35611
-
#21375 hát spursbe meg leverkursenbe ő is az volt és máshol is az lenne csak nálunk nem illik a csapatba sajnos -
pilboy #21374 berbát a jelenlegi formájában ahhoz a forlánhoz hasonlítanám, akinek a héten el-kupagyőzelmet köszönhet az atletico
előtte is eléggé megbecsülték a villarrealnál.
neki (sem) ment itt, máshol kiskirály lett
ugyanez lehet berbával, ugyhogy sztem lenne olyan csapat, aki elvinné -
#21373 hát nyilván nem :D de én ezt csak példának mondtam, nem konkrét csapattal, mert úgy is 1 millió pletyka jön itt még a nyáron. én ezt tartanám ésszerűnek a Főnök helyében is. amúgy Villára én annyi esélyt látok mint esetleg Dzsudzsákra :D -
#21372 ez csak egy oldal, de gondolod hogy a valencia belemegy hogy berbafalábat hozzájuk cseréljétek? :D:D:d -
#21371 de a vezetőség pontosan látja Berba formáját, maguk alatt csak nem vágnak fát. azért mondom h ha cserélnénk akk nagyobb összeg kiadása nélkül úsznánk meg. -
#21370 Szerintem azt sem kell 100%ig biztosra venni, hogy egyáltalán igazolunk...
Könnyen lehet, hogy Ferguson szerint a Rooney-Berba-Owen hármas, plusz a feltörekvő Macheda és a most igazolt Chicharito elég lesz, főleg, mert Nani úgy tűnik, kezdd beérni. Ezek fényében egyébként én sem vagyok 100%ig biztos, hogy kellene...
Ilyen Villa 45-ért történetekben meg gondolkodni sem érdemes, egyrészt, mert Villa nem ér annyit és ezt a klub vezetők is pontosan tudják, másrészt, mert a klubnak csak nagyritkán szokása ennyi pénzt kiadni.
Szinte biztos vagyok benne, hogy sztárcsatár nem fog hozzánk érkezni -
#21369 egyébként az kimaradt a hírből h ez esetlegesen egy Berbatov csere lenne, némi ráfizetéssel, ami valószínű amúgy is hülyeség, csak én sokkal több logikát látok egy esetleges cserére, mint h 45 misiket kivágjunk, aztán Berbának meg még találjunk egy eleget fizető csapatot is :) -
#21368 ejjj micsoda nyár elé nézünk, átigalosá téren :D -
#21367 am szerintem ez még annyira nem sok is sok. és ha tényleg őt igazoljuk akkor muszáj vb előtt, mert kitudja mennyire megy fel az ára a vbn -
Zenszkij #21366 Hiszem, ha látom. Villaért nem szabad ilyen sok pénzt leperkálni. Át kell idén gondolni kit igazolunk... -
paly90 #21365 Manchester United: a „vörös ördögök” Borriellóval erősíthetnek a nyáron
Olasz lapértesülés szerint a Manchester United a nyári átigazolási szezonban leigazolhatja az AC Milan támadóját, Marco Borriellót.
Sir Alex Fergusont a jelenleg futó szezonban 14 bajnoki találatot szerző 27 éves olasz válogatott támadó nagy csodálójának tartják, aki segíteni tudna a Manchester United támadógépezetén. Tekintve, hogy a Tottenhamtől érkező Dimitar Berbatov nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a „vörös ördögöknek” mindenképpen szükségük lenne egy olyan támadóra, aki képes levenni Wayne Rooney válláról a terhek egy részét.
A forrás szerint a piros-feketék inkább hajlanának Klaas-Jan Huntelaar eladására, azonban egy 20 millió euró körüli összeg esetén aligha mondanának nemet az angoloknak.
Ha pedig Borriello végül elhagyja a milánói csapatot, ismét előtérbe kerülhet a Wolfsburg bosnyák támadója, a Bundesliga gólkirálya, Edin Dzeko. -
#21364 Berbatov-Villa csere? :D esélytelen mi?? :D pedig én nagyon nem gondolom h Villa 45 misit megérne. CR jól felpakolta az árakat a polcra. -
#21363 40 alatt nem fogják eladni senkinek :D -
#21362 45 millió???:O Villaért?? annyiért biztos nem hívnám ide a Főnök helyében. -
#21361 Hazugság. Már megit a szar ömlik az újságok szájából -
#21360 Villa manchesterbe kerülhet! -
#21359 hát igen, bár félek hogy neki már nem lesz normális szezonja. -
Dean Winchester #21358 neki kisebb csapatba kéne mennie és ott jól is szerepelhet.sztem ha visszamenne a bayerbe tuti megint szép esztendőt tudhatna maga mögött -
#21357 Berbatov lemondta a válogatottságot!
Nem kíván többet a bolgár labdarúgó-válogatottban szerepelni Dimitar Berbatov, az együttes csapatkapitánya, a Manchester United csatára.
"Nagyon nehéz elhatározás volt, de néha muszáj ilyen döntéseket hozni" - fogalmazott a 29 esztendős támadó a Vaszil Levszki-stadionban megtartott csütörtöki sajtótájékoztatóján.
----------------
biztos az idei szereplés áll ennek a hátterében, ami szomorú, mert a bolgár csapatba még bőven elférne. más szinten van a United és a bolgár nemzeti 11. tényleg igazoljon el, mert 1 dolog h itt nem megy neki, de ez miatt a karrierje is lassan a lejtő alján van. -
#21356 Chelsea vs. MU - vagyis Drogba Rooney ellen -
#21355 nem is alapozni akar rá senki, de beugró embernek amíg Rooney pihen bőven jó. -
Zenszkij #21354 Berbatov nem téma :). De Owen sérülékeny már, nem lehet rá szerintem hosszútávon, már szinte egy szezonra sem alapozni. Ne legyen igazam... -
#21353 de pont ez az. ha 15-20 percekkel 9 gólra volt képes, és beficcen neki egy jó sérülésmentes szezon, simán feltörli a pályát berbatovval... -
#21352 hát baszki ilyen a foci! nem direkt sérülnek le a játékosok. ennyi erővel Rooney se kell mert ő is lesérülhet. akárkivel megeshet az mint vele, vagy Hargreavesel. -
Zenszkij #21351 Minek? Első meccsén a szezonra lesérül. Nem kell Owen. 15-20 percekre meg minek, úgyis lesérül. Gyenge már. -
#21350 sztem is kell. bár Rooneyt azért nem pótolja, és már nem fog Chelsea elleni meccseket eldönteni, és lyukasra rúgni a hálót, de ha egy jó szezont futnánk, akk még bőven van annyi szufla benne, hogy gyengébb meccseken fiatalokat bejárassunk. -
#21349 Owen kell, szerintem jó Rooney pótló.Jól helyezkedik, gólerős. 15-20 perceket játszott és mégis 9 gólt rúgott. Berbatov szinte mindig kezdő volt és 12. -
#21348 + Eden Hazard-nak is örülnék :) -
#21347 Neville miért nincs a Capello-féle angol keretben? eddig arról volt szó, hogy ő lenne a legbiztosabb ember hátul, mert tapasztalat, meg blabla. -
#21346 Owen és Barbapapa mehet (bár ki venné meg őket?), Hamsik+Ireland jöjjön (bár én már legalább 2 éve hisztizek Velosoért itt a fórumon), ezen kívül kell egy normális csatár, akit nem feltétlenül Benzemának hívnak. Kapuba Akinfeev, ezt is sokszor leírtam már. Ja, és egy megbízható jobbhátvéd sem ártana. -
#21345 hát ez egyenlőre akkora pletyka, mintha azt írták volna h CR visszatér a nyáron.
ezek közül Tosic és Foster már biztos nem marad, a többiek viszont maradnak. Berbával nem tudom mi lesz, tavaly is azt hittem elmegy a picsbe, Carrick meg ne menjen mert jó játékos. Én pl. nem értem miért Scholes lett erőltetve a középpályán. -
#21344 nálam is, énse értem miért kell szídni, ráadásúl nem egy meccset döntött el -
#21343 benzemát megtartaná most a real, llorist nem fogja elengedni a lyon, ahogy a napoli se hamsikot.
Amúgy nem értem mi a gondotok Owennel, attól függetlenül hogy sokat sérül (ami egyébként az egész pályafutására jellemző), ha játszott, az esetek többségében gólt lőtt. Nálam Berbatovnál mindenképp előrébb való. -
#21342 Jogos, de kártékony Ferguson hisztije -
#21341 Berbatovot majd a Real. Ha nem tudják hova tenni,majd pályagondozónak beteszik -
Zenszkij #21340 Owent, Berbatovot ugyan ki vinné. Hargreaves, akinek van egy csöppnyi esze az nem veszi meg. Ár alatt meg rossz biznisz.Andersont nem kéne eladni, többet kéne játszatni. Venni kell egy csatárt, egy középpályást és egy szélsőt Giggs helyére. Ennyi... -
pilboy #21339 én is a carrick, welbeck, anderson triót sajnálnám
ireland, hamsik, benzema triónak viszont örülnék +lloris -
#21338 Modric, Hamsik, jöhet.
+ Agüero és egy kapus:D -
#21337 Eladjuk Berbát? Mégis megjött az esze az Öregnek? -
#21336 :/