Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
1:1 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Owen végre.. 😊 1-1

MR ME
0:1 a cska-nak :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
Így járunk ha nem tudjuk belõni a helyzeteinket..

Atti12
Tyler1
na ja Agüero-t is már az összes csapatba leszerzõdtette a sajtó csak hogy legyen vmi hír, aztán a végén meg... 😄

amúgy meg Fergie nyári igazolásipolitikájából kiindulva a nagy nevek egyelõre felejtõsek, majd ha a manutd.com-on is 72es betûmérettel írják h XY a United játékosa akk majd hiszek 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
hát igen szerintem se bízakodjatok, mert úgy játok, mint mi Robinho-val. Gondoljatok bele, már a merchandiser-ök elkezdték árulni a robinho 7 mezeket nálunk (1 napig kb.) aztán plusz summáért ment a turbánosokhoz.😊 Itt van az Agüero-s hír többször is megjelent,h Atlético elengedi most már nekünk, a megfelelõ pénzért, ha a transfer ban-t feloldják, vagy fellebezünk addig. hát majd, ha látom a fotót,h kék mezt szorongat ancelottival akkor rendelem is a mezt😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
ott közölték nyáron is h ajaj jövõhéten már az old traffordon edzhet a spanyol sztárjátékos....
majd ha télleg ott fog akk hiszek, addig Cabell véleményén vok! 😊

Darthmushroom
thx

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12
manutd.comon is közölték.. szóval valami alapja biztos hogy van.

Cabell
kamu. kamu. kamu.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kamu.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Atti12
Villa az MU-t, az MU Villát akarja!

Manchesteri lenne David Villa

Illa! Illa! Illa! Villa, Mara-Villa! Ha csak a klasszis labdarúgón múlna, akkor hamarosan már az Old Traffordon harsogják majd a szurkolók a Spanyolországban már hatalmas népszerûségnek örvendõ buzdítást. A Valenciát erõsítõ David Villa ugyanis a Manchester Unitedben szeretné folytatni pályafutását, Angliában nem is jöhetne szóba más klub, hiába jelentkezett ismét a Chelsea.
A hazájában Csoda Villaként (Mara-Villa) becézett zsenit már régóta „kerülgetik” az ibériai és angol sztárklubok. Korábban a Real Madrid és az FC Barcelona érdeklõdött hevesen, az utóbbi idõben pedig a Chelsea és a Manchester United is berült a kérõk közé. A londoniak már idén nyáron szívesen igazolták volna a valenciai ászt, de a 33 millió fontos ajánlatot elutasították.

Roman Abramovics, a londoni „kékek” tulajdonosa most ismét kísérletet tesz, noha a klubot nemrég kizárta a FIFA az átigazolásokból. A Chelsea-vezér azonban biztos a büntetés eltörlésében, legfõbb célpontjának Villát jelölte meg. Mármint a transzferlistán…

A Mirror azonban úgy értesült, a klasszis nem fogadja szívesen a Chelsea érdeklõdését, esze ágában sincs aláírni. Sõt, a lap azt is tudni véli, Mara-Villa Angliában csak a Manchester Unitedet tartja elfogadhatónak. A 27 éves futballista azonban picit tart attól, hogy kora és mostani klubja miatt kútba eshet az álomszerzõdés.

Utóbbitól valószínûleg ok nélkül aggódik Villa, mert Sir Alex Ferguson régóta kedvencei közé sorolja, megszerzésével erõsítené meg csatársorát.

Darthmushroom
valaki bemásolná a cikket, hülye nettemmel nem jön be a sporthiradó:S

WuFraZselic
ha má' így egymásra találtak, januárban jöjjön is létre a transzfer 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atti12
helyes helyes <#eljen> 😊

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Atti12
amúgy nagy pókerarc a srác 😄 Érzelmet még nem láttam rajta <#idiota>

http://mufanzone.webs.com/apps/blog/show/2040626-manchester-united-blackburn-2-0

meccs összefoglalója (szöveg9, statisztika stb..
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
Rooney mellett így néz ki, pedig õ sem kis darab😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
berakhatnád azt az összefoglalót 😊

Darthmushroom
Na összefoglaló alapján ez az a Berba volt a meccsen akit szeretne a közönség. Nagyon szép gólt szerzet

Atti12
Ja ez már nekem is feltünt, hogy vagy egy számmal kisebb mezben játszik vagy rohadt izmos <#idiota>

rooney8
inkább õ jöjjön vissza 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rash87
Az jó meccs lesz😄

galmat
Ronaldo nyilatkozata
Ez nagyon el van tévedve. Rooney sose fog elmenni a Real Madridba! (Legalábbis reméljük <#wink>) Õ a Man Utd ikonja. Ronaldo nem volt az, sose tudtam rá igazi Manchester játékosként nézni, akármit is tett a klubbnál, jó játékos volt, sokat köszönhetünk neki, de nem szeretem ha ilyeneket nyilatkozik.

Tyler1
a liga-kupa sorsolása:
Blackburn Rovers - Chelsea
Manchester City - Arsenal
Manchester United - Tottenham Hotspur
Portsmouth - Aston Villa

Arsenal megint jól járt xD

hedonist
Sztem, ha Valencia megtalálja nálatok magát, durva lesz, mert feltûnt,h brutálisan robbanékony szétizom az emberünk, és agresszív, harcos😄 persze technikás is szóval van félni valónk, ellenfeleknek..
Obertan viszont elég gyengusz volt nem?

Rash87
Berbatov gólja hihetetlen szép volt!!!
Owen meg még mindig 1 balfasz,nem igaz,h minden meccsen szidnom kell😄

Cabell
Szegény Nanit kezdem sajnálni...

szerintem valami Ronaldo utób szerepet jósolt magának idénre, hát eddig nagyon nem úgy alakul..

Cabell
Anderson lövõtechnikája egyenlõ a semmivel.

Nem véletlen, hogy több, mint 2 évet kellett várni az elsõ góljára..

Cabell
what a goal!!!

Rash87
Nem... nem elég,hogy nincs tv-n az az adó,de még neten se tudják a közvetítést biztosítani,szánalmasak 😄
A csapat meg ismét nagyon kevés,bár volt 1-2 nagy lehetõség,remélem meglesz,hajrá!

rooney8
csak nálam szarok a digisport stream-ek? :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Cabell
egyszerûen förtelmesen játszunk.

Az a néhány kis apró villanás mezõnyben, az is csak a hazai pálya magabiztossága miatt van..

Nani csak próbál Ronaldot játszani, Valencia pedig agyban még mindig a "tolunk egy nagyot a labdán aztán futás" címû fejezetnél tart..

katasztrófa.

Tyler1
jah és Obertan már a padon 😄

Tyler1
kezdõnk:
---VdS---
--O'Sea-Brown-Evans-Evra--
-Valencia-Anderson-Carrick-Nani-
---Rooney-Berba---

Tyler1
bazze nyernünk kell mer Arsenal is meg Chelsea is nyert elég szépen!

3-1 Fulham-nek😄 és vége😊

Rash87
Akkor is megérdemelte volna...

Amúgy meg vicc,hogy egy Fulham is elveri a L'pool-t,mi meg még gólt se tudtunk nekik lõni. Attól függetlenül,hogy most már csak 9 emberrel játszanak,mikor 11-el játszottak,akkor is 2-1re állt.

Cabell
hát ma nem fogják, azt hiszem.

Cabell
Nem akarok olyan lenni, mint itt egyesek a fórumon, de Carraghert úgy tûnik a sors büntette, a múltkori piros helyetti sárga eset helyett most megkapta, ami jár neki.

Egyébként is megvan a véleményem az olyan játékosról, aki úgy próbálja manipulálni a bírót, hogy a sárgáért (ami helyett bõven piros járna) is elkezd reklamálni, de azt megtartom magamnak, mert megadom a tiszteletet az esetleg erre járó Pool szurkolóknak.

egyébként lehet, hogy behúzza a Pool innen is, ha 10 emberrel megteszik, akkor gratula nekik.

Rash87
Nekem is inkább a szép játék tetszene,csak valahogy mostanában a nagyobb csapatok ellen nem megy, vagy nagy nehezen.
---
Ám nekem bejön a játéka,még van hova fejlõdnie,de szerintem nagyon jó játékos,s jó vétel volt.

Atti12
Szerintem inkább az lenne jó ha szép játékkal megnyernénk a meccset 😊 Nem lenne ez a csapat rossz, ha nem lennének alapvetõ hibák hátul.

Egyébként ebben a topikban még nem nagyon volt szó Valenciáról. Kinek mi a véleménye? 😊
Nekem tetszik a játéka, szépen kavargat ott szélen 😄

banok
Manchester United-Blackburn streamek ittf/url]
A Story TV (játéknap/1 meccs) és a Digisport (játéknap/2 meccs) közvetíti az Európa Ligát. De lehet nézni a Sat1-en (játéknap/2 meccs amíg vannak németek) is

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
én meg nem a máknak örülnék hanem inkább annak ha egy 90 perce kibaszott nagy csatát látnék! nem olyat mint a Pool ellen...
amúgy egy 3-3-as x sztem igazságos lenne 😄

Tyler1
várjál múlt héten volt egy ilyenn cikk is h " Rooney még mindig visszavárná Ronaldot" 😄 az nem jött be most jön fordítva??? XD
már a sport is kezd átmenni ilyen pletyka faszsággá....

Rash87
Bízok a csapatban,nem arról van szó 😊 DE sokkal reálisabb,hogy ti nyertek sajna :\ Mondjuk,jó lenne egy nagy mák,mint Arsenal ellen 😛

hedonist
az tuti. remélem is.
am, most látom jövõhét vasárnapján lesz a derby-nk!

MR ME
lol
real most zakózott egy nagyot 😄 rooney nem fog elmenni am se...