35611

• giornalista
    Berbatov helyzetkihasználása tragikus sajnos, viszont a labdákat remekül tartja meg elöl. amióta beírtam, hogy kiválóan játszunk, feljött ránk a Fulham, kellene még egy gól, mielőtt elkezdünk pihenni.
  • giornalista
    nem tudom, melyikőtök nézi a YES Live közvetítését, de hihetetlen jó hangulatban vannak a kommentátorok :))
  • giornalista
    ez eddig kiváló, ezt az energikus játékot szoktam hiányolni, de most nagyon megyünk előre.

csak a középpályás védekezés nincs igazából megoldva.
  • Forza Italia
    gyerekek csicsárító:D
  • bigapó
    na ez is igaz, a többiek is öregedtek egy évvel és a Chelsea sem igazolt nagy sztárjátékost ha jól tudom. egy bevált és összeszokott csapathoz egyébként sem szerencsés nyúlni, elég lesz Hernandez-t beépiteni, hogy a támadások hatékonyabbak/kihasználtabbak legyenek.
  • bigapó
    Én azokra gondolok akiket igazoltunk vagy utánpótlásban vannak és azokra akikről sosem hallottunk, mert annyira eldugott, de tehetséges srácok.
  • giornalista
    Scholes 150. gólja!
  • Tyler1
    szép gól Scholes :)
  • Golyo69
    mekkora játék......góól
  • Mayorpapa
    Scholesy gól! vezetünk!
  • MR ME
    mekkora gól bázz :D
  • Golyo69
    msotmár megy :)
  • Golyo69
    csak nekem nem megy?:D
  • MR ME
    inkább nézzétek a meccset....

itt megy a magyar digi (thx banok)
  • Tyler1
    ott én nem jártam még életemben :D

felkészülési meccsek számítanak, mert jól feltérképezi a szezon előtt a játékosok formáját. igaz főleg a tartalék játszott sokat, de számomra kiderült pl. h a tartalékunk is elég erős egy esetleges beépítésre.
    mindenki öregedett egy évvel és ha megnézed akk más rivális csapatok sem vásároltak sztárokat, hanem ésszel válogattak a játékospiacon, és a tavalyi kerettel vágtak neki az idei szezonnak is.
    nagyobb esélyünk van idén elkapni a Chelseat mint tavaly, ezt vedd már észre és hagyd a pesszimista gondolkozást.
  • giornalista
    Championship Manager. vagy keverlek valakivel?

az érveim kimerülnek az alábbiakban:
    - a felkészülési meccsek nem számítanak, teljesen mindegy, hogy a nyári barátságos meccseken ki hogy játszik, nem mérvadó
    - a csapatunk ismét öregebb lett egy évvel, és nem látom, hogy miből pótoljuk majd őket később
    - az igazolásainkban csak a lehetőséget látom. Hernandez valószínűleg be fog válni, de Smalling és főleg Bebe akkora kérdőjel, mint a stadionunk. járhatunk velük jól, meg rosszul is, utóbbi esetben viszont nem igazán léptünk előre tavalyhoz képest.

ezek miatt aggódok főleg, az meg más kérdés, hogy a Chelsea a lehető legjobb rajtot fogta meg. ugyan rajtuk kívül is győzött már csapat 6-0-ra az idén (épp most ugye az általunk elvert Newcastle), én mégis erősebbnek érzem őket. számomra a realitás a 2. hely, persze BÁRMI MEGTÖRTÉNHET, csak én nem hiszek benne. de remélem, szurkolok érte, hogy jobbak legyünk (vagy a köcsög Kékek rosszabbak...)
  • Tyler1
    de van vmi racionális magyarázatod? a csapat jobban teljesített a felkészülésen mint akármelyik rivális. az, hogy 1 forduló után nekünk csak +3-mas gólkülönbségünk van LÓF*SZT sem jelent. Tavaly elment CR, akk volt okunk h féljünk, de baszki most mikor 2 csatárt is szerződtetünk, és talán idén lesz legstabilabb a keretünk nehogy már elkezdjél aggódni 2 AZAZ KETTŐ FORDULÓ UTÁN.
    ha meg a Chelsea nyeri, akk egészségükre, mi 3 éven keresztül fingattuk őket, lehet h most eljött az ő idejük.
    de te úgy beszélsz mintha a fél csapatot eladtuk volna, és nulláról kezdenénk...

mi az a cm topik?
  • giornalista
    én sem kérdőjelezem meg a te elkötelezettségedet, te se tedd ezt az enyémmel. a véleményemet pofázom itt, semmi mást...

(nem azzal van a baj, hogy nincs jó játékos a piacon, hanem azzal, hogy a jelenlegi struktúrában nekünk nincs pénzünk jó játékosokat igazolni, versenyezni más csapatok ajánlataival)
  • giornalista
    ezen nem fogunk összeveszni. én úgy érzem, hogy ez olyan Angliában, mint a királynő: mindenki tiszteli, jobban, mint a miniszterelnököt, de az utóbbi személyét tartják fontosabbnak, mert ő dönt a lényeges kérdésekben.

aztán lehet, hogy nem így van, de az én tapasztalataim mást mutatnak.
  • Rash87
    Azért azt megkérdőjelezném,h imádod,ha 2 meccs után azzal jössz,hogy a MU tuti nem lesz bajnok. De akk sztem ezek után ne is érdekeljen.
    Az,meg hogy jövőre kik fogják pótolni az alap embereket,még van idő.

Szerintem neked Real v. MCity drukkernek kéne lenned, mivel ők meg megvesznek mindenkit(s így a vágyaidat kielégíthetnék:D), bár azzal h leigazolnak minden szart,nem lesznek előrébb,jobb ha tudod.

Tavaly én se mondtam volna,h bajnokok leszünk,de még is 1 pont hiányzott. Idén mindenféleképp látom a lehetőséget.Hernandez sokat lendíthet a csapaton.Ha tavaly ő lett volna Berba helyén,bajnokok vagyunk :P
  • giornalista
    kikre gondolsz? Gibson, Cleverley? Neville pótlása valóban nem lesz lehetetlen feladat, de például már JOS is 30 éves lesz jövőre... Rafaelben bízhatunk persze.

a középpályánk lesz lyukas az idén.
    Scholes: 36 éves, ha jó formában van, a világ legnagyobbja, ha nincs, akkor emberhátrány
    Carrick: tavaly borzasztó volt, bizalmat kellene kapnia az Öregtől, de ő tavaly bűnbakot csinált belőle. hátha felnő ismét önmagához.
    Fletcher: nem kérdőjel, világklasszis, vele nincs baj.
    Gibson: a jó lövésein kívül kevés erénye van. nem túl okos, de nem írnám le, korábban Fletcher is kilátástalannak tűnt.
    Cleverley: a sajtó és Fergie szerint is hatalmas ígért, csak nem kap lehetőséget. még Gibson is előtte áll a sorban, amit én nem tartok helyesnek. remélem, ebben az évben végre felfedezzük, máskülönben Tosic sorsára juthat és eladhatjuk őt is.
    Anderson: kérdőjel. sérülése után fog visszatérni, az első szezonja jó volt, de onnan nem felfelé, hanem lefelé indult. a tehetsége megvan, kérdés, az életmódjához mennyire igazítható a Premier League szereplés.

ebben a listában nálam elférne még van der Vaart neve, az az igazság.
  • giornalista
    Van der Sar

O'Shea
    Vidic
    J Evans
    Evra

Valencia
    Fletcher
    Scholes
    Park

Berbatov
    Hernandez

Kuszczak, Rafael, Smalling, Carrick, Giggs, Nani, Owen

állítólag ez a kezdő, egy fórumban láttam, ha mégsem ez lesz, elnézést.
  • Pacal17
    6
  • bigapó
    fantasztikus játékos mindegyik, számomra Giggs és Van der Sar fog nagyon hiányozni, többi kettő helyére már most vannak megbizható játékosok akik tudják őket helyettesiteni. figyeld meg, hogy az utánpótlásban vagy akár az évad közbeni igazolásokban is megtalálhatják az új "aranycsapatot".
  • Pacal17
    Newcastle 5-0 Aston Villa
  • bigapó
    Te meg kérdezz meg egy ANGOL nemzetiségű drukkert vagy egy szakkommentátort, Én is csak hallottam, de lehet hazudtak..ki tudja...piszkos péz beszél, biztos le vótak fizetve...
  • giornalista
    ez elég távol áll az igazságtól. imádom ezt a csapatot, csak az idén nem látom benne a bajnoki címet. de nem ez a legnagyobb baj. hanem az, hogy ha így mennek tovább a dolgok, jó ideig esélyünk sem lesz arra, hogy felvegyük a harcot a Chelsea-vel és a Cityvel.

(veled a CM topikban anno még beszélgettem is, ha jól rémlik a neved, szóval "ismerhetnél" :))

az adósságok törlesztése miatt masszív veszteséggel működik a klub, egyedül Ronaldo eladása miatt kerültünk pluszba a tavalyi évben. látszik, hogy igazolni nem tudunk: olyan játékosokra van csak esélyünk, akikért nem érdeklődik senki más. szinte titokban kell megkeresnünk valakit, mert ha feltűnik a színen egy másik csapat, nem tudunk versenyezni vele anyagilag.

ezek tények, látszanak is. más kérdés, hogy mivel magyarázzuk ebben az esetben Bebe 7 millió fontos leigazolását.

van valakinek elképzelése arról, hogy kikkel fogjuk jövőre pótolni Giggset, Neville-t, Scholes-t és van der Sart? mert ahogy most áll, mindannyian visszavonulnak az év végén, hármunk alapember...
  • giornalista
    ne viccelj már :) kérdezz meg egy csapatdrukkert, hogy mi a fontosabb neki, az FA Kupa vagy a Premier League győzelem. az előbbi patinásabb, az tény, de egyáltalán nem fontosabb, mint a bajnoki cím.
  • giornalista
    örülök, hogy nem csak én érzem így.

sajnos a pénzügyi lehetőségeink erősen korlátozottak, nem Fergie-n múlik, hogy nem igazolunk.
  • Mayorpapa
    az az igazság, hogy most még minden elképzelhető! Olyan sok tényező befolyásolja egy szezon menetét (sérülések, forma, többi csapat formája, bírók formája! stb), akár még Milan és MU bajnoki elsőség is lehet a végén (BL persze csak nálunk :D)Várjuk ki a végét, sztem mi eddig jól kezdtünk, ha ma megverjük a Fulhamet, minden OK. (ha nem, akkor is mi leszünk a bajnokok!)
  • Rash87
  • Tyler1
    sztem csak egy kis buta emós aki tegnap lemaradt az antifitnessclub koncertről és ezért a világfájdalmát a Manchesterben látja :D
    mert nem hiszem h ép, normális ember ezt komolyan gondolja amit leírt, na de mind1 jót nevettem rajta és kész :D
  • paly90
    tudom:D:D de várd csak ki a szezon végét most nagyon bizakodó vagyok:D
  • Mayorpapa
    sztem lenne miért :D
  • paly90
    ehhez a csapat leírásos dologhoz annyit h a Newcastle akit megvert a "lesajnált" csapatotok 3-0-ra, 3-0ra vezet 37. percben az aston villa ellen..
    meg eleve 2 forduló után ilyet:D
    akkor én mint Milanos mit szoljak?:Dsiránkozzak én is?:D
  • banok
    Fulham-Manchester United streamek
  • bigapó
    rojadirecta.org
  • Rash87
    Szokásos helyen (sajnos)
    DigiSport
    16:45
  • bigapó
    szerintem, meg pont elég erős ez a keret is, ne vicceljetek már, világbajnokságon szereplő játékosokkal vagyunk tele!! nem mintha ez sokat osztana szorozna, mert az uccáról is tudunk fasza játékosokat igazolni. kicsit várni kellene és megnézni, hgoy alakul a tabella és a sérülési ráció, aztán sirni, hogy mit és kit kellett volna igazolni...szerinted dilletánsok ülnek a manu vezetőségében? Sir Alex elégszer bizonyitott már, hogy bizzunk a megérzéseiben és a döntéseiben.
  • Mayorpapa
    inkább azt mondjátok meg, hol lehet ma a meccset nézni, mert nemsokára kezdősípszó