Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
januárba hozhatjuk a lemaradást, mert remélem az ANK miatt kiesõ Chelsea játékosok(Drogba, Essien, Kalou) visszavethetik a csapatot 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

galmat
Srácok, tudom,hogy a mai tragikomikus meccsünk után temetitek sokan a csapatot, már akinek erre van ereje, és a többi meg sokkolva ül, és még nem tért magához.
Én mégis azt mondom, korai temetni a fiúkat, most jön a Karácsony, a szezon felénél vagyunk, és ilyenkor nem jó elõjel vezetni a tabellát. Emlékezzetek vissza,hogy többször elõfordult már az elmúlt évtizedekben,hogy úgy nyertünk bajnokságot,hogy ritka rossz õszünk volt.

Matthew Prosac
holnap fogadhatnál a chelsea-re is 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Én meg kivételesen tippmixeltem,2 szelvényen megtettem a MU-t.
Pedig megfogadtam,h többet nem tippmixelek. 😄
Ám az a vicc,hogy akár mikor fogadok a csapatra,kikapnak! :\\ Szóval innentõl tabu 😊

Glory, Glory Man. United!

rooney8
nekem ez volt az utolsó...¢¢ 😄 egyik haveromnak is múlthéten rajtuk ment el 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Magic Boy
Hogy most már vannak és ezért nincs összeszokva eléggé a csapat.<#eplus2>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
eddig az volt a magyarázat h nincs Torres meg Gerard, most vannak de még is ugyanolyan nullák 😄 na vajon erre mi lesz a kifogás...

Atti12
hihetetlen hogy még képesek vagytok idén a poolra fogadni.. bármelyik meccsen kikaphatnak. Max berepül a pályára egy strandlabda.. <#idiota>

rooney8
én annak se örülök... ezen meg a poolon ment el a tippmixem :@

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
tudom csak mérgemben már örültem neki h õk is kikaptak 😄

azért nem semmi h milyen csapatok ellen veszítünk mindig :/

Rash87
Szerintem nem a Pool-tól kéne tartanunk 😊

Tyler1
nem láttam a meccset, de már nem is akarom :S ennyire nem lehet gáz a csapat...
ha így folytatjuk akk dobogóra se lesz esély bázki.

de legalább a Pool is kikapott a Portsmouthtól!

Rash87
Scholest már rég nem játszatnám...Neville-el egyetemben.
Giggs meg szerintem még jó,olyan egy félidõs 😊
Valencia egyre jobb,csak hát nincs kivel összejátszania ott elõl+középen. Obertan meg évek múlva lesz igazán jó.
Szóval ha tényleg nem igazolunk 2-3 játékost most,akkor lemondhat a csapat mindenrõl.

Mayorpapa
vagyis nagyon fontos lenne télen igazolni! Meg kell erõsíteni a keretet, mert ez így nagyon kevés lesz. Egyszerûen nem értem Fergusont, miért "erõlködik" a fiatalokkal? (persze, egyébként értem én a "filozófiáját", csak hát nézzük meg az Arsenalt, évek óta semmit sem nyertek a fiataljaikkal, lehet, hogy most mi leszünk így pár évig?) Venni kell két-három érett játékost, gondolok Huntelaar-ra (Õ mondjuk még pont nem az, de õt valahogy el tudtam volna MU mezben képzelni), van der Vaart-ot is el tudtam volna képzelni nálunk, Villa, Silva, Benzema, Gattusot régen akarta Fergie, olvastam hogy elvágyódott Milánóból, le kellett volna csapni rá, stb., annyi sok név
elhangzott, és ki jött? Owen, Valencia, Obertan. Hát, nem tudom, velük mire megyünk, plusz az öregedõ Scholes, Giggs, Neville hármassal.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Atti12
bõven elég még egy ilyen, mert most a hétvégén valószínûleg 6 pontra nõ a hátrányunk. És van egy olyan érzésem hogy a 2 évre elõre megerõsített chelsea nem fog túl sokat botlani jövõre..

Rash87
Ilyen csapattal nehéz lesz,fõleg a védelem... Bár elõl Rooney is kevés.

Mayorpapa
most nézem, hogy ha az Ágyúsok megnyerik mindkét meccsüket, ami még elmaradt nekik, megelõznek minket...ez azért elég szíven ütött, és igazad lehet abban, hogy a BL helyért is kapaszkodnunk kellesz, de ne legyen igazam, és húzzuk be a bajnokságot!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

MR ME
jó kis meccs volt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mayorpapa
igen, ez engem is zavar, de õk is valahol ott legbelül tudják, érzik, hogy ez így nem megy. Már a Villa ellen is ugyanezt éreztem, aztán a Wolvest elkaptuk (az volt a csoda!), és most megint vereség, nem is akár milyen! Rég kaptunk ki 3 góllal...Kiváncsi leszek, Ferguson mit kezd a helyzettel, mert még egy-két ilyen meccs, és adieu PL arany...

Darthmushroom
hát akár szar akár nem a válogatott akkor se rinyálni kéne hanem játszani benne.. és ez a szégyen h mo. még fizetnek is a válogatott meccsekért máshol meg ingyen játszanak abba..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Pacal17
ottapont

Cabell
igényes komment, gratulálok.

ui: ebben a "válogatottban" aztán megtiszteltetés játszani, tényleg.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Atti12
egyedül az zavar hogy nem is látom a fiúkon hogy nyerni akarnak.. ezek alól kivétel Rooney és Valencia, bár ma Valencia se csinált sok mindent.

Darthmushroom
gera ne lõjön egy csicska kis kényes kurva aki lemondja a válogatottat mert õ nem játszik az alatt ez edzõ alatt. elvan szállva magától megtiszteltetés lenne a válogatottba játszani nem rinyálni kéne...

Mayorpapa
sajnos ez várható volt, mivel Evrát kivéve nincs egy épkézláb védõnk...egy-két megy még elmegy így, de sorozatban védõk nélkül nem megy. Piszok rosszul játszunk, ez igaz, de én emiatt nem tudok haragudni a fiúkra. A Fulham amúgy is kezd mumusunkká válni....ez van, majd legközelebb!

Darthmushroom
hát szerintem még kapunk pár gólt. ha télen nem erõsítünk akkor nézhetünk mindent.. ennyi sérüléssel még bl helyen se leszünk

Atti12
na még anderson állítassa ki magát.. akkor teljes lesz az öröm -.-

Rash87
S az a vicc,aki nem tud játszani,mint pl. Scholes,csak áll a pályán mint 1 fasz,az nem cseréli le,bunda😄

Pacal17
NA akkor már Gera is lõjön egyet 😄DD

rooney8
én már csak röhögni tudok xD

Pacal17
b.a.z.d.m.e.g.

Darthmushroom
ennyit errõl

Matthew Prosac
csodálatos. 3-0

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Pacal17
kéne egy Evertonos 4-2tes csoda most

Pacal17
istenem..

Darthmushroom
na most ez kell nyomni mint állat

Cabell
Az a probléma, hogy ez nem elég erõs csapat. Ez ennyire egyszerû.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Darthmushroom
tavaly ilyen helyzetbe volt egy ronaldonk aki vitte a csapatott pl a tottenham ellen..
de most nézve meccset olyan mintha a fulham lenne bajnok esélyes a Mu meg egy középcsapat. mintha felcserélõdtek volna a szerepek

Darthmushroom
ez már olyan égés lesz mint a poolnak... már cserélnék vagy 2t obertant meg még valakit hozznám

MR ME
2:0
vicccccccccc!!!!!!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
vagyis 2-0 😄

rooney8
0-2... szép

Rash87
Szerintem ez a meccs már el van bukva,semmi elképzelés...csak passzolgatás.
Vicc,hogy Rooneynak kell hátra futnia mindig.
Scholest+Andersont meg mi a faszért kell erõltetni,mindig nem értem. 5-bõl van EGY normális passzuk.Schols meg semmit se csinál meccsek óta,azért jön be a pályára,h sárgát szerezzen v. kiállítsa magát,többet nem nagyon tud.

Atti12
remélem felpörgünk a 2. részre..

Darthmushroom
hát félidõt úgy értékelném h olyan impotens a játékunk mint a poolnak a pompey ellen...

Atti12
és Andersoné se sokkal jobb....

Darthmushroom
Scholes eddig kb 10bõl 3s értékelés vagy még annyi se.. sora adja el a labdákat nem figyel, felesleges sárga..

Atti12
Scholesnak nem ez a kedvenc helye Angliába..

Mayorpapa
vezet a Fulham, Murphy 22 perc

Pacal17
Scholes... 1-0 nekik