Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
egyébként Diouf a kispadon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Glory, Glory Man. United!
-----------Kuszczak-----------
---Rafael-Brown-Evans-Evra---
-----Fletcher-Scholes-Carrick----
-------Valencia-Rooney-Park-------
kiváncsi leszek erre a Valencia Roo Park hármasra ott elöl, kicsit érdekes stratégia!
mondjuk azt hittem h ahogy januárhoz érünk már jönnek is a Nani távozásával kapcsolatos hírek sorba, de eddig max. 2-t olvastam róla, azok is a semmirõl szóltak.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
azért nevetséges,h Zoran Tosic az edzéslátogatásaiért fullos BMW X5-tel nyesi😊 és persze nem kifejezetten rá gondolok, hanem minden ficsurra, aki ennyit keres a semmivel szinte. Tudom nem lehet ezt korlátozni, maguktól kéne tudni,h azért ne szálljanak már el így, Welbeck jóarc õ legalább "csak" egy s3 assal feszít😄D
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem vagyok csalódott a gólképtelenségem miatt. Elszomorít ez a tény! Most az a legfõbb célom, hogy visszanyerjem portói formámat, eredményesebb legyek az ellenfél kapujánál és a mostaninál több lehetõséghez jussak az elsõ csapatban. Mostani formám alapján ugyanis nem vagyok méltó az együttes mezére – ezt mondta a Manchester United brazil középpályása, Anderson.
A nyolcszoros válogatott játékos két és fél évvel ezelõtt került Nani társaságában az Old Traffordra és a legnagyobb jóindulattal sem állíthatjuk, hogy megváltották volna a világot. Anderson Luís de Abreu Oliveira tinédzserként még a kapusok egyik rémálmának számított, igaz a Gremióban és az FC Portóban sem ontotta a gólokat, a két csapatban 37 találkozón nyolcszor volt eredményes. Manchesterben aztán tovább romlott az átlaga, 53 összecsapáson 1 (!!!) gólt rúgott…Igaz, a „vörös ördögöknél” a támadások helyett a védekezés került a fõ feladatai közé, de ez sem lehet igazi mentség.
„Gólerõsebb akarok lenni, hogy mérkõzéseket dönthessek el. Ez ugyanis nagyon fontos egy futballista karrierjében. Tudom, hogy szomorú lenne az a játékos, aki hozzám hasonló képességekkel rendelkezik, ismeri a támadófutball rejtelmeit és mégis ritkán talál be” – hangsúlyozta Anderson.
Tény, a még most is csak 21 éves brazil középpályás nem tartozik a United alapemberei közé, de ez összefügg a teljesítményével is. A szurkolók egy része úgy véli, Anderson nem küzd száz százalékos elszántsággal és lelkesedéssel, de az érintett cáfolja ezt.
„Nem engedhetem meg magamnak, hogy elkedvetlenedjek. Persze szükségem van arra, hogy sorozatban nyújtsak jó teljesítményt – tette hozzá a dél-amerikai futballista. – Korábban már számos klasszis maradt el az elvárt szinttõl a Unitedben, mert ez egy olyan klub, amely hatalmas kihívás elé állítja játékosait. Nyilvánvaló, hatalmas szívvel kell rendelkezned. A csapat rangidõs játékosai éppen ebben múlják felül a társaikat.”
Anderson mostanában a brazil válogatottban sem kap helyet, és igyekeznie kell, ha szerepelni kíván a nyári dél-afrikai világbajnokságon. De a középpályás nem adja fel, indokai pedig megkérdõjelezhetetlenek.
„Porto Alegre egyik kemény negyedében nõttem fel, keservesen nehéz életem volt. Csak néhányan tudtunk kitörni ebbõl, vannak akik jó tanulókká váltak, míg mások a futball révén kerültek jobb viszonyok közé. A többiek a kábítószer révén keresték a boldogságot. Én nem voltam jó tanuló, a drogok pedig szerencsére elkerültek. Nem akartam fiatalon meghalni. A futballt viszont imádtam! – emlékezett a múltra a Manchester United brazil középpályása.
Anderson egyébként elárulta – igaz, ezt már korábban is sejtették a drukkerek -, hogy Cristiano Ronaldo csábította az angol együtteshez. Nem véletlen, hogy a brazil tini és Nani is a most már a Real Madridot erõsítõ portugál fenomén vendégszeretetét élvezte elsõ angliai hónapjaiban.
„Folyamatosan azt hajtogatta: Gyere ehhez a csapathoz, neked való a Manchester United. Remek szezonom volt a Portóval, nagyszerûen játszottam, éppen a Chelsea elleni találkozóra készültünk, amikor eltört a lábam. Visszatérésem után még öt találkozó jutott nekem, majd a Unitedhez kerültem. Elképesztõen boldog voltam.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
DE szép gólok.
Ám remélem legalább a mi meccsünket nem halasztják el.
De azért majd még beszúrom.
Atti: htx, és ha jólsejtem, viszont kívánom 😄
de ezalól kivétel pl. az orosz(amúgy mind, ahol nem latin betûkkel írnak),mert vagy leírod cirillel pl a mi oroszunk nevét, vagy átfordítod latin betûre, de akkor már választanod, kell, h melyik latin abc-t használó nyelven teszed ezt, angolul ugyen Yuri Zhirkov, magyarul meg Jurij Zsirkov, most ezeknél, mindegy sztem, de ez hogy Maroune Chamakh-ot Sámáh-nak irní nem, hogy gáz, de konkrétan ijesztõ nekem.
ha olyan neveket írnak le magyarul amit ha eredetivel írnának és nem lehetne rájönni a valódi névre aakkor áldásom rá h irják ugy ahogy szeretnék! Viszont amíg az eredetit kilehet olvasni és tudjuk,hogy kirõl is van szó akkor szépen kéne írnia és sztem ezzel mindenki egyetért 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ott legalább játéklehetõséget kap és így tud fejlõdni.
Ha tényleg jó játékos akkor úgyis hamar elhozza európa valamelyik élcsapata.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
és a hab a tortán h mi 6 millával többet kínáltunk érte mint amennyiért a Donyeck megvette 😄😄
ez annyira irónikusan szép nem?😄
Pak Csi Szongról....
Ugyanez érvényes minden olyan névre (külföldi/magyar egyaránt), ami másképp van anyakönyvezve, mint kiejtve.
Alapvetõ tégedésben vagy, ahogy a többiek is. Ez egy szabály a magyar nyelvben,amit nem õk találtak ki, ellenben alkalkazniuk kell. Nem a zsurnaliszták gondolták ki egy unalmas vasárnap estéjükön, hogy akkor most fonetikusan kezdik leírni a neveket. Megvan a szabály, hogy mely területrõl származó avagy milyen származású játékosok neveit kell magyarosítani, és ez leginkább azon a területen érvényes, ahol nem a latin abc-t használják, hanem pl a cirillt. Egy két példa, ami ebbe a kategóriába esik: arab - görög - orosz - távolkeleti nevek (maradjunk hazai pályán: Park Dzsi Szung) de eszünkbe juthatnak még a Pogrebnyak vagy Csigrinszkij féle csodák... Chamakh speciel marokkói származású, ezért Samah, de ennyire már tényleg ne másszunk bele. Szerintem is undorító ez a magyarosítási szabály de ez van, el kell fogadni.
Egyébként ha tényleg mindenkit úgy kellene leírni a sportsajtóban, ami a becsületes neve, akkor pl Szotirios Kirgiakosz nevét így lenne helyes:
Σωτήρης Κυργιάκος
E logika mentén haladva már ennek a névnek az angol formája (Sotirios Kyrgiakos) is egy olyan kreálmány, mint a Samah nálunk... értitek.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Dzsudzsit asszem lehozta valami spanyol napilap Dszudzáknak vagy vmi hasonlónak asszem 😄
nem tudom h ennyire redardáltak a szekesztõk, vagy az olvasókat nézik annak. mindenesetre undorító h fonetikusan írnak le neveket. az meg ne legyen már kifogás h könnyebb gépelni ezért tanult bazki x évet iskolában 😄
van ott még ahonnan ez jött 😄DDDD
Andrij Voronyin -Andrei Voronin
Maruan Samah - Marouan Chamakh
sztem azért írják magyarosan mert könyebb nekik gépelni! De kérem ha egy sportoldal akkor azért a minimum,hogy helyesen írom le a játékosok nevét (ennyivel is tisztelve õket)
on
off: újabb ékes megnevezés a sporthiradóról: Josszi Benajún<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
(amúgy énis áznék meg fáznék (boxing idõszak) annyiért amennyit õk kapnak)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amúgy hidd el, ha sok pénzed lenne, mégtöbbre vágynál, mert az ember kapzsi és mindig elégedetlen ha pénzrõl van szó