Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Van két darab eladó jegyem a november 3-i Manchester-CSKA MOSKVA BL mérkõzésre...ha valakit érdekel.
Én sajna nem tudok kiutazni <#falbav>#falbav>
[email protected] v itt v privi
*ON*
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
kurvára utálom ezeket a streames szarakodásokat, utcsó fél órát úgy néztem végig h egy baszott nagy "DEMO" felirat volt a képernyõ közepén :S
digisport meg bekaphatja, vagy ne rakja fel az adását, vagy vmi normális méretbe mert nagyítóval se lehet látni :S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
1 gólt viszont már igazán lõhetnénk
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az FA hétfõ reggel erõsítette meg a döntést, de büntetést még nem szabtak ki a Manchester United menedzserével kapcsolatban. A fegyelmi eljárás lehetõséget biztosít Fergusonnak arra, hogy reagáljon a vádakra, ezen jogával pedig november 3-áig (kedd) élhet. Egyébként a Manchester United ezen a napon játssza a CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája-mérkõzését az Old Traffordon.
Az FA hivatalos honlapján a következõk olvashatóak az üggyel kapcsolatban:
"A Manchester United menedzserével, Sir Alex Fergusonnal kapcsolatban illetlen magatartás vádja áll fenn."
"A vád Ferguson médiában tett nyilatkozatára vonatkozik, amelyben Alan Wiley játékvezetõt élesen bírálta az Old Traffordon lejátszott, Sunderland elleni mérkõzést követõen."
"Fergusonnak november 3-áig van lehetõsége reagálni a vádakra."
A Liverpool tájékoztatása szerint a klub biztonsági szolgálata nem fordít különös figyelmet majd a Manchester United-szurkolókra a hét végi angol bajnokin. A „hivatalos szerv” a megszokott módon kutatja át a MU-drukkereket, akik azonban gyakorlatilag felvásárolták a liverpooli ajándékboltokból a Poolos strandröplabdákat.
A Liverpool ajándékboltjaiból néhány nap alatt elfogyott az összes klubcímerrel ellátott strandlabda, a Poolnál pedig azt gyanítják, hogy a manchesteri szurkolók vásárolták fel az ajándéktárgyakat.
Gondolhatnánk, a klub biztonsági szolgálata ezért a vártnál jobban ellenõrzi majd a Manchester United elleni vasárnapi bajnokira érkezõ vendégszurkolókat, elsõsorban strandlabdákat keresve a szurkolóknál.
"Teljesen megszokott ellenõrzés lesz" - nyilatkozta a Liverpool szóvivõje.
Mint ismeretes: a Pool Sunderland elleni mérkõzésén egy liverpooli strandlabda került a pályára, amelyen megpattant Darren Bent lövése, és így utat talált a teljesen átvert Pepe Reina kapujába.
A történet pikantériája, hogy saját szurkolója dobta be a strandlabdát s okozta vesztét a Liverpoolnak.
<#miaz>#miaz><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Manchester United veterán középpályása, ahogy ebben a szezonban már megszokhattunk, újból nagyot játszott a csapat Bolton ellen 2-1-re megnyert mérkõzésén, azonban valószínûleg nem utazik Moszkvába, miután kisebb sérülést szenvedett a szombati találkozón.
Sir Alex Ferguson az MUTV-nek megerõsítette Ryan Giggs hiányát, emellett gyorsan felsorolta, hogy kire számíthat, és ki az aki hiányozni fog a CSZKA Moszkva ellen Luzsnyiki stadionban rendezett Bajnokok Ligája-csoportmérkõzésrõl, illetve a vasárnapi Liverpool elleni szuperrangadóról.
"Ryan Giggs rúgást kapott a lábára, ezért mindenképpen kihagyja a szerdai mérkõzést" - mondta Ferguson.
"Patrice Evra állapotát még holnap meg kell vizsgálnunk, de elképzelhetõ, hogy õ is kimarad."
"Berbatov szerintem rendben lesz. Wayne Rooneyt megpróbáljuk összedrótozni szerdára. Vasárnap mindenképpen ott lesz a csapatban. Remélhetõleg Vidicre is számíthatok hét közben, de a hétvégén biztosan játszani fog."
:/
http://www.skysports.com/story/0,19528,11979_5634412,00.html
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Glory MU!
One Love, One United!