Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Nani és Foster lehet h távozik a télen, mindketten a több játéklehetõségre hivatkozva.

Nos hát Fosternek épp elég ideje volt bebizonyítania, h nála veszélyesebb kapus nincs a PL-ben(saját csapatára), Nani pedig aki CR távozása után elég nagy reflektorfényt kapott, és lehetõséget, nem tudott élni vele, sõt huzamosabb ideje szart sem ér(válogatott szinten sem).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Oziris666
De az kölyök csapat az nem számít...😊

Zenszkij
Szürke egér lesz mint Forlán...ez a megérzésem. A Premier League meg nem a Bundesliga.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tyler1
72-bõl 38-at 😊 am a beceneve is bosnyák gyémánt! csak sztem a Wolfsburgnál nem nagyon csiszolódik.

Atti12
Te mirõl beszélsz? 😊 A Wolfsburg alapembere, 65 meccsen 35 gólt lõtt, válogatottjának is oszlopos tagja, és nem mellesleg ellenünk és gólt lõtt. És emellé mindössze 23 éves.. 😊 Nem értem mibajod vele.

Zenszkij
Edin...micsoda vilégsztár, híres focista. Zoran Tosic mellé befér a cserepadra. LOL

Atti12
ezzel egyetértek 😄

Rash87
Rash87
Ott a pont! 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
hát Lahm maradjon ahol van...

Atti12
A télen Edin Dzekóval erõsítené meg támadósorát Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere - állítja a Mail on Sunday. Úgy tûnik, nem a bosnyák csatár a szaktekintély egyetlen célpontja, a Sunday Mirror arról pletykál, a Vörös Ördögök a Bayern München védõjét Philipp Lahmot is kinézték maguknak. A páros megszerzése becslések szerint mintegy 35 millió fontjába fájna az angol bajnoknak.

Dzekonak én mennyire örülnék.. 😊

Atti12
"Paulus Scolsson" <#idiota><#idiota>

Rash87
Be lehet szerintem fejezni...

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
szóval a végén még kiderül hogy az egész futballvilág egy nagy átb*szás, Scholes eredetileg norvégiában látta meg a napvilágot Paulus Scolsson néven és a Vikingtõl vettük, Gravesen a Mordor SC serdülõork-csapatában kezdte pályafutását Khozor néven, Messi meg valami egészen más bolygóról jött, aminek kiléte ismeretlen..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

limperatore
San Cristóbal de Los Ángeles-bõl jött eredetileg 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Oziris666
Meglepõ de Raul Athletico nevelés😊

jó van a végén mi is real leszünk..😄

Zenszkij
Nem, az anyja nevelte fel 😊.

Tyler1
azt is te írtad. Giggs nem sajátnevelés, õ ikon, a több mint 20 éves klubhûségével!

ennyi erõböl giggs se mer õ meg city...

hedonist
Fletcher sem united nevelés, de mind1

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
Macheda xDDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

okés de az a fene tudja 2év 14-15 évesen nem nagyon hiszem hogy meg határozó

Tyler1
Macheda-t a Laziotól vettük

G.Neville,Wes Brown,Giggs,Scholes,Welbeck,O'shea,J.Evans,Flecher,Macheda,Darron Gibson kb. mostani keretbõl

Zenszkij
John O'shea, Jonny Evans, Wes Brown. Õk is a mi neveléseink. Ez már dupla annyi mint Madridba 😄.

Matthew Prosac
nem akarlak elkeseríteni, de Casillas és Guti is saját nevelés.. ez már 3. nálunk sem szokott nagyon ennél több pályára lépni saját nevelés közül általában...

Atti12
"És valamilyen szinten mi tanítottuk meg focizni CR-t, meg Rooney-t is 😉."

Igen, ez igaz 😊

Zenszkij
Ebben igazad van. De Giggs, Scholes, Gary Neville, Flatcher saját nevelés. A Madridba egy ilyen van: Raúl. És valamilyen szinten mi tanítottuk meg focizni CR-t, meg Rooney-t is 😉.

Atti12
azért azt tegyük hozzá hogy Wazza se saját nevelés 😄

Zenszkij
Wayne Rooney biztosan marad nálunk. Elképzelhetetlennek tartom, hogy elmenjen, és nem is fog. Amúgy a Madridnak az a baja, hogy nincs saját nevelésû játékosa, az összevásárolt sztárok meg nem funkcionálnak tökéletes csapatként. Meg is érdemlik a sorsukat.

Matthew Prosac
gyártjuk, befuttatjuk, õk meg készen veszik. ez így van 😊

Tyler1
"na de nem akarok én Roo ellen beszélni, remélem világos, csak az nem tetszik h így rászálltak most, mer kurvára elegem van, hogy a Realnak mi gyártjuk a játékosokat."

kérlek nekem gyengeelméjûnek magyarázd meg ért-he-tõ-en mit írtál, mit szeretnél volna mondani 😊))

football without ultras is nothing

Cabell
Jesszusom, ezen így összeveszni, hihetetlenek vagytok azért.😊

A Rooney - Real mindenféle szempontból teljesen nevetséges.

A Real, mikor világsztárokat igazol, általában showmaneket kutat, olyanokat, akiknek a mezébõl tonnaszámra adhatnak el.

CR ilyen, Kaka ilyen, Beckham ilyen volt (hiába angol, azért nem nagyon volt akkoriban kislány, aki ne lett volna belé szerelmes akárhol)

Snejider, Van der Vaart, Diarra más esetek, õket azért nem világsztárként vették...

El tudja bárki képzelni, hogy egy ilyen pitbull, mint Rooney 80.ezer nézõt vinne a Bernabeuba?

Vagy hogy a kis muchomacho spanyolok vennék Rooney mezét, mint a cukrot?

Hát nem. A madridi vezetõk is tudják ezt pontosan...

Mellesleg (fõleg most) horribilis összegeket kéne kipengetni Rooért, ezt inkább tennék egy olyan játékosért, akinek valószínûleg már a mezekbõl visszajönne az ára.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
nem is állítottam olyat! bár az se egy sima hiszti volt, de hagyjuk már ezt a témát, mer a hülyeségbõl van már flém...

Atti12
ugyan.. az csak egyszerû hiszti volt, nem olyan mint ami Becks és SAF között volt-.-

Tyler1
gondoltam h egy gyenge elméjû ember lesz aki nem fogja fel miért írtam grat!

Tyler1
csak amikor cserepadra baszta egy bl meccsen...

jolvan hagyd már a hülyeséged
vagy görcsölj minden nap azon, hogy jaj mi lesz ha elmegy Rooney

football without ultras is nothing

Atti12
CR el sose veszett össze SAF.. nemtudom ezt honnan veszed.

Tyler1
igen CR-el is! pont mindig mikor a Real bekopog az ajtón 😄 amúgy meg Roo nem balhézhat össze vele?? volt már rá példa...

Atti12
#18128 😄

Matthew Prosac
Beckham összeveszett Fergusonnal, azért ment el. Amúgy meg lehet hogy pályája végéig itt játszott volna..
Rossz példa 😊

Tyler1
na akk mondok másik példát: Beckham
saját nevelésû, angol, gyerek kora óta imádta a Utd-et, a PL és a klub akkori legnagyobb ikonja volt. Ki gondolta volna h egyszer Realos lesz? sztem még a madridiak is csak nevettek volna ha akkor ezt megkérdezik tõlük...

na de nem akarok én Roo ellen beszélni, remélem világos, csak az nem tetszik h így rászálltak most, mer kurvára elegem van, hogy a Realnak mi gyártjuk a játékosokat.

Pacal17
Jaja, nemrég mondta Rooney hogy meg szeretné dönteni Giggs rekordjait a Unitedben.

WuFraZselic
ebben nyugodtan bízhatsz, Rooney elmondta hogy szívesen focizna az Old Traffordon karrierje végéig... 😊 és angolként a -szerintem mondhatom- legnagyobb angol klubban játszani többet ér neki egy realnal 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Rooney angol, nem portugál. Rooney tudja mit jelent a United-ben játszani. Rooney itt is szeretné befejezni, mellesleg ha van egy kis esze, akkor õ is tudja hogy 1)a Real évek óta a nagy játékosok temetõje, 2) Rooney játékstílusa nagyon nem passzol a Primera Division-hoz, szerintem nem tudna érvényesülni.
egyszóval Ronaldo és Rooney teljesen más. lehet hogy Ronaldo is sírva akar majd visszajönni 2-3 év múlva, ha a Madriddal semmi nem jön össze.

Tyler1
bízom benne 😊

Atti12
azért Rooney és CR egy külön kategória klubhûség szempontjából, már ne is haragudj 😊