Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Glory, Glory Man. United!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vajon mi kerül a fa alá? <#vigyor0>#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Amint felépülnek a védõink minden visszaáll (remélhetõleg) a régi kerékvágásba.
Akkor meg az lesz a baj, hogy kit hagyjon ki, hogy ne akarjon senki se elmenni.
Ez azert tulzas.Visszaternek a vedoink es no problem.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Cristiano a világ egyik legjobb játékosa, de hogy õszinte legyek, nem nagyon vettem észre változást a csapatnál, mióta távozott" - nyilatkozta Giggs a The People magazinnak.
"Soha nem voltunk egyszemélyes csapat, és többé-kevésbé ugyanazok az emberek alkotják együttesünket, számos variációs lehetõséggel."
"Mind tudtuk, hogy Cristiano egyszer a Real Madridban szeretne játszani, és mikor adódott a lehetõség, élt vele."
"Nem volt egy õs-manchesteri, tudtuk hogy egy napon távozik, de nincs bennem harag iránta - miért lenne?"
"Õ az egyik legjobb játékos, akivel valaha együtt játszottam. Nagyon rendes fickó, de tudtuk, hogy Madrid szerepel az álmaiban, és mivel teljesült a vágya, ezért csak sok szerencsét kívánhatok neki."
Giggs, aki nemrég töltötte be 36. életévét, az idei szezonban is ugyanolyan fontos láncszeme a Vörös Ördögök gépezetének, mint egykoron, és a Walesi Varázsló nem is tûzött ki maga elé idõpontot visszavonulására, amely megerõsítéseként a napokban egyéves szerzõdéshosszabbítást írt alá.
"Még mindig megvan a megfelelõ energiám, hogy élvezzem azokat a dolgokat is, amik az edzéseken történnek."
Ugyanarról a csapatról beszélünk?😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
de sztem Arfa simán jöhetne a Unitedbe, Nani úgy is megy a télen!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A Manchester United komoly érdeklõdést mutat a 22 éves támadó középpályás iránt, olyannyira, hogy a két klub már fel is vette a kapcsolatot egymással. Sir Alex Ferguson ötmillió fontot szán a középcsatárként is bevethetõ szélsõre.
A tunéziai származású játékos ügynöke, Jean-Jacques Bertrand elmondta, egy klub részérõl sem kapott megkeresést, de egy újságírói kérdésre nem cáfolta, hogy az MU tárgyalásban áll a dél-franciákkal.
de így is 4 pont
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Így már csak félig keserû az a tnapi vereség 😉
Azért belegondolok,h múlt héten hozzuk,meg most,akkor már nem kicsit vezetnénk a tabellát.Bár még csak felénél tartunk .

amikor a barca elleni "incidens" volt a bl-ben, eldöntöttem, hogy örökké chelsea-s leszek😄 (nem mintha ezt elõtte nem tudtam volna😊 )
Sajnos az ilyenek az életben is kétszínûek,s szánalmasak.
Majd ha a Real is kikap kétszer-háromszor,akkor majd Barca-s lesz,aztán ha õk is botlanak,kitudja ki jön 😊