Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Buffon sztem nem jön. az õ szerzõdtetése nem elérhetõ szerintem. kise tenné a lábát a napfényes itáliából észak anglia kedvéért.
Neuert én nem csípem de ha õ a megoldás jöjjön. Nálam most a Lyon kapusa - vékony fiatal magas gyerek - a nyerõ. na õ jöhetne.
nyilván igy nem könnyû, ilyenkor kell leírni h bocsi ez és ez van, amint lehet megoldom. VAGY esetleg szólsz h vki csináljon egy frissítést mert nem érsz rá. megoldható minden. a banner téma meg egyszerû mint máshol: kérdés->kell-e új banner?->ha igen lehet csinálni akinek van kedve->aztán ami meg van szavazva az mehet
aztán igy nem lesz mindenkinek más kifogása...
Az elején nagyon lelkesen csináltam, minden meccs után frissítettem. Aztán elkezdett kihalni a topic. Ez már egy óriási lehangoló tényezõ volt a másik ami miatt teljesen kedvemet vesztettem az, hogy mióta én ezt csinálom senki nem írt egyszer sem olyat hogy "kösz, hogy csinálod, jó hogy van aki csinálja". Ez nem akkora gond, ez a feladatom (bár jólesett volna), ennél sokkal jobban zavart, hogy állandóan csak kritizálva voltam. Az elmúlt 1-1,5 évben 3x változtattam a design-on és mindig azt kaptam hogy ez nem így jó.. Mindenki más jobban csinálta volna, amit én csináltam az szar. Miért a régi mezben vannak fölül a játékosok, miért nincs ott xy, írjam ki a bannerba ezt, írjam ki azt, legyen így, legyen úgy. Szóval elég hervasztó dolog valamit úgy csinálni hogy a) nem kap rá reakciót b) ha kap rá reakciót, akkor az negatív.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
pl. h Neuer jöhet VdS helyére a Shalke-tól, vagy h miért nem szerzõdtetjük Ljajicsot mikor elõvásároltunk rá, vagy h Macheda 2013-ig hosszabított, stb...
nem nagy hírek de lenne mirõl beszélni 😊
és köszi<#smile>#smile>
ja és jobbulást 😄
És igaz a Chelsea topicban más közösség van, sokkal inkább lehet ott fociról beszélgetni mint itt. Erre bizonyíték h hedonist a rivális topicból is átjár ide, és normálisan lehet vele tárgyalni.
Ez mondjuk már az Arsenal topicra nem igaz, a többi csapathoz meg nagyon nem járok. A lényeg az, amit Matthew is leírt, itt szarik a másikra, és max meccsnapon van topicélet.
2) nem téged kell hogy megérintsen, ez nekem segítség
van a segítésnyújtásnak egy olyan módja, ami érdeknélküli és nem várunk cserébe semmit. úgy hívják hogy altruizmus
3) ezt nem tudom értelmezni
4) kb egyszer volt olyan hogy egy hónapig. általában 2-3 meccs után frissítem, ez 1 max 1,5 hetet jelent.
5) thats all folks.
bye
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha kell segítek és a linkedet is megnéztem, de nem érintett meg így nem foglalkoztam vele.
Azért meg nem fogok foglalkozni valamivel, mert ajánlották.
Az viszont nem igaz, hogy hetente frissítetted a banner, mert többször majdnem egy hónapig se és akkor is csak felszólításra.
Az viszont tény, hogy ezen a fórumon minimális közösség sincs.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
#18305: nem lettem chelsea-s, csak látod, te voltál az egyetlen aki ilyen irányú kérdést tett fel, hogy miért? a többieket ez minimálisan sem izgatja. ez csak egy kis része a dolgoknak, de jellemzõ. mint ahogy az is, hogy legtöbbször elbeszélünk egymás mellett, vagy ha van egy kis kérésem, mint a napokban, azt nem hogy leszarjátok, de mégcsak nem is reagáltok rá (kivéve 1 embert). mást vártam azok után, hogy 1) házigazda vagyok 2) énis áldozok a szabadidõmbõl, hogy banner legalább hetente frissüljön, immáron több mint 1 éve - pedig nem saját szórakoztatásomra teszem. a napokban kiderült, hogy a chelseasek vagy a realmadridosok 100x inkább segítõkészebbek, épp csak abban a topicban szartak a fejemre, ahol ezt nem vártam. a többi topic miliõjéhez képest ez a topic személytelen és jellemtelen. ennyi a probléma.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Matt: egyébként akk a banner frissítésrõl is másnak kell gondoskodnia? Ha igen,akk amit szoktál szerkeszteni,photoshop fájl meg van még?
Glory, Glory Man. United!
mondjuk nálatok jó pár nagy név a süllyesztõbe került: Crespo, Sevcsenko, Verón... 😊
ez durva volt 2 szer visszahoztunk a halálból fõleg a végén, aztán kihitte volna 11eseknél kampó, ballackot sajnálom,de el kéne már küldeni a chelseatõl...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
1. meccsek gyõztesei mennek egymással, meg a 2. meccs gyõztesei mennek egymással.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
vki (banok😊) gólokat légyszi kösz
football without ultras is nothing