Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
Pacal17
Gera lövés - Kuszczak bravúr

Mayorpapa
Gera is kezdõ, ez nem túl jó hír nekünk 😄
egyébként a Digi a Klub VB döntõ miatt nem adja a mi meccsünket élõben, az ugyanis nekik fontosabb...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
elkezdõdött! a DigiSport sztem max. felvételrõl adhatja

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
Owen-Rooney csatárduó kezd, kivi vagyok mire mennek ketten

Cabell
Hát a Realba igazolnia a lehetõ legnagyobb õrültség volt, fõleg, hogy amilyen fiatal, bõven lett volna még rá ideje. Drága tanulópénz, de talán mások tanulnak a hibájából..

Aki 20 évesen, szárnyait bontogató tehetségként oda igazol, az meg is érdemli, hogy így járjon..

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

MR ME
sztem is 4 az elképzelhetõbb, digi meg nemtom mit írkál :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok
16.00-át írnak mindenhol a Fulham-MU-ra.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
hát nem tudom minden hivatalos oldalon 4 van írva, a digi szerint meg 7kor :S de 7kor meg nem is szokott meccs kezdõdni...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
ááá,itt is mindenki mást ír😄 de 19-nek hiszek ^^

Glory, Glory Man. United!

Premier League, 18. forduló

december 19., szombat

Portsmouth-Liverpool 13.45
Aston Villa-Stoke 16.00
Blackburn-Tottenham 16.00
Fulham-MU 16.00
Man City-Sunderland 16.00
Arsenal-Hull C. 18.30

december 20., vasárnap

Wolves-Burnley 14.30
Everton-Birmingham 16.00
WHU-Chelsea 17.00

december 21., hétfõ

Wigan-Bolton 21.00

SzakYy
A premier league oldalán és a manutd.com-on is 15:00
GMT, vagyis magyar idõ szerint 16:00 van írva.

DONGUBA
19.00

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MR ME
pont ezt akartam kérdezni 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Pontosan mikor lesz a meccs?(magyar idõ szerint 😊) Mindenhol mást írnak :\

hedonist
Tényleg õ is szegény, h megszívta az "álmom a Real" c. történettel.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
ez vicces, mert pont most hozták hírbe a Uniteddel 😄😄

Matthew Prosac
hogy a Milan-nál maradjunk, azért Huntelaarnak is sikerült teljesen szétcsesznie a karrierjét, pedig hollandiában egy gólüzem volt, és imádkoztam hogy egyszer leigazoljuk Nistelrooy utódnak. Hát mostmár nem kellene annyira 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
de ha már itt tartunk nekem is van egy ilyen "kiszemeltem", én Carlos Vela-ról vélekedek így, sztem nagy csalódás, ahhoz képest mekkora sztarnak van kikiáltva(meg a fifában is 2-3 éve 94körüli <#buck> ) és 0-t mutat, pedig mostanaban sok esélye volt.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
remélem jön hozzánk nemsoká és lesz esélye rád cáfolni, de akkor hivatalos bocsánatkérõ leveledet fogom várni😊

Cabell
Én az istenkirály Agüeroról vélekedek hasonlóképpen

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hedonist
<#wilting> ööö izéé aha,

egyébként én felõle pont nem így érzek

Atti12
<#idiota>

Matthew Prosac
gondolatot bejezve: 3 év múlva a Milan mindekori elnöke eladja majd a City-nek vagy valami hasonló sztárlerakat fc-nek, ahol nehezen megy a beilleszkedés, meg különben is állandóan esik az esõ, a formájára ez kihatással lesz, a szurkolók kikezdik, õ esténként otthon sírva alszik el, majd megkéri a klubvezetõket hogy engedjék el, akik erre mosolyogva rábólintanak és negyedannyiért továbbpasszolják. A Fiorentina el is viszi, az elsõ szezonja jól is sikerül, úgy érzi hogy ismét a helyére került, ezt minden harmadik nap meg is ünnepli a helyi lokálokban, felszed vagy 5 kilót, kicsit bûzlik a kabátja a kocsmaszagtól, de nembaj azért még egy évet adnak neki, aztán elhajtják a francba. Visszamegy Brazíliába, ott a Sao Paolo vagy a Flamengo lecsap rá, és õ lesz a helyi kiskirály, a csapat ünnepelt sztárja. 2x brazil gólkirályként 34 évesen visszavonul. Kicsit elszaladtam, na csókolom 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
elõbb fogok félni Boriello-tól, mint tõle... Patonak nagyobb a füstje, mint a lángja, még 3 évig eljátsza a "nagyreménység" szerepét, lesz meccsenként egy két szép megmozdulása, szezononként olyan 15 gólja, de erre kevésbé hype-olt focisták is képesek.

hedonist
felhívnám a figylemed egy Alexandre Pato nevezetû csatárra is azért😊

Yulcsa
az biztos! a védelmünk a legnagyobb gyenge pont. elvileg lesz erõsítés a télen, de ezek az ígéretek általában nem szoktak beválni... mindenesetre biztos mindkét meccs jó lesz, így már várom az összecsapást! 😊

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Matthew Prosac
a szezon eleji Milantól én sem féltem volna, de ez a mostani már merõben más. Dinho-t le kell "kötözni", a védelmüket pedig ki kell passzolni és akkor nem lesz gond, szerintem ezen a téren jóval jobban állunk (mármint a védekezés).

Tyler1
fasza kis elosztás lett senkinek nem lesz könnyû dolga, bár én nem félek a Milantól.

hedonist
Nem kíméltek minket😊

MR ME
nem lesz egyszerû meccs :/

galmat
Megverjük a Milant! Azért érdekes élmény lesz David-nek megint "otthon" játszani. A szurkolók tuti nagy tapssal fogják köszönteni. Azért mégiscsak egy legendás alakjáról beszélünk a klubnak.

Atti12
Na láthatjuk Becks-t más csapat mezében az OT-n :S

DONGUBA
Buzi mekem aszonta minket akar😄DDDD
Sikerult😄DD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rash87
BL Sorsolás

Internazionale - Chelsea FC
VfB Stuttgart - FC Barcelona
Olympiakos FC - Girondins de Bordeaux
Bayern München - ACF Fiorentina
CSZKA Moszkva - Sevilla FC
Olympique Lyon - Real Madrid
FC Porto - Arsenal
AC Milan - Manchester United

Nem lesz egyszerû!
Azért az Inter-Chelsea komoly lesz😊

Atti12
alapból a "fõbanner" is megfõtt 😄

Tyler1
hülye kérdés lenne h a bannerral mivan? bár már úgy is itt a köv. meccs lassan, de csak nálunk vannak ilyen lemaradások mindig.

Tyler1
annyira nem szeretem az ilyen jellegû angol filmeket, de ezt Cantonáért megnézem 😄 "i'm not a man, i'm Cantona" xD

galmat
Ja és itthon 2010. január 7-én érkezik a film.

galmat
Nézelõdtem a neten, és találtam egy új filmet. Köthetõ a focihoz is lévén a címben klubbunk egykori legendás alakja Eric Cantona szerepel. A magyar címe asszem ez: Barátom,Eric. A trailer-t itt találjátok:

Looking For Eric - trailer

Tyler1
Vidic eddig is sérült volt, kérdéses volt a játéka, de úgy látszik nem sokáig bírta. A védelemrõl meg annyit h a múltkor egy embert kivéve az egész védelem hiányzott úgy 😊

galmat
Ferguson új célpontja: "Jobb, mint Vidic!"

Megint egy szerb gyereket nézett ki a Fõnök. Vidic is jó, csak a Liverpool ellen nem kell játszani, és akkor minden rendben van.

Fabio Capello
Manchester United: tovább nõnek Ferguson gondjai, Vidics is megsérült

A kedd este lejátszott Wolverhampton elleni bajnoki mérkõzésen megsérült Nemanja Vidics, a Manchester United szerb védõje.

A hazaiak második gólját szerzõ Vidics vádlihúzódást szenvedett a „vörös ördögök" 3–0-s sikerével véget érõ találkozón, ezért a 60. percben le is cserélte õt Sir Alex Ferguson, a United menedzsere.

„Várnunk kell, és meglátjuk, mennyire súlyos az eset. Nem kockáztathattunk, ezért le kellett cserélni õt" – nyilatkozta a mérkõzés után a skót mester, aki a sérülést leszámítva elégedett volt a látottakkal.

„Jobban is játszhattunk volna, de így sem voltunk rosszak. Miután megszereztük az elsõ gólt, már nagyon jó helyzetben voltunk, a végén nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. De a lényeg, hogy teljesítettük a feladatot, és begyûjtöttük a három pontot" – mondta Ferguson, aki 900. alkalommal ült bajnoki mérkõzésen a United kispadján.

A skót szakember egyébként már eddig is gondokkal küszködött a védelem összeállításakor, úgy tûnik, problémái tovább sokasodnak.

------------

Lassan nem marad védõtök :/

Matthew Prosac
#18544. Én nyertem a tippjátékot. Hálisten tippmixen is kifizetõdött a dolog. (500-> 7100, Bolton H, ManU-Wolves 2v3gól, Valenciennes X)

MR ME
rég láttam ennyire unalmas szar meccset...eskü a legjobb az volt az egész meccsen amikor Kuszczak majdnem letarolta Carrick-et
rúghattunk volna minimum 5-t, de megint kb meg se izzadtak

Tyler1
de megint nullát csinált a meccsen! megkapta egybõl visszafele boklászott vele amíg elnem vették vagy vissza nem passzolta a középpályára. és meglepõdik h a kutya f*sza se akar már neki segíteni...

Nekem Berbatov játéka nagyon nem szimpatikus ... inkább Owen játszana minden meccsen

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Atti12
Berbának már minden baja, csak sétál a pályán :S Igazából nem értem miért hisztizik..

Matthew Prosac
Valencia sem volt egy rossz vétel...