35611

• sanyiute
    úgy tudok ilyenkor ezeknek gratulálni:S:S hát ez van:S
  • Atti12
    uh :S
  • Tyler1
    Rio Ferdinand is kihagyja a világbajnokságot! A Manchester United védőjét saját társa tette taccsra, amikor rúgást kapott a térdére a rustenburgi edzésen. A futballistát röntgenvizsgálatnak vetették alá, miután kiderült, komoly a sérülés. Helyére Michael Dawson érkezik, a cséká Stevie G lesz...

fasza... :/ nem mintha atomerős lenne az angol keret, de így elég erős pillér esett ki a védelemből.
  • Matthew Prosac
    Még mindig jobb, mint ha Katarba igazolna :)
  • hedonist
    Ha Cole elmegy az Arsenalhoz, akkor nemcsak áruló és kapzsi, hanem kibasz*tt hülye... 28 éves, már az életbe nem nyer semmit az Arsenallal...
  • sanyiute
    nem tudom de szerintem védő nem kell nekünk bár ez az én véleményem
  • Zenszkij
    Tudom, nem is kell ide jelenleg. Nekünk csatár, védő, középpályás és kapus kéne. :) És lehet nem igazolunk senkit.
  • MR ME
    ő már a reálé, évi 10millió euróért....
  • Tyler1
    az a baj h semmilyen csapat és játékos nem fog nekünk segget nyalni h tegyünk már ajánlatot. ha Fergie piszmog meg azt se tudja kit hozzon ide, akk lemarad. mint ahogy Costaról tavaly.
    úgy meg nem jön ide senki hogy a dailymail megírja a sportrovatba. de sztem majd csak a vb után lesz igazolás(ha lesz egyátalán).

Cole meg elmegy a városi riválishoz, ez sokat elmond :)
  • Darthmushroom
    el ne menjen már az arsenalba akkor inkább maradjon ott vagy jöjjön hozzánk vagy menjen a spurshöz, de oda ne menjen
  • sanyiute
    esélytelen Real Rálicitálna :D
  • Zenszkij
    Most már Fergie is aktivizálhatná magát..vagy hozzuk ide Mourinhot LOL :Dasdsad...
  • Magic Boy
    NSO: A lejáró szerződésű Joe Cole az Arsenalban köthet ki

A Daily Mirror információi szerint a Chelsea labdarúgócsapatának lejáró szerződésű válogatott középpályása, Joe Cole az Arsenalhoz távozhat.

Cole szerződése június 31-én jár le, és még nem egyezett meg a „kékek" vezetőivel a folytatásról. A Tottenham Hotspur számított eddig az első számú „csábítónak", viszont Harry Redknapp menedzser azt mondta, nem ad sok esélyt arra, hogy a Spurs viszi el Cole-t. A Mirror információi szerint az Arsenal áll a legközelebb a játékos megszerzéséhez, főleg, hogy Arsene Wenger nagyra tartja a középpályást.
  • Tyler1
    kis off, Portugália-Kamerun 3:1, Nani rúgta a 3.-at.
    szép gól, érdemes megnézni(mondjuk a 2. se kutya :D )

• Tyler1
    hátha így megy akk a válogatott siker biztos arra is jó lesz, h mondjuk Walcott-ot meggyőzze, hogy neki az OT-n jobb helye lenne.
  • DONGUBA
    Rooney lehet a kulcs Joe Cole megszerzéséhez
    2010. május 31. hétfő
    Szerző: jutu

Wayne Rooney lehet Joe Cole nyári Manchester United-hez való átigazolási reményeinek kulcsa. Sir Alex Ferguson reméli, hogy a vb-n, az angol válogatottban mutatott együttműködés majd a United javára dönti el az átigazolás kérdését, miután egy sor klub áll sorban Cole aláírásáért.

Joe Cole és Rooney csak a második félidőben játszottak együtt az angol válogatott utolsó vb-felkészülési meccsén, Japán ellen, Grazban. A kettős esetleges sikere a Dél-Afrikai vb-én meggyőzi Cole-t, hogy az ő jövője az Old Traffordon lesz a legjobb, nem pedig az Arsenal, Tottenham, Juventus csapatánál, akik mind szeretnék, ha náluk játszana.

Ferguson már azóta figyeli Chelsea játékosának sorsát, amióta a Stamford Bridge-en problémába ütközött az új szerződés megkötése. A londoni kékek nem hajlandóak a legjobban fizetett játékosai közé – mint Terry, Lampard – emelni játékosát.

Most már úgy tűnik, röviddel azután, hogy bajnoki címhez segítette a Chelsea-t, szabadon igazolhatóvá válik.

Ferguson biztos benne, hogy a játékos része lehet a United újjáépítési terveinek, amely újra az MU dominanciáját fogja jelenteni. Fergie számára különösen vonzó, hogy nem kell fizetni érte, ingyen érkezhet a csapathoz, így ára nem terheli a nyári átigazolási költségvetést.

Cole sokoldalúsága teszi a United fontos céljává, képes a csatár mögött és szélső, vagy középső középpályásként is játszani.

Ami veszélyt jelenthet Ferguson terveire, az az, hogy a Tottenham, vagy az Arsenal csapatába igazolva a fővárosban maradhatna, nem kellene északra költöznie.

Ám felmerülhet a kérdés, hogy Arsene Wenger, vagy Harry Redknapp tudja-e teljesíteni azokat a célokat, amiket a Chelsea-nél már megszerzett – három bajnoki cím, három FA kupa, két Carling Cup elsőség. Csak az MU az, ahol hasonlóan nagy célokért játszhat csapata prominens tagjaként, azok után, hogy Carlo Ancelottinál perifériára került.

Ferguson reméli, hogy egy első osztályú támadót is az Old Traffordra csábíthat, a lista élén Suarez, vagy Benzema, illetve egy kapust, aki VdS hosszútávú utódja lehet – az eddigi utódnak kikiáltott Ben Foster Birminghambe távozott.

• bigapó
    jaja, eléggé hamvába halt ötlet. mind fizikumra, mind értékre nevetséges :)
  • Tyler1
    hát ez akkora kacsa, hogy mindjárt megcsíp :) Krkicnek sztem egyátalán nem feküdne a PL, sőt sztem gyengébb játékos mint a mexikói borsónk, a 12 millióról meg ez a véleményem: háháháháhá :D
  • MR ME
    Owen sztem tuti marad, Berba meg isten adja h menjen!
  • Magic Boy
    NSO: Ferguson 12 millió fontos ajánlatra készül Krkicért

Az El Mundo spanyol napilap értesülései szerint a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere, Sir Alex Ferguson 12 millió fontos ajánlatot készül tenni Bojan Krkicért, a Barcelona fiatal tehetségéért.

Krkic a katalán utánpótlásképzés egyik gyöngyszeme – korosztályos csapataiban több mint ötszáz gólt szerzett –, aki az elmúlt két szezonban már a felnőtt keretet erősítette, nem is rosszul.

David Villa érkezésével azonban kevesebb szerep juthat számára, és már eddig is általában csereként számított rá Pep Guardiola vezetőedző, esetleg a rotációs rendszerben a menők tehermentesítéseként. A 2009-2010-es szezonban pedig Pedro is megelőzte őt a házi rangsorban a támadók között.

Ferguson elképzelése szerint Wayne Rooney ideális párt alkothat a 20 éves Krkiccsel, akik a már leigazolt, 22 éves mexikói Javier Hernándezzel kiegészülve új színt adhatnak a bajnoki címről lemaradó Manchester Unitednak.

Mindezek az erősítések igencsak megkérdőjelezik Dimitar Berbatov, illetve Michael Owen pályafutásának manchesteri folytatását.
  • MR ME
    ideje volt már
  • Tyler1
    a Chelsea topikban olvastam, én személyszerint ennek nagyon örülök.

UEFA-rendelet

Új pénzügyi szabályozást vezet be a futballban az európai labdarúgás irányító testülete.

Az UEFA elfogadta azt a tervezet, amely a pénzügyi "fair play" elősegítésére törekszik. A tervezet lényege, hogy a klubok nem költhetnek többet annál, mint amennyit önmaguk, saját erőből megtermelnek, nem halmozhatnak fel tartozásokat játékosoknak, ügynököknek, vagy akár közműveknek és nem tehetik meg, hogy veszteségesen működnek azért, hogy komoly igazolásokat tudjanak nyélbe ütni.

A megvalósítás a következőképpen fest a terv szerint: a következő három évben maximum évi 15 millió eurós veszteséget enged meg az UEFA a tagjainak, aki ezt túllépi, arra szankciók várhatnak, adott esetben akár az európai kupaküzdelmekből való kizárás is. Ezt követően azonban minden évben nullszaldósra kell kihozni a költségvetést, úgy, hogy a befektetők által a klubba pumpált pénz nem számít a bevételek közé, azaz a Chelsea, példának okáért, nem költheti Abramovics pénzét játékosokra.

Ebben azért meghagyott egy kiskaput az UEFA: a befektetők továbbra is megtehetik, hogy az utánpótlás-nevelésbe vagy a stadion bővítésébe, felújításába, illetve új stadion építésébe fektethetnek pénzt, játékosok igazolására azonban a klub csak saját erőforrásait használhatja fel.

- Nyilván nem könnyű ezt most lenyelni, de mindenki megérti, hogy erre szükség van - nyilatkozta az új szabályozással kapcsolatban Gianni Infantino, az UEFA főtitkára. - Nem büntetni akarunk, segíteni akarunk a kluboknak, nem akarunk megölni senkit, ezért is a fokozatos bevezetés.

Infantino hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy vége lenne a nagy pénzekért végbemenő átigazolások korszakának, továbbra is lesznek jelentős transzferek, pusztán annyi változik, hogy csak azok a klubok költenek majd nagy pénzeket, amelyek meg is engedhetik maguknak.
  • Oziris666
    Sokat akart a szarka a teljesítménye meg egy nagy 0
  • Magic Boy
    NSO: Joe Cole ingyen távozhat

Az angol bajnok Chelsea angol lapértesülés szerint nem tudott megegyezni Joe Cole-lal az új szerződéséről, így várhatóan távozik a londoni „kékektől”, méghozzá ellenérték nélkül.
  • hedonist
    ez az elvileg.

• Tyler1
    hú de ronda benne az a fekete-piros csík basszus :S meg most a hazi galléros lesz, ez meg nem? srácok én 2 éve láttam utoljára normális mezt a fiúkon, azóta tuti az Elton John meleg dizájnere csinálja nekünk a mezeket!
  • hedonist
    hazai se semmi, de ez:O

• MR ME
    gambiának...őket még talán a magyar válogatott is megverné, talán
  • pilboy
    Hernandez 2 gólt lőtt gambiának
  • Matthew Prosac
    hagyjátok már ezt a témát..
  • Tyler1
    de majd itt nagy lesz :D és ha már így elvitatkoztunk róla, jó lenne ha nem hiába tettük volna, és mutatna majd vmit :D
  • hedonist
    tudom erre utaltam,h nem ő a nagy:D de tök nyolc csak érdekesség képpen hoztam szóba nem kötekedés képp, amúgy hívhatjuk akkár zöldborsófőzeléknek is:D
  • Tyler1
    vááááá :D volt egy Javier Hernández Gutiérrez nevű focista, akit Chicharonak becéztek, nevezetesen ő a szóban forgó fiú apja, tőle jött ez az egész csicseriborsós dolog :D van aki becézi mint a "kis Chicharo"=Chicharito, van aki meg csak úgy ismeri mint az öreget=Chicharo. tudom h chicharito lesz a mezén, és h így többen ismerik, és hogy ez az "igazi beceneve", de nekem Chicharo lesz akk is mert rövidebb :D
    megfelel a válasz kedves hedonist kolléga? :D

de íme néhány beceneve: Chicharito, The Little Pea, Chicharo, El Chico Maravilla
  • Zenszkij
    Na hint is majd nektek egy ötöst oda vissza :D.
  • hedonist
    Chicharito,(borsóka) igen ez a beceneve,mert kicsi :D, nem Chicharo(borsó), mert nem nagy:D

na mind1 csak mert elvileg ez lesz a mezén is.
  • Tyler1
    és Pedro Isaac Nicola Alvaréz-el.
  • Dean Winchester
    goku jöhet mellé
    de milyen neveket írtok már :DDDDDD
  • Matthew Prosac
    hát, remek párost alkotna David (Ustariz Gerardo Ástor) Sammarco-val...
  • Atti12
    és akkor mivan Sanchez Ernando Xerezel? :D
  • Tyler1
    én nem veszek össze, de csak tudom h kiről beszélek ha már United játékos :D

amúgy bírtam Machedat is hívták Mácsédának