Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
de az biztos h nem Vidic helyére jönne, ha jönne egyátalán.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
de mivel O'Shea kidõlt a szezonra, sztem inkább õt helyettesítené. ez a Vidic dolog majd nyáron dõl el szvsz.
A News of the World is ezek közé tartozik, az információi szerint Sir Alex Ferguson-nak, a Manchester United menedzserének van is egy jelöltje a helyére: a kiszemelt Giorgio Chiellini, a Juventus FC olasz válogatott bekkje, akit egyébként a városi rivális City is vinne, ám az edzõ, Roberto Mancini kijelentette, hogy véleménye szerint lehetetlen leigazolni õt.
Kontraktusa a Juvéval 2014-ig szól.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ReD DevilS 4 LifE
igazából azt nem értem h mit gondolt õ és Fergie az elmúlt tizenakárhány meccs óta. mert annyira szar formába nem volt h még cserére se nevezték, és inkább a B-bõl jöttek nulla tapasztalat nélküli emberek fel.
igazából az a probléma a sráccal, h míg ronaldonak a trükkjei 80%ban bejönnek, neki csak 40%ban, így szídja mindenki
nagyon tehetséges játékos, én nem adnám el, ki lehetne nevelni, lehetne belõle simán egy új ronaldo, csak még piszok fiatal, önzõ és túl sokat akar trükközni...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://videa.hu/videok/sport/manchester-u.-hull-city-4-angol-foci-golok-pPkx4eL5F76T0qA1
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Rooney <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nani-t meg jó lenne többet látni játszani,mert látszik h akar,s tud is.
Glory, Glory Man. United!
amúgy ennyit ér Rooney a pályán, és most derül ki igazán h mennyire lófasz a másik 2 csatár aki ma pályán volt. Berbatov nem lövi el a kapuval szemben üres területen inkább kipasszolja, Owen elrúgja vagy elrúgná de általában szarul, Rooney meg berúgja azt is amit nem lehet!
Nani meg jó lenne ha összeszedné magát mer idén még negyedét se mutatta a mai játékának, és tud õ ha AKAR(!!!).
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
közbe Rooney 3. gól 😄
OMFG, ezt Te se gondolhatod komolyan.
My Life for Freedom!
mai kezdõnk:
-----------------VdS-----------------
------Rafael-Ferdinand-Evans-Evra------
----Park-Fletcher-Scholes-Nani---------
-------------Rooney-Owen--------------
Nem kevesebb, mint 504 millió font gyûlt össze, amely elégnek bizonyulhat a klub 509 millió fontos adósságállományának törlesztésére, illetve a Glazer-család 202 millió fontos kölcsönének visszafizetésére.
A Vörös Ördögök vezetõi, köztük az ügyvezetõ igazgató, David Gill, világ körüli úton próbálta népszerûsíteni a kibocsátott kötvényeket, amelyek lejárata 2017. februárjában várható.
Bár a szakértõk nem sok sikert jósoltak a klub akciójának, ám a vártnál kétszer nagyobb volt az érdeklõdés.
A jó hírek ellenére azért van mögöttes tartalma is az ügyletnek, ugyanis a jelenlegi 41 milliós bankkölcsönt 45 millió fontos kötvénykamat váltja fel.
A Glazer-család szóvivõje ennek ellenére úgy vélekedik, a kötvénykibocsátás "egyensúlyt" hoz a United pénzügyeibe a következõ hét év során. Ugyanis a klub tulajdonosai könnyebben tudják kezelni a pénzek mozgását, és a játékosvásárlásra is maradhat elkölthetõ összeg.
---------------------------
végre egy jó hír!!! remélem ez a csapat válláról is leveszi a terhet és végre kilábalunk a gödörbõl. és még új játékos igazolására is van esély.
Ám megérte õt is megvenni... bár szerintem látottak alapján jó játékos,nem tudom miért nem kap(ott) több szerepet a csapatban.
a másik h a csapat, a mostani játéka alapján könnyen eleshet a legnagyobb bevételi forrástól, a BL-tõl.
Amúgy szerintem is az lenne a legjobb megoldás,ha jönne 1 új tulajdonos,remélem minél hamarabb túl lesznek ezen 😊