Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
hát mert a barcának több esze van annál h mindenkit megvegyen aki az MUban játszik 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
de mennyi pénzt??? felélni nem tudják az életüket alatt amennyit keresnek Angliába is. de nem spanyol csapatokhoz áradnak a játékosok hanem CSAK a reálhoz...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Matthew Prosac
srácok,ezt a kérdést már énis felvettem múltkor, hogy miért menne oda, ha nálunk is megfizetik. a helyzet az, hogy spanyolországban az idegenlégiósok az elsõ 5 évben a fizetésük 25%-át adózzák, míg angliában a játékosok fizetésének 50%-a (!!) megy el adóra. nem mindegy hogy a fizud felét, vagy a negyedét nyúlják le. hát ez a különbség.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Darthmushroom
mert hülyék és úgy vannak vele h õ maga meg a többi sztár majd 10évig mindent megnyer és közbe még a pénz is dõlni fog.. hát csak már most látszik h nem túl jó ötlet az ennyi sztár egybe

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
ezek szerint ennyi elég nekik
am reklámbevételekrõl nem tudunk ill a háttérben menõ pénzekrõl, de vmiért odamennek a játékosok, ha nem a sikerért (mert az évek óta nincs) akkor miért?? vmi oka van...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
mér nálunk éhen halnak a játékosok? ennyire kapzsi lett ez a sport is? CR is most max 3 ferrárival többet tud felmutatni azán annyi.

Darthmushroom
ja nem sokkal kevesebbet kereset volna Benzema a Muba mint a Realba szerintem

MR ME
pénz pénz pénz

Tyler1
én meg azt nem értem h méért kell pont a madridba????? oké h neve van a klubnak meg ott tényleg csak a legjobbak játszottak mindig is, de könyörgöm évek óta semmit nem érnek el. nulla összeszokott csapat ide-oda rohangáló több millió eurós nevek, de focit nem tudnak együtt játszani. a Barcának annyival szebb a játéka és a mentalitása, nem értem h minek erõlteti mindenki h a madrid legyen az álma.
ott van Benzema is, inkább ment oda mint hozzánk, aztán mit ért el? semmit! már adnák el a f*szba...

Darthmushroom
hát igen jól mondod h siralmas a helyzet a világ legerõsebb bajnokságát egymást után 3szor nyertük meg, egymás után 2bl döntõt játszottunk 1t meg is nyertünk és csak elfele mennek a játékosok mert nem érzik jól magukat, és megfelelõ erõsítés meg nem érkezik úgy érzem megint pár év sikertelenség lesz mint a 2000 évek elején h csak neveljük a fiatalakat. lassan az öregek visszavonulnak és a fiatalak nem érnek be idõbe akkor megint semmit nem nyerünk pár évig max ligakupát.

Cabell
Az a helyzet, hogy siralmas az, hogy a United legjobbjairól szinte megállás nélkül mennek a cikkezések, hogy mit mikor, ki fog elvinni.

Nyár óta véglegesen bebizonyosodott, hogy még csak nem is alaptalan pletykákról van szó...

Ami igazán fáj, hogy a szeretett edzõnk szava mostmár bizonyítottan semmit sem jelent.. "Ronaldo nem megy sehova", "Ronaldot nem adjuk a Madridnak", "semmit nem adnék annak a csõcseléknek", mondta mindezt Sir Alex akkor, mikor már pontosan tudta õ is, hogy Ronaldo 2009 nyarán már Madrid játékos lesz.

Ráadásul az az érzésem kezd lenni, hogy a legjobbjaink elvesztésében elnyûhetetlen része lehet Fergusonnak is...érdekes, más csapatokat miért nem akarják a kinevelt világsztárjaik (nem jó játékosokról, hanem effektíve világsztárokról) elhagyni?

Még az Arsenal játékosairól cikkeznek elég sokat, de ott leginkább a mostmár sokévnyi sikertelenség ennek az oka, itt csak minden játékosnak "máshol van álmai klubbja", de azért el lehet gondolkozni, hogy miért lehet ez...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Mayorpapa
"Elhalasztásra került a Manchester United és a Manchester City holnap rendezendõ Ligakupa-elõdöntõje.

A Vörös Ördögöknek holnap este lett volna jelenésük az Eastlandsen az elõdöntõ elsõ felvonásán, azonban az Észak-nyugat Angliát megbénító havazás miatt a találkozót január 19-ére, az eredetileg az elõdöntõ visszavágójának idõpontjára halasztották.

Így az Old Traffordon majd január 27-én csapnak össze a felek, amelynek következtében az eredetileg január 26-ára kiírt Hull City elleni bajnoki mérkõzést egy késõbbi, eddig még nem ismertetett idõpontban játsszák majd le. "
/FORRÁS: ManUFanatics.hu/

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Tyler1
hogyne! õ éri a legtöbb pontot 😄😄

Fabio Capello
Cantona van a társasban? 😄 <#gonosz1>

na én is, írják már le a játékosok nevét úgy ahogy van..
Tyler1
de mééér VidiCS?????????? minden magyar oldal már csak nemannya vidicsezik-.- fejbe verném az ilyen magyarosító szerkesztõket komolyan!

a hírhez meg annyit h mindenhéten megjelenik egy külön United melléklet a madridiaknál, ahol az éppen aktuális kiszemeltjük áll közelebb a klubhoz(a mostani melléklethez ajándék Man Utd társasjáték is jár)<#hehe>

Fabio Capello
Huszi84
Rég volt ilyen gyenge kerete a Mu-nak.
Meglepõ lenne ha idén tudnánk nyerni valami kupát<#szomoru1>

A fiatalokat kár szidni,amelyik továbbra se tud felmutatni semmit úgyis megy majd a levesbe. Viszont a Berbatovval mellé nyúlt SAF. Nem egy United szintû játékos.

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
az biztos<#hehe><#idiota>

Matthew Prosac
Hulk és Shrek. Szép csatárduónk lenne!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
"A Manchester United labdarúgóklub húsz millió fontos ajánlattételre készül az FC Porto 23 éves brazil csatáráért, Hulkért - értesült a brit Sky Sports."

Szevasztok!
hát...ezvan,sajna kiestünk,de látom sokan írják még,hogy nem tetszik nekik berbatov játéka...hát én is inkább Owent játszatnám,de Berbatov se rossz,a Wigan ellen sem játszott rosszul,de ami tény:ez csúnya botlás volt<#shakehead>
NB1.hu fórumra rá néztem 1-2 pillantást röhej amit ott sírnak egymásnak😄 bajnokság meg lesz csak kell erõsítés

most nézem a bannerban a gólok is szerepelnek, klafa
ebbõl kitûnik, h berba mekkora balf@sz. sztem 2szer annyit játszott, mint owen és......

http://www.powerplaymanager.com/r57633

bajnak baj, h kiestünk a kupából egy gyengébb ellenféllel szemben, de talán a csapatnak jót tehet ez a botlás és a kevesebb meccs<#fejvakaras>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

jó kevés esélyt adtak leeds nyereségre 10-11,5 szorzó MU nak meg:1,2

hedonist
😄 nem volt még elég azokból a háromszögekbõl?

ezt az arcot bannolni kéne örökre.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
Neville és Brown alapemberek a védelemben, már akk itt játszottak mikor jópár mostani játékos még csak a cumival dekázott. az h van egy rossz napjuk..na bummm mindenkinek van. nem rajtuk ment el a dolog. Obertan és Welbeck még fiatalok kevés játékkal a hátuk mögött, és mivel nincsenek beépítve a kezdõbe, nem olyan könnyû dolog együtt mozogni az összeszokott profikkal. Berba meg hát igen sztem se ér lófaszt se, mer mindamellett h nem képes a támadással felzárkozni, rendre szar passzokat ad, és Rooval ellentétben baszik védekezni, és csak elveszik a pályán.

DE ILYENKOR A KIBASZOTT NANI MÉG ÉRNE VMIT!!! nem értem mér lett kivonva abszolút a csapatból, szerzõdése van baszki...
azér nem egy Tóth Pistike játékos az ukrán 6. osztályból.

hatalmas szégyen hazai pályán, de ma a szerencse a leeds mellett volt.

banok
Manchester United-Leeds 0-1 a gól
http://videos.sapo.pt/zZGC1jteMiw8n3s1Ah0L

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forza Italia
tényleg😄

De most nincs igazam?? Berbatov kerül 30 valahány misibe azt semmit se csinál

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Magic Boy
Ez nem managerjáték.<#hehe>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Forza Italia
Ez nagy szégyen volt. Berbatovot el kell hajtani a halál f****ra. Roonynak kell hátrajönni a saját 16 osunkhoz h feltudjuk vinni a labdát. VICC. Fergi lécci csinálj valamit mert idén szart se nyerünk. Agüero kell ide😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Tyler1
3 csatárral nem tudunk gólt rúgni 😄😄😄😄 nevetek ezen a meccsen! a Leedsnek meg régen nem a 3. osztályban kéne bohóckodni.

rooney8
légyszíves többet ne tegyél a mu-ra 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Magic Boy
Hajtottak a fiuk, de nem jött be semmi.
A Leeds megérdemelten ment tovább.
Nagyon túlcifráztuk a helyzeteinket.

Pacal17
_A:SD_AS😄DS

MR ME
ennyi helyzettel bajnokságot lehet nyerni

Rash87
Kíváncsi voltam,2010-ben mi változik,megtettem ismét a MU-t mixen,s ismét kikapott! Ilyen van??? <#idiota><#idiota><#idiota>

Glory, Glory Man. United!

bazdmeg....

Pacal17
Ááááááááá bazdmeg

Pacal17
most kéne egy 1999 BL döntõ 😄D

Pacal17
nem volt szar meccs, mind két csapat nagyon hajt. ez van.

Forza Italia
Remélem SAF igazol 1-2 normális játékost mert bajnokság és a bl is elfog úszni. Berbatov,Brown,Obertan,Welbeck,Neville nem kellene ide. El kell adni õket a pibe azt hozzni normális játékosokat akik átérzik milyen Manchester mezbe pályára lépni

MR ME
ez a meccs megint egy kalap szar volt, lehet sokat ittak a fiúk

Atti12
Brown szörnyen játszik.

te jó ég...

Magic Boy
Huh mi maradt ki.

Amúgy az a baj, hogy nincs kit behozni Brown helyett, mert nincs középsõ védõ a padon<#szomoru1>

gyönyörû.... 😄

Atti12
az a baj, hogy amióta hozzánk igazolt nem megy neki.