35611
-
pilboy #34329 jajaja, persze-persze, mindjárt hányok
úgy látom, itt jó néhányan nem fociztak életükben...
1:3
jön egy nevetséges 11-es (young mostanában degeszre szedte magát sárga lapokból hasonló eseteknél - jogosan)
mit jelent ez???
megtolta a roggyant buszt a spori! egész eddig sehol nem volt a leicester, csak és kizárólag ezután... az, meg, h megzavarodott a védelem, ahol rojo és rafael a legrutinosabb - sajnos ez van -
#34328 Miért is fostalicska a Leicester? Úgy került fel, hogy mindössze kétszer kaptak ki a Championshipben. Pontot raboltak az Evertontól és az Arsenaltól is. Nem is érdemtelenül. Ja, hogy a keretben nincsenek olyan jól csengő nevek, mint RvP, Rooney, Falcao, Di Maria? Hát ebből a szempontból a mai meccsen nem a Leicester volt a fostalicska. A bírók hibáztak, ez meghazudtolhatatlan tény. És az is, hogy ebből hatalmas mentális előnyre tett szert a hazai csapat. De tény az is, hogy a United se tett semmit a győzelemért, mert ugyanolyan látványtalanul és unalmasan játszottak, mint az teszik már nagyon régóta.
Egyébként meg Clattenburg fújt már hasonló módon az MU számára is (az a bizonyos Chelsea elleni meccs, amelyen Torrest kiállították). Egy ilyen edzővel és ilyen játékoskerettel rendelkező csapat nem engedheti meg magának, hogy 3-1-ről ennyire könnyedén átgázoljanak rajtuk. És ha csak fele akkora a csapategység az MU-nál, mint a Leicesternél, akkor lehet nem kellett volna 150 millát költeni a nyáron. -
Blum #34327 Kár rákenni a vereséget a bíróra mert nem rajta múlt. RVP végig kapálózott középen, mert Falcao nem értett semmit, Rooney pöffeszkedett magában, a tőgyarcú menedzseretek meg megmukkanni nem tudott. Ez a Leicester nagyon okosan, szívvel-lélekkel játszott és pontosan ezen múlott a győzelem. Példa értékű, nagybetűs FUTBALLT mutattak be..és ezt a meccset -már ami a Leicester játékát illeti- tananyaggá kéne nyilvánítani...soha nem adták fel, harcoltak, mentek, ütköztek, koncentráltak és győztek. A meccs végén konkrétan tapsoltam...és nem azért, mert City szurkoló vagyok és örültem a vereségeteknek hanem a Leicester teljesítményének. Ugyanígy tapsoltam volna akkor is ha minket picsáznak el hasonló módon. -
#34326 Arra gondoltam, hogy akkor még mindig vezettünk...
Nem a bíró mondta a csapatnak, hogy akkor gyerekek a 2. 45 percben nehogy neki álljatok focizni. Hibázott a játékvezetés persze, ahogy hibázott VG is, meg hibás volt az egész csapat. -
pilboy #34325 bocsáss meg! a bírói tévedés 1:3-nál volt, ami után olyan önbizalmat kapott a hazai csapat, h simán kiütnek
az okés, h kikapunk, de ilyen fostalicska csapattól, akinek a tiziig helyzete sem volt!!! nézzetek utána. utána a támogatással már könnyű a dolog.
rafael ellen mindig fújnak, neki, semmit (ez csak egy pl) -
#34324 A bírói tévedésnél még csak 2:3 volt, ez nem ott ment el. Ott ment el, hogy érdemi megmozdulás nem történt a 2. félidőben, a Leicester simán lejátszott minket, a cserék pedig megásták a keresztet is, végülis talán csak a 2 legtöbbet dolgozó emberünket hozta fel VG.
Vicc. Clatenburggel, vagy nélküle. -
#34323 Clattenburg inkàbb nnyelt volna le az anyàd.. Vicc h vezetik a meccseinket mióta nincs Fergi -
pilboy #34322 jaja, öltöztesd be kéknek (chelseasbe) -
#34321 Mi folyik itt gyerekek? Nézem 4-3 mi a fene, mire rábökök a részletekre 5-3. Szerintem ide Pintér kell, szerencsére most szabad -
#34320 Volt hibája, de megérdemelten nyer a Leicester, nélküle is nyert volna.. -
#34319 ok -
pilboy #34318 clattenburg a ku**va anyádat!
megfordította nekik a meccset, hülyét csinál belőlünk -
Csokiturmix #34317 Na tessék, vissza lesz itt még sírva Moyes is. -
#34316 tyűű bammeg -
#34315 odaégett a pite -
#34314 Meleg a pite. Ez az Uzsoá elég nagy spíler! Remélem mi meccsünk is ennyi gólt hoz, persze a nem ilyen eloszlásban:) -
#34313 Zseniàlis jàtétvezetés ismét két szabàlytalan gólt is kaptunk... -
#34312 jó meccs -
#34311 Mekkora gól Di Mariatól és màr 0:2!!! Csak így tovàbb!!! -
#34310 United: De Gea, Rafael, Evans, Blackett, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Falcao, Rooney, van Persie
Cserék: Lindegaard, Shaw, Smalling, Fletcher, Mata, Valencia, Januzaj -
#34309 felőlem azt játszanak amit akarnak csak mi nyerjünk, ez a lemaradás még mindig semmi ahhoz képest milyen hosszú az év. emlékszem voltunk már úgy is bajnokok h decemberbe 10 pont hátrányunk volt, és ha azt nézzük mennyit változott a keret akkor szerintem idén is a tél végén/tavasszal lesz az igazi a csapatunk, és nekünk kedvezni fog az is h nincs BL azaz kettős terhelés. -
#34308 Pool kikapott, holnap City-Chelsea remélem x, és szép lassan felzárkózunk. -
#34307 Wellbeck és Borsó is debültált :S -
#34306 Én nem venném el ezért DM-től, C kiszolgálta kellőképp azt a számot, és úgy néz ki, hogy végre ismét jó helyre került.
Bár tényleg vicces már a számán agyalni :) -
#34305 csak eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha... -
#34304 azért óvatosan, nem kell tényként venni h visszatér -
#34303 gondolom visszakapja a 7-est, maria pedig a realos számát -
Zenszkij #34302 77-es -
#34301 De ha visszatér akkor hanyas mezszámot kapja? -
#34300 Egyre több helyen írják hogy ronaldo otthagyja a realt. Erre azert is kivancsi vagyok. Mert mu akkor nagxon brutal lesz, real meg elvesziti a huzoembert. -
#34299 Én csak annyit mondok: Ibrahimovic. 33-at tölti októberben és még mindig azt csinál a pályán, amit akar. Fizikumra CR hozzá hasonlít. Magas, tiszta izom, irtózatosan tud bombázni, mellesleg gyors és technikás, valamint bárhonnan képes gólt szerezni. Ha nem szerez össze valami komoly sérülést - emiatt volt miért félni az elmúlt 1 évben, hiszen elég sokat lehetett hallani kisebb-nagyobb sérülésekről - akkor bőven lenne még mit a PL-ben keresnie. Én a Madridnak csak miatta szurkolok, ha nincs pályán nem is nézem a meccset. Bajban lennék egy Arsenal - MU meccsen. -
Zenszkij #34298 bocsánat, szóljatok mikor avatják szentté -
#34297 Ahogy mondod! Es Giggs mar ezer eve nem volt az a Giggs, ami regen, szoval CR szazszor jobb lesz meg 35+ evesen is, majd akkor mindenki meglepodve fog beszelni rola, h ez egy genetikai csoda, stb. Addigra Messi meg mar vhol Argentinaban fog bohockodni:) -
#34296 Én sokáig eléggé utáltam, amíg itt volt, pont eligazolt mire kezdtem volna megkedvelni, most nem bánnám, ha visszajönne :D -
#34295 Mi az, hogy ő nem egy Giggs vagy egy Scholes? Genetikában messze felettük áll, ha ők közel 40 éves korukig a legfelsőbb szinteken tudtak játszani, akkor ezt CR is simán megtehetné. Sem technikában, sem gyorsaságban nem esne az átlag alá még annyi idősen sem, sőt csupán teljesítménybeli okból a levezetés akár ki is zárható nála. -
#34294 Meg szerencse, hogy hozzad hasonloknak nem adnak lehetoseget ilyen dontesek meghozasara:) Nem tiszta vmi nalad, ha ugy veled, hogy a klub tenne szivesseget Cnek, ha visszajonne Angliaba es nem pedig forditva.
Ha huzoemberkent BL golkiralykent megnyeri ujra a BL-t nektek vagy PL-t vagy csak szimplan hozza a magas szinvonalat evekig, amit tart mar kb 10 eve top szinten, mert afelol ne legyen senkinek ketsege, hogy 29-tol 33-34 evesen is ugyan ezt fogja tudni produkalni, akkor is levezetesrol beszelnel? O eseteben szo nem lehet levezetesrol. Nem lehet osszehasonlitani egy atlag jatekos teljesitmenyevel, fizikumaval, teljesen mas vilag ez az ember.
Jaj nekunk, ha visszajon. -
Zenszkij #34293 Mellesleg én sose vásárolnám vissza CR-t. El akart menni, nem érzi jól magát? Irány Dubai vagy az indiai liga. Ennyi pénzt! Van pofája az biztos. Én már csak a miheztartás végett sem hoznám ide. A MU nem egy olyan csapat, ahol valaki csak úgy levezethet, csillagászati összegért. Ő nem egy Giggs vagy egy Scholes. Dubai, az való neki. Ideje lenne, hogy a korrupt UEFA végre beszabályozza a fizetéseket, mert ami itt megy az már vérlázító.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.17. 13:24:09 -
#34292 :D
lol. -
#34291 -
Zenszkij #34290 mit nyalják a seggét ennek a hülyegyereknek, heti félmillió eurós fizetés, lol anyjapicsáját azt