Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Másik dologról meg annyit,h azért ne túlozzunk 😄
Glory, Glory Man. United!
tv-s dolog még oké mert pont oda fér, na de a lapok meg a sérülések már hova férnének? meg sztem az annyira nem is fontos...
fõleg a ki sérült kategória, mer ahhoz külön banner kéne<#idiota>#idiota>
Esetleg azt is lehetne jelezni, hogy ki sérült eltiltott és kinek kell vigyáznia, mert, ha sárgát kap akkor eltiltás jön.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"Joan Laporta, a Barcelona labdarúgócsapatának elnöke a klub hivatalos honlapján bejelentette, Pep Guardiola vezetõedzõnek legkésõbb áprilisig határoznia kell jövõjérõl. A katalánokkal 2009-ben rekordszámú hat trófeát begyûjtõ szakember döntését egyelõre homály övezi, azonban a News of the World már arról pletykál, a Manchester United menedzseri állása lehet az egyik alternatíva számára."
Tényleg megpróbálnám a topikot jobbá,szebbé tenni,s kötekedésen kívül mást nem tudsz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Csak azt nem értem,hogyha ennyire tökéletes bannert készítettél,mint az elõzõ,akkor miért írtad,hogy csinálhatok újat ha úgy van... most lett készítve,most meg ez a baj.S ne írd,h nem ezzel van a gond,mert 2 ellentétes dolgot állítasz.
arról meg nem tehetek ha közben változott a hivatalos álláspont..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha nézted a meccset, ez a gól öngól volt. S mindenhol így is szerepel,errõl meg ennyit 😊
De ez csak egy ötlet.
2009. október 21. Cska - Manchester 0-1 86' Valencia
2009. november 3. Manchester - Cska 3-3 92' Valencia
2009. november 21. Manchester - Everton 3-0 76' Valencia
2009. december 5. West Ham - Manchester 0-4 70' Valencia
2009. december 15. Manchester - Wolverhampton 3-0 66' Valencia
2009. december 30: Manchester - Wigan 5-0 75' Valencia
Na akkor errõl ennyit..
(Aki esetleg nem érti: Valenciáról van szó, csak aztán módosítottam a kommentemet azért nincs már ott)
Figyelsz te arra amit én mondok? Nem azzal van bajom hogy új banner és eredményjelzõ lett csinálva, hanem az, hogy tökfeleslegesen csináltál egy teljesen új-más góllövõlistát, amivel saját magadnak kevertél be.
Magasról leszarom, hogy tetszett-e az elõzõ, nem azért szájalok, mert hiányzik a saját designom, hanem mert nem tartod meg belõle azt, ami pontos és jó... Értem?
Nem akarlak megbántani, ezért csak annyi mondok, hogy elõzõ nem tetszett.
Meg még bajlódjak a címerek felhelyezésével is...nekem így egyszerûbb.Amúgy meg mintha te mondtad volna,hogy vagy folytatom a régi bannert v. csinálok újat...neked mindegy.Ha valamit nem gondolsz komolyan,ne írd.
De ha ennyire nagy szívügyed a dolog,akkor visszateszem a régit,s kész.
Sõtt,körkérdés mindenkihez,melyik maradjon (régi v. ez)??
Owen 7-nél jár, ez tény. Ebben bennevan ligakupa,bl,(majdnem mondtam hogy fa-kupa ..) és bajnoki küzdelmeken elért találat is, ahogy az összes többi játékos esetében. Gibson meg például 3-nál jár, de Giggsnek sem 2 gólja van a szezonban. Nem tudom miért nem volt jó a régi összesített táblázat amit én csináltam és miért nem egyszerûen azt vitted tovább... Értem én, hogy ha valaki jogot kap valamit megváltoztatni, az meg is teszi, de ami nem feltétlenül rossz, azt miért kell?
Tiszteletem!
Majd többiek megmondják,hogy az eredeti v. a kicsit változtatott.
Köszi. 😊
Nekem a sárga szín eszembe sem jutott, amúgy ez az "eredeti" alsó rész:

CHELSEA FOOTBALL CLUB
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Köszönet érte Japep-nek!!!
Remélem mindenkinek tetszeni fog.
MU-Burnley 3-0 :::összefoglaló
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Utalom de a golja elfert😄
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
---
Egyébként majd késõbb jön egy bannerfrissítés.😊
nincs mirõl vitatkozni...
amúgy elég uncsi ez a 2. félidõs hajtás, bár rendre a befejezésekkel van gond.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.