Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
4 gól, +3 pont, -2 ember a mai statisztika. érdekes lesz a védelem a következõ meccseken...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Most már csak a Chelseanek kellene kikapni,s teljes lenne a nap 😊

Glory, Glory Man. United!

Atti12
mesterijáték 😊 Rooney

WuFraZselic
0-4 Rooney

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Roooooooooooooooneyyy! 0-4

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
na bazze 0:4 Rooney xDDDD

Matthew Prosac
Valencia!!! 0-3 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
Valencia
0:3 😄😄😄

WuFraZselic
Gibson gecijó 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
ez a Gibson egy vadállat!!!!!!!!!!! 😄
gyönyörû góól!!
0:2

Matthew Prosac
GIBSON GECCC!!!!!!!!!!!

Tyler1
jó csak én úgy gondoltam h szünet után egybõl jön vki, de így kitolhatja Fergie a cserét, amíg nincs komolyabb vész a pályán 😊

Rash87
Még jöhet. Owen fog is😄

banok
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
pedig ha 0:0-nál jönnek le, lemertem volna fogadni h jön Owen vagy Berba 😄

Atti12
szép gól 😊

MR ME
tessék 😄
Scoles 0:1

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
mit akar Scholes, tud õ még ha akar 😄

0:1

Rash87
0-1 !! Bár elég unalmas 1 meccs 😊

banok
gyerünk MU mert Tippmixem múlik rajtatok. Minden meccs jól alakul csak itt nincs még gól.

MR ME
fasza, Neville is megsérûlt :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
vagy www.digisport.hu

banok
West Ham-Manchester United streamek itt ha valakinek nem lenne Digisport-ja
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

Tyler1
Nani megint nincs a kezdõben, sztem kezdhetünk búcsuzni tõle...

Tyler1
kezdõnk:

---Kuszczak---
--Fletcher-Neville-Brown-Evra--
-Valencia-Anderson-Gibson-Scholes-Giggs-
---Rooney---

MR ME
Digisport
15:45 Labdarúgás, Premier League, 15. forduló: West Ham United – Manchester United
Élõ

Tyler1
szemethunynánk nektek is ha az uccsó helyen állnátok 5-6 ponttal xD de jelenleg ti vagytok a potenciális riválisok a bajnoskágban 😄

Pacal17
Cantona.. 😄

hedonist
Persze😄 de lehet,h mondjuk szemethunynának egy city gyõzelem felett, ha ezzel közelebb kerülnek hozzánk, v nem?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
lehet a Digisport keze van a dologban, eddig a fontosabb meccseket adta az eu2, lehet h a digi kontárkodott egyet hozzá illõen.

mondjuk nincs gondom a digi stream-el csak jobban szeretem ágyból nézni a meccset a tv-ben 😄

Rash87
Az tény,h jó régóta nem adta a meccsünket az EU2.
Én azt figyeltem meg(mióta nem a tabella élén vagyunk) azóta ritkán adja a meccseinket.
Mondjuk h lehet a DigiSport-ot neten nézni,az se olyan gáz,streamek közül legjobb minõség 😊

Tyler1
hányadik hete is??? :S talán haragszanak ránk az eu2-sök...

Rash87
Holnap megint csak a DigiSport adja meccsünket :\

Oziris666
Városi rivális City ellen alap is lenne h Chelseanek szurkoljatok😄

rooney8
aztakurva Xdxdx

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
persze szavazzunk Essienre mi? 😄 holnap meg már a Chelseanek kell szurkolnunk?<#banplz>

MR ME
azigen 😄DDDDD

Matthew Prosac
mondjuk nálam Stojkovic gólja nyerne 😄DD

Matthew Prosac
Essien és Ronaldo gólja közt õrlödtem, olyannyira, hogy nem tudtam dûlõre jutni, és egy pénzérme feldobásával döntöttem. Ronaldo nyert 😊
az a baj, hogy ezek közül képtelenség választani, mert egy ollózós gól ugyanolyan gyönyörû, mint egy oxival berakott, vagy egy 5 védõn át szólózós, nembeszélve a 35 méteres bombáról.. nem lehet különbséget tenni, egyedül Iniesta gólja nem illik nálam a képbe. A másik 9 közül választani meg... uff

hedonist
1) szavazzatok Essien góljára!
2) Lloris nagyon jó, láttam élõben is Loki ellen, de az mondjuk nem elmondható róla,h magas😊 188 cm asszem,kapuba az elég csekély😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
ez a nagyképûség ez egy ráaggadott dolog lett. volt egy srác aki mindent elért nálunk, aki a világ legjobbja lett, és még jóképû is = nyálas, buzi, nagyképû, stb...

sztem nem nagyképûbb mint jó néhány másik játékos itt a PL-ben, csak a különbség h neki van is mire nagyképûnek lennie. emlékszem Beckham-nél is ez volt, na Van Nistelrooy-ról meg nem is beszélek 😄

MR ME
kétségkívûl fantasztikus futbalista, csak még nagyon nem nõtt be a feje lágya. a beképzelséget meg sztem senki nem nézte neki jó szemmel, de mivel rugott vagy 30at egy évben, így azért el lehetettt nézni 😄

Rash87
Jogos 😊
Bár én a játékstílusát itt is kedveltem,csak az a nagyképûsége ne lett/lenne?! 1-1 gólnál.

MR ME
pont azért való a realhoz...

Rash87
Bár a gól utáni,flegma viselkedés,mintha olyan természetes lenne,hogy rálövi xy méterrõl,s bemegy,játssza ott az istent...😄

Rash87
Nem semmi gól volt,az biztos 😄 1 szavazatot megér^^

Tyler1
amúgy nem egyszerû gól volt, meg is lehet nézni az oldalon, én rá szavaztam 😄

Tyler1
Puskás díjra jelölték CR-t a még manchesteri színekben lõtt Porto elleni góljáért.

ittlehet szavazni aki gondolja, elvégre az még United gól volt 😊

smith09
Az orosz srác is nyugodtan jöhet, aki látta a szuper kupa döntõt az nem gondolhatja komolyan h Foster jó megoldás. Persze, lehet hibázni de az amiket azon a meccsen csinált...

Matthew Prosac
Fostert õ sem gondolhatja komolyan! Amúgy a két bedobott névnél jelenleg nincs tökéletesebb választás a posztra: Lloris vagy Akinfeev jöhet, én utóbbit jobban preferálom