35611
-
#22258 ja most minek menne amerikába? utazgatni akar? :D -
#22257 Jobban örülnék ha a nagy öregek tőlünk vonulnának vissza. -
#22256 azt nyilatkozta, h amerikában akar levezetni. nem hiszem, h marad, azért nekik már húzós egy ilyen liga. -
#22255 Scholes ezután vonul vissza, Giggsy szerintem simán marad még egy évet. -
#22254 -
#22253 azt a 2050-ig szerződést ugye nem hitted el?! -
#22252 10. a legjobb :P -
#22251 Most se fizetne sokat a szezon megnyerése ellen tett fogadás.
ahogy én értelmezem,akkor ez azt jelenti,hogy kurva kicsi az odds arra,hogy nem a United nyeri a bajnokságot
habár az a hír járja, hogy Ryan szerződését meghosszabbíthatják 2050-ig.
picit sokba lenne ez a MU-nak,2020-ban ha felbontják,30 éves végkielégités
van egy olyan érzésünk, hogy valami meghatározót fog tenni a rajtnál. Mondjuk, győzelem az Emirates-ben...
első bajnoki MU-Newcastle
-
#22250 Tíz ok, amiért az idei a United éve lesz
1. A történelem súlya - mióta Sir Alex vezetésével először nyertük meg a bajnokságot, egyetlen egyszer fordult elő, hogy több, mint egy évet kellett várni a következő győzelemre (2004-2006). Most se fizetne sokat a szezon megnyerése ellen tett fogadás.
2. Éhség - az öreg minden szezonkezdés előtt a játékosok szemébe néz, hogy lássa megvan-e bennük a sikeréhség, de ezúttal nemigen lehet még jobban feltüzelni a legénységet. Vasárnap magabiztosan vertük az aktuális bajnokot, és kétség sem férhet hozzá, hogy vissza akarjuk szerezni az elvesztett trófeánkat.
3. VB csalódás - Chicharito-t kivéve a United játékosok kiábrándítóan szerepeltek a Világbajnokságon. Miért is jó mindez? 1) Mindenre elszántak lesznek, hogy visszahozzák a nyerő formájukat. 2) Tökéletesen kipihenhették magukat.
4. Nem lehetünk újra ilyen balszerencsések a sérülésekkel - az nem lehet, hogy még egy telet két védősorral a sérültek listáján játsszunk végig.
5. Segítség Wayne-nek - 30-nál is több gól az újjáéledő Dimitar Berbatov és az új fiú Chicharito mérlege. Még hallani fogunk róluk.
6. Egy utolsó nagy hajrá? Giggsy, Scholesy, Nev és Edvin mind szeretnének még egy utolsó aranymedált, mielőtt (valószínűleg) szögre akasztják a cipőiket (habár az a hír járja, hogy Ryan szerződését meghosszabbíthatják 2050-ig)
7. Előtérbe került fiatalok - az új, Jonny Evans által vezetett keret meghatározó lesz a United számára. Rajta kell tartanunk a szemünket Rafael-en, Fabio-n, Macheda-n, Gibson-on, Smalling-on és Obertan-on, plusz a középpályán is új csillag születhet Tom Cleverley személyében.
8. John O’Shea - az ő kiegyensúlyozott védőteljesítménye nagyon hiányzott az elmúlt szezon során (2008/09-es szezonban 54 meccsen játszott) és van egy olyan érzésünk, hogy valami meghatározót fog tenni a rajtnál. Mondjuk, győzelem az Emirates-ben...
9. Ronney még mindig tanul - a taktikai fontosságú előretolása után Wayne 34 gólt szerzett az előző szezonban és megmutatta, hogy még mindig képes fejlődni. Egyedül a startnál (és a VB-n) nem szerzett gólt, mivel nem volt teljesen fitt. Ahogy múlik az idő, egyre csak jobb lesz.
10. Mi vagyunk a United. - és nem szeretünk másodikak lenni. -
#22249 aztabüdös:D -
#22248 eddig 100%-os a srác ha a meccs/gól arányt nézzük :D engem annyira nem érdekel, h rúgjafejeliharapja be a labdát a hálóba, csak hozza ezt a teljesítményt :D -
#22247 Hernandezt kéne játszatni Rooney mellett. Sokra lennének képesek ketten. -
sanyiute #22246 ebből eddig ilyesfélébe max öngólt láttam:D -
#22245 Nem mindennapi találat :D -
sanyiute #22244 az a bizonyos gyönyörű gól :D:D -
pilboy #22243 grat a srácoknak, csak az 1. félidőt láttam. tetszett!
borsócska megtréfálta a kékeket, de sztem mindenkit, aki látta a gólját :D
örülök berba góljának is, remélem lendületet ad neki -
#22242 Remélem bajnokságban is meg lesznek! -
#22241 grat srácok, sajnos nem láttam a meccset (vagy inkább szerencsére:( )
, mert nekem is meccsem volt, ott legalább győztünk:)
jó kis szerzemény ez a Chicharito.. -
#22240 szépvolt. Chicharito gólján felnevettem XD -
#22239 a meccs képekben
-
sanyiute #22238 Berba fel tette az I-re a pontot :D -
#22237 baszki végére egy liter vizet vesztettem, de Demeter csak megtalálta a végére a jó kaput :D
Glory Man Utd, már nem nullázunk a szezonban :D -
#22236 El se hiszem,szép volt! :D -
#22235 GRAT MU! csak így tovább a PL-ben is! (nah meg a BL-ben)
GLORY MU!! -
#22234 hát már ideje volt neki csinálni vmit:)
én mondtam rugúnk még egyet és nem kell aggódni :) -
#22233 azér ez szép volt :D -
#22232 Ott vaaaaaaaaaan Első kupa meg is van:d -
#22231 nesztek berba gól :D -
#22230 csak kibírjuk..naon nyomnak:S -
#22229 még rúgúnk egyet és nem kell aggódni:D -
sanyiute #22228 ez a nem semmi gól :D ő tud ilyet :D -
karajjj #22227 fejbelőttnek -
#22226 pont ez előtt volt kiírva hogy milyen lesz a köv gól(bwin)...lőtt gól..fejes gól.... szabadrúgás..stb.....ez most lőtt vagy fejes gólnak számít?:D:D -
#22225 hát ezen a gólon a könnyem kifolyt:D -
#22224 akkor ez most fejes gól?
kisborsóka meg megint rúgott egyet -
karajjj #22223 Istenem, ilyet hogy kell csinálni? :DDDDDDDDDD -
#22222 ez milyen gól :DDD -
#22221 góóóóllll ..chicharitooooo -
#22220 nyomorék berba.....ha inditja chicharitot.... -
sanyiute #22219 szerintem ez volt Berba legnagyobb villanása:D