35611
-
sanyiute #22338 Srácok Welbeck-et kölcsön adtuk Sunderlandnek vagy eladtuk?? úgy láttam mint ha ott játszott volna -
#22337 javítva: mégis csak hivatalos már a dolog.
-
#22336 Possebon a Santoshoz igazol. a brazil a honlapján beszélt a 4 évre kötött szerződéséről: "Nagy öröm egy ilyen klub tagja lenni mint ez. Ez egy egyedülálló lehetőség, és keményen dolgozok majd, hogy a legjobb formámat hozzam. Remélem sok játéklehetőséget kapok."
A transzfert egyenlőre egyik csapat sem jelentette be hivatalosan.
manutd.com -
#22335 gecc :O -
#22334 Jó, hát azon a honlapon az is kivolt írva, hogy a BL-ben a Bayern elverése után a Lyon-Bordeaux párharc győztesével mennek majd. :D -
Monoton #22333 Nincs link, múltkor ki lett rakva a Manchester honlapjára, hogy leigazolták Özilt. Erről beszél.
-
#22332 linket,kiváncsi vok arra az esetre -
ldobosi #22331 Én már azt vártam hogy mikor jelentik be hogy leigazoltuk. Szerintem elég közel álltunk hozzá. Nem hiszem hogy véletlen volt az a "véletlen" a weboldalon. Éppen ezért is linkeltem be hogy Realba ment mert sokan foglalkoztak itt ezzel a témával. És engem teljesen meglepett. -
#22330 engem sokkolt. szent meggyőződésem volt, h az a "véletlen" eset a weboldalon valaminek az előzménye volt. de igazából az a szálka bennem, h megint ki tudott nagyobbat mondani...naná h a Madrid. -
ldobosi #22329 Ferguson beismerte hogy nem látta futballozni Bebét
2010.08.17. 20:42
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy korábban nem látta futballozni a csapat új szerzeményét, Bébét. Információk szerint a MU hétmillió eurót fizetett a játékosért, aki állítólag a Real Madrid érdeklődését is felkeltette.
„Ezúttal nem néztem meg a játékost, de ez volt az első alkalom, hogy így cselekedtem. Általában rengeteg videofelvételt látok, de kiváló megfigyelőink vannak, s néha az ösztöneinkre kell hallgatnunk. A portugál megfigyelőnk hajthatatlan volt, minekünk pedig gyorsan kellett cselekednünk" – mondta Ferguson.
Forrás: Nemzetisport.hu -
#22328 egészségükre -
ldobosi #22327 Hivatalos. Özil a Real Madridé.
-
ldobosi #22326 Ferguson: a Chelsea a legnagyobb vetélytársunk
2010-08-17 12:14:53
A Manchester United menedzsere elmondta, idén is a Chelsea-re kell majd a leginkább figyelniük a bajnoki versenyfutásban.
Mindkét csapat jól kezdte az angol bajnokságot, múlt héten szombaton a londoniak egy hatossal küldték haza az újonc West Bromot, a United pedig hétfőn 3-0-ra győzte le a szintén feljutó Newcastle-t.
– Minden bizonnyal a tabella elején leszünk, és a Chelsea-vel kell majd küzdenünk, erre koncentrálunk – mondta Ferguson. – Elégedett vagyok a 3-0-s eredménnyel, de akár több gólt is lőhettünk volna. A Chelsea az előző szezonban is többször kitömte az ellenfelet, de erre mi is képesek vagyunk.
Minden bizonnyal így van, főleg ha Paul Scholes továbbra is megőrzi remek formáját. A veterán középpályást választották a mérkőzés legjobbjának a Community Shielden, és a Newcastle ellen is hasonlóan remekül játszott, Dimitar Berbatovnak és Ryan Giggsnek is gólpasszt adott. A 35 éves középpályás teljesítményével Ferguson is elégedett volt:
– Még mindig képes nagyszerűen játszani, ezt ma este is megmutatta – mondta a skót edző a Newcastle elleni mérkőzés után. – Remekül lát a pályán és kiválóan passzol. Aki pedig ilyen korban is képes megőrizni sikeréhségét, az bizonyosan különleges játékos.
Ferguson Berbatovról is beszélt, szerinte a bolgár csatár akár 3-4 gólt is lőhetett volna a Szarkák ellen. Ennél nagyobb gond viszont, hogy Wayne Rooney klub és válogatott szinten már 13 tétmérkőzés óta képtelen gólt lőni. Utoljára márciusban volt eredményes a Bayern München ellen, és az első bajnoki mérkőzésen is több lehetőséget puskázott el.
Ennek ellenére Ferguson nem aggódik, pedig egy óra játék után Rooney helyére behozta a fiatal Hernandezt.
– Már a meccs előtt is ezt terveztük – mondta a United trénere. – Hernandeznek is szüksége van a játékra.
A Manchester United a második fordulóban a Fulhamhez látogat, a mérkőzés vasárnap délután magyar idő szerint öt órakor kezdődik.
Kádár Pál
(sportinglife.com) -
pilboy #22325 ez téyleg könnyed siker volt. ha nem szedi össze magát a newcastle, akkor a tegnapi játék alapján a kiesés ellen fog küzdeni ismét (amit sajnálnék)
berba góljának örülök, de még mindig nem voltam vele elégedett. az okés, h marha sokszor elkéri a labdát és megjátszható, de a támadásunk annyira lelassul vele, h visszaáll az egész védelme az ellennek. meg folyton visszafele cselez, nem haladunk előre, többet van a kapunak háttal, mint vele szembe. ja és ha nem ilyen lezser, akkor még 2 gólt rúghatott volna.
rooney-valencia páros gyenge volt
giggsy gólja élményszámba ment
szabadrúgásaink gyengék voltak
grat a srácoknak a győzelemhez!!! -
sanyiute #22324 srácok ahogy el nézem agól lövőket jó évünk lesz!:) -
ldobosi #22323 Könnyed manchesteri siker a Newcastle ellen
2010-08-16 23:03:19
Paul Scholes remek játékának köszönhetően könnyedén nyert a Manchester United. A meccset végig a hazaiak irányították, a kérdés csak a végeredmény volt.
A meccs első tíz perce ismerkedősre sikerült, igazán nagy helyzet nem alakult ki. A 10. percben Andy Carroll fejelt egy szöglet után, amivel a Newcastle el is lőtte a puskaporát az első félidőre – és szinte az egész meccsre.
Innentől kezdve a Manchester United irányított. A 19. percben Joey Barton is bemutatkozott, Nanit rúgta fel, amiért járt a sárga. Barton érdekes bajusszal rukkolt elő szezonkezdésre.
A manchesteri fölénynek végül a 33. percben lett meg az eredménye. Paul Scholes ugratta ki remekül Dimitar Berbatovot, aki higgadtan lőtte ki a hosszú sarkot.
A 42. percben Nani baloldali akciója után Darren Fletcher duplázta meg az előnyt, az ötös vonaláról lőtt a kapuba.
A második félidőben a játék ott folytatódott, ahol az elsőben abbahagyták. A játék a Newcastle térfelén folyt. A 63. percben Wayne Rooney helyére beállt Javier Hernandez, aki azonban a mai napon gólképtelen maradt.
A 85. percben Scholes sokadik remek passzát adta, a célpont ezúttal Ryan Giggs volt, aki kapásból kilőtte a hosszút, 3–0.
A manchesteriek rengeteg helyzetet alakítottak ki, de a befejezéseket még gyakorolniuk kell. A Newcastle ismét bemutatkozott a Premier League-ben, de nem az Old Traffordon kell pontokat szerezniük. A Szarkákkal és főleg Carrollal sok csapatnak akadhat majd gondja.
Manchester United – Newcastle United 3–0 (2–0), gólszerző: Berbatov 33., Fletcher 42., Giggs 85.
Sárga: Scholes, Fletcher illetve Perch, Barton
Man Utd: Van der Sar; O'Shea, Vidics, Jonathan Evans, Evra (Rafael 87.); Valencia, Fletcher, Scholes, Nani (Giggs 71.); Berbatov, Rooney (Hernandez 63.)
Newcastle: Harper; Perch, Coloccini, Williamson, Jose Enrique; Routledge, Smith, Nolan (Ameobi 71.), Barton, Gutierrez (Xisco 81.); Carroll
Vezette: Chris Fox
Márványi Péter
Gólok -
ldobosi #22322 Man Utd vs Newcastle 3-0
2010. augusztus 16. hétfő
Szerző: jutu
A Manchester United megnyerte első mérkőzését az újonc Szarkák ellen Berbatov és Fletcher első félidőben, illetve Giggs második félidőben szerzett góljaival 3-0-ra.
A két csapat összeállítása
Man Utd: Van der Sar, O’Shea, Vidic, Jonathan Evans, Evra, Valencia, Fletcher, Scholes, Nani, Berbatov, Rooney. Kispad: Kuszczak, Rafael Da Silva, Smalling, Carrick, Giggs, Macheda, Hernandez.
Newcastle: Harper, Perch, Coloccini, Williamson, Jose Enrique, Routledge, Smith, Nolan, Barton, Gutierrez, Carroll. Kispad: Krul, Ryan Taylor, Xisco, Ameobi, Vuckic, Ranger, Tavernier. -
#22321 Giggs 3:0 -
ldobosi #22320 Itt akadás mentesen megy a meccs ha érdekel valakit. -
#22319 "Élő közvetítések
Jelenleg nincs élő közvetítés az oldalon." -
#22318 nekem megy a Digisport online, azon nézem a meccset, úgy látszik kiválasztott vagyok Eddig nekünk áll a zászló, csak Rooneyt sajnálom, szegény "dél-afrikai" formában van...Remélem a 2. félidőben betalál. -
#22317 Fletcher 2:0 -
#22316 BErba el sem hiszem:D
-
#22315 Berba 1:0 -
#22314 It's all about money :( -
#22313 akinek sopcast van, ez faszán megy eddig -
rebel7 #22312 szánalmas ez az egész! az rendben van h néha 1-2 meccset csak ilyen fos streameken keresztül lehet nézni, de, hogy az egész PL-t az már sok... hihetetlen, és persze így van a még a digi is tiltsa le az online közvetítést... -
#22311 most egész évben lehet baszakodni a streamekkel emiatt a fasság miatt, komolyan mondom nemértem ezt az országot már gecire -
#22310 szánalom -
#22309 biza, a digisport-hu-n nem lesz live a PL meccsekről. -
sanyiute #22308 letiltotta úgy halottam -
#22307 demost digi kajak letiltja az angol meccsek weboldalon való nézését? mert akkor a kurva anyjukat! -
ldobosi #22306 Itt lehet majd nézni. -
#22305 Nem voltam jó pár napig,úgyh nem tudom hogyan alakult a digi sorsa,neten lehet ingyen nézni legalább? -
ldobosi #22304 Este megkezdi szereplését a Manchester United is
2010-08-16 16:37:17
A bajnoki címvédő Chelsea-hez hasonlóan, a bajnoki címről egy ponttal lemaradó Manchester United is frissen feljutott ellenfél ellen, hazai pályán kezdi meg a szezont.
Az angol rekordot jelentő, 19. bajnoki címükre hajtó Vörös Ördögök a Newcastle United csapatát fogadják. Az újonc csapat eddig sem győzni járt az Old Traffordra (legutóbb 1972-ben sikerült a bravúr! – az azóta lejátszott 26 manchesteri meccsen 60 gólt kaptak a Szarkák), és most sem lesz egyszerű dolga.
A Manchester United tavaly lemaradt a bajnoki címről, ezért most, ha lehet még a tavalyinál is jobban akarják a játékosok a sikert. A keret nem sokat változott, de érkezett Javier ”Chicharito” Hernandez, aki mióta kiderült, hogy a Unitedban folytatja, szinte minden meccsén gólt szerzett.
Ennek ellenére könnyen lehet, hogy csak a padon kezd. Wayne Rooney helye megkérdőjelezhetetlen, míg párja könnyen lehet, hogy az egykori Newcastle-i Michael Owen lesz.
A Szarkák első próbálkozásra visszajutottak a Premier League-be, tekintélyt parancsoló, 102 pontot gyűjtöttek a Championshipben, amivel természetesen bajnokok lettek. Legutóbb 2001-ben nyert a Newcastle a Man Utd ellen, hazai pályán 4–3-ra, azóta 12 manchesteri siker és három döntetlen.
Chris Hughton menedzser három igazolással próbált erősíteni: James Perch a Nottingham Foresttől érkezett, Dan Gosling az Evertonnal szakított és érkezett ingyen, valamint az örökifjú Sol Campbell írt alá, de ő még nincs 100 százalékos állapotban.
Nem léphet még pályára Gosling, Leon Best és Alan Smith, valamint a másik egykori United-játékos, Danny Simpson és Steven Taylor.
A hazaiaknál sérült Rio Ferdinand, Anderson és Owen Hargreaves.
„Nem számítottam rá, hogy a Newcastle ilyen hamar visszatér” – mondta Sir Alex Ferguson. „Több játékos távozott a kiesés után, amúgy sem könnyű a kiesés után egyből visszatérni. Az utóbbi években ez nagyon kevés csapatnak sikerült.
Ez is Chris Hughton érdemeit dicséri. Nem bízott benne mindenki, de remekül kezelte a pénzügyi korlátokat, és élvezi a játékosok bizalmát.”
„Nem beszélünk a kiesésről vagy a kiesés elkerüléséről” – mondta Hughton. „Nem tudjuk pontosan, mit tartogat ez a szezon számunkra. Néhányan meglepődnek majd, egyesek csalódottak lesznek – nem tudhatjuk.”
A lehetséges kezdőcsapatok:
Man Utd: Van der Sar; O'Shea, Vidic, Evans, Fabio; Valencia, Scholes, Carrick, Park; Rooney, Owen
Newcastle: Harper; Perch, Ryan Taylor, Coloccini, Enrique; Guthrie, Gutierrez, Nolan, Barton; Smith, Carroll
Szerinted mi lesz a mérkőzés végeredménye? -
#22303 végre este meccs *.* -
ldobosi #22302 Mezszámok
2010. augusztus 14. szombat
Szerző: szatke
A Manchester United meghatározta a 2010/2011-es bajnoki idényre érvényes játékos számozásokat. A United két új játékosa, Chris Smalling és Javier Hernandez a 12-es illetve a 14-es számú trikót fogja hordani a szombaton (az MU számára hétfőn) rajtoló bajnokságban. Mindkét szám a nyáron szabadult fel, ugyanis korábbi tulajdonosaik eligazoltak Manchesterből. A 12-es a Birmingham City-hez szerződő Ben Foster kapusé volt, míg a 14-es mezszám a CSZKA Moszkvához távozó Zoran Tosic hátán virított a 2009/2010-es idényben.
A héten Manchesterbe szerződő portugál Bebe akkor kapja meg saját számát, amikorra minden átigazolási papírja rendben lesz.
Ugyan a mezszámokat meghatározta a klub, de a végleges 25-ös keretet még nem adta meg Sir Alex Ferguson.
A most induló bajnoki szezontól új szabályt vezetett be az FA. Ennek értelmében minden klubnak szeptember 1-ig meg kell adnia egy 25 főböl álló keretet, amelyből 8 játékosnak 21 éves kora előtt Angliában vagy Wales-ben kellett játszania. Van egy kiskapu is, a jelenleg 21 éven aluli játékosokat nem kell a 25-ös keretbe nevezni. Tehát pl. Smalling, Fabio, Rafael, Macheda, Corry Evans, Amos, vagy a az új szerzemény Bebe nevét nem kell megadni a szeptember első napján véglegesítendő keretbe.
A Manchester United játékosainak mezszámai a 2010/2011-es Premier League idényben:
1. Van der Sar, 2. Neville, 3. Evra, 4. Hargreaves, 5. Ferdinand, 6. Brown, 7. Owen, 8. Anderson, 9. Berbatov, 10. Rooney, 11. Giggs, 12. Smalling, 13. Park, 14. Chicharito, 15. Vidic, 16. Carrick, 17. Nani, 18. Scholes, 20. Fabio, 21. Rafael, 22. O’Shea, 23. J Evans, 24. Fletcher, 25. Valencia, 26. Obertan, 27. Macheda, 28. Gibson, 29. Kuszczak, 30. De Laet, 31. C Evans, 35. Cleverley, 40. Amos, 42. Eikrem, 44. Dudgeon, 45. Gill. -
#22301 kurva arzenál már most felbassza az agyam a rohadt mákolásával. -
Zenszkij #22300 Mekkora kacsa! LOL -
#22299 Nani öngyilkos akart lenni