Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

*OFF*
Van két darab eladó jegyem a november 3-i Manchester-CSKA MOSKVA BL mérkõzésre...ha valakit érdekel.
Én sajna nem tudok kiutazni <#falbav>
[email protected] v itt v privi

*ON*
Matthew Prosac
Gerrard elvileg nem.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Azt tudni,h amott Gerard s Torres játszani fog-e?

Glory, Glory Man. United!

MR ME
dejó :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
Roo, Fletcher és Park Ji is valószinûleg kihagyja a vasárnapi szuperrangadót sérülések miatt.<#szomoru1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
na csak behúztuk....
kurvára utálom ezeket a streames szarakodásokat, utcsó fél órát úgy néztem végig h egy baszott nagy "DEMO" felirat volt a képernyõ közepén :S
digisport meg bekaphatja, vagy ne rakja fel az adását, vagy vmi normális méretbe mert nagyítóval se lehet látni :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
õõõ igen 😄

Magic Boy
Reméljük Flávio sérülése nem komoly.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
MEGVAN!!!!!

Valencia!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

rooney8
elkezdem nézni és egybõl gól 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
bazmeg minnyár vége :@ azt hittem csak 9kor lesz :@ 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Atti12
EB-re gondoltál nem? 😊

MR ME
jaja már a wb-n megmutatta h tehetséges

1 gólt viszont már igazán lõhetnénk

Matthew Prosac
remélem megvesszük ezt az Akinfeev gyereket, mert marhajókapus!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
tényleg múltkor asszem énis itt néztem, thx

Tyler1
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) a vizsgálatok után már hivatalosan vádolja Sir Alex Fergusont, méghozzá a Sunderland elleni bajnoki mérkõzés után, Alan Wiley játékvezetõrõl tett megjegyzései miatt.

Az FA hétfõ reggel erõsítette meg a döntést, de büntetést még nem szabtak ki a Manchester United menedzserével kapcsolatban. A fegyelmi eljárás lehetõséget biztosít Fergusonnak arra, hogy reagáljon a vádakra, ezen jogával pedig november 3-áig (kedd) élhet. Egyébként a Manchester United ezen a napon játssza a CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája-mérkõzését az Old Traffordon.

Az FA hivatalos honlapján a következõk olvashatóak az üggyel kapcsolatban:

"A Manchester United menedzserével, Sir Alex Fergusonnal kapcsolatban illetlen magatartás vádja áll fenn."

"A vád Ferguson médiában tett nyilatkozatára vonatkozik, amelyben Alan Wiley játékvezetõt élesen bírálta az Old Traffordon lejátszott, Sunderland elleni mérkõzést követõen."

"Fergusonnak november 3-áig van lehetõsége reagálni a vádakra."

Atti12
Elvileg ez jó. Bár sose használtam nekem szerencsére van 😄

MR ME
jaja énis csodálkoztam és tök véletlen néztem utána 😊

Rash87
Jó tudni,h nem 9tõl lesz.

MR ME
de ha vki tud egy normális helyet ahonnan jön a digi akkor ne tartsa vissza 😄

MR ME
18:15tõl adja a digi a meccset

streamek itt lesznek pl

thx

thx

Atti12
videót amúgy tudnátok küldeni arról a gólról?, mert én még nem láttam!

Atti12
- Hobbi lett a strandlabda-vásárlás
A Liverpool tájékoztatása szerint a klub biztonsági szolgálata nem fordít különös figyelmet majd a Manchester United-szurkolókra a hét végi angol bajnokin. A „hivatalos szerv” a megszokott módon kutatja át a MU-drukkereket, akik azonban gyakorlatilag felvásárolták a liverpooli ajándékboltokból a Poolos strandröplabdákat.
A Liverpool ajándékboltjaiból néhány nap alatt elfogyott az összes klubcímerrel ellátott strandlabda, a Poolnál pedig azt gyanítják, hogy a manchesteri szurkolók vásárolták fel az ajándéktárgyakat.

Gondolhatnánk, a klub biztonsági szolgálata ezért a vártnál jobban ellenõrzi majd a Manchester United elleni vasárnapi bajnokira érkezõ vendégszurkolókat, elsõsorban strandlabdákat keresve a szurkolóknál.

"Teljesen megszokott ellenõrzés lesz" - nyilatkozta a Liverpool szóvivõje.

Mint ismeretes: a Pool Sunderland elleni mérkõzésén egy liverpooli strandlabda került a pályára, amelyen megpattant Darren Bent lövése, és így utat talált a teljesen átvert Pepe Reina kapujába.

A történet pikantériája, hogy saját szurkolója dobta be a strandlabdát s okozta vesztét a Liverpoolnak.

<#miaz><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

hedonist
lincselin fogjak az igazi "tettest" <#fejvakaras>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
😄DD

MR ME
köszi

Matthew Prosac
lehet, hogy a Pool topicba kellett volna, mindenesetre xDDDDD

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
de ahogy olvsom Park is kihagyja a meccset, úgyhogy talán O'Shea megy Evra helyére...

Tyler1
erõsen cserecsapat szaga lesz a szerdai meccsnek, mondjuk Owen-Berba elöl rendben lesz Giggs helyén tuti Nani lesz, Evra helyén Park, úgyhogy nem lesz itt gond sztem.

Atti12
Ryan sérülés miatt nem játszhat Moszkvában - ManUtd.com
A Manchester United veterán középpályása, ahogy ebben a szezonban már megszokhattunk, újból nagyot játszott a csapat Bolton ellen 2-1-re megnyert mérkõzésén, azonban valószínûleg nem utazik Moszkvába, miután kisebb sérülést szenvedett a szombati találkozón.

Sir Alex Ferguson az MUTV-nek megerõsítette Ryan Giggs hiányát, emellett gyorsan felsorolta, hogy kire számíthat, és ki az aki hiányozni fog a CSZKA Moszkva ellen Luzsnyiki stadionban rendezett Bajnokok Ligája-csoportmérkõzésrõl, illetve a vasárnapi Liverpool elleni szuperrangadóról.

"Ryan Giggs rúgást kapott a lábára, ezért mindenképpen kihagyja a szerdai mérkõzést" - mondta Ferguson.

"Patrice Evra állapotát még holnap meg kell vizsgálnunk, de elképzelhetõ, hogy õ is kimarad."

"Berbatov szerintem rendben lesz. Wayne Rooneyt megpróbáljuk összedrótozni szerdára. Vasárnap mindenképpen ott lesz a csapatban. Remélhetõleg Vidicre is számíthatok hét közben, de a hétvégén biztosan játszani fog."

:/

MR ME
vki egy összefoglalót tudna dobni?

Szerintem inkább csak a gyerek miatt. Olyan szép ez a cikk. Szegény pool szurkoló vicceskedni akart ami miatt kikaptak. Most meg pár millió liverpool szurkoló megverné. =(

http://www.skysports.com/story/0,19528,11979_5634412,00.html

Tyler1
sérülés miatt hagyta ki a tegnapi meccset is! de lehet h a gyerkõc is közre játszik...

sérülés??? na m1 amúgy gyerek miatt is

rooney8
<#szomoru1>

Tyler1
Rooney a CSZKA ellen sem fog játszani a sérülése miatt :S

Golyo69
azért a pool érdekes góllal kapott ki 😄😄D:

GGMU

Zenszkij
Nah, behúztuk otthon 2-1-re. Nem volt könnyû a vége fiúk, de megvan. Gyõztünk és 1 ponttal vezetünk az élen!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
én féltem kicsit mert ugye ti, a Pool vagy mi is fontos játékosokat szolgáltattunk a válogatott mérkõzésekre, akik hétközben még játszottak, és nem biztos h 100%-ban tudtak teljesíteni, vagy sehogy és muszáj volt a kispaddal pótolni õket. Szóval a Pool vagy a Chelsea is tuti ezért botlott.

hedonist
Grat. hát ez nektek elég jól jött ki😊:S pool is mi is...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

penészthozópára
Szegény Foster! 😄 Elõzõ fordulóban egy hasonló gólt, adtak meg, amit most nem VDS ellen. Amúgy helyenként nagyon jól játszottunk. Anderson, Valencia és Giggs játéka pazar volt és ami számomra a legszívmelengetõbb, hogy Berbatov is zseniálisan játszott. Owen meg rúghatott volna 1-2 gólt, a lehetõségei megvoltak rá csak elbizonytalankodta a helyzeteit :S Jó volt újra MU meccset nézni. 😊
Glory MU!

One Love, One United!

Atti12
nekünk mindenféleképp 😛

Rash87
Ez jó forduló volt.

Tyler1
na behúzuk 😊 grat a srácoknak! ezzel újra az élen 😛

foster beverte a padról 😄😄 am Valencia gólja sem volt xar...