi idősen. Lehet, hogy 2-3 év folyamatos játék még kell neki, hogy elérje a maximumát, de kíváncsi leszek, hogy ha az Arsenalban most végre folyamatosan meccsben lesz, akkor milyen teljesítményt mutat majd akár 1 év után.
  • contraste
    Igaz, hogy nem kapott nagyon sok lehetoseget, de pl Sturridgenal sokkal tobbet kapott, Welbeck jatszott majdnem 100 meccset (ebbol persze sokat cserekent).
    Hogy jobb adottsagu lenne RvP nel, hat ebben nem ertunk egyet, de teljesen megertem, hogy sokan nem orultok, hogy elment, ahogy en sem orultem Stu tavozasanal... Oke, h Falco vilagvero, de 1 nem mai csirke, tehat nem lehet ra (na meg a 30 eves RvP-re) epiteni a jovo csapatat, 2 elegge serulekeny.
  • Tyler1
    Akkor fog annyi gólt lőni, ha folyamatos lehetőséget kap. Mikor volt lehetősége erre nálunk? Tavaly mikor RvP helyett kellett játszani, a mezőny egyik legjobbja volt, ha nem RvP-ről lett volna szó, akkor simán maradt volna a kezdőben, de hiába volt jó teljesítménye, és hiába lőtte a gólokat, visszaküldték padozni, hogy a holland játszhasson.

Messze jobb adottságú játékos a hollandnál, minden esélye megvan/megvolt, hogy klasszis csatár legyen.
  • contraste
    Nem azert, de sztem kicsit el vagytok tevedve. RvP-t kiszoritani?:D Jo gyerek Welbeck, de mikor fog valaha 30 golt loni a PL-ben, mint RvP? Kozelebe sem fog soha erni, Welbeck egy ugyes gyerek, de sosem lesz olyan klasszis, mint Robin vagy Falcao.
  • pilboy
    nyilván gyökeres változásokért kiáltott mindenki (köztük én is), de azt hiszem ez a lépés túlment egy ponton, amin nem kellett volna...
    közben rajtunk maradtak olyan "sztárok", mint anderson, young és egy nem túl sokoldalú valencia...
  • Tyler1
    Szerintem is jobb lett volna, mint RvP, ha megkapja a folyamatos lehetőséget. Már tavaly is simán kiszoríthatta volna a teljesítménye alapján. De ez döbbenetes számomra, hogy őt eladjuk, és hozunk egy 28 éves légiós sztárt inkább. Nem csak buta lépés, de gyökeresen ellentétben állt a klub eddigi szemléletével.
  • Magic Boy
    Welbeck távozását én is nagyon sajnálom, de így legalább több lehetőséget fog kapni W.Keane és Wilson!
  • Magic Boy
    Az új Fiúk az átigazolási szezon hajrájában:

Ramadal Falcao (kölcsön opcióval)

Daley Blind:
  • pilboy
    reggel amikor megláttam, h welbeck elmetn az arsenalhoz, majdnem sírva fakadtam
    egyik kedvencem volt. én nagyon jó játékosnak tartom. sokkal sokoldalúbb, mint pl rvp (ha választani kellene és dannyt választanám)
    szerettem volna, h falcao hozzánk igazoljon, de most még ez sem jelent nagy vigaszt :/
  • Darthmushroom
    Érkezők:
    -Herrerra, Shaw, Rojo, Di Maria, Blind, Falcao
    Távozok:
    -Giggs (visszavonult), Rio, Vidic, Evra, Büttner, Welbeck, Lawrence, Nani (kölcsön) Borsó (kölcsön) Zaha (kölcsön), Powell (kölcsön), M.Keane (kölcsön). A.Henriquez (kölcsön)
  • Darthmushroom
    Na akkor az utolsó nap jött játékosok: (bár Blindet már lehetett tudni)
    Falcao:

Blind:
  • Darthmushroom
    na a bemutatással kicsúsztunk az átigazolási szezonból, bár ez nem lényeg. a papírok legyenek rendbe a Falcao ügynél és akkor akár holnap is bemutathatják.
  • Tyler1
    Nem is értem, hogy engedhettek el egy angol válogatott játékost, aki az egyik legjobb volt a fiatalok között, ráadásul riválishoz. Még ha RvP most ki is esik pár hónapra, akkor sem Falcaoért kellett volna nyúlni gyorsan, hanem itt volt kéznél a megfelelő pótlás.

Marad 5 játékosunk a tavalyi csapatból, az se rossz.
  • contraste
    Meg akarta nézni mire képes a keret,aztán belátti, amit már mindenki tudott... Csak lehet benne volt, h na majd en megmutatom, en ezzel is tudok alkotni.
  • Darthmushroom
    mi lett volna ha még szabira is megy a vb után
  • Oziris666
    Nyáron nem a tervezéssel volt elfoglalva Van Gaal sem ,az látszik a kapkodáson...
    Fura lesz ezt a sok légióssal teli ManU-t látni majd
  • rooney8
    fasza...
  • Tyler1
    Welbeck az Arsenalé 16m fontért

Istenem pazzmeeeegggg De Falcao fontos volt...
  • HunnernesKonge
    A tweetben levő gif...
  • Tyler1
    Rio fb:
    "#‎Falcao‬ to Manchester United ....great player....will you be happy if he is the only signing today mufc fans??"

Falcao akkor könyvelhető, de sztem tud ő másról is.
  • Darthmushroom
    Én se kedvelem, de még így is sokkal jobb megoldás mintha senki se jönne.
  • pilboy
    csak ne de jong legyen
  • Darthmushroom
    Én még ma várok egy középpályást. Bár szerintem már kizárt h Vidal lenne az, esetleg W. Carvalho lehet az.
  • Magic Boy
    Elvileg a Hernadez kölcsönért pont ennyit fizet a Real nekünk, tehát csak a fizetésébe fog kerülni és opciós jogunk lesz rá.

A csatársorunk a világ egyik legjobbja lesz, de nagyon kéne még egy középső középpályás legalább!
  • rooney8
    jó csak érted, most megint elmegy cserének. jobban járt volna egy gyengébb csapattal, ahol lehet kezdő... de hát ő tudja
  • Darthmushroom
    gondolom csere csatárnak. ha azt nézed a perc/gól átlagja zseniális Borsónak, ezért cserecsatárnak tökéletes. szerintem spanyolorszában jobban is fog menni neki mivel nem annyira fizikális.
  • rooney8
    mondjuk nem nagyon értem minek kell a madridnak... :D