Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
amúgy meg Fergie nyári igazolásipolitikájából kiindulva a nagy nevek egyelõre felejtõsek, majd ha a manutd.com-on is 72es betûmérettel írják h XY a United játékosa akk majd hiszek 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
majd ha télleg ott fog akk hiszek, addig Cabell véleményén vok! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Manchesteri lenne David Villa
Illa! Illa! Illa! Villa, Mara-Villa! Ha csak a klasszis labdarúgón múlna, akkor hamarosan már az Old Traffordon harsogják majd a szurkolók a Spanyolországban már hatalmas népszerûségnek örvendõ buzdítást. A Valenciát erõsítõ David Villa ugyanis a Manchester Unitedben szeretné folytatni pályafutását, Angliában nem is jöhetne szóba más klub, hiába jelentkezett ismét a Chelsea.
A hazájában Csoda Villaként (Mara-Villa) becézett zsenit már régóta „kerülgetik” az ibériai és angol sztárklubok. Korábban a Real Madrid és az FC Barcelona érdeklõdött hevesen, az utóbbi idõben pedig a Chelsea és a Manchester United is berült a kérõk közé. A londoniak már idén nyáron szívesen igazolták volna a valenciai ászt, de a 33 millió fontos ajánlatot elutasították.
Roman Abramovics, a londoni „kékek” tulajdonosa most ismét kísérletet tesz, noha a klubot nemrég kizárta a FIFA az átigazolásokból. A Chelsea-vezér azonban biztos a büntetés eltörlésében, legfõbb célpontjának Villát jelölte meg. Mármint a transzferlistán…
A Mirror azonban úgy értesült, a klasszis nem fogadja szívesen a Chelsea érdeklõdését, esze ágában sincs aláírni. Sõt, a lap azt is tudni véli, Mara-Villa Angliában csak a Manchester Unitedet tartja elfogadhatónak. A 27 éves futballista azonban picit tart attól, hogy kora és mostani klubja miatt kútba eshet az álomszerzõdés.
Utóbbitól valószínûleg ok nélkül aggódik Villa, mert Sir Alex Ferguson régóta kedvencei közé sorolja, megszerzésével erõsítené meg csatársorát.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Glory, Glory Man. United!
meccs összefoglalója (szöveg9, statisztika stb..
https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ez nagyon el van tévedve. Rooney sose fog elmenni a Real Madridba! (Legalábbis reméljük <#wink>#wink>) Õ a Man Utd ikonja. Ronaldo nem volt az, sose tudtam rá igazi Manchester játékosként nézni, akármit is tett a klubbnál, jó játékos volt, sokat köszönhetünk neki, de nem szeretem ha ilyeneket nyilatkozik.
Blackburn Rovers - Chelsea
Manchester City - Arsenal
Manchester United - Tottenham Hotspur
Portsmouth - Aston Villa
Arsenal megint jól járt xD
Obertan viszont elég gyengusz volt nem?
Owen meg még mindig 1 balfasz,nem igaz,h minden meccsen szidnom kell😄
szerintem valami Ronaldo utób szerepet jósolt magának idénre, hát eddig nagyon nem úgy alakul..
Nem véletlen, hogy több, mint 2 évet kellett várni az elsõ góljára..
A csapat meg ismét nagyon kevés,bár volt 1-2 nagy lehetõség,remélem meglesz,hajrá!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Az a néhány kis apró villanás mezõnyben, az is csak a hazai pálya magabiztossága miatt van..
Nani csak próbál Ronaldot játszani, Valencia pedig agyban még mindig a "tolunk egy nagyot a labdán aztán futás" címû fejezetnél tart..
katasztrófa.
---VdS---
--O'Sea-Brown-Evans-Evra--
-Valencia-Anderson-Carrick-Nani-
---Rooney-Berba---
Amúgy meg vicc,hogy egy Fulham is elveri a L'pool-t,mi meg még gólt se tudtunk nekik lõni. Attól függetlenül,hogy most már csak 9 emberrel játszanak,mikor 11-el játszottak,akkor is 2-1re állt.
Egyébként is megvan a véleményem az olyan játékosról, aki úgy próbálja manipulálni a bírót, hogy a sárgáért (ami helyett bõven piros járna) is elkezd reklamálni, de azt megtartom magamnak, mert megadom a tiszteletet az esetleg erre járó Pool szurkolóknak.
egyébként lehet, hogy behúzza a Pool innen is, ha 10 emberrel megteszik, akkor gratula nekik.
---
Ám nekem bejön a játéka,még van hova fejlõdnie,de szerintem nagyon jó játékos,s jó vétel volt.
Egyébként ebben a topikban még nem nagyon volt szó Valenciáról. Kinek mi a véleménye? 😊
Nekem tetszik a játéka, szépen kavargat ott szélen 😄
amúgy egy 3-3-as x sztem igazságos lenne 😄
már a sport is kezd átmenni ilyen pletyka faszsággá....
am, most látom jövõhét vasárnapján lesz a derby-nk!