Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
komolyan mondom egyre jobban félek h jövõre milyen szar helyi érdekeltségû csatorna veszi meg a jogokat...pl. Szeged Tv
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mai meccsre mi várhato ?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Manchester United szurkolói oldal.
Naponta friss hírek, minden meccs elõtt beharangozó, ill a meccs után összefoglaló. Az oldal rendes fórummal rendelkezik, ott lehet beszélgetni a csapatról.
Sok dolgot megtudhatsz a csapatról, pl: történelem, stadion, játékosok
Ezen az oldalon lehet a legolcsóbban jegyet venni a Manchester United meccseire (hazai meccsekre, az Old Trafford-ra).
Gyere és regisztrálj, légy aktív tagja az oldalnak!
(a honlap még nincs teljesen kész, 1-2 apró javítást kell elvégezni rajta)
Az esetet a biztonsági kamerák rögzítették a római Olimpiai Stadion elõtt, a tettes egy kék MU-mezt viselt.
Melyikõtök volt? <#gonosz1>#gonosz1><#idiota>#idiota>
Sztárok jöttek mentek, de a csapat soha se lett gyengébb, mert a Csapategységben volt az ereje.
Ki gondolta volna, hogy RVN vagy David után ütõképesek maradunk.
Nem sokan az biztos, de a CSAPAT (így nagybetûvel) bebizonyította, hogy bárkit képes pótolni.
Nem igazolunk sztárocskákat?
Helyes!
Nem tartjuk meg a rinyáló sztárocskáinkat?
Helyes!
A Manchester United mindig is arról volt híres, hogy ismeretlen tehetségekbõl sztárt csinált.
Ez így van jól és remélem még sokáig így marad.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Amikor igazán kéne egy nagy villanás, valami igazán váratlan, akkor majd jól nem lesz.
Nem lesz itt nekünk Ronaldo, aki elereszti 38-ról (mint tavaly a Porto ellen..), mert Rooney hiába klasszis, nincs meg a kellõ önbizalom, vakmerõség, nem mer annyi kockázatot vállalni, inkább választ majd egy biztos passzt.
A többiekrõl (Owen, Berbatov) szerintem ilyen téren nagyon nem is érdemes beszélni.
Sajnos Nani az, aki majd ilyen játékossá válhat, már most villantott pár hasonlót, bár Ronaldohoz hasonló klasszis sohasem lesz belõle talán.
(elég csak azt nézni, hogy ennyi idõsen Cé milyen posztot töltött be a csapaton belül...)
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A római BL döntõben (mert oké, akkor tekintsünk el attól, hogy szerintem bunda volt) valószínûleg azt gondolta, hogy az a pici plusz mázli pártolt el tõlünk, vagy hiába, ezzel a Barcával nem boldogultak a fiúk, holott egy teljesen elképzelhetetlen taktikával ment ki a csapat.
Sajnos sokszor megmutatkoznak számomra Ferguson stratégai hiányosságai.
Idõrõl idõre elköveti pl. ugyanazt a hibát, hogy a 70. percig nem is hajlandó cserélni, mikor a csapat csak szenved a pályán. Így nagyon nehéz persze...
Az igazolások terén pedig én már nem is várok semmit.
Az a mondata, hogy "annak idején álmunkban sem gondoltuk volna, hogy 6 évig meg fogjuk tartani Ronaldot..." - az mindent elmond számomra.
Más csapatonál hosszú évekig maradnak meg szupersztárok, mert a csapatuk el tudja érni.
Ferguson költekezõkészségét szerintem jó idõre elõre kimerítette a Berbatov(30 misi) transzfer.
A nagy sztárok megtartása/vétele terén ez a klub már hosszú ideje elég gyenge.
Egyébként Berbatov nem rossz szerintem idén, én bízom benne, hogy sokat fog még õ itt segíteni..
Sajnos a baj az, hogy Ronaldo hiánya hosszútávon nagyon ki fog jönni.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
de Foster még a 2 szurkolótól is megijedt xDDDDDDDD
football without ultras is nothing
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
ennyi 😊
na akkor 2. félidõre 😄