Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
Lloris 😊

Tyler1
én nem vágom annyira ezt a Neuert, de azt hiszem bármi jobb mint Fergie nemrégiben nyilatkozott ötlete, miszerint házilag oldja meg a dolgot. Így valszinû egy ifjú angol szupertehetség lenne az 1. számú kapus....

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MR ME
Akinfejev lenne a megoldás szvsz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

smith09
Schmeichel óta Edwin a legjobb kapusa csapatunknak. / Bosnich, Taibi, Van der Gouw, Barthez, Howard, Carrol / és Edwin. 10 év alatt. nem kevés.
Buffon sztem nem jön. az õ szerzõdtetése nem elérhetõ szerintem. kise tenné a lábát a napfényes itáliából észak anglia kedvéért.

Neuert én nem csípem de ha õ a megoldás jöjjön. Nálam most a Lyon kapusa - vékony fiatal magas gyerek - a nyerõ. na õ jöhetne.
Tyler1
igen sajnos ez hálátlan szerep, de ilyen dolog vezetni vmi, vki mindig kritizál, vki elégedetlen lesz, lehet h nem fognak megbecsülni, stb...
nyilván igy nem könnyû, ilyenkor kell leírni h bocsi ez és ez van, amint lehet megoldom. VAGY esetleg szólsz h vki csináljon egy frissítést mert nem érsz rá. megoldható minden. a banner téma meg egyszerû mint máshol: kérdés->kell-e új banner?->ha igen lehet csinálni akinek van kedve->aztán ami meg van szavazva az mehet
aztán igy nem lesz mindenkinek más kifogása...

Matthew Prosac
még a bannerral kapcsolatban annyit, hogy mikor elvállaltam a házigazda szerepét, akkor itt még ennyi sem volt, csak egy alapbanner. se meccseredmények, se góltáblázat, semmi, csak egy jpg. Mi "hoztuk be" utoljára a többi csapat topikjához képest ezt a változtatást, és itt én indítottam el. Hogy milyen házigazda voltam, az mellékes, és jól mondod: mindenkinek van magánélete.
Az elején nagyon lelkesen csináltam, minden meccs után frissítettem. Aztán elkezdett kihalni a topic. Ez már egy óriási lehangoló tényezõ volt a másik ami miatt teljesen kedvemet vesztettem az, hogy mióta én ezt csinálom senki nem írt egyszer sem olyat hogy "kösz, hogy csinálod, jó hogy van aki csinálja". Ez nem akkora gond, ez a feladatom (bár jólesett volna), ennél sokkal jobban zavart, hogy állandóan csak kritizálva voltam. Az elmúlt 1-1,5 évben 3x változtattam a design-on és mindig azt kaptam hogy ez nem így jó.. Mindenki más jobban csinálta volna, amit én csináltam az szar. Miért a régi mezben vannak fölül a játékosok, miért nincs ott xy, írjam ki a bannerba ezt, írjam ki azt, legyen így, legyen úgy. Szóval elég hervasztó dolog valamit úgy csinálni hogy a) nem kap rá reakciót b) ha kap rá reakciót, akkor az negatív.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
én is olvasok naponta MU híreket, de max az olyat másolom be, ami azért még egy hülyét is érdekelne, mert tudom h itt nem sok reakció jönne rá 😊

pl. h Neuer jöhet VdS helyére a Shalke-tól, vagy h miért nem szerzõdtetjük Ljajicsot mikor elõvásároltunk rá, vagy h Macheda 2013-ig hosszabított, stb...
nem nagy hírek de lenne mirõl beszélni 😊

és köszi<#smile>

Atti12
Én régebben másolgattam cikkeket amirõl lehet beszélgetni, dehát általában nem jött rá semmi reakció, úgyhogy mostanába már nem nagyon 😊 Egyedül meg annyira nem jó beszélgetni <#idiota>
ja és jobbulást 😄

Tyler1
felesleges vitatkozni, pont ez a baj h saját topicunkban nincs összhang és egyetértés. a házigazda feladata, h ügyeljen a topicra, és tény h a banner nem frissülgetett olyan gyakran, persze mindenkinek van magánélete, de ez felelõsség, amit elvállal az aki jelentkezik rá. bevallom én sem töltöttem ki a kérdõívet, 1. mert a Manchester miatt látogatok ide, 2. úgy 8-10 ilyen kérdõív után már nem vágyom rá(h beteg is vagyok az mellékes).

És igaz a Chelsea topicban más közösség van, sokkal inkább lehet ott fociról beszélgetni mint itt. Erre bizonyíték h hedonist a rivális topicból is átjár ide, és normálisan lehet vele tárgyalni.
Ez mondjuk már az Arsenal topicra nem igaz, a többi csapathoz meg nagyon nem járok. A lényeg az, amit Matthew is leírt, itt szarik a másikra, és max meccsnapon van topicélet.

Matthew Prosac
1) nekem is
2) nem téged kell hogy megérintsen, ez nekem segítség
van a segítésnyújtásnak egy olyan módja, ami érdeknélküli és nem várunk cserébe semmit. úgy hívják hogy altruizmus
3) ezt nem tudom értelmezni
4) kb egyszer volt olyan hogy egy hónapig. általában 2-3 meccs után frissítem, ez 1 max 1,5 hetet jelent.
5) thats all folks.
bye

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Magic Boy
Nekem mindegy ki a házigazda.
Ha kell segítek és a linkedet is megnéztem, de nem érintett meg így nem foglalkoztam vele.
Azért meg nem fogok foglalkozni valamivel, mert ajánlották.

Az viszont nem igaz, hogy hetente frissítetted a banner, mert többször majdnem egy hónapig se és akkor is csak felszólításra.

Az viszont tény, hogy ezen a fórumon minimális közösség sincs.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12
hát az tény hogy lehetne kicsit nagyobb összetartás itt is..

Matthew Prosac
igen a banner frissítése is a te feladatod lesz, a ps-fájlt majd elküldöm priviben.

#18305: nem lettem chelsea-s, csak látod, te voltál az egyetlen aki ilyen irányú kérdést tett fel, hogy miért? a többieket ez minimálisan sem izgatja. ez csak egy kis része a dolgoknak, de jellemzõ. mint ahogy az is, hogy legtöbbször elbeszélünk egymás mellett, vagy ha van egy kis kérésem, mint a napokban, azt nem hogy leszarjátok, de mégcsak nem is reagáltok rá (kivéve 1 embert). mást vártam azok után, hogy 1) házigazda vagyok 2) énis áldozok a szabadidõmbõl, hogy banner legalább hetente frissüljön, immáron több mint 1 éve - pedig nem saját szórakoztatásomra teszem. a napokban kiderült, hogy a chelseasek vagy a realmadridosok 100x inkább segítõkészebbek, épp csak abban a topicban szartak a fejemre, ahol ezt nem vártam. a többi topic miliõjéhez képest ez a topic személytelen és jellemtelen. ennyi a probléma.

Magic Boy
Tõlem mehet.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Atti12
nekem jó 😊

Tyler1
<#eljen> ha rendben tartod a topicot, akk nekem oké 😊

MR ME
chelsea-s lettél? <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Én szívesen átvenném,ki mit szól hozzá?

Matt: egyébként akk a banner frissítésrõl is másnak kell gondoskodnia? Ha igen,akk amit szoktál szerkeszteni,photoshop fájl meg van még?

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
Ezennel felmondtam itt, mint házigazda, szabadon lehet pályázni a posztra, hajrá fiúk <#eljen>

Oziris666
Veron már sûllyesztõbõl jött(tõletek) 😄

Tyler1
ezért is mondtam mindig h németet, német bajnokságból angliába hozni értelmetlen hülyeség és csak pénz pazarlás...

mondjuk nálatok jó pár nagy név a süllyesztõbe került: Crespo, Sevcsenko, Verón... 😊

hedonist
Ja de megnéztem, ti a cityvel mentek, most meg már igy BBurn a Villával.

ez durva volt 2 szer visszahoztunk a halálból fõleg a végén, aztán kihitte volna 11eseknél kampó, ballackot sajnálom,de el kéne már küldeni a chelseatõl...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rash87
Nagyon helyes 😊))

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
Arsenal és Chelsea is kiesett a kupából 😮

Tyler1
már nem :/

Tyler1
B'burn is 😄

Tevez kegyetlenül oda rakta:S vezet a city

Matthew Prosac
thx. aztán nem kell ám az emailcímemre küldeni, már közben rájöttem hogy itt sg-n privátüzenetben is csatolhatod, úgy egyszerûbb.

Atti12
uccsó kérdésen még agyalok, elsõnek a 99es BL döntõ ugrott be de biztos van elõtte is 😄

Matthew Prosac
#18281 ? valaki vette a fáradságot?

Tyler1
4 csapatra már nagyon nincs mit 😄

1. meccsek gyõztesei mennek egymással, meg a 2. meccs gyõztesei mennek egymással.

hedonist
jaa azthittem sorsolják!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

MR ME
thx

Tyler1
ha tiétek a 2. meccs akk veletek 😄 márpedig ahogy néztem a tiétek...

hedonist
vagy a Mancity Arsenal gyõztesével😊

banok
Tyler1
(már ha nem kaptok ki<#hehe>)

Tyler1
akkor veletek elõdöntõzünk??? 😄 az szép lesz 😄

hedonist
jaja sztem is, egyébként sztem, távoli bombáik közt vont párhuzamot a szerzõ. grat a gyõzelemhez, ma van az Arsenalnak és nekünk meccsünk, Arsenalnak lesz nehezebb dolga, Cityvel.

MR ME
egy összefoglalót vki plz

Matthew Prosac
hali, elõre is bocs hogy offtopic kérésem lenne felétek, de nagyon sokat segítenétek vele, és nem tart tovább 5-10 percnél. Egy szurkolókkal, drukkerekkel kapcsolatos kérdõívet kellene kitölteni, egy kérdés kivételével mindenhol csak X-elgetni kell, név nélkül. A kérdõívet innen lehet leszedni, kitöltés után pedig a [email protected] címre küldjétek el plz, vagy töltsétek fel valahova, és küldjétek el privátban a linket. Köszi annak aki veszi a fáradságot.

Darthmushroom
sporthirado-n fent van a 2gól

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

picsába, hogy késõn érkeztem
vki (banok😊) gólokat légyszi kösz

football without ultras is nothing

Tyler1
hát Lampard azért nem, de kicsit több lehetõséggel fasza támadó közepet lehetne nevelni belõle, talán még a szabadrúgáslövõnk is meglenne.

hedonist
Azt írják róla BBC-n,h "Will Gibson be the next Lampard?" jó a srác már az elsõ meccsén néztem, de azért jót nevettünk ezen😊

Matthew Prosac
Mit lecicáztak már a fiúk a 16osnál 😊

Matthew Prosac
nekem se gond, csak válaszoltam 😊

nem gond csak érdeklõdtem

Matthew Prosac
Meccs után frissítem a bannert, még nincsenek beírva..

Porsmouthos gólokat Rooney és Giggsnek be írtátok a bannerba??