Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
kezdõnk:
---Foster---
--Neville-Brown-Evans-Fabio--
-Obertan-Anderson-Rafael-Welbeck-
---Owen-Macheda---

és igen kezdõ Obertan, na erre kivácsni leszek 😄😄😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hubazzeg dejó h benéztem ide, el is felejtettem
köszi

football without ultras is nothing

Tyler1
akk marad a stream neked 😊 én örülök h nem azzal megy egy a fél meccs h keresgélem a jó streameket...

rooney8
f*szér a sport 1-en 😄 pont az nincs nekem...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
ma 20:45-kor Sport1-en Barnsley-Man Utd ne feledjétek!!!!

Matthew Prosac
ma frissítem a bannert skacok, és elnézést hogy már régóta nem sikerült.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
sztem meg pont a támadás közben került az oda, csak Reina gondolta h majd kibassza miután a Sunderland elkúrja az akciót, mert hát bízott a védelembe 😊

Rash87
Értelmezed 😊 Direkt azért írtam oda,hogy nem tudom mikor ütötték be azt a labdát...,de nem hinném,hogy pont az akció közben,hogy ne tudta volna kivinni v. valami. Vagy minden egyes mp-ben a L'pool-i kapu elõtt volt a labda,h ne lett volna rá idõ? 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
aha az milyen fasza lett volna h "várjatok skacok kirúgom ezt a geci labdát, nehogy ez miatt kapjunk gólt!"
Bent: "oké persze addig nem lövünk az üres kapura"

<#idiota>

Rash87
Nem tudom mikor dobták be azt a strandlabdát,de azért az is elég vicces,hogy Reina elõtt ott volt egy méterrel,de még õ se lõtte ki,vagy valami.

Cabell

"A közönség hatalmas nyomás alá helyezte, ez mindegyik ítéletén érzõdött. Az ilyen atmoszférát nem könnyû kezelni. Nem tudom, volt-e elég tapasztalata egy ilyen mérkõzés dirigálásához, de valószínûleg tanul belõle."

errõl van szó, nem csak én látom így úgy tûnik.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Z
Ez vicces kép, de akkor nem volt az...

Callum Campbell a gyerek neve. Amúgy meg játékvezetõ bekaphatja. Nem a pálya tartozéka egy strandlabda, állítsa meg a játékot, vagy ha nem veszi észre õ maga, akkor a partjelzõ jelezzen neki.

Megjegyzem, a szomorú az, hogy anélkül a gól nélkül is csak 0:0 lett volna. 😞

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Cabell
Ahányszor nézem, annál inkább nem értem, hogy kaphatott Carragher ezért csak sárgát..

az, hogy felmutatta neki a bíró, azt jelenti, hogy látta az esetet, így viszont teljesen felháborító..

Darthmushroom
Rá én is

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
remélem liga kupa mecsen pályára lép Obertan 😊 nagyon kiváncsi vagyok rá h mit tud a srác élesben, mert tartalék meccsen nem szarral gurigázott 😄

Atti12
Vidic is pirosat érdemelt, dehát gondolom nem volt már ennek a sporinak se pofája egybõl pirosat adni, meg tudta hogy úgy is van már sárgája 😊

galmat
Nem, az NS-nél ez úgy megy, hogy Kabát menedzsere felhívja az NS-t, hogy fizetünk X összeget,hogy legyen már kabát peti a címlapsztori 25x meg akkor már az NS Magazinra is õ kerüljön elõlre, és a szorgos "firkászok" már meg is írták a cikkeket, mint régen párt utasításra....<#zavart1><#buck><#idiota>

galmat
Lehet,hogy én láttam rosszul, de a pl a Vidic szabálytalanságánál volt még védõnk hátrébb, csak a szélen, szóval az inkább sárga. Ráadásul én a visszajátszásban se láttam,hogy vmi eszeveszett nagy lerántás lett volna, persze lehet,h elnéztem,de nem ezen ment el a meccs, hanem a többin, ez csak a hab volt a tortán.... Carragher meg egyértelmûen pirosat érdemelt volna,mert tiszta ziccerbe ment volna Owen.

NSnél ki való újságírásra?
befizetsz x százezret vmi médiageciképzõ iskolába, leszopsz vkit aztán lesz egy állandó rovatod, ennyi

Atti12
ugyan... 😊 ezt te se hiszed el.

Carra meze is nyúlott rendesen annál az esetnl. Szerintem egyforma volt mindkettõ, azzal a különbséggel, hogy az egyiket lefújta a másikat pedig nem !
Tyler1
aha mert Kuyt nem tépte szarrá Berba mezét....aztán fel is dobja magát, bnagyon átlátszó.

Hát mondjuk az elsõben. Amikor lerántották Kuytrõl a mezt az ötösön.
Aztán a másodikban a gól után mindent, fõleg az utolsó 10 percben!
Carra, piros tiszta sor, viszont akkor az elsõben 11-es és kiállítás.
Cabell
Berbát felrúgják a 16os elõtt, nincs semmi.

Carragher utolsó emberként szabálytalankodik Owennel, csak sárga.

csak 2-t mondtam, de az egész meccset végig örjöngtem az amatõr miatt.

ha tudsz 2 esetet mondani, amit a United javára tévesen nézett el a bíró, kérlek szólj.

köszi.

Szegény tüzetes komment, sajnos az agyadat elborítja a vörös köd. ÉRTED VÖRÖS köd !!!
Cabell
Bocsásd meg a nyíltságomat, de mérhetetlenül rühellem, mikor egy tüzetes kommentemre egy ilyen véglény válaszol a halál primitív kommentjében, mint te.

Ráadásul még életemben nem láttalak a topikban, az én kommentem után a tkm-nek jössz ide arcoskodni?

Ez a hsz olyan embereknek szólt akik szeretik legalább picit használni az agyukat, és bocsáss meg testvérem, de te nem tartozol közéjük.

Köszöntem.

és remélem mire elküldöm a hsz-t már törölve lesz a tiéd.

Hát én nem tudom melyik meccset nézted, de szerintem inkább fordítva volt . Ja persze a hét perces hosszabbítás alatt sem sikerült gólt rúgni akkor már a bíró is hibás.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy azért "segített" rendesen!!!
Cabell
NSO címlap: "Kõkemény meccsen nyert a Liverpool"

errõl beszélek. Az a cikkíró, amelyik egy ilyen meccs után ezt adja címnek, az nem való erre a szakmára.

Nevetséges.

Cabell
Az senkinek nem jelent újdonságot gondolom, hogy a foci egy kegyetlen játék.

A Poolnak mostmár sorozatosan van ellenünk komoly mázlia, azelõtt volt, hogy nekünk volt õ ellenük, de nem is ezzel van a probléma.

Az, hogy az FA egy olyan rutintalan, gyenge játékvezetõt küld Anglia egyik - ha nem a legnagyobb derbijére, aki teljesen befolyásolható a tömeg által, és stílszerûen a Poolnak fúj, az egészen elképesztõ.

Lucasnak 7 sárgát kellett volna kiosztani minimum, teljesen egyértelmû szabálytalanságokat nem fújt le a bíró, Torres pedig elbotlik a saját lábában, a bíró meg befújja.

Kevés igazán nagy meccs van ahhoz, hogy egyet közüllük teljesen elrontson egy balfasz bíró..

Ráadásul a múltkori Ferguson incidens miatt valószínûleg jól a fû alatt fog majd maradni az egész, és a sok amatõr-nyálverõ újságíró csak a Poolt fogja isteníteni, rafa bácsival egyetemben..

kár érte.

Tyler1
nem Vidicen ment el a meccs, a piros meg hát jogos, taktikai szabálytalnság volt, csak sajnos sárgája is volt már, meg ugye támadást állított meg.

galmat
Basszus, teljesen magam alatt vagyok. Nálam ez a legfontosabb derbi a szezonban,és már megint nem nyertük meg és már megint Vidic mit csinált...
áááááá...hagyjuk....

játékvezetõ volt a meccs leggyengébbje
maszkeránó egy hentesgeci
középpályánk ma nemlétezõ volt, SAF eltaktikázta sajnos torres meg nem csinált semmit csak megnyerte a poolnak a meccset
grat

Tyler1
azt nem értem h Fergienek vagy a védõknek nem tûnt fel ez az átlátszó Pool taktika?? Benayounnak más feladata nem volt mint indítani Torrest! vagy 10x megcsinálták ha nem többször és bazmeg ott hagyják üresen mindig. Nani meg bazmeg elcselezi az összes akciót, annyira idegesítõ h az nemigaz.

Matthew Prosac
meg se lepõdöm az eredményen. tavaly is szépen elvertek.. támadójátékunk meg...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
hihetetlen hogy egész angliába nincs egy épkézláb spori....

Rash87
Játékvezetés egy nagy nulla (Y)

Tyler1
na jólvan amit ma csináltunk az egy vicc volt...Nani meg bazmeg áááá

MR ME
na ennyi volt
sajnos veszélyesebbek is voltak a 2. félidõban...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pacal17
most nem lennék Owen helyében :/ KB olyan mint ha 5 év mulva Rooney játszana a poolban.

DONGUBA
Hulye vagy te bazeg mit csinalt eddig ez a lofaszjoska?Bejon owen es kiegyenlit

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MR ME
ezt csúnyán benyaltuk 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
A 3. kedves Lucas. A 3.

Közben Berbát felkúrják és nem adnak érte semmit.

Mocsok szar játékvezetés.

Pont most kúrták fel Scholes-t is hátulról, erre se kapunk semmit.

Nevetséges

Tyler1
szép kiegyenlített a mérkõzés, lehetne kicsit támadóbb a játék, de érthetõ h egyik csapat se kockáztat túl.

hülye vagy mint a segg

DONGUBA
inkabb owen kellett volna mint kurvatov

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

banok
huh ezt megúsztátok...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MR ME
na mingyá kezdõdik
a pool nem a legjobb mostanában, mindenképp 3 ponttal kéne távozni

várható volt
túloldalon mi a helyzet?

Atti12
<#eljen>
Nyerni kell 😊

Tyler1
vááá Rooney mégis játszik 😄😄😄

kezdõ:
---VDS---
--O'Shea-Rio-Vidic-Evra--
-Valencia-Scholes-Carrick-Giggs-
---Rooney-Berba---