Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
sztem meg szimplán egy másik tulaj kellene mielött a Glazerek a Leeds sorsára jutatnak 😄
Rooneyval meg mit akarnak??? zsebpénz lenne az õ eladásából bejövõ összeg, szart se fedezne az adósságból!

de az angol "Blikkeket" hagyjuk sztem, mert az se igaz amit kérdeznek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Szerintem hülyeség...
Ekkora adósságai nem lehetnek,csak már nem tudnak mirõl írni.
Egyik nap arról írnak,h Ronaldo eladásával minden adósság 'megszûnt',másik nap meg már a csõd😊

Glory, Glory Man. United!

galmat
Tyler1
tudod mi a gáz? h még csak 68 az öreg<#papakacsint>

Rash87
Én még úgy tudtam,h 1-2 évet marad még.

Zenszkij
LOL...70 évesen tervezi a visszavonulását. Olvassátok el a cikket, amit linkeltem...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
számból vetted ki a szót 😄

Magic Boy
Ezt a baromságot meg honnan szedted?<#hehe>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tyler1
Valószínõ VdS fog már védeni a Burnley ellen, de lekésõbb az utána való mérközésen már biztos õ lesz a hálóõr.

Zenszkij
Fergie nyáron amúgy is visszavonul...

hedonist
valószínûleg merõ véletlenségbõl fogalmazták meg így a címét. mindent a klikknövelésért.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
jaja én is csak néztem h ilyet írnak egy sportlapon 😮 de aztán hamar észrevettem h ez a sporthirado.hu, játékosnevek mekkája 😊

Atti12
szintúgy 😄D

Darthmushroom
elsõnek én is azt hittem😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

azt hittem már hogy a pályán szart be és így hozták le a cikket de most már értem xD

MR ME
beszarok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
ismét egy elsõ osztályú cikk xDDDDDDDD

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-beszart_ibraimi_a_bundesligaban-31130

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Atti12
ja aztán kirugná Fergie-t az elsõ botlásnál, félévente cserélgetné a menedzsereket, beleszólna kit igazolunk.. hát tényleg, legalább lenne pénze... <#levele>

Zenszkij
Legalább lenne pénze...

Atti12
Isten ments hogy hozzánk is egy cityhez hasonló arab csóka jöjjön..

Zenszkij
A kérdés ezek után nem úgy vetõdik fel, hogy érdemes volt-e eladni Ronaldót a Real Madridnak, hiszen az összesen 700 millió fontos adósságot felhalmozott klubnak égetõ szüksége volt a portugálért kapott 80 millióra. Ha az adósságot sikerül is tovább görgetni, keresztülhúzhatja a MU számításait, ha az UEFA tartja magát korábbi elképzeléséhez, és 2012-tõl nem engedi elindulni az európai kupákban az ilyen tetemes adóssággal küzdõ klubokat.

A bankhitelek összege ugyan 518,7 millió fontról 509,5-re csökkent a MU-nál, ebben azonban nincs benne az amerikai tulajdonos, a Glazer család 175 milliós személyi kölcsöne, amit sokak szerint az egyesület bevételeibõl akarnak majd kifizetni. A pénzügyi jelentésbõl az is kiderült, hogy a Red Football Ltd. vezetõségében tisztséget viselõ hat Glazer tavaly összesen tízmillió font kölcsönt vett fel a klubtól, ami öt éven belül nem kell kifizetniük, és 2006 óta ugyanekkora összeget kaptak különbözõ jogcímeken.

Köszönjük a Glazer családnak, hogy adósságból vették meg a klubot. Ide mért nem jön egy dollármilliárdos, miért ilyen idióta hitelvadász amerikai majom telepszik be?

Magic Boy

Magic Boy

Atti12
kimaradt egy i betü <#miaz>

vagy😄 még SAF megvehetné Beckfordot 😄 Leeds-bõl😄

Fabio Capello
Atti12
jézusom Viera hozzánk... ezt elképzelni is rossz 😄

DONGUBA
na pffffff egy 35 eves sztar na ilyenre nincs szuksegunk mint anno Blanc.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hedonist
Értettem elõször is, hogy vmi magatartásbeli problémát látsz benne,de én ezt eddig nem vettem észre, bár én csak 4-5 ször láttam játszani egy egész meccsen.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Zenszkij
Idén nem nyerünk szerintem semmit. A védelem lesérült, csatárunk egy igazi van Rooney, és tele van a csapat sallangokkal. Ronaldo-t eladni nagy hiba volt...Igazolhatnánk már valami igazi sztárt...a City mért tudta leszerzõdtetni Vieira-t..pfff

Tyler1
Berbatovot mûtik szeva!!!! most akk van megint egy potyajátékosunk, bazze télleg adjuk el, mer így meg aztán lóf*sz haszna sincs. max annyi h Owen többet játszhat.

Matthew Prosac
elég sok Ajax meccset láttam az utóbbi idõben. 3x nagyobb az arca, mint C-Ronaldo-nak fénykorában. Ezzel mindent elmondtam?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DONGUBA
Ugyanaz mint Huntelar max a holland bajnoksagban allja meg a helyet szerintem.Berba mehet a picsaba felesleges volt egyaltalan jonnie Owen meg igy a halal fele kozeledve is jobb szerintem..Nanibol es Andersonbol meg lenne mit kohozni.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hedonist
Miért mi a baj Suárez-zel? ismered személyesen?😊

Tyler1
a pletyka szerint jön a Vidic-Benzema csere, így egyik csapatnak sem kell költekeznie. így Berba helyettese meglenne, Nanit pedig egy védõre cserélné Fergie. ez azonban csak soprtújságok pletykarovataiban található, úgyhogy nem tulajdonítok sok valóságalapot neki.

Matthew Prosac
Saját vélemény sem marad el:
Berbatov mehet, Nani mehet (természetesen pótlásukról is kell gondoskodni), Anderson kicsit támadóbb szerepkörben még beválthat (ne felejtsük el, hogy nem azt játsza amit a Portóban, és még marhafiatal!), Tosicnak esélye sem volt bizonyítani, hiányozni sem tudna.. Vidic nem fog menni.
Középpályára el tudnék képzelni egy spílert az eredivise-bõl (csak Suarezt ne, mert borzalmasan irritáló egy személy) egy Veloso-val kiegészülve.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
(...)
Ferguson állítólag megelégelte, hogy a 28 esztendõs bolgár csatár - aki 30,75 millió fontért érkezett 2008 nyarán a Tottenham Hospur-tõl - nem hozza a tõle elvártat, és ha érkezik megfelelõ ajánlat, elengedné. A jelenleg térdsérüléssel bajlódó 'Berba' 66 mérkõzésén 20-szor volt eredményes.

A portugál Nani, a brazil Anderson és a szerb Zoran Tosic egyaránt elégedetlen jelenlegi helyzetével, míg a szintén szerb Vidic alapember, s ugyan a minap azt nyilatkozta, hogy nem áll szándékában elhagyni az Old Trafford-ot, de nem csitulnak azok a hangok, amelyek arról szólnak, hogy összeveszett a skót mesterrel. És mint ismert, akivel Ferguson igazán összeveszik, az szedheti a sátorfáját, így volt ez korábban Jaap Stam és David Beckham esetében is (elõbbi az SS Lazio-hoz, utóbbi a Real Madrid-hoz szerzõdött).

A Mirror megemlíti, hogy nagyobb 'nagytakarítás' várható, mint 1995-ben, amikor az edzõlegenda Paul Ince-tõl, Andrei Kanchelskis-tõl és Mark Hughes-tõl is elköszönt.

Nem tudni, hogy mennyi a valóságalapja az írásnak, az mindenesetre tény, hogy az ötösbõl egyedül csak Vidic vált be igazán eddig: a 28 éves bekknek sztárkérõi vannak, a legújabban a Real Madrid jelentkezett be érte.
"

Tyler1
Sir Alex Ferguson a játékvezetõt és asszisztenseit kritizálta a Birmingham elleni 1-1-es döntetlent követõen. A skót menedzser többek között Darren Fletcher kiállítását rótta fel Mark Clattenburg bírónak.

"Régóta nem láttam már ilyen enyhe szabálytalanságért kiállítást. Nevetséges a dolog, de tényleg."

"Követem Clattenburg ténykedését a szezon során. Az Arsenal-Tottenham meccsen õszintén szólva akkor adott csak lapot, ha valakit egy baltával ütöttek le, itt viszont leküldött egy játékost egy ilyen szabálytalanság után."

-------------------------------
örülök h a mester ismét a bírót hibáztatja. persze h nem a mi játékunkkal volt a baj, hanem a bíróval mer kiállított egy embert, amúgy naná h nyertünk volna...

megjegyzem vicc volt a kiállítás, de a látott játék után az már cseppet sem vett el a csapatmorálból.

Cabell
Kiváncsi vagyok, hogy a fanaticson továbbra is jönnek-e majd a hírek, hogy milyen csodálatosak vagyunk Ronaldo nélkül is...

mellesleg scholesy is jól mondta, tényleg gyorsan feledtedték a kupafiaskót...😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Tyler1
ötlettelen szar hugy fos játékunk volt, normális támadás nem volt a 2. félidõben részünkrõl. de minek is használjuk ki h az Arsenal ikszelt, persze jók vagyunk mi a 3. helyre nem? <#wow3>

Rash87
Egy kalap szar volt ismét a csapat,elsõ 30 percig támadtak,aztán meccs végéig sehol se voltak... nem tudom,mit akarnak. Végén kapnak 6 percet,s semmi küzdés...

MR ME
újabb pontokat hullajtottunk el :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kiki888
hát ez vicc...

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

MR ME
bele se rúgott bazmeg, ezért kiállítani pfff

DONGUBA
de geci szarul jatszunk meg ha 1-1 is

zalrobto
remélem FERGUSON felrázza öket

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Tyler1
emberek 65%-45% a labdabirtoklás a mi részeünkre, szinte csak a Birmingham térfelén játszottunk, csomó hibát követõen támadhattunk és nem tudunk belõni egy helyzetet sem??????????????? wtf??-.-

Rash87
Éreztem hogy ez lesz,mi támadunk 90%-ban,mondtam is havernak,hogy csak 1* fog a Birmingham támadni,s gól lesz,erre egybõl gól... vicc az egész.

MR ME
ez egy vicc már megint...

Pacal17
Hát ilyen a foci... 😄DDD
beszarok mostmár 😞