35611
-
#34369 nálam minden stream csak 5-6 percig jó utána kezd el úgy szaggatni h hihetetlen... -
#34368 bízz bennem
Amerikai NBC Sport -
#34367 De Geanak is kiadnék egy 1-2 hetes pihenőt, mert az utóbbi időben döbbenet miket lepkézik... -
#34366 Bloodzed -
pilboy #34365 http://www.rojadirecta.me/goto/rivosportt.info/ch1.html
nekem ez jó -
#34364 és ott mi a faszomra kattintsak mert semmi nem jön be sehol -
Zenszkij #34363 mert nem akarnak benne lenni az első hatba se -
#34362 Linkeltem lentebb, sopcast 720p-s is van... -
#34361 linkeljen már vki egy normális streamet angolul ami nem akad és nem 3 pixelből áll... -
#34360 tényleg, miért nem rakják ki RvP-t és Rooneyt a kezdőből... -
#34359 ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#34358 Nem véletlenül kezdte ki a sajtó VG-t, mert amennyire utálta mindenki Moyest, és üdvözölte messiásként a hollandot, annyira katasztrofálisan szar az eddigi munkája. Korai még nagy jóslatokba bocsátkozni, de ez sokáig így nem mehet nála sem, úgyhogy ideje lesz elkezdenie dolgozni, és kezdhetné azzal, hogy nem baszkurálja ki a kezdőből azokat a játékosokat, akik érnek valamit a csapatban, hogy a Mr. Luxusék eltötyögjenek 90 percet. (és itt nem Falcaora gondolok)
-
#34357 Mata se csinált még idén gyakorlatilag semmit az egy gólján kívül. szóval simán lehetne egy lapon említeni a másik kettővel. -
#34356 nagyon fontos lenne ma nyerni :/ -
#34355 Kezdem azt hinni, hogy jobb lett volna Moysenak adni pár évet... Így elherdálni egy kész és zseniális játékost... szánalom. -
#34354 Akkor fejre állok. Azt hittem Van Gaalnak meglesz a tekintélye, de a nagy szart, itt pár játékos mindenki felett áll úgy látom. Vagy szimplán ilyen vak az egész stáb... -
#34353 Ráadásul arról cikkeznek, hogy januárban távozik... Ezért érdemes volt megvenni Juanitot... :( -
#34352 Most frankón Mata-t basszák ki a kezdőből? Esküszöm agyfasz az eddigi munka itt. Közben Rooney, RvP nulla, de semmi gond. -
girimó #34351 köszi a segítséget -
#34350 Stream-ek:
Manchester United - West Ham United
Nagyon várom már a meccset, nem is tudom miért, de egyre jobban szeretem a csapatot, a kudarcok ellenére...
Lesznek még ilyen pillanatok, nem is olyan sokára...
Utoljára szerkesztette: Smithie, 2014.09.27. 11:13:54 -
Paranoia #34349 majd jön banok és megmondja :)
vagy már nem jár ide -
pilboy #34348 én is szomorúan láttam, h a chelsea-t adják :(
itt nézz körül:
http://www.rojadirecta.me/
http://banok.myfreeforum.org/ -
girimó #34347 heló délután játszunk nem adja semmi,tud valaki stearmet felrakni? -
#34346 Azigen:) En drukkolok, h visszajojjon Angliaba! -
#34345 A Manchester United szurkolóinak egy csoportja azt tervezi, hogy szombaton a Villareal El Madrigal stadionja felett, légtranszparenssel üzennek Cristiano Ronaldónak.
"A jelenlegi helyzetben a UNITED REEL szükségesnek érzi, hogy Cristiano Ronaldo, ne csak érezze, de saját szemével is láthassa, hogy a United szurkolók még mindig imádják őt, és milyen büszkék rá azóta is, hogy elhagyta a Manchester Unitedet."
-
pilboy #34344 most láttam chicarito hétvégi góljait...
ennek a 2 góljának az össztávolsága volt annyi, mint amit nálunk szerzett kb 40 gól össztávolsága összesen -
#34343 Mark Clattenburg játékvezető legutóbbi hat Manchester Unitednek fújt angol bajnokiján három piros lapot osztott ki, és öt tizenegyest fújt be a manchesteriek ellen. -
Zenszkij #34342 Megnéztem az összefoglalót, kamu 11-es volt 3-1-nél, a második 11-es előtt meg Blackettet ellökte a leicesteri, továbbá totál betömörült a Leicester mi meg mentünk ész nélkül olyan lyukakat hagyva a védelembe, hogy rossz volt nézni.
Capello mondta, hogy nem az a nagy dolog ha nyer valaki, hanem az, ha 1-0ra nyer. Mi ma nyaltunk igazából 3 gólt, a 2 11-est nem számolom. Szánalmas. Nincs összerakva a csapat, hulladék a védelem. Az hogy rúgtunk 3 gólt az újoncnak nem nagy tett, de nyalni ennyi gólt....Ez gyengébb év lesz, mint a tavalyi. Össze kell szokni, és szerezni valami értelmes védőt, aki nem császkál fel a támadásoknál a fenébe előre. Rooneytól is meg kell szabadulni.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.21. 22:49:20 -
Blum #34341 Ezt a viccet már egyszer elsütötted...akkor se volt vicces. :) -
#34340 -
#34339 nem bántsd, biztos h a main road-on nőtt fel :D vagy az se tudja mi az :D -
Zenszkij #34338 ideje volt! kommunikációs tréninggel a zsebében megoldja a gondokat -
Csokiturmix #34337 Most mondták ,hogy Pintér már megérkezett Manchesterbe :D -
Blum #34336 Ja...már 7 évesen is divat szurkolóként néztem City meccseket... -
pilboy #34335 még így is csak 5 pontra vunk a 2. helytől -
#34334 Azt te sem hiszed el, hogy az az egyetlen bírói hiba késztette őket 5 gólra, és sokkolta a United játékát a zéróra (amikor még nyerésre álltak). Emlékezz, hogy a 2. gólra is azonnal válaszoltak. -
#34333 Te nagyon el vagy tévedve a Leicester brutális támadó focit mutat, nekünk szerencsénk volt, hogy mg az elejés találkoztunk velük, Ulloa meg nem is játszott akkor asszem, Nugent majdnem elintezett minket. Semmi ok nincs hőbörgésre, óriási bírói tévedéssel együtt sem, mert nem hinném, h emiatt nyert a Leicester. Ha így folytatják itt még európai szereplés is lehet a végén:D -
pilboy #34332 nem érted a lényeget, de nem véletlen vagy divat -
Zenszkij #34331 jó nagy xar a csapat, nincs mit ezen feszegetni, 5 gólt kapni, nevetséges, legjobb nyolcban ott leszünk
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.09.21. 16:57:16 -
Blum #34330 Nézted egyáltalán a meccset vagy csak az eredmenyek.com-on pislogtál? A 30. perctől kezdve a Manchester United megszűnt a pályán létezni mint csapat...csak egy rakás "szupersztár" kóválygott a pályán miközben véletlenül ugyanolyan mezt viseltek. A bíró 1 (azaz egy) gólban volt benne, a többit színtisztán beszoptátok.