Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
am reklámbevételekrõl nem tudunk ill a háttérben menõ pénzekrõl, de vmiért odamennek a játékosok, ha nem a sikerért (mert az évek óta nincs) akkor miért?? vmi oka van...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ott van Benzema is, inkább ment oda mint hozzánk, aztán mit ért el? semmit! már adnák el a f*szba...
Nyár óta véglegesen bebizonyosodott, hogy még csak nem is alaptalan pletykákról van szó...
Ami igazán fáj, hogy a szeretett edzõnk szava mostmár bizonyítottan semmit sem jelent.. "Ronaldo nem megy sehova", "Ronaldot nem adjuk a Madridnak", "semmit nem adnék annak a csõcseléknek", mondta mindezt Sir Alex akkor, mikor már pontosan tudta õ is, hogy Ronaldo 2009 nyarán már Madrid játékos lesz.
Ráadásul az az érzésem kezd lenni, hogy a legjobbjaink elvesztésében elnyûhetetlen része lehet Fergusonnak is...érdekes, más csapatokat miért nem akarják a kinevelt világsztárjaik (nem jó játékosokról, hanem effektíve világsztárokról) elhagyni?
Még az Arsenal játékosairól cikkeznek elég sokat, de ott leginkább a mostmár sokévnyi sikertelenség ennek az oka, itt csak minden játékosnak "máshol van álmai klubbja", de azért el lehet gondolkozni, hogy miért lehet ez...
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
A Vörös Ördögöknek holnap este lett volna jelenésük az Eastlandsen az elõdöntõ elsõ felvonásán, azonban az Észak-nyugat Angliát megbénító havazás miatt a találkozót január 19-ére, az eredetileg az elõdöntõ visszavágójának idõpontjára halasztották.
Így az Old Traffordon majd január 27-én csapnak össze a felek, amelynek következtében az eredetileg január 26-ára kiírt Hull City elleni bajnoki mérkõzést egy késõbbi, eddig még nem ismertetett idõpontban játsszák majd le. "
/FORRÁS: ManUFanatics.hu/
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
a hírhez meg annyit h mindenhéten megjelenik egy külön United melléklet a madridiaknál, ahol az éppen aktuális kiszemeltjük áll közelebb a klubhoz(a mostani melléklethez ajándék Man Utd társasjáték is jár)<#hehe>#hehe>
Meglepõ lenne ha idén tudnánk nyerni valami kupát<#szomoru1>#szomoru1>
A fiatalokat kár szidni,amelyik továbbra se tud felmutatni semmit úgyis megy majd a levesbe. Viszont a Berbatovval mellé nyúlt SAF. Nem egy United szintû játékos.
ReD DevilS 4 LifE
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
hát...ezvan,sajna kiestünk,de látom sokan írják még,hogy nem tetszik nekik berbatov játéka...hát én is inkább Owent játszatnám,de Berbatov se rossz,a Wigan ellen sem játszott rosszul,de ami tény:ez csúnya botlás volt<#shakehead>#shakehead>
ebbõl kitûnik, h berba mekkora balf@sz. sztem 2szer annyit játszott, mint owen és......
http://www.powerplaymanager.com/r57633
http://www.powerplaymanager.com/r57633
ezt az arcot bannolni kéne örökre.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
DE ILYENKOR A KIBASZOTT NANI MÉG ÉRNE VMIT!!! nem értem mér lett kivonva abszolút a csapatból, szerzõdése van baszki...
azér nem egy Tóth Pistike játékos az ukrán 6. osztályból.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
De most nincs igazam?? Berbatov kerül 30 valahány misibe azt semmit se csinál
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A Leeds megérdemelten ment tovább.
Nagyon túlcifráztuk a helyzeteinket.
Glory, Glory Man. United!
Amúgy az a baj, hogy nincs kit behozni Brown helyett, mert nincs középsõ védõ a padon<#szomoru1>#szomoru1>