35611

• pilboy
    jajaja, persze-persze, mindjárt hányok
    úgy látom, itt jó néhányan nem fociztak életükben...
    1:3
    jön egy nevetséges 11-es (young mostanában degeszre szedte magát sárga lapokból hasonló eseteknél - jogosan)
    mit jelent ez???
    megtolta a roggyant buszt a spori! egész eddig sehol nem volt a leicester, csak és kizárólag ezután... az, meg, h megzavarodott a védelem, ahol rojo és rafael a legrutinosabb - sajnos ez van
  • 6unn3r
    Miért is fostalicska a Leicester? Úgy került fel, hogy mindössze kétszer kaptak ki a Championshipben. Pontot raboltak az Evertontól és az Arsenaltól is. Nem is érdemtelenül. Ja, hogy a keretben nincsenek olyan jól csengő nevek, mint RvP, Rooney, Falcao, Di Maria? Hát ebből a szempontból a mai meccsen nem a Leicester volt a fostalicska. A bírók hibáztak, ez meghazudtolhatatlan tény. És az is, hogy ebből hatalmas mentális előnyre tett szert a hazai csapat. De tény az is, hogy a United se tett semmit a győzelemért, mert ugyanolyan látványtalanul és unalmasan játszottak, mint az teszik már nagyon régóta.
    Egyébként meg Clattenburg fújt már hasonló módon az MU számára is (az a bizonyos Chelsea elleni meccs, amelyen Torrest kiállították). Egy ilyen edzővel és ilyen játékoskerettel rendelkező csapat nem engedheti meg magának, hogy 3-1-ről ennyire könnyedén átgázoljanak rajtuk. És ha csak fele akkora a csapategység az MU-nál, mint a Leicesternél, akkor lehet nem kellett volna 150 millát költeni a nyáron.
  • Blum
    Kár rákenni a vereséget a bíróra mert nem rajta múlt. RVP végig kapálózott középen, mert Falcao nem értett semmit, Rooney pöffeszkedett magában, a tőgyarcú menedzseretek meg megmukkanni nem tudott. Ez a Leicester nagyon okosan, szívvel-lélekkel játszott és pontosan ezen múlott a győzelem. Példa értékű, nagybetűs FUTBALLT mutattak be..és ezt a meccset -már ami a Leicester játékát illeti- tananyaggá kéne nyilvánítani...soha nem adták fel, harcoltak, mentek, ütköztek, koncentráltak és győztek. A meccs végén konkrétan tapsoltam...és nem azért, mert City szurkoló vagyok és örültem a vereségeteknek hanem a Leicester teljesítményének. Ugyanígy tapsoltam volna akkor is ha minket picsáznak el hasonló módon.
  • Tyler1
    Arra gondoltam, hogy akkor még mindig vezettünk...
    Nem a bíró mondta a csapatnak, hogy akkor gyerekek a 2. 45 percben nehogy neki álljatok focizni. Hibázott a játékvezetés persze, ahogy hibázott VG is, meg hibás volt az egész csapat.
  • pilboy
    bocsáss meg! a bírói tévedés 1:3-nál volt, ami után olyan önbizalmat kapott a hazai csapat, h simán kiütnek
    az okés, h kikapunk, de ilyen fostalicska csapattól, akinek a tiziig helyzete sem volt!!! nézzetek utána. utána a támogatással már könnyű a dolog.
    rafael ellen mindig fújnak, neki, semmit (ez csak egy pl)
  • Tyler1
    A bírói tévedésnél még csak 2:3 volt, ez nem ott ment el. Ott ment el, hogy érdemi megmozdulás nem történt a 2. félidőben, a Leicester simán lejátszott minket, a cserék pedig megásták a keresztet is, végülis talán csak a 2 legtöbbet dolgozó emberünket hozta fel VG.

Vicc. Clatenburggel, vagy nélküle.
  • Darthmushroom
    Clattenburg inkàbb nnyelt volna le az anyàd.. Vicc h vezetik a meccseinket mióta nincs Fergi
  • pilboy
    jaja, öltöztesd be kéknek (chelseasbe)
  • Jim Morrison
    Mi folyik itt gyerekek? Nézem 4-3 mi a fene, mire rábökök a részletekre 5-3. Szerintem ide Pintér kell, szerencsére most szabad
  • contraste
    Volt hibája, de megérdemelten nyer a Leicester, nélküle is nyert volna..
  • attiGT
    ok
  • pilboy
    clattenburg a ku**va anyádat!
    megfordította nekik a meccset, hülyét csinál belőlünk
  • Csokiturmix
    Na tessék, vissza lesz itt még sírva Moyes is.
  • rooney8
    tyűű bammeg
  • ReszegKoldus
    odaégett a pite
  • contraste
    Meleg a pite. Ez az Uzsoá elég nagy spíler! Remélem mi meccsünk is ennyi gólt hoz, persze a nem ilyen eloszlásban:)
  • Darthmushroom
    Zseniàlis jàtétvezetés ismét két szabàlytalan gólt is kaptunk...
  • ReszegKoldus
    jó meccs
  • Darthmushroom
    Mekkora gól Di Mariatól és màr 0:2!!! Csak így tovàbb!!!
  • Darthmushroom
    United: De Gea, Rafael, Evans, Blackett, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Falcao, Rooney, van Persie

Cserék: Lindegaard, Shaw, Smalling, Fletcher, Mata, Valencia, Januzaj
  • Darthmushroom
    felőlem azt játszanak amit akarnak csak mi nyerjünk, ez a lemaradás még mindig semmi ahhoz képest milyen hosszú az év. emlékszem voltunk már úgy is bajnokok h decemberbe 10 pont hátrányunk volt, és ha azt nézzük mennyit változott a keret akkor szerintem idén is a tél végén/tavasszal lesz az igazi a csapatunk, és nekünk kedvezni fog az is h nincs BL azaz kettős terhelés.
  • Tyler1
    Pool kikapott, holnap City-Chelsea remélem x, és szép lassan felzárkózunk.
  • ffxi
    Wellbeck és Borsó is debültált :S
  • Tyler1
    Én nem venném el ezért DM-től, C kiszolgálta kellőképp azt a számot, és úgy néz ki, hogy végre ismét jó helyre került.

Bár tényleg vicces már a számán agyalni :)
  • rooney8
    csak eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha...
  • Darthmushroom
    azért óvatosan, nem kell tényként venni h visszatér
  • rooney8
    gondolom visszakapja a 7-est, maria pedig a realos számát
  • Zenszkij
    77-es
  • Smithie
    De ha visszatér akkor hanyas mezszámot kapja?
  • Jim Morrison
    Egyre több helyen írják hogy ronaldo otthagyja a realt. Erre azert is kivancsi vagyok. Mert mu akkor nagxon brutal lesz, real meg elvesziti a huzoembert.
  • 6unn3r
    Én csak annyit mondok: Ibrahimovic. 33-at tölti októberben és még mindig azt csinál a pályán, amit akar. Fizikumra CR hozzá hasonlít. Magas, tiszta izom, irtózatosan tud bombázni, mellesleg gyors és technikás, valamint bárhonnan képes gólt szerezni. Ha nem szerez össze valami komoly sérülést - emiatt volt miért félni az elmúlt 1 évben, hiszen elég sokat lehetett hallani kisebb-nagyobb sérülésekről - akkor bőven lenne még mit a PL-ben keresnie. Én a Madridnak csak miatta szurkolok, ha nincs pályán nem is nézem a meccset. Bajban lennék egy Arsenal - MU meccsen.
  • Zenszkij
    bocsánat, szóljatok mikor avatják szentté
  • contraste
    Ahogy mondod! Es Giggs mar ezer eve nem volt az a Giggs, ami regen, szoval CR szazszor jobb lesz meg 35+ evesen is, majd akkor mindenki meglepodve fog beszelni rola, h ez egy genetikai csoda, stb. Addigra Messi meg mar vhol Argentinaban fog bohockodni:)
  • ReszegKoldus
    Én sokáig eléggé utáltam, amíg itt volt, pont eligazolt mire kezdtem volna megkedvelni, most nem bánnám, ha visszajönne :D
  • Tyler1
    Mi az, hogy ő nem egy Giggs vagy egy Scholes? Genetikában messze felettük áll, ha ők közel 40 éves korukig a legfelsőbb szinteken tudtak játszani, akkor ezt CR is simán megtehetné. Sem technikában, sem gyorsaságban nem esne az átlag alá még annyi idősen sem, sőt csupán teljesítménybeli okból a levezetés akár ki is zárható nála.
  • contraste
    Meg szerencse, hogy hozzad hasonloknak nem adnak lehetoseget ilyen dontesek meghozasara:) Nem tiszta vmi nalad, ha ugy veled, hogy a klub tenne szivesseget Cnek, ha visszajonne Angliaba es nem pedig forditva.

Ha huzoemberkent BL golkiralykent megnyeri ujra a BL-t nektek vagy PL-t vagy csak szimplan hozza a magas szinvonalat evekig, amit tart mar kb 10 eve top szinten, mert afelol ne legyen senkinek ketsege, hogy 29-tol 33-34 evesen is ugyan ezt fogja tudni produkalni, akkor is levezetesrol beszelnel? O eseteben szo nem lehet levezetesrol. Nem lehet osszehasonlitani egy atlag jatekos teljesitmenyevel, fizikumaval, teljesen mas vilag ez az ember.

Jaj nekunk, ha visszajon.
  • Zenszkij
    Mellesleg én sose vásárolnám vissza CR-t. El akart menni, nem érzi jól magát? Irány Dubai vagy az indiai liga. Ennyi pénzt! Van pofája az biztos. Én már csak a miheztartás végett sem hoznám ide. A MU nem egy olyan csapat, ahol valaki csak úgy levezethet, csillagászati összegért. Ő nem egy Giggs vagy egy Scholes. Dubai, az való neki. Ideje lenne, hogy a korrupt UEFA végre beszabályozza a fizetéseket, mert ami itt megy az már vérlázító.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.17. 13:24:09
  • contraste
    :D
    lol.
  • rooney8
  • Zenszkij
    mit nyalják a seggét ennek a hülyegyereknek, heti félmillió eurós fizetés, lol anyjapicsáját azt