Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
pfff neville megint micsinált

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
onnan mellélõni bazmeg, kéne már venni vmi értelmes támadót rooney mellé, mert egyszerûen siralmas a helyzetkihasználásunk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
tipikus angol focit játszunk szélrõl tömjük középre a labdát. csak az a baj nekünk nincs Crouchunk vagy Zigicünk vagy Cole-unk aki levenne vagy mindig elfejelné.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

MR ME
nincs mit 😊

Tyler1
ja és MR ME-nek thx a sopcastes dolgot, az végre normális 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Darthmushroom
ezt én is észrevettem. olyan mintha ronaldo lenne h minden akcióban benne kéne lennie

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
huu emberek komoly gondban vagyunk most már a pályán is, nem csak pályán kivül :/ jó középmezõnybeli játékunk van! kb. Stoke City szinten focizunk.

eközben a Chelsea afrikai kollégáik hiányában is iskolajátékot rendeznek...

Rash87
Ennyi helyzetbõl 1 beférhetett volna :\
Amúgy hihetetlen,mennyire Valenciára játszik a csapat😊 mármint beadások terén

Glory, Glory Man. United!

Atti12
Fogadtak a srácok hogy ki lõ olló golt vagy mivan?? 😄😄 Rooney, Berba már próbálkozott vele. Most Nani.. 😄

Matthew Prosac
Végre Nanitól valami értelmes megmozdulás

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DONGUBA
nem de utalom😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthew Prosac
Egyre nagyobb kínszenvedés a meccseinket nézni -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
És attól jobb lesz hogy minden egyes alkalommal valami "szellemes" nevet adsz neki? 😄

DONGUBA
buzatov jo szar megint

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthew Prosac
3-0..

MR ME
chelsea már 2:0ra vezet...

MR ME
sopcast
Channel - 81774

Atti12
ez nálam jó.

Nani mekkora luft.. 😄

DONGUBA
jol latom hogy jatszik kurvatov???Arrol volt szo hogy mutik nem?Jatszana inkabb OWEN

Tyler1
vki tud olyan streamet ami nem akad meg fél percenként? mert eddig banok oldalán találtam csak mûködõt, de azok is fél percet mennek, fél percet nem....

MR ME
3 támadó 1 védõ, könnyen kaphattunk volna egyet, nem is értem ilyet h lehet hagyni...

Matthew Prosac
Jesszus... ezt megköszönhetjük a Burnleynek. Ilyet csinálni hátul (konkrétan hogy ott sem voltunk)...........

Atti12
de szép lett volna ez Rooneytól ha beakad 😄

owen rooney csatársor jobb lenne szerintem.

Matthew Prosac
Nani kezd 😮

Rash87
Jó h szólsz.. :\

Tyler1
most jut eszembe h a digisport.hu-n ezt nem is lehet megnézni, szóval marad inkább élõbe streammel :S

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
ha Rooney elmegy, az a jel h a klub a szakadék szélén.

MR ME
16:00tól lesz a meccs

ááh azt gondoltam élõ

Atti12
felvételrõl.

DigiSport:S
18:00
Labdarúgás
Premier League, Manchester United-Burnley

MR ME
na látom nem adja semmi a meccsünket :S

ezeket így el olvasva szerintem már jól járunk ha 2évig európa elitjei közé tartozunk!

Atti12
kamu szaga van 😄 Vagy legalábbis nagyot csalódnék Rooneyba ha ez igaz lenne.

MR ME
fasza...
lehet szét fog esni a klubb elég szépen fergie korszaka után 😞

Rash87

Rash87
Hja,ez így szokott lenni. Vagy kapok egy "véletlen" sms-t😄 Fõleg ha kikap😊
Szóval holnap megbújok mindenki+minden elõl,h még véletlenül se tudjam meg hamarabb 😛

Tyler1
én pont azért utálok felvételrõl nézni akármilyen sportot, vki biztos megmondja az eredményt vagy elkiálltja az utcán, vagy vmi hatalmas dolog történik és a hiradó is azzal kezdõdik 😄😄

Rash87
Legalább adja 😊
Addig remélem vki nem írja be elõre az eredményt :\

Tyler1
basszus holnap csak felvételrõl adja a Digi a meccsünket 6kor :/

és old traford helyett marine road asszhiszem ott van a
"frankó hazai pálya"

Rash87
Akk ez elég gáz így :|

Matthew Prosac
Akkor pedig: a jövõ.

Tyler1
kb. 75 millió most az az összeg amit évente kéne a gazdasági fönökségnek fizetnie a hitelre. na most erre a jegyeladás akkor sem volt elég mielött nem volt ekkora a hitel törlesztés, pedig akk növelték a jegyárakat és a stadion befogadó képességét is.

az a baj h a Glazer család majdnem teljes részvénytulaj, mellesleg a vezetõségben is a családtagok ülnek. na most innentõl kezdve nekik a saját vagyon õrzése az érdek, nem a klub. magyarul könnyen juthatunk a Leeds sorsára, ha nem vásárolja fel a többségi részvényt vki más.

Fabio Capello
A két fõ tulaj ellenére van pár millió részvényes, akiknek minden évben osztalékot kell fizetni (sajnos), és ezzel elmegy a bevétel nagy része...

Rash87
Jó,én csak azt mondom,h egyik nap ezt írnak,másik nap meg teljesen az ellentettjét.Szóval ki tudja mi az igazság.
Amúgy nem értem,hogy lehet ekkora adósságot felhalmozni... v. mibõl jött.
Szinte mindig telt ház van,abból is jön a bevétel,annyira nagyon nem is költekeztünk az utóbbi években,szóval nem értem.

Fabio Capello
egy frászt szûnt meg az adósság, jelenleg az MU a világ legnagyobb tartozással bíró klubja, ha jól emlékszem olyan 6-700 millió font hitel van felvéve nálatok...

Zenszkij
Glazerék kiszipolyozzák a klubbot és kihajítják majd..Ne legyen igazam. tetû amerikaiak, adják már el valami értelmes, pénzes befektetõnek!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?