Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
skysports

ezen beszartok... Ronaldo hívja Rooney-t

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
MI A F@SZ??? A STORYN MEGY AZ EUROPALIGA?😄 ez már durva...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

rooney8
na az szép lenne...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Nincs kizárva... vicc,ami mostanában megy :\

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
de hogy még a bl-t sem látom az azért már elég nagy kibaszás. na meg h az európa-liga is a story tv-n megy....A STORY TV-N!!!! mi a fasznak van akkor nem tudom hány országos sport csatorna?? nem az a cél h mindenki lássa az ilyeneket? 5 sportcsatornám van, de nem tudok megnézni egy Manchester meccset!
komolyan mondom egyre jobban félek h jövõre milyen szar helyi érdekeltségû csatorna veszi meg a jogokat...pl. Szeged Tv

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

rooney8
tudom, csak idegességemben írtam... :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
mert pénz beszél, mi meg csak ugatunk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
de nem értem mért azon a szar digisporton kell adniuk :@ meg kéne szüntetni azt a szar csatornát 😄 vagy akkor legalább lenne minden szolgáltatónál...

Rash87
Nem nehéz utána nézni :\,amúgy nem.

Glory, Glory Man. United!

Pacal17
eusport 2 adja?

Mai meccsre mi várhato ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

www.mufanzone.webs.com

Manchester United szurkolói oldal.
Naponta friss hírek, minden meccs elõtt beharangozó, ill a meccs után összefoglaló. Az oldal rendes fórummal rendelkezik, ott lehet beszélgetni a csapatról.
Sok dolgot megtudhatsz a csapatról, pl: történelem, stadion, játékosok
Ezen az oldalon lehet a legolcsóbban jegyet venni a Manchester United meccseire (hazai meccsekre, az Old Trafford-ra).
Gyere és regisztrálj, légy aktív tagja az oldalnak!
(a honlap még nincs teljesen kész, 1-2 apró javítást kell elvégezni rajta)
Tyler1
hááááh most olvasom h a bíró meg Fabionak adott sárgát Rafael helyett a Barnsley elleni meccsen<#idiota><#hehe>

Tyler1
mér pont a fülét azon semmi hús nincs XD

Atti12
A manchesteri rendõrség keresi azt a United-drukkert, aki a videokamerák bizonyítéka szerint kiharapott egy darabot egy másik szurkoló fülébõl a 2009-es római BL-döntõ elõtt.
Az esetet a biztonsági kamerák rögzítették a római Olimpiai Stadion elõtt, a tettes egy kék MU-mezt viselt.

Melyikõtök volt? <#gonosz1><#idiota>

Magic Boy
Ne feledkezz el Obertanról és arról se, hogy ez a csapat (a Manchester United) világ életében csapatként volt nagy.
Sztárok jöttek mentek, de a csapat soha se lett gyengébb, mert a Csapategységben volt az ereje.

Ki gondolta volna, hogy RVN vagy David után ütõképesek maradunk.
Nem sokan az biztos, de a CSAPAT (így nagybetûvel) bebizonyította, hogy bárkit képes pótolni.

Nem igazolunk sztárocskákat?
Helyes!
Nem tartjuk meg a rinyáló sztárocskáinkat?
Helyes!

A Manchester United mindig is arról volt híres, hogy ismeretlen tehetségekbõl sztárt csinált.
Ez így van jól és remélem még sokáig így marad.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Cabell
Persze, nyilván már most érezhetjük valamelyest, de igazán az olyan nagy meccseken fogjuk ezt megérezni, mint pl. egy BL nyolcaddöntõ.

Amikor igazán kéne egy nagy villanás, valami igazán váratlan, akkor majd jól nem lesz.

Nem lesz itt nekünk Ronaldo, aki elereszti 38-ról (mint tavaly a Porto ellen..), mert Rooney hiába klasszis, nincs meg a kellõ önbizalom, vakmerõség, nem mer annyi kockázatot vállalni, inkább választ majd egy biztos passzt.

A többiekrõl (Owen, Berbatov) szerintem ilyen téren nagyon nem is érdemes beszélni.

Sajnos Nani az, aki majd ilyen játékossá válhat, már most villantott pár hasonlót, bár Ronaldohoz hasonló klasszis sohasem lesz belõle talán.

(elég csak azt nézni, hogy ennyi idõsen Cé milyen posztot töltött be a csapaton belül...)

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
Ronaldo hiánya kijött már most. De engem elkezdett aggasztani VdS pótlása is, mert nélküle aztán megint egy oszloppal kevesebb...

Cabell
Az lehet a probléma, hogy sokszor Ferguson kiküldi a játékosokat a pályára egy rossz, elhibázott taktikával (pl. most Liverpool ellen) ami aztán nem meglepõ módon nem válik be, és akkor aztán mindenkit hibáztat saját magán kívül.

A római BL döntõben (mert oké, akkor tekintsünk el attól, hogy szerintem bunda volt) valószínûleg azt gondolta, hogy az a pici plusz mázli pártolt el tõlünk, vagy hiába, ezzel a Barcával nem boldogultak a fiúk, holott egy teljesen elképzelhetetlen taktikával ment ki a csapat.

Sajnos sokszor megmutatkoznak számomra Ferguson stratégai hiányosságai.

Idõrõl idõre elköveti pl. ugyanazt a hibát, hogy a 70. percig nem is hajlandó cserélni, mikor a csapat csak szenved a pályán. Így nagyon nehéz persze...

Az igazolások terén pedig én már nem is várok semmit.
Az a mondata, hogy "annak idején álmunkban sem gondoltuk volna, hogy 6 évig meg fogjuk tartani Ronaldot..." - az mindent elmond számomra.

Más csapatonál hosszú évekig maradnak meg szupersztárok, mert a csapatuk el tudja érni.

Cabell
Se Villa, se Silva nem fog jönni.

Ferguson költekezõkészségét szerintem jó idõre elõre kimerítette a Berbatov(30 misi) transzfer.

A nagy sztárok megtartása/vétele terén ez a klub már hosszú ideje elég gyenge.

Egyébként Berbatov nem rossz szerintem idén, én bízom benne, hogy sokat fog még õ itt segíteni..

Sajnos a baj az, hogy Ronaldo hiánya hosszútávon nagyon ki fog jönni.

Tyler1
tavalyhoz képest javult. úgy azért látszik rajta h akarna csak hát nemtud. Owennel is ez a helyzet, hajszolja magát de nem nagyon jön be. Szóval a támadó részlegen sokat dobna egy Villa sztem.

Matthew Prosac
Berbát el kellene adni. Mióta megvettük én még 1 percre sem éreztem, hogy jó vétel volt. Percre sem...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
Azért én Villát is eltudnám képzelni ott elõl, Ronney melett 😊 Bár akkor megint felvetõdnek az a kérdés hogy ki padozna?

Darthmushroom
hát villának én se örülnék annyira de azért nem lenne baj 50m mind2 jönne

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Matthew Prosac
Hát ez érdekes... Nyáron ügye 40M-ért csak önmagában Villát sem adták, nemhogy "csomagban". Oké, azt írja hogy a Valencia pénztárcája vékonyka, de hát nyár óta 3 hónap telt el, ennyire drasztikus a helyzet? Megmondom õszintén nekem Villa nem kellene, Silva viszont annál inkább.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Darthmushroom
durva lenne ha mind2 jönne a télen!😄

Atti12
jaja nekem is feltünt 😊

DONGUBA
obertan gyerek eleg jo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Foster hogy oda rúgott a labdára amikor a hülye becsúszott elé xDDD

Tyler1
azért lehetett volna kicsit többet támadni, meg a védelmen csiszolni. gólt a bénaságuk miatt nem kaptunk, nem a védelmünk miatt.

de Foster még a 2 szurkolótól is megijedt xDDDDDDDD

komoly jelenet volt, kukások meg csak nézték a két hülyét 😊)

football without ultras is nothing

2-1 XDDDDDDDDDDDDDD

MR ME
lett volna bõven ideje Neville-nek elhúzni a lábát...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Zenszkij
Ugyan már! Persze csúnya volt, meg nyújtott láb, de sztem nem akarta lerúgni, nem is volt éles helyzet, nagy marhaság volt kiállítani, a szándékot büntette, lófaxt! Sárga lapos volt nem piros, hülye bíró!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
ezt vki magyarázza el! 2-vel megyünk egy 2. osztáylú csapat ellen, semmi extra hajtás nincs, akk minek kellett a Barnsley tizenhatosnál ilyet csinálni???? :S ráadásul Neville...nem is láttam még ilyet tõle

MR ME
*nem

MR ME
ben értem miért volt erre most szükség...

na, piros 😄

Piros:S NEville

Owen, szép!

OWEN
ennyi 😊

Darthmushroom
ja meg mind2 szélt bejárja naon tetszik a játéka remélem most h felépült a bajnokságba is játszogat már

Tyler1
bazze mennyit fut már?? 😄 egyik percbe még a védelemben segít, aztán következõben meg egyedül fut elöl 😄😄😄

Darthmushroom
Obertan Isten😄

MR ME
:|
na akkor 2. félidõre 😄

Foster megint para...

ennyi Welbeck 😛😄

Tyler1
Welbeck 1:0 😄

ott az elsõ 😊