Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Glory, Glory Man. United!
Dioufnak esetleg új környezet vagy Obertannak, de Berbatovnak biztos h nem! egyszerûen nem illik a Unitedbe, mint ahogy Tevez sem illett. Ezzel egyébként semmi gond nincs, volt ilyen a Chelseanél is, a Realnál is, meg az Internél is. csak SAF feleslegesen erõlteti Berbát és még mindig reményt táplál a játékában, pedig régen nem itt lenne a helye.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Fergusonnak jó oka van Bebatovot játszassa még ha el is tûnik a mezõnyben, de Owen sem jobb nála sajnos. Ha Berbatovot SAF elszeretné adni akkor játszani kell h lássák mennyi gólt lõ. :-)
Owen meg lehet megérdemelné a vb t de Heskey, Rooney, Walcott, Defoe négyesen kívûl õt is kivennék.
Ronaldo meg h túlértékelt lenne az meg te is tudod h nem igaz mivel a MU talán legjobban húzó embere volt, azóta a szekér nem tökéletesen megy, hiszen Rooney az ûrt nem tudja betölteni.
Én még új vagyok itt, eddig csak csendes szemlélõje voltam az itt zajló beszélgetéseknek, gondoltam mostmár beregisztrálok. Csak a szezon eleje óta követem figyelemmel a United játékát, mivel Owen a kedvenc játékosom és érdekel a sorsa, hogy mit produkál.. (egyébként a Liverpool a kedvenc csapatom, bocsánat az õszinteségért). Egyébként az Owen vagy Berbatov c. kérdésben szeretnék véleményt mondani. Nem Owen miatti elfogultságból mondom, de nekem is feltûnt, és én is érthetetlennek tartom, hogy Berbatovot részesítik elõnyben vele szemben. Véleményem szerint Owennek kicsit nehéz úgy gólt lõnie, hogy 10-ból 6 meccsen pályára se küldik, a maradék 4-en meg kap 10-10 perceket. És így jár annyi gólnál mint Berbatov, aki az ördög tudja miért, de még mindig élvezi Ferguson bizalmát. Csak egy baj van azzal a sráccal. Az égvilágon semmi motivációja nincs. Ott van a pályán és szinte mindig kezdõ ha rúg gólt, ha nem, és ez meglátszik a teljesítményén. Nem motivált, nincs mit bizonyítania. Szerintem az "elvan, mint a befõtt" kifejezés tipikusan rá illik. De valamiért Ferguson még mindig õt preferálja Owennel szemben, aki mint tudjuk ha lehetõséget kap, rúg egy mesterhármast vagy épp eldönt olyan szintû találkozókat mint a manchesteri rangadó. És nem hõbörög, nem panaszkodik, nem sípítozik több játéklehetõségért, hanem vár türelmesen, és amikor beküldik, teszi a dolgát, meghálálja még azt a kevés bizalmat is amit kap. Ez a különbség a két játékos között. Csak azt sajnálom az egészben, hogy ha Ferguson ezt a tendenciát folytatja akkor Owen elbúcsúzhat a dél-afrikai világbajnokságtól. Ami nagy kár lenne, mert megérdemelné, hogy ott legyen..
Egyébként drukkolok a Unitednek, hogy sikerüljön a címvédés, mert a Chelsea-vel ellentétben ez egy számomra szimpatikus csapat, és végre bebizonyíthatnák a világnak, hogy nem csak azon a túlértékelt Ronaldon múlt korábban a csapat sikere.
Üdv mindenkinek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
egyébként cseppet sem sajnálom h elment, sõt helyette van Owen aki 10x többet mutatott fél szezon alatt, mint Carlitos az egész manchesteri pályafutása alatt.
Berbával is csak egy bajom van, h nálunk játszik(vagy inkább nem játszik). Úgyhogy ilyen téren szívjuk most CR hiányát, aki ugye szélsõközép létére, a legtöbb gólt termelte a csapatnak. Ez most egyedül Ronneyra hárul, mert 3 támadó felállással sem tud semmit kezdeni a csapat.
A jelenlegi taktikánk annyi h ki a szélre Evrának vagy Valenciának akik meg középre berúgják, vagy próbálják Rooneyt keresni, aztán lesz ami lesz. Így nem is lehet meccseket nyerni!
A meccs jó volt és végig egyenrangú ellenfelei voltunk a Citynek még ilyen felforgatott csapattal is.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kár hogy az utolsó 10percbe kezdett csak el focizni a csapat..
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Fõképp azt,h Andersont,meccsek óta minek kell erõltetni,mikor semmit se csinál.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Mi ez a csapat, Watford, vagy Newcastle? Nem kell ám minden második meccset elveszíteni...
bizony most visszatükrözõdik, hogy a pénz most is fontosabb volt, mint a szurkolók, inkább pár millió fontos nyereség a nyáron, mint, hogy egy nyerõképes keretet fenntartani...
Várható volt, hogy az elmúlt évek teljesítményét idén nehézkes lesz hozni, de megalázni nem szabad magát egy Manchester Unitednek, a világ legjobb klubja volt ez nemrég, vagy mi...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Jól összerakott csapat ez a City el kell ismerni és jól is igazolnak.
Jól kijátszották.<#szomoru1>#szomoru1>
Ha nem akkor valaki tud másik steamet?
Kaptak 30 gólt 21 meccsen ami sok, ha nem a kapus hibája akkor mié, ha a védelmük jónak mondható?
Nyers: Given nem rosz kapus, de nem az a szint ami egy Manchester City szintû csapatba kezdõkapusnak kell.
Kíváncsi vagyok, hogy ez a City-nél mikor esik le.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.