35611

• giornalista
    alighanem pihentetni akarja a srácokat a stáb, csak ettől függetlenül elfogyott az erő és az állóképesség a szezon végére tavaly is.

ráadásul amilyen jól játszottunk, ha maradunk így, simán lövünk még 2-3 gólt és ez a nulla Fulham onnan már nem állt volna fel.
  • ldobosi
    Nem nagyon értek veled egyet amúgy de ezzel nincs is baj szerintem. Abban viszont van valami hogy a csatársorunk nem a legfaszább. Én nagyon örültem volna egy igazi gólerős befejező csatárnak. Berbatovot el kellett volna adni a Milannak és jöhetett volna még Hernandez is ha ennyire akarta volna Fergusson.
  • Tyler1
    ígyvan! 2 éve három forduló után volt asszem 2 pontunk, és akk is a leggyengébb csapatok ellen játszottunk szarul. DE BAJNOKOK LETTÜNK úgyhogy mai eredmény felejtős :D

amúgy rejtély számomra h a nagyokat megverjük, de ilyen Fulham és B'Burn ellen rendre lófaszt se csinálunk. mi a fuckért kell félvállról venni ezeket a csapatokat?
  • giornalista
    egyrészt a szarnál a záptojás is jobb illatú, másrészt ez a mondat is jól mutatja, hogy mennyire nincsenek variációs lehetőségeink: ha Hernandez rossz napot fog ki, akkor vagy az óriási lutri Berbatov, vagy a teljesen nulla, hulladék Owen állhat be helyette (ha azzal számolok, hogy Rooney egészséges és a pályán van).
  • ldobosi
    Nem Nanit hibáztatom csak meg említettem hogy ha Nani berúgta volna más lett volna a végeredmény :)
  • Darthmushroom
    azért hernandez többet mutatta magát mint owen.
  • ldobosi
    Ez még azért nem jelent semmit hogy most döntetlent játszottunk. Korai még bármit is mondani. Az biztos viszont hogy a Manchester United bajnok esélyes csapat!!!! Lehet hogy most döntetlent játszottunk de lehet hogy pont ez kellett hogy a fiúk ne szálljanak el maguktól és elkezdjenek egy olyan szériát hogy jajj annak aki velünk szembe kerül ;)
  • giornalista
    "Chelsea meg jóhogy 6-ot rúg bazki, mikor náluk a középpálya is felér egy csatársorral, nálunk sajnos ez fordítva van."

ezt nagyon szépen fogalmaztad meg.
  • giornalista
    ma legalább tényleg érezte a kaput (ahogy írta a topiktárs), de sokra ezzel sem mentünk. a Szuperkupán egyébként Hernandez is lőtt gólt, de ő ma észrevehetetlen volt.
  • Tyler1
    nem Nanival volt a gond, hanem azzal h egészen addig lófaszt csinált a csapat. 1. gól után a totális tanácstalanság.

Chelsea meg jóhogy 6-ot rúg bazki, mikor náluk a középpálya is felér egy csatársorral, nálunk sajnos ez fordítva van.
  • giornalista
    és még nekem alacsonyak az elvárásaim :D

tavaly előtt valóban kikaptunk tőlük, de a 0-3-at ne írjuk már a mumus számlájára, mert csapat nélkül utaztunk, akkor volt talán Fletcher is középső védő, azon a meccsen eleve nem volt esélyünk.
  • Mayorpapa
    igen, tudom, de őt direkt nem említettem, mert az a véletlen kategória volt :) Istenem, bárcsak megtalálná a góllövő cipőjét, és minden meccsen szuperlatívuszokban beszélnénk róla...
  • giornalista
    ugye, hogy ma is ezt láttuk? örülök, hogy egyetértesz velem.
  • Darthmushroom
    utóbbi időbe nagy mumusunk idegenbe a fulham szóval örülhetünk az 1pontnak.
  • giornalista
    Berbatov már lőtt gólt, persze neki 1 találathoz 6 helyzet kell.
  • Rash87
    Utolsó mondatodban az igazság. Szia.
    (ide ez a pesszimizmus nagyon nem kell)
  • ldobosi
    A helyzet hogy elég rosszul játszottak. A végén nagyon meghúzták és ha Nani esetleg berúgta volna azt a 11est akkor más lehetettvolna a vége. Sajnálatos végeredmény mert egyértelműen hozni kellett volna.
  • Mayorpapa
    kiváncsi vagyok, hogy a csatáraink hányadik meccsen lőnek majd gólt, mert eddig főleg a kp.-ok és az ellenfél védői találnak be
  • giornalista
    (visszautalnék: a Chelsea az ilyen meccseken az első után még 6 gólt lő, mi az első után várjuk a 90. percet. óriási különbség, ezt kellene megtanulnunk nekünk is.

az sem mindegy, hogy ellenük már most összeesnek 1-0 után a csapatok, míg ellenünk tudják, hogy van keresni valójuk, mert ezt bizonyítjuk lassan másfél éve. hogy ellenünk igenis lehet egyenlíteni, fordítani, felkínáljuk magunkat és aki tud és akar, az élhet vele.

el lehet küldeni a picsába, hogy menjek Kék-fórumot olvasni, nem bízok a csapatban, nem is vagyok drukker, de hát ez van. ma is láttuk)
  • Tyler1
    nemigaz h a k*rva Fulhamet nem tudjuk megverni mostmár :@ tavaly kipicsáznak a gecibe most meg 15 percet focizunk aztán szevasz...
    hát gratulálok!!!
  • giornalista
    de jó. örülök neki, hogy jó meccs volt. inkább nyertünk volna egy szar meccsen. semmi előrelépés tavalyhoz képest.
  • Rash87
    Köszönjük Nani
  • MR ME
    na hoztuk a formánkat, vezető gól után altatunk a semmire aztán megszopjuk :D de legalább jó kis meccs volt
  • giornalista
    az év legsimább meccse lehetett volna, ha méltóztattunk volna nem csupán 30 percet lefocizni a 90-ből. tavalyi s ugyanez volt, szereztünk egy gólt, ráültünk, kaptunk egyet, aztán valahogy alakult, de általában nem túl jól.

kétszer állt fel ellenünk a Fulham, mi erre nagyon régen voltunk képesek bárki ellen is. Hernandez elől egyelőre nagyon könnyű elszívni a teret, ha hagyják futkosni, veszélyes, ha nem, akkor nem.
  • MR ME
    sztem ez azért van mert olvassáka fiúk a topikot és látták h már a szurkolók is lemondtak a PLről :/
  • Tyler1
    ez vicc
  • MR ME
    :DDDDDD
  • limperatore
    akkor már legyen igazságos, 2:2 :D
  • giornalista
    nehogy már sima legyen a vége :)
  • MR ME
    lol :D 11est is kihagyjuk :D
  • limperatore
    úristen :D:D:D:D:D
  • giornalista
    tavalyi egyik legeredményesebb gólszerzőnk ismét villant :)
  • limperatore
    hihetetlen mákos csapat vagytok :D
  • MR ME
    ennyi
  • ldobosi
    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de szerintem ez ló**sz játék. Kapu elött semmi ötlet.
  • Tyler1
    Javier baby eddig elég halványan tolja ma, még Berba is feltűnőbb pedig az már nagy gáz :S
  • giornalista
    teljesen várható volt, nettó 30 perce csak a fejünket vakarjuk a pályán.

megint fel kellene pörögni, ez egy abszolút nyerhető meccs!
  • Tyler1
    fasza :/
  • giornalista
    valaminek még be kéne akadnia, mert az 1 gólos vezetésünk utáni visszaállás tavaly sem jött be.
  • Tyler1
    Berba most feltűnően jól látja a kapu pontos helyét, a szokásos bénázása az már nem meglepő, de villanhat még sztem ma.