35611
-
#22378 jó-jó, talán kicsit korai volt még vészharangot fújnia, én is, és sztem szíve mélyén ő is bízik a csapatban, hisz rögtön Chelsea veréssel kezdtünk, ami eleve egy jó felütés volt, és azt a NU-ot, akivel két éve még döntetleneztünk, most simán vertük. De én akkor is megértem az ő aggályait, mondom, sztem kicsit csalódott az átigazolási politikánk miatt, pedig épp most olvastam, hogy van der Vaart szíve vágya, hogy nálunk játsszon :) -
#22377 nem érdekes, az egészet nem érted, úgy cakkumpúder.
mellékesen megjegyzem, hogy az FA-kupát többre becsülik angliában, mint a PL-t, mert ott nem csak 20 csapat indul és egy "NB-2-asnak" is van esélye, volt már rá példa. Ezenkivül a Liga-kupa is rangosnak számit, szóval nem csak egy dolog van amit meg lehet nyerni és elismerést kivivni. -
#22376 2 forduló alapján már leírta a csapatot :DDD, ehhez neki csak gratulálni tudok, bár ezért felesleges volt ide írnia. -
#22375 hát őt nem kell félteni, ha játszani akar akk fog is :D
amúgy Bebéről tud vki vmit kapott már mezsámot vagy lett egyátalán nevezve a keretbe? -
sanyiute #22374 Pelenka + széntabletta ott lesz a kezdőbe vagy egyik se és úgy fog futni mint a mérgezett egér :D -
#22373 állítólag Rooney ma nem játszik fosás miatt by Daily Mail :D
pesszimista barátaimnak üzenem, h készítsék a papírzsepit és egy gillette pengét -
sanyiute #22372 M1 az a véleményem idén Egy kupán(PL,FA,LIGAKUPA) nyerünk valamit és BL kiesési szakasz meg lesz ez el várható és Bajnokság első 4 helye közt leszünk:D ez tuti alternatív :D -
#22371 bazmeg behugyozok, 2 forduló után bőgnek a szurkolók xDD vagyis szurkolók? lófaszt, ezek nem!
Arsenal 5 éve nem nyert semmit, de mégsem rinyáltak sosem, h ajj adjuk fel, akasszuk fel magunkat...
Chelsea tavaly 1 ponttal nyerte meg a bajnokságot, úgyhogy megdöntötte a gólrekordokat. amit nézzük már el, mikor a legerősebb támadójátékuk volt/van a PL-ben.
de a bajnokságot nem gólra osztogatják, úgyhogy hagyjuk ezt a hülyeséget.
komolyan geci ez mivolt? beszarok -
#22370 ne haragudj, de sztem nem kell rögtön leharapni a fejét valakinek azért, mert kiírja itt magából a félelmeit, aggodalmait. Ez egy fórum, ahol mindenki, még te is, elmondhatod a véleményed, gondolatod, érzésed. Nyugalom, és több tiszteletet egymás iránt, elvégre ugyanazt a csapatot szeretjük mindannyian... -
#22369 sztem csak a csalódottság beszél giornalistából, amiért nem tudtunk (nem akartunk?) néhány igazán nagy nevet igazolni, ami engem is eléggé elkeserít, mert ránk fért volna az erősítés! meglehet idén is a PL elsőség, meg valamelyik kupa, de ehhez maximumot kellene nyújtania mindenkinek, és nem fog beleférni, mint a korábbi években, a sok formahanyatlás és sérülés. Tavaly még befutottunk a 2. helyre, idén lehet, hogy csak 3. hely lesz belőle, de ez akkor is a mi csapatunk, szeretni fogjuk, csak nagyon-nagyon szomorúak leszünk, ha nem sikerül nyerni majd semmit. Kicsit félek én is ettől a szezontól, de lehet, hogy kellesz egy sikertelenebb év, hogy Fergie visszavonuljon, és átadja a helyét egy agilisabb, "harapósabb" menedzsernek. Akkor majd lesznek nagyobb igazolások, addig meg szurkolhatunk a fiataloknak, ja, és Bebének, hogy mindenkire rácáfoljon -
sanyiute #22368 utóbbi pár év...
PL győzelem: 2007, 2008, 2009
Ligakupa: 2009, 2010
FA Community: 2007, 2008
FIFA klubVB: 2008
BL: 2007–08
BL döntős: 2008-09
Szerintem lófasz.. xD(2007 néztem csak) -
#22367 mármint hol, és ki? ezt komolyan kérdezem.
tehát azért, mert én pesszimistán látom az egészet, "valahol tartunk". gondolom nem United-szimpatizánsok, de tényleg nem értem én ezt.
(majd a meccs alatt leszek) -
#22366 ha nem haragszol, ezt az üres személyeskedést meghagyom neked, nekem nem kenyerem.
a Ligakupát örülök, hogy megnyertük, de azért mindannyian tudjuk, hogy nálunk a bajnoki cím az első, az az, ami számít. a Liverpool levezet egy triplázást három jelentéktelen kupából, nekünk semmi szükségünk nincs erre.
nem kiáltok "délibábot", de nem is igazán értem, hogy ezzel mire akarsz gondolni. vagy neked mindegy, hogy elsők vagy másodikok leszünk-e? a csapathoz való viszonyomat nekem sem ez határozza meg, de engedtessék már meg, hogy jobban örüljek egy bajnoki címnek, mint egy (akár csak 1 pontos lemaradással elért) 2. helynek.
nálunk a bajnoki cím a cél mindig, csak ehhez nem érzem elég erősnek magunkat a mezőnyhöz képest. ha neked ez "epe okádás", hát lelked rajta, nekem inkább egy véleménynek tűnik, amit te nem osztasz.
szeretném, ha nem lenne igazam, nem önigazolást keresek ám. tavasszal fog persze csak kiderülni, akkorra fog letisztulni a szezon, de a három éve egyre gyengébb focit bemutató társaságban én az idén bizony nem látom a Chelsea megelőzését.
ja, igen: azt még elmondanám, hogy a teljesítményünkről beszéltem az elmúlt 3 év kapcsán, amivel aztán tényleg nem értem, hogy lehet vitatkozni. már a BL-győzelemmel véget ért szezonban is voltak elég komoly megingásaink, de az még egy igazán toppos szezon volt. a BL-döntős évben kifejezetten unalmasan, sokszor ötlettelenül játszottunk, Ronaldo azonban lehozta az évadot. rengeteg 1-0-ás győzelem, szerencsével megszerzett pontok, stb.
tavaly a sérüléshullám is bekavart persze, de ettől függetlenül nem voltunk igazán jók egyszer sem. a BL-ben a 8 közé jutottunk, ennél mindenki többet várt, bár az Inter és a Barcelona alighanem velünk is elbánt volna a döntőben.
tehát focira, teljesítményre, eredményességre valóban romlunk, más kérdés, hogy olyan szintről esünk lefelé, ahová sok csapat nem jutott még fel. viszont valamivel meg kellene fordítani az esést, és a jó válasz erre nálam nem egy "soha nem láttam játszani" Bebe megszerzése.
Hernandez és Smalling más kérdés, velük jól is járhatunk.
a szar pedig szar ízű, a győzelem meg édes. ma ez utóbbiból kéne valami, és szerintem ma még nyerünk is, nem lendült bele igazán ez a Fulham. -
#22365 hát de most nem bazdmeg? annyira tele van a faszom az ilyenekkel. azért tartunk ott ahol... -
#22364 "tipikusan szar is izetlen emberke vagy..."
hát ez nem semmi:DDD -
#22363 tipikusan szar is izetlen emberke vagy...
nem volt olyan szar ez az utóbbi pár év szerintem, csak ha már nem egy 1-es van a nevünk előtt, akkor már délibábot kell kiáltani...
igaz, hogy nem olyan fontos egy BL, egy Community Shield, egy Angol-kupa trófea és az egyébb rangos meccsek, de sebaj, szarok vagyunk...
a lényeg, hogy nem kell idejönni és epét okádni, mert neked olyan kedved van, mi a "nehéz" időkben is kiállunk a csapatunkért és ugyanúgy szeretjük őket és minden meccsen szorongatjuk a sálunkat, hogy nyerjenek...a fasznak hiányzik ez a demagóg duma. -
#22362 meglehetősen szar évünk volt, de érdemes megfigyelni, hogy az elmúlt három szezonunkban folyamatosan romlott a teljesítményünk. az idén nem tudom, hogy mitől kezdene el újra javulni.
Scholes fantasztikus formában kezdte az évet, de tudjuk róla, hogy amint elfárad, csak az alibire és a sárga lapos becsúszásokra futja tőle. Giggs is óriási kérdőjel mindig, és sajnos inkább rájuk támaszkodik az Öreg az idén is, semmint pl. Cleverley-re.
a 2 forduló csupán megmutatta, hogy a Chelsea mennyire emelkedik ki a mezőnyből. két 6-0-ás győzelem nem jön véletlenül, akárhány más faktor is döntsön még a bajnoki címről.
ettől függetlenül akár ki is pukkadhatnak, csak nem látok rá esélyt. ők feljövőben vannak, a tavalyi szezonjukban elég sok hibát vétettek, ha ki tudják javítani őket, messze előzik a teljes mezőnyt, velünk együtt. -
#22361 jáj csak legyen igazad:D
de sajnos szerintem sem ez a realitás, az egymás elleni meccsek nagyon is fognak dönteni, sőt még le sem vagytok maradva, ha a mai meccset nyeritek, amúgy meg eddig 2 gyenge csapatot vertünk, sőt nekünk a köv 1-2 meccs is könnyű lesz (Stoke, West Ham) idén is biztos nehéz lesz a City, Spurs, Villa ellen és megint pár ponton fog múlni a bajnokság. -
sanyiute #22360 Még nincs idény vége Chelsea -nek még bejöhet sok sérülés ahogy nekünk is szóval azt mondom végén fog eldőlni Ha Rooney hozza a jó formáját(szerintem most nagyon nincs a toppon) és Berba megmutatja végre hogy miért is volt 30milla font akkor elég sok esélyünk van. -
#22359 :D
tavaly egy hót szar évünk volt, szar játékkal a bajnokságban és így is 1 pont volt a különbség a 2 csapat között, erre te meg az első forduló után közlöd h senkinek semmi esélye a chelsea ellen, hát akkor sztem fáradfj át a topikukba :) -
#22358 tévedsz, én már tavaly feladtam, amikor világossá vált, hogy nem fogunk húzóembereket igazolni. örülök, hogy ti még optimisták vagytok, maradjatok is meg ennek, de én már annak is örülnék, ha legalább versenyezni tudnánk a Chelsea-vel. -
#22357 Ezaz, adjuk fel már az első forduló után, mert mi "csak" 3 gólt lőttünk...istenem... -
#22356 természetesen nem gondolom ezt. fognak kikapni, lesz döntetlenjük, lőnek nekik gólt is.
de azért érdemes figyelni a folyamatokat. tavaly 100-nál is több gólt lőttek, és ott folytatták, ahol abbahagyták. borzalmasan erősek, jó edzőjük van, több klasszisuk, ráadásul most az önbizalmat is összeszedték.
amikor az Arsenal futott veretlen szezont, idővel meg sem próbálták legyőzni őket, mert lehetetlennek tűnt. élőben másfél évnyi veretlenség rettenetesen sok. ugyanez fog történni a Kékekkel is. nem fogják megállítani őket, még ha néha meg is botlanak. nem kell örülni neki, csak sajnos ez van. -
#22355 Te mirol beszelsz???????????
Gondolod a chelsea minden meccset galazva fog megnyerni?Ha megnyeri -
#22354 azért valahol elkeserítő, hogy 2 meccs alapján ki lehet jelenteni, hogy ki lesz az idén a bajnok.
bár tudtam, hogy 15%-nál nincs nagyobb esélyünk arra, hogy megelőzzük a Chelsea-t, azért bíztam benne, hogy mondjuk február-márciusig legalább az optimisták bizakodhatnak és lesz kivel vitatkozni.
szerencse, hogy már csak 36-szor kell elszomorodnom a Chelsea bajnoki győzelmei után. jövőre talán pénzt is költünk majd, nem hajléktalanokat veszünk, meg "has a potential" játékosokat, és akkor lesz keresnivalónk is a Premier League-ben. -
#22353 ezek közül csak Lalkovicot ismerem:D -
#22352 Man Utd: Sean McGinty, Michael Keane, és John Cofie
Chelsea: Milan Lalkovic, és Philipp Prosinek
:) -
sanyiute #22351 gólszerzők?:D -
#22350 Chelsea - Man Utd 2:3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!U18 :D -
ldobosi #22349 A második fordulóval folytatódnak a Premier League küzdelmei -
Zenszkij #22348 Remélhetőleg nem lép le ő is a Real Madridba. A Madridnak mindenki kell, mindenki! -
#22347 Vidic 2014-ig hosszabított -
sanyiute #22346 hát szopóálarc :D -
#22345 na neki nagyon örülnék már anno nagyon szívesen láttam volna a muba mikor még csak az ajax futballistája volt -
#22344 Hat ez kva jo lenne nagyon orulnek vegre lenne egy iranyitonk:))))) -
#22343 hell what akk vki félretájékoztatott engem
sorry :D -
#22342 Jól írja,ott van :) -
sanyiute #22341 Danny Welbeck (at Sunderland until 30 June 2011
Vikipedián ezt írja :S -
sanyiute #22340 akkor elnézést :D -
#22339 Sampdoriánál van kölcsönben, elnéztél vmit :D