Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
itt még nem 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Jó,ma suliban mindenki azzal jött,h 1-0nál idegenbeli góllal Mu nyer 😊

Glory, Glory Man. United!

Atti12
-.-

Rash87
De mért? :\
Akk nem számítanak az idegben lõtt gólok?

Tyler1
1 gól esetén még jön a hosszabítás!

de ilyen támadásokkal nem nagyon lesz lehetõség, abba bele se gondolok mivan ha a City szerzi meg a vezetést.

Rash87
Ez hülyeség...
De javítsatok ki ha tévedek 😄

Atti12
ha jól tudom, csak a 90 perc letelte után a hosszabításban számít az idegenbe lõtt gól. De javítsatok ki ha tévedek 😄

Cabell
Õszintén szólva a játékot elnézve nem is látom kilátásban, hogy itt lesz gólszerzés...legalábbis hazai oldalon.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

ha most gólt lövünk akkor mi állunk továbbjutásra? (idegenben lõttgól-ra gondolok)

Rash87
Bocs,én kérek elnézést :$
Végülis a Sport-ot eltaláltam<#idiota>

Tyler1
nem szar, de mi jobbak vagyunk 😉

egyébként nagyon remélem h Carlito okosan fog viselkedni az OT-n 😄

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
hát hazai pálya ide vagy oda azért a city nem egy szar csapat 😊
de remélem h szép játékot tudunk mutatni a meccs egészében és nem csak az utolsó 15 percben ahogy szoktuk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Magic Boy
Valaki tusd a meccshez steamet?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DONGUBA
Ja koszi ez meg uj hogy benne van a bannerban.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tyler1
sport1 és nem sport2 ahogy Rash kolléga írta ki bannerba 😊

Tyler1
hát hazai pályán ha nem nyerünk akk megeszem a monitorom😄

DONGUBA
adja valamelyik tv?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MR ME
hát...meglátjuk, nem nagyon bízom a továbbjutásban a mostani teljesítményeink alapján 😞

Tyler1
mai kezdõnk:

-----------------VdS----------------
-----Rafael-Evans-Ferdinand-Evra-----
------Fletcher-Carrick-Scholes------
---------Nani-Rooney-Giggs-----------

Darthmushroom
nem értem ezért miért kellet leigazolni..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
Tosic kölcsönben a Kölnnél. van egy olyan érzésem h õt is utoljára láttuk Manchsterben mint United játékos...

Tyler1
igen azért akart több pénzt az új szerzõdésében 😄

hedonist
xDD

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Atti12
nekem csak a chelsea ellen lõtt öngólja maradt meg <#vigyor>

állítólag több öngólt lött mintahány meccsen szerepelt😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Darthmushroom
én õszintén nem hallotam még a srácról és nem is láttam játszani emlékeim szerint

Magic Boy

Rash87
Most még tuti nem,max nyáron.

ezzel sztem Vida távozik<#fejvakaras>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hedonist
Smalling😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

NB1.hu-s hír de van benne realitás😄

A brit miniszterelnök, Gordon Brown tegnap kifejtette: aggasztja az angol klubok egyre nagyobb eladósodása...
- Néhány éve tart ez a folyamat, és a klubok egyre mélyebbre merülnek az adósságok tengerében - így Brown. - Egyszerûen nem értem, miért vállalják túl magukat, egy háztartásban is könnyû kiszámítani, hogy mennyi bevétel van, és csak annyit szabad költeni. Álmodni persze mindenkinek szabad, de tisztában kell lenniük azzal, hogy az álmokat nem szabad összekeverni a realitásokkal. A kluboknak minél elõbb meg kell oldaniuk ezeket a problémákat, különben nagy bajba kerül a futballunk.
Mint ismeretes, a Manchester Unitednek egy 570 millió eurós "injekciót" kell találnia, hogy finanszírozni tudja 900 millióra rúgó adósságát.
A Liverpool szintén új befektetõket keres, a Portsmouth a csõdszélén áll, de bajban van a WHU, a Hull és a Wigan is...

Magic Boy
Én örülnék neki, ha jönne, de csak akkor hiszem el, ha SAF mellett fog vigyorogni és nyilatkozik.

Darthmushroom
ohh mégis igazolunk:
smarling

Atti12

hedonist
Rooney sztem pont az az ember, h ha kéne ingyen is játszana egy darabig!! legalábbis nagyon szeretném azt hinni,h vanak még ilyenek

Tyler1
igen ez a mondat annak köszönhetõ h adósság nélkül mostmár kitudják csengetni neki a megemelt bérét 😄

nem biztos h ez lenne a helyzet ha még mindig szarba lennénk.

Rash87
Remélem évek múlva is ezt fogja mondani 😊

Atti12
"De ahogy már sokszor mondtam, United-játékos vagyok, és boldog vagyok itt." <#eljen><#eljen> 😊

Tyler1

Darthmushroom
am Rooney a bajnokság és communityn kívül bl-be rúgott gólt(20gólon kívül)? neki jót tett Ronaldo távozása meg az h gyereke lett, hozott neki egy kis önbizalmat.

Darthmushroom
azt kell mondjam nehéz hét elé nézz a klub. a ligakupa döntõért játszunk hétköznap a városi riválissal szembe és hátránnyal várjuk a meccset. hétvégén meg az arsenal-lal játszunk és idén nem engedhetjük meg h a rangadókat elveszítsük mert úgy tuti nem leszünk bajnokok.

kis videó Rooról:
http://www.youtube.com/watch?v=zh5mjaI6DW4

Matthew Prosac
szerintem 20 gólos. 19 a bajnokságban + 1 a community shield meccsen. -klikk-
de én már semmit nem merek biztosra állítani a múltkori "Valencia-ügy" után 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
hát az utóbbi meccsel megint megkapta a bizalmat, jó lenne ha most már élne is vele, és hozná a 150%-ot!
ez a hét amúgy elég csúnya lesz, kezdve a City ellen(de szép is lett volna ha nyerjük az elsõ meccset és most nem nekünk kéne hajtani a döntõbe jutásért) aztán jön az Arsenal elleni rangadó(amit meg jó lenne nyerni mert elméletben csak 3.-ak vagyunk)!

egyébként Welbeck meg kölcsönben tölti a hátralevõ idõt a Prestonnál.

Rash87
Szerintem tök mindegy,h mi volt(bár a legvalószínûbb,h összekaptak SAF-al,s hát lehet tudni,h aki szórakozik vele,így jár😄),a lényeg,hogy most már többet fog játszani, vagyis remélem.

Tyler1
persze, csak az a gond h ezt a sérülést senki nem látta, de még csak nem is tudott róla 😄
és így elég értelmetlen az elmúlt hónapok Nani vs. Fergie vitái és az eligazolási pletykák mondván direkt nem játszatják<#fejvakaras>

Atti12
klikk.

Itt azt írja hogy sérült volt 😊

Rash87
Tényleg,kösz.Majd javítom.

Huszi84
Rooney még csak 19 gólos,nem 20

ReD DevilS 4 LifE