Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---Foster---
--Neville-Brown-Evans-Fabio--
-Obertan-Anderson-Rafael-Welbeck-
---Owen-Macheda---
és igen kezdõ Obertan, na erre kivácsni leszek 😄😄😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
köszi
football without ultras is nothing
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Glory, Glory Man. United!
Bent: "oké persze addig nem lövünk az üres kapura"
<#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man. United!
"A közönség hatalmas nyomás alá helyezte, ez mindegyik ítéletén érzõdött. Az ilyen atmoszférát nem könnyû kezelni. Nem tudom, volt-e elég tapasztalata egy ilyen mérkõzés dirigálásához, de valószínûleg tanul belõle."
errõl van szó, nem csak én látom így úgy tûnik.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Callum Campbell a gyerek neve. Amúgy meg játékvezetõ bekaphatja. Nem a pálya tartozéka egy strandlabda, állítsa meg a játékot, vagy ha nem veszi észre õ maga, akkor a partjelzõ jelezzen neki.
Megjegyzem, a szomorú az, hogy anélkül a gól nélkül is csak 0:0 lett volna. 😞
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
az, hogy felmutatta neki a bíró, azt jelenti, hogy látta az esetet, így viszont teljesen felháborító..
befizetsz x százezret vmi médiageciképzõ iskolába, leszopsz vkit aztán lesz egy állandó rovatod, ennyi
Aztán a másodikban a gól után mindent, fõleg az utolsó 10 percben!
Carra, piros tiszta sor, viszont akkor az elsõben 11-es és kiállítás.
Carragher utolsó emberként szabálytalankodik Owennel, csak sárga.
csak 2-t mondtam, de az egész meccset végig örjöngtem az amatõr miatt.
ha tudsz 2 esetet mondani, amit a United javára tévesen nézett el a bíró, kérlek szólj.
köszi.
Ráadásul még életemben nem láttalak a topikban, az én kommentem után a tkm-nek jössz ide arcoskodni?
Ez a hsz olyan embereknek szólt akik szeretik legalább picit használni az agyukat, és bocsáss meg testvérem, de te nem tartozol közéjük.
Köszöntem.
és remélem mire elküldöm a hsz-t már törölve lesz a tiéd.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy azért "segített" rendesen!!!
errõl beszélek. Az a cikkíró, amelyik egy ilyen meccs után ezt adja címnek, az nem való erre a szakmára.
Nevetséges.
A Poolnak mostmár sorozatosan van ellenünk komoly mázlia, azelõtt volt, hogy nekünk volt õ ellenük, de nem is ezzel van a probléma.
Az, hogy az FA egy olyan rutintalan, gyenge játékvezetõt küld Anglia egyik - ha nem a legnagyobb derbijére, aki teljesen befolyásolható a tömeg által, és stílszerûen a Poolnak fúj, az egészen elképesztõ.
Lucasnak 7 sárgát kellett volna kiosztani minimum, teljesen egyértelmû szabálytalanságokat nem fújt le a bíró, Torres pedig elbotlik a saját lábában, a bíró meg befújja.
Kevés igazán nagy meccs van ahhoz, hogy egyet közüllük teljesen elrontson egy balfasz bíró..
Ráadásul a múltkori Ferguson incidens miatt valószínûleg jól a fû alatt fog majd maradni az egész, és a sok amatõr-nyálverõ újságíró csak a Poolt fogja isteníteni, rafa bácsival egyetemben..
kár érte.
áááááá...hagyjuk....
maszkeránó egy hentesgeci
középpályánk ma nemlétezõ volt, SAF eltaktikázta sajnos torres meg nem csinált semmit csak megnyerte a poolnak a meccset
grat
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
sajnos veszélyesebbek is voltak a 2. félidõban...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Közben Berbát felkúrják és nem adnak érte semmit.
Mocsok szar játékvezetés.
Pont most kúrták fel Scholes-t is hátulról, erre se kapunk semmit.
Nevetséges
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a pool nem a legjobb mostanában, mindenképp 3 ponttal kéne távozni
túloldalon mi a helyzet?