35611
-
sanyiute #21697 Peter Crouch-ot a kezdőbe:) -
#21696 Capello egy rettenesen gyenge válogatottat rakott össze - ezt nem osztom, szerintem nincs ezzel a kerettel baj, amit viszont sosem értettem, hogy ilyen Heskey - előtte Vassell féle emberek mit keresnek/tek egyáltalán a keretben... Anglia Torghelléi...(Vassell 22meccs/6 gól, Heskey 60meccs/7 gól a válogatottban...) -
#21695 ez a baj, h a válogatottról is azt várják el, h Rooney bácsi szépen elvigye a hátán. és ha mégsem teszi - mert az egész csapat több sebből vérzik, és a hatalmas isteni Capello egy rettenesen gyenge válogatottat rakott össze - akk támadják Rooneyt. -
#21694 Ebben az angol válogatottban nem is csoda,h nem szerez gólt.
VB meccseket nézve (bocs a Chelsea drukkerektől) de Lampard mi a f@szomnak van ott? Legutóbbi 2 meccsen egy jó/pontos labdája nem volt,csak hátráltatta a csaptatot. Gerrard szintén,bár első mérkőzésen legalább ő jó volt,de azóta ő neki se megy.Csoda h nem tudnak meccset nyerni ? Néha vicc,amit művelnek.
Nem is lepődnék meg,ha kiesnének,pedig nekik szurkolok,de ilyen csapatfelállással nehéz előbbre jutni,s rossz nézni,h szenvednek.
-
ldobosi #21693 Rooney vállán nagy a teher
2010. június 22. kedd
Szerző: jutu
A Manchester United főnöke még a szabadságát is megszakította a támadó rossz formája miatt.
A Manchester United szakvezetője, Sir Alex Ferguson elárulta, hogy – megszakítva jól megérdemelt pihenőjét – felhívta támadóját, s igyekezett bátorítani. Wayne Rooney a világbajnokságon egyelőre árnyéka önmagának, gólt nem szerzett, s az összjátékban sem nyújtotta azt, amit elvártak tőle.
A skót szakember úgy véli, a 24 esztendős futballista megfelelési kényszere miatt szenved a vb-n, egész egyszerűen túl sok terhet raktak rá. „Múlt héten felhívtam Wayne-t, s biztattam, mondván, engedjen ki, s próbálja élvezni a világbajnokságot. Az angol csapaton belül és azon kívül is nagy a feszültség. Nem láttam az Algéria elleni mérkőzést, de nyilvánvaló, hogy a válogatott szenved.” -
#21692 Angol lapinformációk szerint a Manchester United megszerezné az Udinese és a chilei válogatott labdarúgóját, Alexis Sánchezt.
A sokoldalú játékos a világbajnokságon az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta az első két csoportkörben, az osztályzatok alapján a Honduras és a Svájc elleni győzelem alkalmával is csapata legjobbjának bizonyult. Több élklub neve is felmerült a 21 esztendős játékossal kapcsolatban az utóbbi hónapokban, mint lehetséges kérő, s a Mirror úgy tudja, az Udinese 20 millió euróban állapította meg a kivásárlási árát.
A szélsőként, csatárként és támadó középpályásként egyaránt bevethető futballistát gyorsasága és képzettsége miatt sokan a Real Madrid csillagához, Cristiano Ronaldóhoz hasonlítják. Az MU mellett állítólag az AS Roma megfigyelői is szemrevételezik az ifjú labdarúgó teljesítményét a dél-afrikai szupertornán. -
#21691 már csak azért sem megyek oda:D -
#21690 na takarodjál el, mind a 30 regeddel meg a reklámoddal a p*csába!!! -
rammfan #21689 Nemár! Én is akarok... :D Mázlista... Mindig van ez az akció, vagy csak te jártál ilyen jól? -
Paranoia #21688 hhmmm oan ismerős ez a logó...
persze...használd egességgel -
#21687 akk odamegyek ronaldohoz és pofánverem -
#21686 áá sztem még vb alatt megyőzi Rooneyt meg Vidicet is, h szépen süt a nap madridban -
sztyeppa #21685 valaki tudja,hogy egy united-liverpool mecsre hogyan lehetne eljutni vagy lehet e kapni ra jegyet egyaltalan?? -
#21684 pedig jó lenne ha visszajönne :) -
#21683 én még mindig sajnálom h elment, de megértem h elakart már igazolni. az, hogy nem jön vissza...persze h nem. mi nem fizetünk újra érte, a madridnak meg esze ágába nem lesz eladni.
amúgy volt vki aki nem sajnálta h eligazolt innen? :D (Tevezen kivül) -
#21682 "Yes, of course I miss Manchester," he said in the Daily Mirror.
But when asked if he would consider the possibility of a return to his former club, he remarked: "No, I don't think I'll be going back."
Cristiano Ronaldo nyilatkozta a minap. Aki nagyon nem tud angolul, annak segítek: hiányzik neki Manchester, de nem fog már visszatérni. -
ldobosi #21681 Vidic hálás Stojkovic-nak
2010. június 21. hétfő
Szerző: szatke
A 2010-es Dél-Afrikában rendezett világbajnokság eddig mindkét manchesteri középhátvéd számára balszerencsésen alakult.
Rio Ferdinand otthon lábadozik térdsérülése miatt, Nemanja Vidic pedig majdnem csapata negatív hőse lett, miután a németek elleni mérkőzésen kezezése után büntetőt ítélt Alberto Undiano játékvezető. A tizenegyes megadása mellett sárga lapot is adott Vidic-nek a spanyol bíró.
A szerb válogatottnak a továbbjutási reményeik életben tartásához mindenképpen győzniük kellett a németek ellen. Így ez a büntető akár sorsdöntő is lehetett volna számukra. De Vladimir Stojkovic kapusnak köszönhetően győztek a szerbek, a hálóőr kivédte Podolski tizenegyesét.
“Nagyon megkönnyebbültem! – mondta az MU védője az 1-0-val zárult mérkőzés után.
Az én hibám volt. Megzavarodtam és abban a pillanatban máris ott volt valaki mögöttem, majd kézzel értem a labdába. De szerencsére Vladimir fantasztikusan védett. Tartozom neked egy ajándékkal. Mit szeretnél? – mondtam neki később.”
“De jobban belegondolva nekem kéne tőle ajándékot kérnem. Nézzük meg meg milyen figyelmet kap – ő a hős. Adtam neki egy lehetőséget, hogy hőssé válhasson.” – nyilatkozta a 45-szörös válogatott középhátvéd.
A csoportkör első fordulójának Ghana elleni kudarca után a Szerbia válogatottja biztosan bejuthat a legjobb 16 közé, ha szerda este legyőzi az ausztrál csapatot. Az meccs 20:30-kor kezdődik, azonos időpontban a D csoport másik mérkőzésével, a Ghana-Németország összecsapással. -
Zenszkij #21680 EZ tuti reklám. -
#21679 nagyon reklámszaga van ennek, főleg hogy mindketten ugyan azon a napon regeltetek :D -
#21676 Vannak kapcsolataim :DDDDDDDDDDDD -
#21675 mert akik még ismerték az igazi focit, azok már nem válogatottak. pedig 4 éve azért tudták mi az a küzdeni akarás, a fiatalokat meg már a lassú taktikus játékra tanítják. -
#21674 szörnyen szar meccsek vannak, nem is értem... -
#21673 Ez nem is meglepő, amilyenek most a franciák (N)
Egyébként meg ez a VB szart sem ér... -
#21672 na Vidic és Rooney után Evra is belépett a totál morálvesztett játékosok klubjába, miután neki ugrott az edzésen az erőnléti edzőnek.
jól indulunk a köv. szezonnak... -
#21671 jaa durva a srác :D -
#21670 :DDDD -
Zenszkij #21669 Mert az, nem tudtad? LOL -
#21668 ezt úgy mondtad mintha a vezetőség tagja lennél :D -
#21667 Lol, nem is hallotam, hogy érdeklőnénk utánna. -
#21666 Ennek kifejezetten örülnék,mert nagyon tehetséges. -
#21665 A Vörös Ördögök is vinnék Eliát
Létrehozva: 2010. június 18. 18:14
SH
Egyre kapósabb az átigazolási piacon a holland válogatott szélvészgyors, technikás középpályása, a 23 éves Eljero Elia. A balszélső eddigi legelszántabb kérője a Juventus volt, hozzá csatlakozott most a Manchester United, amely 15 millió eurót is hajlandó lenne áldozni rá. -
#21664 na ezt megaszontam, késő van má....:| -
#21663 mindenki nagy csapat gyenge kb az eddig kátottak alapján
én svájcnak drukkolok :D -
#21662 az. angolok nagyon gyengék, ha tovább is jutnak akk sztem nyolcadban kiesnek. úgyhogy Chicharito miatt most mexikó lett a favoritom, az ugyancsak gyenge portugálok mellett. -
#21661 eddig ez az egész vb egy kalap szar :S -
#21660 idióta barom németek így is kihagyták a 11est -.-"
[ideges, mert bukott tippmixen] -
#21659 Hiányzik neki Ferdinand -
#21658 Vidic alakít a vb-n is. lekezeli a labdát 16oson belül, mikor elszállt volna keresztbe...
félelmetes ez a faszi komolyan. -
#21657 hát először a tartalékban kell bizonyítania. -
#21656 még jobban örülhetsz, mert nem volt les:)