Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
A valasz:Mert a nagy es vilagvero Real Madrid hivja 😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Pacal17
😄DD

Tyler1
ez most egy kötltõi kérdés ugye amire nem lehet válaszolni? 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
Nem is értem.. Vidic miért menne el??

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
ez az h Chiellininek sem volt kötött pozíciója, játszott minden tengelyen már.
de az biztos h nem Vidic helyére jönne, ha jönne egyátalán.

hedonist
egy ballábas, volt balbekk(most ugye C😎 a jobbbekk O'Shea-t?😄 hát nemhiszem

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
én is rátippelek amúgy, nagyon feltûneõen kezdett érdeklõdni a United iránt 😊

de mivel O'Shea kidõlt a szezonra, sztem inkább õt helyettesítené. ez a Vidic dolog majd nyáron dõl el szvsz.

Matthew Prosac
A United-nél úgyan még nem dõlt el, hogy Vidic megy -e vagy marad, az viszont biztos, hogy Sir Alex Ferguson jobb félni,mint meijedni alapon elkezdett keresgélni a piacon. Nemanja Vidic-et már nyár óta folyamatosan szóbahozzák a két spanyol gigásszal, az FC Barcelonával és a Real Madrid-dal, s az elmúlt hetekben már több angol lap is azt írja, hogy nagy az esélye a szerb középsõ védõ csapatváltásának.

A News of the World is ezek közé tartozik, az információi szerint Sir Alex Ferguson-nak, a Manchester United menedzserének van is egy jelöltje a helyére: a kiszemelt Giorgio Chiellini, a Juventus FC olasz válogatott bekkje, akit egyébként a városi rivális City is vinne, ám az edzõ, Roberto Mancini kijelentette, hogy véleménye szerint lehetetlen leigazolni õt.
Kontraktusa a Juvéval 2014-ig szól.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
Szerintem jól játszott, csak azt nem értettem eddig hol volt, nem volt sérült nem?

Huszi84
Nani mindig balszélsõt játszott,most meg a jobb oldalon volt. Lehet ez a titka az eddigi gyenge szereplésének.

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
piszok fiatal??? 23 éves. ha azt nézzük h most CR 24, és a világ legdrágább játékosa akk Naninak komoly lemaradása van. de igazából nem lehet összehasnlítani kettejüket, a cselezgetés minden portugálba benne van, úgy jönnek le a futószalagról. Nani kurva sokat kockáztat a cseleivel, és rendszerint elbassza a támadásokat(láthattuk is h Roo már madjnem a torkát harapta).

igazából azt nem értem h mit gondolt õ és Fergie az elmúlt tizenakárhány meccs óta. mert annyira szar formába nem volt h még cserére se nevezték, és inkább a B-bõl jöttek nulla tapasztalat nélküli emberek fel.

Pacal17
Pont mint Ronaldo amikor ide került.

MR ME
nani a 2. félidõben geci jó volt
igazából az a probléma a sráccal, h míg ronaldonak a trükkjei 80%ban bejönnek, neki csak 40%ban, így szídja mindenki
nagyon tehetséges játékos, én nem adnám el, ki lehetne nevelni, lehetne belõle simán egy új ronaldo, csak még piszok fiatal, önzõ és túl sokat akar trükközni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pacal17
SZUPER HAT-TRICK!!!!!444 😄

Golyo69
úristen de bolond az a kommentátor 😄😄:😄

amúgy grat a csapatnak😄

GGMU

hedonist
van pofája 4 et vágni amíg drogba banánt zabál a 3.ik világban?😄 naszép

banok
Manchester United-Hull City 4-0 Wayne Rooney mesternégyese!!!
http://videa.hu/videok/sport/manchester-u.-hull-city-4-angol-foci-golok-pPkx4eL5F76T0qA1

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
bocs a helyes megfogalmazás, Nani végre játszott, nem?<#ravasz1>

Matthew Prosac
Ne legyünk telhetetlenek, kit érdekel hogy csak az utolsó 15 percre pörögtünk fel igazán? A lényeg hogy felpörögtünk és sima lett!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
ezt én se értem.. leszokhatnának már a fiúk errõl 😄

Rooney <#eljen><#eljen><#worship>

Darthmushroom
Jó meccs volt. Hát Rooney egy klasszis nem tudom mi lenne velünk nélküle. Nani végre úgy játszott amit tõle várni lehet. Berbatov meg bár keveset játszott de végre mutatta magát és kérte a labdát.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Rash87
Azért Berbatov adott ismét 1 gól passzt😊 Vele csak az a baj,h olyan kényelmesen játszik.
Nani-t meg jó lenne többet látni játszani,mert látszik h akar,s tud is.

Glory, Glory Man. United!

Tyler1
mi a fuckért a uccsó 10-15 percben kezd klasszis játékot játszani a csapat?😄

amúgy ennyit ér Rooney a pályán, és most derül ki igazán h mennyire lófasz a másik 2 csatár aki ma pályán volt. Berbatov nem lövi el a kapuval szemben üres területen inkább kipasszolja, Owen elrúgja vagy elrúgná de általában szarul, Rooney meg berúgja azt is amit nem lehet!

Nani meg jó lenne ha összeszedné magát mer idén még negyedét se mutatta a mai játékának, és tud õ ha AKAR(!!!).

el kell adni !XD

Pacal17
ez egy fasz 😄

4

MR ME
rooney 4 gól 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

végre valami MU szintû játék😄 ideje volt!😄

Matthew Prosac
3-0. Na ez viszont már szép volt 😄DDD

Tyler1
mert? saját emberével ütközött, aztán még ki is baszhatták volna. mellesleg ez arra megy ki ilyenkor h esetleg lefújják és megszünjön a kapu elötti nyomás.

közbe Rooney 3. gól 😄

Pacal17
ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Fabio Capello
hát, láttam már sportszerûbb gólt is...

Matthew Prosac
Rooney 2-0, de ez nem volt igazán szép -.-

Tyler1
oh még sincs csere

Tyler1
csere az oldalvonalon! ilyet is ritkán látni 😄

Nyers
"Annyira ellenszenves ez az owen..."

OMFG, ezt Te se gondolhatod komolyan.

My Life for Freedom!

Pacal17
Nani is és Owen is kifejezetten jól játszik

Rash87
Annyira ellenszenves ez az owen...rég lehetne még v. 1-2 gól,ha tudna játszani. Most is olyan szépen végigvezették a támadást,csak bele kellett volna rúgnia a labdába,s gól,e helyett meg elgurítja vagy mi volt az:\

Tyler1
vége szép játék a csapattól ezt kéne egész évben, bár Vidic és O'Shea elférnének a védelemben. Owen pedig ha betudna fejezni egy kurva helyzetet akk simán kezdõ lehetne, mert Berbatovnál láthatóan jobb technikával rendelkezik csak a végjátékkal vannak gondjai.

Atti12
1-0 Rooney 😊

MR ME
ez egy nagyon jó hír lenne

MR ME
reméljük elérünk vele vmit

Tyler1
csak pletyka volt az eladása, nem hülyék h CR után eladják a támadósor alaposzlopát.

mai kezdõnk:
-----------------VdS-----------------
------Rafael-Ferdinand-Evans-Evra------
----Park-Fletcher-Scholes-Nani---------
-------------Rooney-Owen--------------

meg rooney is megmarad reméljük

Tyler1
Manchester United sikeresnek mondható kötvénykibocsátáson van túl, ugyanis a klub papírjait, amelyek kibocsátása erõs szurkolói ellenállásba ütközött, nagy kedvvel vásárolták a befektetõk.

Nem kevesebb, mint 504 millió font gyûlt össze, amely elégnek bizonyulhat a klub 509 millió fontos adósságállományának törlesztésére, illetve a Glazer-család 202 millió fontos kölcsönének visszafizetésére.

A Vörös Ördögök vezetõi, köztük az ügyvezetõ igazgató, David Gill, világ körüli úton próbálta népszerûsíteni a kibocsátott kötvényeket, amelyek lejárata 2017. februárjában várható.

Bár a szakértõk nem sok sikert jósoltak a klub akciójának, ám a vártnál kétszer nagyobb volt az érdeklõdés.

A jó hírek ellenére azért van mögöttes tartalma is az ügyletnek, ugyanis a jelenlegi 41 milliós bankkölcsönt 45 millió fontos kötvénykamat váltja fel.

A Glazer-család szóvivõje ennek ellenére úgy vélekedik, a kötvénykibocsátás "egyensúlyt" hoz a United pénzügyeibe a következõ hét év során. Ugyanis a klub tulajdonosai könnyebben tudják kezelni a pénzek mozgását, és a játékosvásárlásra is maradhat elkölthetõ összeg.

---------------------------
végre egy jó hír!!! remélem ez a csapat válláról is leveszi a terhet és végre kilábalunk a gödörbõl. és még új játékos igazolására is van esély.

Rash87
Manchester United-játékost akar a Köln

Ám megérte õt is megvenni... bár szerintem látottak alapján jó játékos,nem tudom miért nem kap(ott) több szerepet a csapatban.

Tyler1
naja csak mivel ekkora az adósság nem hiszem h sorban állnának új tulajjelöltnek. Glazerék meg egyszerû üzleti spekulációval simán kivégezhetik a csapatot anélkül h bárki is tehetne vmit.

a másik h a csapat, a mostani játéka alapján könnyen eleshet a legnagyobb bevételi forrástól, a BL-tõl.

Rash87
Reserve Highlights: United 4 – Sunderland 0

Jó,nem olyan komoly meccs,de Diuf 3 gólt lõtt😊

Rash87
Kössz.
Amúgy szerintem is az lenne a legjobb megoldás,ha jönne 1 új tulajdonos,remélem minél hamarabb túl lesznek ezen 😊

Remélem sikerül minél elõbb eladni a klubot és Glazerék helyett jön egy normális tulajdonos. Mondjuk egy befektetõi csoport mint a Citynél. Most látom elõször az új bannert meg a szövegdobozt és nagyon tetszik. Gratulálok!

MR ME
fasza...
ez az idei év minden téren siralmas :S