35611

• Darthmushroom
    nem is lehet elfelejteni, ahogy a főszereplővé előre lépő Cakirt sem
  • Tyler1
    Az atmoszféra rohadt jó volt, de a meccset mai napig kurvára sajnálom... :/
  • Darthmushroom
    Az lehet, de szerintem már meg merné meglépni, főleg azért h neki maga az a közeg/imádat hiányzik ami itt övezi Őt nem maga a bajnokság. És ezt szerintem a madrid-dal való visszatérése meg az h a mai napig énekli a közönség a Viva Ronaldot csak erősíti.

Érdemes megnézni 3:38tól h mit kapott a visszatérésekor, azért ez anno a tv közvetítésből kimaradt:
  • Tyler1
    Én is így gondolom, bár egyszer azt is lenyilatkozta, hogy majdnem elment a Citybe.
  • Darthmushroom
    szerintem 3 ajánlatnál (Mu,Chelsea,City) nevetve minket választana. semmi értelme nem lenne ezeknek a nyilatkozatoknak ha nem így lenne, főleg h már a távozásakor is mondta h egyszer vissza akar majd térni, és ezeket nyilatkozatokat azóta évente megerősíti.
  • Tyler1
    A Chelsea-vel 60m fonttal hozták szóba pár napja, ami szerintem még így is érték felett van, könnyen lehet, hogy a Chelsea és a 2 manchesteri csapat is egymásra licitálna, így szép összeget kitudna húzni belőle a Madrid, de az ő esetében az sem lenne zsákbamacska pénz. Bár a Chelsea szándékai kétlem, hogy komolyak lennének, már csak José miatt is.

szerk: ahogy látom, JM már cáfolta is azóta a lehetőségét a leigazolására.
    Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.09.16. 20:46:19
  • contraste
    Ha mar itt tartunk ezen mar reg gondolkoztam, h basszus C fizikalisan meg mindig, mintha 20 lenne. Nem erezni, h 30 lassan. Sztem siman hozza meg ezt a szintet vagy 5 evig. Sztem még 40 evesen is jatszani fog csak addigra már Stallonera gyurja meg szolizza magat:D
    Utoljára szerkesztette: contraste, 2014.09.16. 19:55:50
  • 6unn3r
    Ez talán elkerülhetetlen egy olyan játékos esetében, aki februárban a 30-at tölti. Függetlenül attól, hogy díjakat díjak hátán söpört be újfent és évről évre zsákszámra lövi a gólokat. Akármennyire nagy játékos az értéke folyamatosan csökken, mert öregszik. Sajnos.
  • contraste
    "Egyébként úgy vélem, nincs az a pénz, ami ne térülne meg azonnal, ahogy visszajönne." Ez tény és való, de nem hiszem, hogy nagyon kik kéne nyitni a pénztárcát, a Real-t mindenkit bukoval adja el szinte. (Ok Mária most kivátel volt.)
  • Tyler1
    Neville a CR pletykáról: "Szereti Manchestert? Szereti a Unitedet? Igen, ez egyértelmű. Az elmúlt egy-másfél évben egyre többet beszélt arról, hogy hiányzik neki az Old Trafford."
    "Azt a fogadtatást amit itt kapott, és ahogy a szurkolók viszonyultak hozzá, azt nem sok játékosnál láttam. Eric Cantona és Ő minden egyes héten elképesztő reakciókat váltottak ki a szurkolókból. Mintha valami óriási hit töltötte volna meg a stadiont amikor pályára lépett."
    "Azt kell mondanunk, hogy amit a United tett Di Mariát és Falcaót illetően az növeli az esélyeket, ez nem kérdés, ugyanis igazi akarást mutattak a világklasszis játékosok megszerzése érdekében és sikerrel jártak."
    "Három-négy hónappal ezelött amikor itt ültünk, arról beszélgettünk, hogy a Manchester United vajon képes lesz-e világklasszis játékosokat igazolni. Azóta egyértelmű választ adtak erre a kérdésre, ha pedig Ronaldót is meg fogják szerezni..."

Egyébként úgy vélem, nincs az a pénz, ami ne térülne meg azonnal, ahogy visszajönne.
  • attiGT
    én sem tudom elképzelni, hogy ne jöjjön el a madridtól év végén is akár. ha pedig eljön egy hely járhat csak a fejébe...
  • Darthmushroom
    Guillem Balague szerint is reális esélye van a klubnak Ronaldo visszaszerzésére. Róla azt kell tudni h a skysports spanyol szakértője, és igen jól informált szokott lenni (pl. Di Maria, Hererra igazolást elsők között tette közzé)
  • pilboy
    sztem már az okt. 5-i everton elleni hazai is mérvadó lehet
  • Tyler1
    Az eddigi ellenfeleink akkor miért nem térdeltek be? Nem hiszem, hogy az elmúlt pár meccs teljesítménye túlságosan elrémítette volna a QPR-t. Szimplán le lettek játszva, ennyit erősödött a keret, motiváltak voltak, akartak is, ennyit számít.

Aztán majd október végén a Chelsea ellen kiderül, hogy egy erős ellenfél ellen mit tudnak. Addig még szokhatják egymást, meg VG is rendezni tudja a sorait.
  • attiGT
    azért ne ájuljunk el, jól játszottunk de a qpr a kezdő sípszó előtt betérdelt előttünk
  • Paranoia
    Blind játéka nagyon szimpatikus számomra
  • pilboy
    nagyon-nagyon régóta volt ilyen megnyugtató játék és győzelem
    végre!
    kár, h elment az első 3 meccs
  • Zenszkij
    4-0? Rooney betalált? Nem ehhez vagyok szokva :).
  • Tyler1
    1 pontra a Pool, Ars, 2-re a City :)

Szép játékot játszik a csapat, sőt szerintem ennél csak jobb lesz, ahogy egyre jobban összeszoknak majd. Marika komoly igazolás lett, ha így folytatja akkor gyorsan behajtja az árát.
  • rooney8
    na úgy néz ki megvan az első győzelem :D
    játékunk is jó, gólokat is rúgunk, így tovább
    SAF is QPR ellen győzött először :)
  • ReszegKoldus
    9. hely
    Ki kell élvezni, ha esetleg holnap visszaelőznének :D
  • Tyler1
    Meccs előtt VG: We will play with four at the back today.
  • Darthmushroom
    twiterrek szerint 4 védő lesz szóval 442 diamond vagy 4312 (elméletileg LvG megerősítette h 4 védő lesz)
  • Darthmushroom
    most nézem h A. Pereira is csere :O nagy tehetség a srác, tavaly egy-két meccsét elkaptam hihetetlen miket tud művelni. ráadásul középső középpályás, amiben azért nem vagyunk gazdagon eleresztve még idén se.
  • Magic Boy
    Ez ugyanúgy 3-5-2 Rafael és Blind wing back
  • Darthmushroom
    Falcao csere valamilyen szinten meglepő még úgy is h tényleg sokat utazgatott mostanában, szóval messze nem biztos h 100%os állapotban van, bár RvP sincs túl nagy formában.
  • rooney8
    gyere haza CR
    nem érdekel mennyiért, de újra MU mezben szeretném látni :D
  • Tyler1
    4 védő fakkje!
  • pilboy
    ddg - rafael, evans, rojo, blackett, blind, herrera,mata, di maria, rooney, rvp
  • Tyler1
    Gondolom ezek a rekordigazolások most dobtak egy lapáttal a pletykarovatokra, de pont emiatt tartom akár lehetséges dolognak is.
  • Darthmushroom
    nem szabad túl komolyan venni ezeket a híreket, de az való igaz h Ronaldo nem elégedett a Madrid nyári átigazolási szezonjával, és így ismét hangoztatta h mennyire szeretne még itt játszani mivel rengeteg barátja van itt és imádja a klubot meg a szurkolókat és soha nem fogja elfelejteni h mennyi mindent köszönhet az ittenieknek.
  • Darthmushroom
    hát igen nem egy hátrány h egy balhátvédnek (Evra) kell évi 50+ meccset játszania hanem lehet rotálni is még akkor is ha nincs sérülés. ráadásul én kifejezetten örülök h ilyen univerzális játékosok és nem csak egy poszton tudnak jól játszani. Shawt is ide sorolnám mivel ő is tud egy sorral fentebb is játszani (wing back ami van 352ben) de akár még szélsőként is megállja a helyét, ráadásul szívesebben is nézném őt mint Youngot.
  • pilboy
    tudom én ezt :)
    csak azt akartam ezzel mondani, h hosszú idő után nem egy embernek kell lejátszania 40-50 meccset és akkor sincs gond, ha lesérül 1 v 2
  • Tyler1
    Az utóbbi 1 hónapban egyre többet cikkeznek arról, hogy jövő nyáron visszahozza CR-t a klub. A legújabb hír, hogy akár heti 500 ezer fontos fizetést is megadnának neki. És a mostani helyzet alapján nem tartom kizártnak sem azt hogy visszajön, sem azt hogy képesek lennének ekkora fizetést beígérni neki.
  • Darthmushroom
    de viszont ebből a 4ből csak Shaw igazi balhátvéd, a többi univerzális több poszton bevethető játékos. Blackett+Rojo középhátvéd is, még Blind középpályán de akár kényszerből tud jobb szélen is játszani.
  • pilboy
    érdekes, h az utóbbi 5-6 évet jóformán egyedül húzta le evra a bal bekk helyén...
    most, ha szigorúan vesszük, akkor akár 4-en is tudnak a helyén játszani (blackett, blind, shaw, rojo)
  • Tyler1
    „Robin van Persie, Wayne Rooney és Falcao egy bizonyos szintet képvisel. Danny Welbeck nem az a szint, ezért engedtem el" – mondta Van Gaal.
    "Ha nem lett volna az átigazolási időszak utolsó napja, Welbecket nem igazoltuk volna le. Ez az igazság" - idézte Wengert a Guardian.
    "Az utolsó fél órában volt némi érdeklődés az azonnali leigazolás ügyében, így a Manchester Uniteddel meg kellett beszélni." - Welbeck ügynöke.

Érdekes.
  • Darthmushroom
    Én kizártnak tartom. szeretem Welbecket de elmúlt 2-3 évbe szinte semmit nem fejlődött a befejezések terén,ha több lehetőséget kap majd több gólt is fog lőni mint nálunk, de már messze nem lesz olyan világklasszis mint amilyet anno látott benne mindenki. Neki hamarabb kell több lehetőség h kinőjön de az RvP igazolás miatt esélye nem volt erre.
  • pilboy
    pedig elképzelhető, h közel lesz hozzá
  • Tyler1
    Akkor röhögnék kurva nagyot, ha több góllal hozná le a szezont, mint a mi támadóink :)