Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Glory, Glory Man. United!
én 1:2-re tippelek 😊 jöhet az Arsenal a hülye statisztikáival, a focit nem arra játszák. nehéz csata lesz az Emiratesben de megtudjuk nyerni!!!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szal mi tuti lemaradunk róla,de a meccsrõl nem<#vigyor4>#vigyor4>.
Viszont úgy néz ki ez a jövõ,elõbb utóbb itt is elérhetõ lesz.
A lényeg a 3pont, most nagyon kéne az arsenáltól! Glory MU!!
ReD DevilS 4 LifE
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szóval ne félj egyenlõre még várhatunk Rooney 3d-s góljaira 😄😄😄(hacsak nálad épp nem akad egy 3d tv, mer akk megyünk hozzád xd)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az angol rangadó lesz a televíziózás történetének elsõ 3D-ben közvetített sporteseménye.
Ezt hogy vitelezik ki? 😄
Ezért😄
Van der Sar védésénél nagyobb nincs
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Arsenal x-elt úgyhogy vasárnap még kéne egy fasza kis gyõzelem 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Akadt és pont nem láttam.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!