35611

• ldobosi
    Nem írt alá, így átadólistára került Steven Taylor
    2010-08-25 15:34:23

A Newcastle United átadólistára tette Steven Taylort, miután a két félnek nem sikerült megegyeznie egy új szerződés aláírásában.

A védő, aki jelen pillanatban egy vállsérülés miatt harcképtelen, a szezon végéig rendelkezik érvényes szerződéssel a St. James’s Parkban, azt követően ingyen távozhatna az újonc együttestől.

A Szarkák egész nyáron azon voltak, hogy megtartsák Taylort, ám ügynöke, Paul Stretford korábban elárulta, a hosszabbításról folyó egyeztetések nem haladnak megfelelően.

Ez olyannyira igaz lett, hogy a Newcastle most úgy döntött, átadólistára teszi Taylort, akivel hosszas huzavona után sem sikerült megegyezniük.

Információk szerint a gondot a játékos fizetési kérelme okozta, hiszen míg a klubnál 40 ezer fontos heti fizetést szerettek volna adni, addig Taylor ügynöke 60 ezer fontos járandóságot vélt jogosnak.

„Megerősíthetjük, hogy Steven Taylor átadólistára került” – mondta a klub szóvivője.

A 24 éves játékos karriere kezdete óta a Newcastle csapatát erősítette és kulcsszerepet vállalt abban, hogy a Premier Leagueből való kiesést követően csak egy évet kelljen a Championshipben tölteniük és újra a legmagasabb osztályhoz tartozzanak.

skysports.com
    Lakner Péter
  • Rash87
    De ha ennyire nem tud semmit,minek kellett 7 milliót kidobni rá? Érdekes... Inkább adták volna nekem azt a pénzt:D
  • ldobosi
    Hát hogy én hogy örülök ennek........ :/
  • Tyler1
    amúgy én gyanítom, h ez kurva nagy kacsa, mert ilyen nincs h nem tud labdát kezelni, meg a tartalékba sem kell. akk hova kell, konyhára? vagy az akadémiára a 15 évesekhez?

sokkal valószínűbb, h csóri utoljára a portugál másod osztályban(!!!) játszott, aztán egyenlőre fogalma sincs, hogy vegye fel a ritmust. ha ennyire nem megy neki akk úgyis megy kölcsönbe, ha meg marad akk mégis látnak benne rációt.
  • sanyiute
    szerintem ha innen a fórumozók közül választottunk volna ki igazol unitedbe talán még több esélye van hogy nem egy falábú megy MU-ba :D
  • Atti12
    max erőnléti gondja lehet szerintem.
  • rooney8
    na az fasza :D remélem majd azért belejön a srác, csak nem lehet akkora falábú :)
  • Tyler1
    még nem késő másik csatárt igazolni :D Bebe meg 1 hónap alatt 3 klubot váltana játék nélkül xD
  • rajkonnen92
    bocsi az elsőért
  • rajkonnen92
    Bebe
  • rajkonnen92
    http://www.fourfourtwo.hu/csapat-hirek/anglia/premier-league/man-united/a-man-united-uj-igazolasa-meg-a-tartalekba-sem-fer-be
  • sanyiute
    újítanak menü pontokat kb. 8 menüből 6 nem volt ha jól emléxem
  • DONGUBA
    sokaig birta
  • sanyiute
    nem
  • DONGUBA
    nalatok se megy a manutdfanatics?
  • Darthmushroom
    spursnél szerintem nagyon sok fog múlni h blbe vagy elbe indulna ott meddig jutnak stb...
  • hedonist
    Ennek ellenére sztem a City idén még biztos nem szól bele a bajnoki cím alakulásába, Arsenal azért ott lesz sztem a 3.ik helyen, de oda még beférhet a Cty és a Spurs is akár.
  • ldobosi
    Mourinho megjósolja a PL végeredményét
    2010-08-24 13:31:42

A Real Madrid menedzsere, José Mourinho erős kételyeinek adott hangot az Arsenal és a Liverpool bajnoki címről szövögetett álmaival kapcsolatban.

A portugál menedzser, aki hároméves sikerkorszakot tudhat maga mögött a Chelsea-vel, úgy gondolja, hogy az idén háromesélyes küzdelemre lehet számítani az angol pontvadászatban, ahol egykori csapata mellett a két manchesteri alakulat, a United és a City küzdhet az aranyéremért.

A 47 éves sikeredző, aki az előző szezonban triplázásig (bajnokság, hazai kupa, BL) vezette az Internazionale együttesét, úgy gondolja a Liverpool és az Arsenal esélyei felől kétségek merülnek fel, emellett azon véleményének is hangot ad, hogy szerinte a Vörösök új menedzsere, Roy Hodgson meg fog szenvedni, ha valamilyen nagy áttörést szeretne végrehajtani az Anfield Roadon.

„Azt hiszem a Chelsea, a Man United és a Man City” – válaszolta Mourinho, amikor a Sky Sports News riportere a Premier League bajnokesélyeseiről kérdezte.

„Nagyon nehéz lesz Roy Hodgsonnak valamit elérnie a Liverpoollal, mert a Vörösök az elmúlt három évben csak egyre rosszabbak és rosszabbak lettek.”

„A 2004-es Liverpool jobb volt, mint a 2005-ös, a 2005-ös pedig verte volna a 2006-osat, és így tovább.”

„Olyan helyzetbe kerültek, ahol, ha Jamie Carragher, Steven Gerrard, Pepe Reina, vagy Fernando Torres hiányzik, akkor nagyon nehéz lesz Roynak bajnokká kovácsolnia a Liverpoolt.”

„Időre lesz szüksége, és nem lesz könnyű dolga, mert nem hiszem, hogy jó irányba haladnának.”

Mourinho úgy érzi, az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger a fiatal játékosokat használja kibúvó indoknak és szerinte itt lenne az ideje, hogy a francia kollégája valamilyen eredményt is elérjen.

„Az Arsenalnál évről-évre úgy tűnik, hogy most jött el az idejük – aztán mégsem” – tette hozzá.

„Mindig ugyanaz a szöveg, „ez egy fiatal csapat, a következő a mi szezonunk lesz”. Emlékszem, a Chelsea-vel játszottunk velük a Ligakupa elődöntőjében, ahol csupa fiatallal álltak ki.”

„De az akkori majdnem ifi korúakból kiállított csapat mára már felnőtt. Jelen pillanatban ők már 25, 26, 27 évesek.”

„Cesc Fabregas, Theo Walcott, Gael Clichy, Alex Song, Bacary Sagna. Ők már nem tejfelesszájú suhancok, ők már abban a korban vannak, amikor nyerniük kell valamit.”

„De nem hiszem, hogy sikerülne nekik, szerintem ez az év ismét a Man United és a Chelsea versengéséről fog szólni, és természetesen ott lesz a Man City is, akiknek remek keretük van.”

skysports.com

Lakner Péter
  • Tyler1
    hát itt volt az ideje, de nagy nehézségek árán, és jó sok United drukker anyagi támogatáával (is) jött létre :)
  • Rash87
    Az később jön :D
  • WuFraZselic
    azt hittem VdV leigazolását rejti az url :D
  • Zenszkij
    Itt volt az ideje :).
  • Rash87
    Ideje volt,be is tettem banner alá :)
  • Tyler1
    MEGLEPETÉÉÉS
  • Tyler1
    33mas számot kapta Bebe.
  • Rash87
    Fasza videó
  • sanyiute
    bocsánat Evra :D cska még nem néztem végig :D
  • sanyiute
    csak nem Hernandez késett el ?XD
  • toysoldier
    Manchester United’s official team photoshoot at Old Trafford [HQ]
  • Rash87
    Én is azt mondom,h egész csapaton,mert lőttek 1 gólt,s utána nem csináltak jóformán semmit...
    Bár azt se lehet mondani,h Nani nem volt benne,mert 11es jogos volt,de nem bírta berúgni,s ott már egyből éreztem,h meg fogja bosszulni magát,s 2-2 lesz. Szóval ő is nagyba benne volt,ez tény :)
  • Tyler1
    könnyű Nani hátán elverni a vereséget. Giggnek kellett volna...aha, játszuk már meg magunkat, h senki nem tudta h Nani rúgja-.-
    SAF inkább örüljön, h a Fulham intézett egy x-et nekünk, mert ilyen formába a büdös életben nem rúgtunk volna még egyet.

amúgy mindenhol ezt olvasom, h Nanin ment el a meccs. hát kurvára nem rajta ment el, az egész csapaton ment el. amúgy meg ha a kapus éppen a másik irányba ugrik, akk most Naninak fényes lenne a kis picsája...
  • Rash87
    Én is úgy tudtam :) Érdekes...
  • paly90
    Ferguson: Giggsnek kellett volna lőnie a büntetőt

Sir Alex Ferguson igencsak frusztrált volt a Fulham–Manchester United (2–2) mérkőzés után, mivel meglátása szerint csapata óriási lehetőséget szalasztott el. Mint ismert, a vendégek 2–1-es vezetésüknél a 87. percben büntetőt hibáztak, majd a 90. percben a Fulham kiegyenlített. Ferguson szerint nem Naninak, hanem Ryan Giggsnek kellett volna a tizenegyest lőnie.
    Nani hibája „végzetesnek" bizonyult a United szempontjából (Fotó: Action Images)

Nem játszott jól a Manchester United, ám a 87. percben nyeregben érezhették magukat a „vörös ördögök" szurkolói, mivel csapatuk 2–1-re vezetett és tizenegyest lőhetett. Nani állt a labda mögé, lövését azonban David Stockdale kivédte, a feldobódott hazaiak pedig a 90. percben megszerezték az egyenlítő gólt – Brede Hangeland talált be, akinek öngóljával a United 1–1-nél újra megszerezte a vezetést.
    Hirdetés

„Ha ilyen lehetőséghez jutsz, hogy egy tizenegyessel eldöntheted a mérkőzést, akkor élned kell vele – magyarázta Ferguson az MU televíziós csatornájának. – Mi azonban nem így tettünk, az ellenfél vérszemet kapott, szurkolói feléledtek, és végül a hazaiak megszerezték az egyenlítő gólt."

„Úgy gondolom, Ryannek kellett volna elvállalnia – utalt a skót mester a kihagyott tizenegyesre. – Legutóbb a Tottenham ellen hazai pályán két büntetőt is értékesített, pedig Nani is a pályán volt akkor. Talán most is Ryannek kellett volna lőnie."

„Sosem jó dolog buta módon pontokat elhullajtani, márpedig velünk ma ez történt. Amikor újra megszereztük a vezetést, azt hittem, „megmenekültünk", de három perccel a vége előtt nem zártuk le a meccset, kihagytuk a tizenegyest – folytatta Ferguson, aki sportszerűen elismerte, hogy nem igazán érdemelték volna meg a győzelmet. – Ha őszinték akarunk lenni, akkor be kell látnunk, hogy a Fulham jobb volt a második félidőben, nem szolgáltunk rá, hogy egy egy után újra előnybe kerüljünk. Ellenfelünk sok problémát okozott nekünk, különösen Bobby Zamora, aki remekül játszott."

Talán más lett volna a találkozó végeredménye, ha Wayne Rooney pályára léphet.

„Wayne elkapott egy vírust. A meccs előtti nap dőlt ki, huszonnégy óra egyszerűen kevés volt arra, hogy rendbe jöjjön" – beszélt Ferguson angol támadójáról, akinek távollétében a Manchester United a Berbatov, Chicharito csatárduóval kezdett.

nso

nem az edző mondja meg h ki lövi a tizit??
  • Oziris666
    Pár éve ez pont fordítva volt és ti végeztetek ki mindenkit 1:0után:D
  • Pacal17
    Berbának nem fekszik ez a stílus szerintem. Nem ide való. Ez a Bebe srác mikor játszhat leghamarabb?
  • Tyler1
    Villat én nem tartom kiemelkedő játékosnak. 1-2 éve kezdték el felkapni a nevét és azóta egyre jobban ívelt felfelé az ára. és semmiképpen nem ért volna meg nekünk 30-40 millát.

itt van ez a Bebe srác is akit még focizni sem láttunk, ki tudja h benne mi rejlik. én sokkal jobb ötletnek tartom azt, h rájuk alapozunk mint egy ugyanannyi eséllyel induló milliós sztárjátékost. láthatjuk, h Berba is elég nagy árokban van, pedig a Spursnél nagyon ment neki minden.
  • giornalista
    mindenesetre jó éjt minden szurkolótársnak, megyek grillezni, majd mímelem a jókedvet. a West Ham ellen biztosan nyerünk, utána a liverpooliak ellen meg csak lesz valahogy...

mondanám, hogy tanuljon a csapat a mai meccsből, csak ezt csináltuk tavaly végig és nincs változás.
  • ldobosi
    Igazad lehet. Mondjuk Villanak nagyon örültem volna :)
  • Tyler1
    azért Javiert se írjuk már le, mióta ide jött lőtt pár gólt, egyedül a PL nem fekszik neki még, de sztem pár meccs és beleszokik. nem hiszem, h egy spanyol ligából idehozott sztárcsatár előbb beleszokott volna az angol stílusba.
  • ldobosi
    Hát ez rejtély :D De....ha mindenkit megverünk akkor túl unalmas lenne az egész nem?! :D