35611

• Tyler1
    sztem nem lesz ezzel gond. max nem Lloris és nem Akinfeev lesz a hálóőr, viszont én biztos vagyok abban, h VdS utódja ésszel lesz kiválasztva.
  • Matthew Prosac
    Erről beszélek.. Jó hogy Van der Sar respect, meg minden, de ezen a nyáron az összes klasszis kapus elkelhet, mi pedig majd vakarjuk a bajszunkat jövőre...
  • hedonist
    Nem fogja még adni a Lyon, a franciák nagyon tudják, h csináljanak sok pénzt a pro játékosaikból és még Lloris-ért nem kapnának annyit amennyit akarnak, ugyh marad még legalább 1 évet, amúgy elég sok jó kapus van akiket igazolhat az Arsenal meg a MU, Asenjo,De Gea,Romero,Belardi,Fiorillo stb meg persze Lloris, Akinfeev
  • Atti12
    aztarohadt ez mekkora reklám :D:D:D
  • Tyler1
    Lloris akit az Arsenal akar most nyáron leszerződtetni?
  • Matthew Prosac
    A Manchester United élénken érdelődik az Everton ifjú sztrája, Jack Rodwell iránt, és rövid időn belül leteheti az asztalra 15 millió fontos ajánlatát.

A Kékek mestere, David Moyes kijelentette, hogy nem kíván megválni a játékostól, de ez a Vörös Ördögöket nem tántorította el az angol U21-es válogatott középpályás megszerzésétől. A The Sun úgy tudja, hogy Sir Alex Ferguson már a télen is szerette volna leigazolni a 19 éves Rodwellt, majd miután a Chelsea letaszította a trontól az MU-t biztossá vált, Fergienek kell az ifjú titán.

Moyes ugyanakkor úgy véli a játékos karrierje szempontjából is az lennne a legjobb, ha még pár szezont a mersey-parti alakulatnál töltene. "Az emberek ránk néznek, és azt gondolják: "Elmehetünk az Evertonhoz és megvehetjük legjobb játékosait.". De a részemről csak annyi, Jack a következő szezont is a klubnál kezdi meg." - nyilatkozta Moyes.
  • Matthew Prosac
    Új kihívásra vágyik a CSZKA Moszkva orosz válogatott kapusa, és egyáltalán nem zárkózik el a Juventusba szerződéstől.

Igor Akinfejevet a Tuttosport arról kérdezte, mit szól ahhoz, hogy a torinói klub a hírek szerint szerződtetné.

„Boldog vagyok, bár tudom, hogy amiből a leginkább le lehet mérni az érdeklődés komolyságát, az az, hogy érkezik-e ajánlat vagy sem” – mondta a 25 esztendős portás, akit csak akkor venne meg a Juve, ha Gianluigi Buffon eligazolna „Elsőszámú kapus vagyok már nyolc éve a CSZKÁ-ban, és új kihívásokra vágyom. Megtiszteltetés, hogy a Juve engem nézett ki. A szerződésem 2013-ig szól, de jó a viszonyom az elnökkel, és ha érkezik egy kedvező ajánlat, akkor nem hiszem, hogy akadályt gördítene a távozásom elé.”

Akinfejev árát 20 millió euróra tartja a transfermarkt.de.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Az baszna be, ha ő elmenne a Juvéba, miközben Buffon mondjuk a Man.City-be. Akkor aztán 1-2 múlva lehetne törni a buksikat, hogy kit igazoljunk a visszavonuló VDS helyére, aki tényleg klasszis.. Japersze, marad Lloris.

• Tyler1
    kurvanagy :D:D:D
    Estádio Cristiano Ronaldo
  • Zenszkij
    England just ROO It ! LOL
  • Paranoia
    nNIKE WRITE THE FUTURE
  • Matthew Prosac
    aki nincs képben, annak egy magyar cikk márciusból:

Red Knights csoport megerősítette érdeklődését

A befektetői csoport az úgynevezett Vörös Lovagok megerősítették ajánlattételi szándékukat a Manchester Unitedért. Ám a csoport ragaszkodik a szurkolók támogatásához szerte a világon. A Vörös Lovagok gazdag magánszemélyek csoportja hétfőn találkoztak Londonban.

A megbeszélések korai stádiumban járnak, vezetői a futball-bróker, Keith Harris, aki a Seymour Pierce befektetési bankárainak elnöke, illetve Jim O’Neill, a Goldman Sachs közgazdászainak vezetője és a pletykák szerint közeli jó barátja a United menedzserének, Sir Alex Fergusonnak. Nyilatkozatuk szerint hozzávetőlegesen 1 milliárd font értékben (1,48 milliárd dollár) megvennék a klubot jelenlegi tulajdonosától. Ám a klub tulajdonosai, az amerikai Glazer család következetesen tartja magát ahhoz, hogy az eladósodás ellenére sem eladó a Manchester United.

Egyelőre nem vették fel a kapcsolatot egymással a felek, mindenesetre a szurkolók körében egyre ellenszenvesebbé válnak az amerikaiak. A Red Knights nyilatkozata szerint: “Hogy a javaslatunk életképes legyen, szükséges a United szurkolók bevonása és támogatása szerte a világon.”

• Tyler1
    jó de nem mind1 mennyiért :) és ha Agüero megy nyáron vhova akk az a Chelsea lesz sztem.
  • Matthew Prosac
    The Red Knights' consortium bidding to buy Manchester United from the Glazer family insisted on Thursday that their plans remain on course despite reports of rifts within the group.
    (...)
    The Red Knights had hoped fans' protests against the Glazers, who have saddled the club with debts of over 700 million pounds (one billion dollars), allied to a call not to renew season tickets, would persuade the Americans to sell up.

• Forza Italia
    Agüero fantasztikus lenne ha jönne. Rohadt jó és fiatal is. Megéri. Rooney-val nagyot alkotnának
  • Atti12
  • hedonist
    Manchester United are ready to make a £28m bid for Aston Villa midfielder James Milner. Villa have already turned down a £20m bid from Manchester City for the 24-year-old who is currently with England at their pre-World Cup training camp in Austria.

Imo vele jobban járnátok.
  • sanyiute
    Jack Rodwell -el jól járnánk úgy hiszem
  • Tyler1
    Manchester United are ready to go to war with Everton over Jack Rodwell. United are determined to go ahead with a £15million bid.

The same paper also reckon Sergio Aguero is primed for a £51million move to Old Trafford from Atletico Madrid.

---------
    Agüero 51 misi xD inkább visszavásároljuk CR-t.
  • Tyler1
    ja igen, bár meg nem mondanám h az Ronaldo lenne :D
  • Atti12
    Ronaldonak meg szobrot állítanak a másik te írd a jövőt reklámba XD
  • Tyler1
    Rooney a jövőben(kurvanagy)

• Matthew Prosac
    Alaposan bele kellene nyúlnia a Manchester Unitednek a pénztárcába ahhoz, hogy szerződtesse az uruguayi gólgyárost.

A hétvégén megírtuk, hogy Sir Alex Fergusonnak, az MU menedzserének Luis Suárez (23) az egyik legfőbb kiszemeltje a csatárposztra, de lehet, hogy ”kiesik” a kívánságlistájáról a legújabb fejlemény után. A Daily Mirror ugyanis azt írja, hogy az Ajax Amsterdam 35 millió fontért válna meg legnagyobb sztárjától, Ferguson viszont 20 milliót szánna az ügyletre, a kettő összeg közötti különbség pedig nagyon sok.

Rik van den Boog, az Ajax általános igazgatója reménykedik abban, hogy a 35 milliós ár elrettenti a Vörös Ördögöket, ami azért érdekes, mert az Ajaxos vezetők korábbi megszólalásai és a hírek alapján arra lehetett következtetni, hogy a klub el fogja őt adni a nyáron. Ez persze még megtörténhet, az mindenesetre eldőlt, hogy 20 millió font biztosan nem lesz elegendő a megszerzéséhez.

• Magic Boy
    NSO: A Manchester United labdarúgócsapatát elhagyó Ben Foster hároméves szerződést írt alá a Birmingham Cityvel. A 27 éves kapusért 6 millió fontot fizetett új klubja.
  • Rash87
    Ezt az oldalt kerestem,csak senki se válaszolt,kösz:))
  • Magic Boy
    Ferguson igazán skót!
  • Tyler1
    sztem egy másodpercre sem volt igaz Villa leigazolása, csak a Daily Mailnek kellett egy cikk a sportrovatba. Benzema sokkal inkább valósabb pletyka már 1 éve.
    45 misiért meg főleg nem is kellett volna. jóhelye lesz a Barcánál, nekem nem hiányzott ide sem.
  • Rash87
    Jól kezdődik akkor... Remélem mi is igazulunk valakit lassan,legalább 1 csatárt.
  • Magic Boy
    Állítólag Fabregas is az övék, ami Wenger állásába kerülhet.
  • Rash87
    "Hivatalos: David Villa a Barcelonáé!

Bumm, robbant a bomba: szerdán hivatalosan is bejelentette a Barcelona, hogy 40 millió euróért négy plusz egy évre leigazolta David Villát a Valenciától. Az 28 éves Európa-bajnok spanyol csatár hamarosan átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon is, pénteken pedig a Nou Campban be is mutatják a 7-es számú mez tulajdonosát a médiának. "

Fasza,egy kiesett a listáról :\\
  • Tyler1
    persze a justintv :D
    nem hiszem h a magyarok sportcsatornákat kicsit is érdekelné ez :)
  • Atti12
    adja valami? :D
  • Tyler1
    Június 6.-án Soccer Aid 2010 jótékonysági gálamérkőzés az Old Traffordon. A két csapat mint mindig Anglia és egy Világválogatott lesz. Legendás játékosok, legendás játékvezetéssel. Érdemes lesz megnézni!

• bigapó
    lehet tudni valamit a nejéről? rákos vagy más betegség?
  • Tyler1
    hát igen talán ha felváltva védenének úgy belehetne szoktatni, csak VdS még csak jelét sem mutatja annak, hogy kiöregedne, hogy már nem megy úgy mint régen, vagy már kedvtelenül játszana.
    sztem az egyik legbiztosabb emberünk a csapatban, 39 éves létére, bár nem tudom mi a terve a jövőre nézve, de ilyen formával még egy Akinfeev-el szemben is simán elsőbbséget élvezhetne.
  • Magic Boy
    Nézd VDS már nem véd annyit akkor se ha egészséges és a felesége sincs a leg jobban.
    Tehát az új kapus lenne az esetek túlnyomó többségében a kezdő és egy évig még VDS-től is tanulhatna.
  • Tyler1
    erre azt mondja majd h "köszi majd gyertek akkor ha a kezdőbe kellek"
  • hedonist
    Nem elég jó biznisz mondjuk Akinfeev-nek,h 1 évet padozik utána meg garantáltan övé az 1-es?
  • Tyler1
    igen, csak mondjuk egy jó kapus nem hiszem h eljön azért h csereként üljön egy évet :)
    legalább is sztem.
  • bigapó
    egyrészt, hogy szokja, meg ha lesérül akkor helyettesítse egy megfelelő személy.
  • Magic Boy
    Mondjuk ez is igaz, de kéne egy kapus VDS mögé (aki utána kezdő lesz), hogy szokja Angliát.