35611
-
#21495 nembeszélve mondjuk egy Valeron Hernandez Sanchezről :) -
#21494 ne vesszetek már össze ezen.. legyen Csicsi -
#21493 alig várom már, hogy egyszer legyen pl egy Daniel van Denneboom nevű játékosunk, őt majd becézhetjük DVD-nek :) Carlos Diogo-t meg CD-nek xD -
#21492 baszki az a beceneve h Chicharo(nem csikáró vagy csikárító hanem csicsárító cs-vel!), ami borsót jelent spanyolul. mellesleg nem fogok egy hosszabb névvel szórakozni, nekem Rooney is Roo, meg Van der Sar is VdS. -
#21491 egyébként pont vele kapcsolatban akartam kérdezni, hogy mégis hogy kapott munkavállalási engedélyt, de aztán közben megtaláltam a választ:
"(...)But though he scored in a 2-1 defeat to Netherlands on Wednesday and appeared in the second half against England at Wembley, Hernandez has not played in 75% of Mexico's games over the past two years.
That forced United to make the case that he is an 'exceptional talent' and one that could not be recruited from inside the European Union for a similar transfer fee. An FA panel, responsible for administering the process on behalf of the Home Office, has agreed with the club and given Hernandez the green light to start his career at Old Trafford."
-
#21490 én eddig úgy tudtam CHICHARITO a beceneve, a video elején is így van írva -
#21489 hagyjad, annyira komoly a srác, hogy senkit sem becéz.. nála az Anita is inkább An :) (spanyolosok előnyben a poén felfogását illetően :)) -
#21488 Még egyszer, nem Chicaro, hanem Chicarito:) -
#21487 majdnem Berbával akartam ellentétet húzni, csak rájöttem h vele is akkor kezdődtek a gondok mikor ide került. mindenesetre az biztos, h Chicharo nem légből kapott ötlet a mester részéről, én is látok benne fantáziát. -
#21486 -
#21485 Szép gólt fejelt a Hollandoknak. -
Zenszkij #21484 Ez lótúró. Kell venni egy csatárt!!! -
Dean Winchester #21483 milyen lehet ha csikar a hasa :DD -
#21482 chicharito :) -
#21481 Chicharo zöld utat kapott, úgyhogy mostmár biztos tagja lesz a csapatnak. Az tengerentúli felkészülési meccseken fog debütálni, a szerdán gólt szerző válogatott csatár.
Én pedig egyre biztosabb vagyok benne, hogy ő lesz a Rooney társa a köv. szezontól. Bár ez függ a mutatott formájától is, de most mondom h senki ne várjon csatár igazolást nyár végéig. -
#21480 hát én olyanokat olvasok naponta h ajaj :) de hát ezt megszokhattuk a nyári időszakban. persze h ezek hülyeségek, nem lesz itt semmi Agüero, meg Cole, meg Torres sem. majd ha úgy kezdődik h "hivatalos" akk hiszek én is. -
Zenszkij #21479 Nem lesz ezekből szerintem semmi...Majd, ha valaki MU mezben virít elhiszem, addig semmit. -
#21478 "Manchester United are reportedly after Real Madrid playmaker Rafael van der Vaart." - neki is örülnék. -
#21477 ja már volt? :O akk ez jól lekéstem b*szki :D pedig a fejembe volt. na nem baj akk majd a felkészülési meccsen látom csak :D -
#21476 játszott, bár nem sok mindent csinált :D -
#21475 játszhat :) padon kezdi. -
#21474 Csikárító játszik Anglia ellen :D -
#21473 tekintve h minden rivális a támadó szekciót fogja erősíteni fiatal ám annál jobb játékosokkal, nem hiszem h nekünk a daráló aljáról kéne játékosokat gyűjeteni. lassan visszavonul a fél csapat, ha nem fiatalítunk akk hamarosan kasza lesz. nem azt mondom h 17-18 évesek kellenek, de ne is 30 fölöttieket szerezzünk már, meg aki már a kutyának sem kell.
az Arsenal elvileg ingyen szerezte meg Chamakh-ot(én úgy olvastam 10 misiért - az se pénz érte), a Chelsea val.szinű viszi Agüerot. nekünk tényleg egy Henry kell Roo mellé?? én nem hiszem.
mellesleg ameddig Fergie lesz a menedzser, addig Owennek biztos helye lesz. -
#21472 +1.
Jó lenne,én örülnék neki.
Majd SAF-ot is tájékoztasd az ötletedről:D -
#21471 lett egy érdekes elgondolásom. Owen-en túl kellene adni és helyette Henry-t kellene megszerezni, mivel ingyen igazolható lesz ő is. sokkal több potenciált látok benne, még úgy is hogy 2 évvel idősebb Michael-nál. szerintetek? -
#21470 az első 30 percet szépen megnéztem, de utána... :D röviden, most olvastam el a végeredményt :D
de volt egy srác Messi-s mezben, ő frankón azt hittem h a Barca játszik döntőt xDDD -
#21469 én nem unatkoztam, bár a meccsből nem sok van meg :D -
#21468 én meg tök leszarom már, csak jó meccset remélek, hogy ne unatkozzak a kocsmában :D -
#21467 na ma este átmek inter szurkolóvá :O -
#21466 helyetekbe csak akkor adnám el ha eladnátok az egyik csatárotokat mert elég sok csatárotok van meg sok fiatal tehetséges csatárotok is van
-
#21465 Sztem VB miatt nyilatkozik ilyen erősen az elnökük és utána majd végül hozzánk jön, nem hiába beszélt már Agü Londonról. [remélem] -
#21464 én még mindig úgy látom h Agüero a Chelsea-é lesz, ha tényleg akarják. -
#21463 egyetértek. Jöjjön csak Agüero -
#21462 Majd elfelejtettem hozzátenni: Agüero-t engedjék át nekünk, az érte kapott pénzből meg vegyék meg Suarezt. Mi ez, ha nem deal ? :D -
#21461 Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke leszögezte, Sergio Agüero nem megy a nyáron a Manchester Unitedhez - sem. Az Európa-liga-győztes spanyol klub ugyanis semmi pénzért nem kívánja eladni egyik legjobb játékosát.
Sem az MU, sem a Real Madrid, de még a Chelsea sem „eszik” az argentin Kun Agüeróból, még akkor sem, ha Sir Alex Ferguson kész korrekt ajánlatot tenni az általa egyik legtehetségesebb fiatalnak tartott csatárért. „Sehová sem megy Agüero - felelte kertelés nélkül a presidente az AS-nek. - Nem foglalkozunk a Manchester Uniteddel, a futballista most a világbajnokságra koncentrál. Nem kellene őt ilyen kitalációkkal zargatni."
Az As tudni véli, hogy az Atléti kinézte megának az Ajax gólfelelősét, az uruguayi Suárezt. Jóllehet, a támadót a Manchester Unitednél is szeretnék leigazolni.
-
#21460 ígyvan. az lóf*sz problémája volt a csapatnak mikor 2 középpálya állt fel, mert az összes védő levolt sérüve, ahhoz képest h mikor Rooney sérült volt, gyakorlatilag nem tudtunk épkézláb támadást vezetni. könnyen beszél stabilitásról, míg volt egy ember aki a hátán vitte a csapatot.
nem tudom...tényleg új menedzser kell aki meglátja ezt a kurva nagy lyukat a csapatban? -
#21459 Ez "sok volt a sérültünk" szöveg annyira (ál)naiv. Mutasson nekem egy csapatot, amelyik sérülések nélkül lenyom egy szezont. Ezzel számolni kell, erre fel kell készülni megfelelő igazolásokkal, nem egy idealista világban élni, hogy "namajdmost mindenki egészséges lesz elejétől a végéig".
Arra például gondolni kell, hogy mi van ha Rooney kidől?! Mert Berbatov gólt azt nem igen tud lőni, csak a "Legordítobb helyzetek kihagyásából" csinál olimpiai sportágat, Macheda csak beugróként vehető számításba, az új mexikói srác teljesen zsákbamacska, Owen többet tölt az orvosoknál mint a pályán, Diouf meg tökre el van felejtve.. Nem lehet úgy számolni, hogy majd a középpályások gólt lőnek helyettük mindig. -
#21458 az a baj h ha mégsem kerülnének új csapathoz az alább leírt játékosok, akk sem lenne garancia h Fergie mester pont közülük igazolna, sőt...
és ismerjük annyira az öreget h tényleg Kuszczak lehet VdS pótlása, mert kiáll még a legutolsó játékosáért is, minthogy esetleg újabbra kelljen pénzt kiadni.
és akkor jöjjön egy mai interjú tőle:
„Nem adjuk el Dimitart” – reagált Ferguson a The Mirror kérdésére. „Talán túl nagy volt a rá nehezedő nyomás. Minden évben nagy a spekuláció, de már megtanultuk, hogy ezzel kell együtt élnünk. Berbatov kiváló játékos, ezért jövőre is velünk lesz. A csapaton sem kell sokat erősíteni. Idén a legnagyobb problémánk inkább az volt, hogy összesen 16 játékosunk is hiányzott különböző sérülések miatt, s ezt nehéz orvosolni. Amikor például a védőnégyesünk összeállt, a játékunk is stabil volt.”
-------------------
megnyugtató spekuláció a köv. szezonra -
#21457 említett intervallumban amúgy az alábbi kaposok fordultak meg nálunk, a teljesség igényével:
Roy Carroll
Tim Howard
Ricardo
Fabien Barthez
Andy Goram
Massimo Taibi
Mark Bosnich
Paul Rachubka
Nick Culkin
Raimond van der Gouw
Hát, egyiktől sem lehetett hanyatt esni. -
#21456 hát én már nem vagyok ennyire biztos benne. ha belegondolsz, Schmeichel után egészen Van der Sar-ig nem volt normális kapusunk. Volt itt egy potyakirály Barthez, egy erősen középszintű Roy Carroll, meg egy egész jó, de nem klasszis Howard. Simán elképzelhető, hogy az Öreg majd bevágja Kuszczak-ot, aztán azt mondja, hogy elég lesz ő oda..