35611
-
#21615 jó de ő Fergie bácsi szívecsücske volt mindig is. mellesleg én ebben a cikkben nem látok semmit, azonkivül h a nemtudom milyen napilap feltételes módban írt egy pletykát - persze nyilván nem a hírverésért...
a hivatalos oldalon már csak The Gossip néven futnak ezek a sajtó által kombinált hülyeségek, és a poén kedvéért számolják is az eddig átigazolásra "költött" pénzünket. -
#21614 Owen is csak pletyka volt -
#21613 Ezek csak pletykák így ilyet csak akkor írj, ha ott vigyorognak SAF mellett az új mezükben. -
#21612 minden tiszteletem Raúlé, de kezdünk átmenni milanistába... -
#21611 hát kellett volna neki ez a vb. és a csapatnak is Nani. növelte volna a skilljét ez az 1 hónap.
na de remélem a fájdalmat és szomorúságot majd a köv. szezonban leveri vmelyik nagy csapaton :D -
#21610 Real Madrid: Raúl számára az MU lehet a végállomás - lapértesülés
A madridi Marca napilap információi szerint elképzelhető, hogy Raúl a Real Madridtól a Manchester Unitedhoz igazol a nyáron, ha a blancók ingyen elengedik a rutinos támadót.
A 32 éves spanyol csatárnak 2011 júniusában jár le a szerződése, és José Mourinho valószínűleg csak epizódszerepet szánna neki a következő szezonban.
Raúlt már több angol csapattal hírbe hozták, a hírek szerint a Bajnokok Ligájában induló Tottenham és a Blackburn Rovers is szeretné megszerezni, utóbbi gárdában együtt játszhatna korábbi társával, Míchel Salgadóval.
A Marca úgy tudja, hogy Sir Alex Ferguson szívesen szerződtetné Raúlt, de csak akkor, ha a madridi klub ingyen elengedné.
(NSO) -
#21609 A Scholes szintet ő is hozná:P -
Zenszkij #21608 Nagyon nagy kár érte. Én is el vagyok keseredve megmondom őszintén! Reméltem lefölözi Ronaldot.... -
#21607 ejj -
ldobosi #21606 Nani el van keseredve
2010. június 14. hétfő
Szerző: szatke
Nani dühös
Nani dühös
A Manchester United játékosa, Nani elismerte, dühös és el van keseredve amiatt, hogy vállsérülése miatt az utolsó pillanatban kimaradt a portugálok világbajnokságon szereplő csapatából. A 23 éves szélső mindent megtett a felépülése érdekében, és bízott benne, hogy Portugália rendelkezésére állhat a G csoportban zajló mérkőzéseken.
Azonban az orvosi vizsgálatok azt mutatták, a sérülés súlyosabb a vártnál, ezért Nani elhagyta a csapatot. Carlos Queiroz a Benfica játékosát, Ruben Amorimot hívta be a helyére. Az MU tehetsége visszatért Portugáliába a gyors felépülés érdekében.
“Elhagytam a csapatot és Dél-Afrikát, mivel már nem volt rám ott szükség. Nem tudom leírni szavakkal azt az érzést, azt a pillanatot, amikor tudomást szereztem a sérülésemről. Váratlan helyzetbe kerültem, egy rémálom volt, soha nem fogom elfelejteni. A sérülés után a csapattársaim kérték, hogy maradjak velük. De én egy futballista vagyok, aki nem tudott segíteni a csapatának. Ezért a legjobb megoldás az volt, hogy visszautazzak Porugáliába és megkezdjem a felépülésemet. Fájdalmat, haragot, szomorúságot és keserűséget érzek, de ez labdarúgás” – nyilatkozta a 36 válogatott szerepléssel büszkélkedhető Nani. -
#21605 bármelyik mehet:DDD -
#21604 nanee -
#21603 én is gondoltam h vkit elhozunk a Chelseatől, de akk már inkább Decot, neki még lenne is helye a középpályán, a focihoz már alig értő Scholes helyére. -
#21602 pffff -
#21601 A Manchester United Ballackot vinné
A német középpályás a Bosman-szabály segítségével ingyen kerülhetne a Vörös Ördögökhöz. A Sunday Mirror szerint a 33 esztendős Michael Ballack nem szűkölködik ajánlatokban, három másik angol élvonalbeli klub, és további európai élcsapatok szeretnék megszerezni. A Manchester United, a Tottenham, az Aston Villa és a West Ham United mellett három német, valamint két olasz csapat is beszállna a játékosért folyó harcba, sőt, a Real Madrid érdeklődéséről is hallani. A Real új vezetőedzője, José Mourinho a Chelsea-nél már dolgozott együtt Ballackkal, az ő kérésére szerződtette őt a londoni sztárcsapat.
Ugyanakkor a MU trénere, Sir Alex Ferguson sem először lepné meg a futballvilágot, hiszen az ősi rivális Liverpool korábbi játékosának, Michael Owennek a leigazolása is úgy hatott, mint derült égből villámcsapás. Mindenesetre a vb-t sérülés miatt kihagyó Ballacknak nem kell aggódnia azért, hogy sikerül-e csapatot találnia a következő szezonra.
Ki is térnék a hitemből.. -
#21600 eladni majd ráérnek akk mikor csődbe megy a klub, addig apránként a United törleszti a fostos adósságukat. -
#21599 Szerintem 'Pool drukkerek és ki akarnak minket vonni a forgalomból -
#21598 mindenki
nem értem h miért nem adják el a klubbot a csába, pénzük úgysincs, csak kavarják a szart... -
Zenszkij #21597 Megmondom őszintén ezektől a Glazerektől hányok. -
#21596 de ha nem csinálnak semmit hamarosan akk kurva nagy bukta lesz. a leeds united-el versenyezhetünk a 3. osztályban :S
az a jó hogy az összes vezetői székben majdnem egy glazer ül, tehát a klub érdekeit csak a red knights védi, vagyis a szurkolók-.-
fasza... -
Zenszkij #21595 Faxé kellett eladni nekik a klubbot. Ilyen idiótáknak, máshova meg dollármilliárdos megy. Röhej! Hitelből vették meg a klubbot ezek a buznyákok. -
sanyiute #21594 lehet már championshipbe indulunk? :D -
#21593 lol
eltakarodhatnának már a picsába! -
#21592 A Manchester United amerikai tulajdonosai 1,6 milliárd dolláros adósságban vannak, elveszítették az ellenőrzést a klub ügyeivel kapcsolatban – adta hírül hétfőn a BBC. A hír szerint egy vizsgálat szerint 570 millió dollárral nagyobb adósságban vannak a Glazer-ek, mint az előzőleg ismert volt.
azt hiszem itt a válasz a nyári feltételes igazolási bizniszekre. -
#21591 „A srácok közül valaki Emile-nek (Heskey – a szerk.) passzolta a labdát, én pedig le akartam szerelni. Ő nem láthatott, így mindketten elvesztettük az egyensúlyunkat, ő pedig pont a térdemre esett teljes testsúlyával. Nem volt ebben semmi szabálytalanság és szándékosság. Ez csak egy szerencsétlen baleset, ami bármikor megtörténhet."
oké, nem szándékos, de ez miatt kihagyni a VB-t, ami val.színű élete utolsó nagy tornája lett volna, hát...
ezért kellett volna Walcottot kivinni baszki, mert ő könnyebb :D -
#21590 pedig egyszerű, mert ha jól tudom és kicsit tapasztalatból is, hogy ha alapos terhelés alatt van egy izomcsoport vagy inszalag vagy akár a csont és utánna radikálisan kisebb terhelés éri egy ideig, akkor egy hirtelen vagy éppenséggel nem természetes mozdulat nagy galibát tud okozni. a nem emgfelelő bemelegités ilyen esetben megnöveli a sérülésveszélyt. hiába profik, a nagy hajtás után kieresztenek kicsit, egy VB is nagy kihivás, de közelsem akkora, mint a bajnokságok napi szintű megterhelése.
Biztos hallottál már arról a kapusról akinek most a neve nem fog eszembe jutni, de Ő például úgy hagyta abba profi karrierjét, hogy egy étteremben ült a feleségével és mikor végeztek egyszerűen nem tudott felállni, ülés közben leszakadtak a térszalagjai. szó szerint hordágyon vitték el és sosem gyógyult fel annyira, hogy újra játszhasson. -
#21589 Hihetetlen wazeg.
Nem tudom miből vannak ezek az elvileg sportoló állati gépek. Ferdinand meg Nani is kidől edzésen, Robben majdnem kihagyja a VB-t, mert belesarkaz a labdába. Nem tudom, mivel nyomják ezeket, hogy ilyen sérülékenyek, szerintem én egy sarkazástól nem sérülnék le. -
#21588 nagyon kéne segítség. elakadtam ennek az instalálásában. aki ért hozzá, megkeresne emilben?
[email protected]
előre is köszönöm -
#21587 +1 -
Zenszkij #21586 Elég volt ebből a csiki csukiból, idén ez adja, jövőre a Viasat Sport chanell. Majd a Gigasport, amihez újra kell kábeleztetni az országot. Menjenek a fenébe. Akkor nem nézek meccset. Túlélem, de belőlem nem csinálnak hülyét a szolgáltatók. -
#21585 én hidegkúton, itt legalább van vidanet, ami szintén nem egy nagy szám, de legalább a 10/1es net jön rendesen :D -
#21584 Vállsérülése miatt nem vehet részt a pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a portugál Nani. A Manchester United 23 éves támadója pénteken, edzésen sérült meg, még Lisszabonban.
"Az elvégzett tesztek eredménye alapján nincs olyan állapotban, hogy szerepeljen a világbajnokságon" - tudatta kedden közleményben a portugál sportági szövetség.
edzésen bazmeg edzésen áááá felrobbanok esüszöm! -
#21583 A Diginek a kábelje mindenhol csak a belvárosban van kiépítve nem csak BP-n.
Aki akar az vált és nem a kifogásokat keresi.
Mi pl. T-sek voltunk (a net és a telefon még maradt náluk, de már az is már csak az idén), de a TV-t az egekbe emelték így, ahogy lehetett váltottunk.
Ha kiszámolod még úgy is hamar behozza a digi az árát a legtöbb szolgáltatóval szemben, ha meg kell vedd esetleg (tudtommal nem kell) az antennát vagy a beltérit. -
#21582 a szerződésben kell lennie olyan pontnak ahol megvan szabva a maximális karbantartási idő. tehát nem baszhatnak rá. legalábbis nálunk gyvan h 4 óra elteltével vagy kötelesek kártérítést fizetni, vagy a havidíj törlődik. és rendre megjavítják 3/3,5 órán belül mindig :)
húú de mennyire off topikvan már, úgyhogy izéé...hajrá Rooney :D:D -
#21581 nade érted a problémát, miért akarnak mindenáron rákényszeríteni BUDAPESTEN arra, hogy a drágább megoldást válasszam, ahol ráadásul ha egy kósza galamb megbikázza a tányért, dobhatom a francba az egész cuccot, miért nem lehet tisztességesen bekábelezni mindent mint a belvárosban? Csak itt a településen lakik 1700 ember, a környéken meg 10ezer legalább, akiknek igénye lenne rá, bár persze ha a nagyvállalatokat nem érdekli 10k potenciális ügyfél, hát nekem úgy is jó...
Csak tudod, kibaszás hogy drága és szar az egyetlen kábelszolgáltató (Cool TV egy sávon van a Minimaxxal, ergo este nyolcig nézhetem a minimaxot, és úgy nyolctól hajnali négyig van csak Cool), drága és folyton megszakad az egyetlen internetszolgáltató, és még az elmű is tojik itt mindenkire, a múltkori vihar alkalmával volt egy laza 7 órás áramszünet, és az elmű azzal rázta le a bejelentéseket, hogy van fontosabb dolguk is mint ide kijönni helyrerakni a kibaszott ÁRAMSZOLGÁLTATÁST.
egyszóval, a nagyvállalatok pofátlan módon szarnak a város külterületeire.... -
#21580 Na ezt az ablakos verziót még nem hallottam.
Az viszont tény, hogy villámlás idején jobbb kihúzni az elektromos készülékeket, mert nem egy olyan embert ismerek, aki villámlás idején tv-zés miatt bevonzotta a villámot és jobb esetben csak TV-t kellett cserélnie. -
#21579 hát én most saját élményemet meséltem, mert pár ismerősöm küzd a digivel, és nekik rendre elmegy szar időben a kép.
igen tudom, és nem szabad kinézni az ablakon se, mert berepül a gömbvillám :) -
#21578 Na, de akkor ne mond, hogy nincs lefedettség, hiszen van és csak rajtad múlik, hogy kihasználod-e. -
#21577 Ez nem igaz, mert, ha jól van beállítása akkor simán megy viharban is.
Minél nagyobb az antenna annál nagyobb viharban megy.
Amúgy meg nem mellékesen viharban ne nézz TV-t, mert bevonzza a villámot. -
#21576 ami szar időben annyit ér mint ha a bableveses tál lógna a tetőn :)