Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
kedden sport2 adja este 10kor felvételrõl :/

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Azt bele akartam írni,csak egyenlõre nem találtam,hogy adná-e vmelyik csatorna.

Másik dologról meg annyit,h azért ne túlozzunk 😄

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
persze meg hogy ki mit evett ebédre 😄😄
tv-s dolog még oké mert pont oda fér, na de a lapok meg a sérülések már hova férnének? meg sztem az annyira nem is fontos...
fõleg a ki sérült kategória, mer ahhoz külön banner kéne<#idiota>

Magic Boy
A Banner jó lett, de jelezni kellene benne (ahogy Japep-én van), hogy adja-e valamelyik TV a mérkõzést és, hogy élõben vagy felvételrõl adja.

Esetleg azt is lehetne jelezni, hogy ki sérült eltiltott és kinek kell vigyáznia, mert, ha sárgát kap akkor eltiltás jön.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Japep

Köszi. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tyler1
inkább jöjjön egy kis napi pletyka hangulat fokozként 😊

"Joan Laporta, a Barcelona labdarúgócsapatának elnöke a klub hivatalos honlapján bejelentette, Pep Guardiola vezetõedzõnek legkésõbb áprilisig határoznia kell jövõjérõl. A katalánokkal 2009-ben rekordszámú hat trófeát begyûjtõ szakember döntését egyelõre homály övezi, azonban a News of the World már arról pletykál, a Manchester United menedzseri állása lehet az egyik alternatíva számára."

Tyler1
banner tökéletes lett!!! vitának meg itt nincs helye, 1 oldalon állunk 😄

Rash87
Jobb is.
Tényleg megpróbálnám a topikot jobbá,szebbé tenni,s kötekedésen kívül mást nem tudsz.

banok
szép az új banner <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
Erre most inkább nem reagálok, mert a második mondatod után nem tudnék szalonképes maradni. Olvasd el újra miket írtam.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mayorpapa
ha már fel lettünk kérve véleményezésre: nekem tetszik az új banner, így ahogy van, szõröstõl-bõröstül maradhat. A góllövõ listán meg kár vitatkozni, mi vagytok ti, IFFHS? 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
Jó,nézz utána,nem tudok veled mit kezdeni.Ennyit a tökéletes precizitásról.
Csak azt nem értem,hogyha ennyire tökéletes bannert készítettél,mint az elõzõ,akkor miért írtad,hogy csinálhatok újat ha úgy van... most lett készítve,most meg ez a baj.S ne írd,h nem ezzel van a gond,mert 2 ellentétes dolgot állítasz.

Matthew Prosac
nem láttam, de nyilván jóideig Valencia-gólként volt jegyezve, mert meccs után általában 1-2 nappal frissítettem és akkor még neki volt ítélve a gól, fõleg ha a United hivatalos honlapján is "úgymaradt".
arról meg nem tehetek ha közben változott a hivatalos álláspont..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
2009. november 3. Manchester - Cska 3-3

Ha nézted a meccset, ez a gól öngól volt. S mindenhol így is szerepel,errõl meg ennyit 😊

Atti12
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha csinálnánk a banner alá egy olyan gombot amire ha rákattintunk lenyit egy részt, és oda berakni a Matt(Ben) féle táblázatot. 😄 Mint ahogy én csináltam itt.

De ez csak egy ötlet.

Matthew Prosac
2009. október 17. Manchester Bolton 2-1 33' Valencia
2009. október 21. Cska - Manchester 0-1 86' Valencia
2009. november 3. Manchester - Cska 3-3 92' Valencia
2009. november 21. Manchester - Everton 3-0 76' Valencia
2009. december 5. West Ham - Manchester 0-4 70' Valencia
2009. december 15. Manchester - Wolverhampton 3-0 66' Valencia
2009. december 30: Manchester - Wigan 5-0 75' Valencia

Na akkor errõl ennyit..

Matthew Prosac
Ok, megnézem.
(Aki esetleg nem érti: Valenciáról van szó, csak aztán módosítottam a kommentemet azért nincs már ott)

Rash87
Mutasd már meg,hol van az a 7 gól ?:\

Matthew Prosac
Amúgy meg mintha te mondtad volna,hogy vagy folytatom a régi bannert v. csinálok újat...neked mindegy. Ha valamit nem gondolsz komolyan,ne írd.

Figyelsz te arra amit én mondok? Nem azzal van bajom hogy új banner és eredményjelzõ lett csinálva, hanem az, hogy tökfeleslegesen csináltál egy teljesen új-más góllövõlistát, amivel saját magadnak kevertél be.
Magasról leszarom, hogy tetszett-e az elõzõ, nem azért szájalok, mert hiányzik a saját designom, hanem mert nem tartod meg belõle azt, ami pontos és jó... Értem?

Rash87
Talán azért,h biztos legyek benne? Egyébként elõzõ is jó volt,csak az a PL-ben számított gólok voltak. De javítva az összesítettre.
Nem akarlak megbántani, ezért csak annyi mondok, hogy elõzõ nem tetszett.
Meg még bajlódjak a címerek felhelyezésével is...nekem így egyszerûbb.Amúgy meg mintha te mondtad volna,hogy vagy folytatom a régi bannert v. csinálok újat...neked mindegy.Ha valamit nem gondolsz komolyan,ne írd.

De ha ennyire nagy szívügyed a dolog,akkor visszateszem a régit,s kész.

Sõtt,körkérdés mindenkihez,melyik maradjon (régi v. ez)??

Most jutott eszembe azaz (tegnap halottam) volt témázgatás anyagi helyzetrõl MU-val kapcsolatba azt mondja faragó NFL meccsen hogy a Glazer családé a Tampa Bay Buccaneers NFL csapat-is :S onnan meg tudná támogatni a MU-t

Matthew Prosac
És azt elárulod hogy miért kellett 5helyen nézelõdni? Szezon eleje óta csináltam a bannert és pontosan vezettem hogy ki hány gólnál járt hivatalos meccsen. "Felmondásom" után megkaptad a psd fájlt és a pontos infókat, hogy ki hány gólt ért el addig.
Owen 7-nél jár, ez tény. Ebben bennevan ligakupa,bl,(majdnem mondtam hogy fa-kupa ..) és bajnoki küzdelmeken elért találat is, ahogy az összes többi játékos esetében. Gibson meg például 3-nál jár, de Giggsnek sem 2 gólja van a szezonban. Nem tudom miért nem volt jó a régi összesített táblázat amit én csináltam és miért nem egyszerûen azt vitted tovább... Értem én, hogy ha valaki jogot kap valamit megváltoztatni, az meg is teszi, de ami nem feltétlenül rossz, azt miért kell?
Tiszteletem!

Rash87
Felõlem ez is lehet 😊
Majd többiek megmondják,hogy az eredeti v. a kicsit változtatott.

Rash87
Kb. 5 féle ilyet néztem,egyik se egyezett.Szóval nem tudtam melyik a helyes...DE ha vki tud olyat,ahol reálisan írják,akkor linkelje,s majd következõ alkalommal javítom.

Atti12
Jó lett a banner, de Owen tényleg hiányzik.

Japep

Köszi. 😊

Nekem a sárga szín eszembe sem jutott, amúgy ez az "eredeti" alsó rész:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Darthmushroom
Owen nem hiányzik a góllövõlistáról?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
a felsõ banner király lett 😊 a táblázatban én más betûstílust adtam volna a címeknek és piros-sárga színnel ha már ManU 😊

Rash87
Alapot is betegyem? Már mint,amihez nem nyúltam hozzá?

Rash87
Betettem az új bannert.
Köszönet érte Japep-nek!!!

Remélem mindenkinek tetszeni fog.

Japep

Mikor késõbb? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
itt az enyém mert a Sapo video ma kicsit lassúcska
MU-Burnley 3-0 :::összefoglaló

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Atti12
vki plíz a gólokról linket, köszi

http://www.powerplaymanager.com/r57633

DONGUBA
Ez szubjektiv😄
Utalom de a golja elfert😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rash87
Jó,az még odébb van 😄
---
Egyébként majd késõbb jön egy bannerfrissítés.😊

Tyler1
nem ezt mondanád ha a gólkülönbségen menne el a címvédés 😄

Rash87
Az is csak 3 pontot ér😊

Tyler1
Chelsea-Sun'land 7:2<#wow1>
nincs mirõl vitatkozni...

Tyler1
azér ha azt az utolsót még beakasztja Diouf, akk mennybe megy 😄

amúgy elég uncsi ez a 2. félidõs hajtás, bár rendre a befejezésekkel van gond.

Rash87
Végre... ideje volt<#eljen>

Atti12
Diouf 😊 Gyönyörû.

2-0 már fasza😊

Atti12
na nézzük mit tud Diouf 😄

rooney8
Rooney<#worship>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Atti12
Miért kell 60 percet pihenni ha ilyeneket is tudunk?

Atti12
Rooney 2-0 😊

Fabio Capello
Na Guba, mostmár örülsz hogy Berba a pályán maradt? 😄

Atti12
Berba végre 😊 1-0

MR ME
na végre ez legalább szép volt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.