Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Kiért nem jelentkezett eddig be a Real? Van egyáltalán olyan? <#rolleyes>

Glory, Glory Man. United!

A Manchester United ifjú olasz tehetsége, Frederico Macheda januártól a Spanyolországban folytathatja pályafutását - kölcsönben. A News of the World értesülései szerint a 18 éves csatár a Real Zaragoza csapatánál folytathatja a pályafutását.
A riport kitér rá, hogy a Newcastle Untied is érdeklõdik a játékos iránt, ám Sir Alex Ferguson elsõsorban egy elsõ osztályú csapatban szeretné érlelni a tehetséget.

állítólag még Vidicsért is bejelentkezett a real..

Magic Boy
De szép lenne, ha gólarányt tudnánk javítani a Wigan ellen és így Wigan (vígan) búcsúztatnánk az évet.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthew Prosac
én 8-0-al már beérem 😄DD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
felõlem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pacal17
Ismételjük meg a Tottanham - Wigan 9-1-et. 😄

Matthew Prosac
Rooney,Berba(2),Giggs,Fletcher ill. Rodallega
utóbbi nem muszáj, de kb így legyen 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MR ME
úgy legyen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
rooney berámol 2-t, valencia és giggs is 1-et 1-et 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MR ME
védõink vannak, többit majd meglátjuk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

rooney8
védõink lesznek már? 😄 gyõzni fogunk 2 góllal? mert akkor úgy rakom a tippmixet 😄

Rash87
Ma 21:00
EU2 adja a meccsünket.

Tyler1
hát ez már azóta kiderült mióta Kuszczak véd 😊 (nincs szakember aki azok után erõltetné amiket csinált - mármint egy ilyen jellegû csapatnál)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

HunnernesKonge
Egyetlen pozitívum, hogy kiderül a hírbõl, hogy az Öreg már nem erõlteti Fostert
Atti12
uhh szegények :S pont karácsonykor..

Tyler1
Sir Alex Ferguson engedélyt adott Edwin van der Sarnak, hogy felesége mellett lehessen, aki múlt szerdán esett össze otthonában, mint késõbb kiderült, agyvérzés miatt.

Van der Sar az ünnepeket Hollandiában töltötte, ugyanis hazájában kezelték térdsérülését. A portás a napokban érkezett volna vissza a klubhoz, azonban Ferguson közölte vele, nem szükséges visszatérnie Manchesterbe, míg felesége, Annemarie van Kesteren állapota nem javul.

Van der Sar tehát térdsérülése miatt hiányzott a Vörös Ördögök csapatából, a történtek fényében továbbra is Tomasz Kuszczak védheti majd a United kapuját, akit Sir Alex favorizál mostanság Ben Fosterrel szemben.

Atti12
Azt néztem én is hogy Smalling reakcióideje kb a nullával volt egyenlõ 😮 Érdekes volt.. 😄

hedonist
Jah, mikel is jókor próbálgatja szárnyait, eddig még nem nagyon lõtt kapura:S igazából talán az 1-1 igazságos lett volna, de aztán, jött egy nagy mák, de ahhoz és ott kellett az 5-ösön belül passzolgatni, (kalou és sturridge) és a kapus is már csak fekve nézte, de smalling kicsit elnézte v le volt fizetve😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
néztem végig a meccset, meg is raktam hogy gólt lõtök, aztán 70 percig azt kellett néznem, hogy a lövéseitek 5 méterrel fölé-mellé mennek. (Lamps, Obi, stb.. tudod). Nagyon nem volt benne a gól a játékotokban, ezért írtam azt, amit. De ezen ne vesszünk össze 😊

hedonist
azt park valszeg tényleg bepasszolta volna, de ha a védõ ügyesebb nem így történik, de mind1 ez van itt is ott is.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Mellesleg tényleg szarul játszunk mostanában, de hogy lefociztak volna az tulzas, 61 - 39 es labdabirtoklas és sok elszarakodott helyzet, nem õk domináltak, mi bénáztunk, aztán volt egy kis szerencsénk és drogba elõtte fejelt egy gyönyörû gólt amit a csere, Ivanovic tekert be akirõl tudjuk,h a legjobb formában lévõ játékosunk, szóval az nem "talált" volt.

Rash87
Abba õszintén mi volt a szerencse?
Jha,hogy egy rövid hazaadás után lett egy 11-es,amibõl az ellenfél kiegyenlített?
Aztán meg 1 szép támadás,védõ meg becsúszásával bevitte a labdát,ha nem csúszik be,akkor meg a középpályás(asszem Park) lövi be 10 centriõl. Utána meg bebiztosítottuk.Ez tényleg kurva nagy szerencse 😊

hedonist
Tegnap én is ezt mondtam a ti meccsetekre

Matthew Prosac
Egész meccsen szenvedtek, borzalmasan játszottak, a Fulham nagyon szépen és szervezetten lefocizta õket, már épp ki akartam kapcsolni a stream-et, erre találnak a semmibõl két gólt. Mondom remek..

Rash87
Tipikus... 😊

Matthew Prosac
Öngól. 2-1. Gyors volt... :C

Matthew Prosac
1-1

Matthew Prosac
Ha a Chelsea így játszik a végéig, akkor 3 pontra is jó lesz a Fulham!

Tyler1
csak sajnos messze van még a 90. perc :/ bár x-re jó lehetne a Fulham 😊

Atti12
Gera góljával vezet a fulham a chelsea otthonában 😊

Golyo69
hát nyögve-nyelõsen de meg lett 😄😄

GGMU

Tyler1
hát remélem januárban mutatunk vmit, míg a fél PL Afrikába lesz 😊

Rash87
Majd belejövünk.. 😊

Tyler1
hát ritka fos játékunk volt, 1-1nél már nem is reménykedtem látva a tegnapi döntetlen hullámot, de szerencsére megvan a meccs. ilyen játékkal viszont tényleg küzdhetünk majd h egyátalán dobogón maradjunk.

Matthew Prosac
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!! Öngól 😄DDDDDDD 1-2!!!!

Matthew Prosac
1-1, ez Rooney gólja volt :C

Matthew Prosac
Rafael basszus, Rooney basszus... Tizenegyes a Hullnak...

Tyler1
sok az eladott labda, még sokszor nincs ötlet h mi legyen. de a védelem sem hibátlan, Brown-ék gyakran maradnak le, aztán kapkodva rúgdossák el a labdát(vagy az embereket).

Golyo69
hát nagynehezen bement az elsõ 😄

GGMU

Rash87
Hja,úgy már más 😊
Ám végre vezetünk... kellett! DE még mindig nem igazi a csapat,nagyon nem :\

MR ME
eddig csak 1 vót 😄
(tényleges védõkre gondolok)

Rash87
Mennyi? 4-4-2...

MR ME
mennyi védõ 😮

Tyler1
--------------Kuszczak------------
-----Rafael-Brown-Vidic-Evra------
--Valencia-Carrick-Fletcher-Giggs--
----------Berbatov-Rooney---------

szegény Nani xD padra se 😄 egyébként 0:3 a tippem

Rash87
<#banplz>

MR ME
várható ja

WuFraZselic
várható kezdõcsapat?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tyler1
mégsem hozta az elvárásokat gondolom...a B keretben sem egy biztos játékos.

Rash87
Ha igaz,akk minek vették ? :\

Tyler1
A Daily Mirror szerint a Manchester United megszabadulhat fiatal szerb szélsõjétõl, Zoran Tosicstól a télen. Az éppen egy éve, a Partizan Beogradtól érkezett játékos idén még egy percet sem játszott a Premier League-ben Sir Alex Ferguson felnõttcsapatában.