Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
áhhá 0:2 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL 😄😄😄

Huszi84
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ReD DevilS 4 LifE

rooney8
rooney 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pacal17
:_AS😄SAD_:SD

WuFraZselic
nani baszki 😄 hozná minden héten ezt a formáját...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
nani bazmeeg 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fabio Capello
Ohhhohohooo micsoda gól 😄

Huszi84
aztakurva mekkora volt Nani!!!

ReD DevilS 4 LifE

Pacal17
Nani geciii 😄

Atti12
NANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Atti12
Brown miért ilyen rohadt lassú?

WuFraZselic
Nani eddig kurvajó

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atti12
keretben sincs <#idiota>

elméletileg Sol Campbell játszik kezdõ ként szeritem verhetõ a védelem abból gondolom hogy ideje nem volt tét meccsen azt reméljük JUNÁJTIDTÓl befosnak😊

Rash87
Ha játszik Diaby,akkor tuti lesz.<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

1-3 és lessz benne öngól😛

Pacal17
1-2 re tippelek én is

Rash87
1 hónappal ezelõtt azt mondtam volna,h esélytelen nyerni. De most jók vagyunk 😊 Meg lehet az a 3 pont. (Tipp:0-2)

Tyler1
tippek a mai meccsre??? 😄
én 1:2-re tippelek 😊 jöhet az Arsenal a hülye statisztikáival, a focit nem arra játszák. nehéz csata lesz az Emiratesben de megtudjuk nyerni!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Huszi84
Csak sky adja 3D-ben és egyenlõre csak 9 kocsmában angliában.
Szal mi tuti lemaradunk róla,de a meccsrõl nem<#vigyor4>.
Viszont úgy néz ki ez a jövõ,elõbb utóbb itt is elérhetõ lesz.

A lényeg a 3pont, most nagyon kéne az arsenáltól! Glory MU!!

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
ugyanúgy szemüveggel mint moziban 😄

Atti12
jaj olyan már velem is volt, kormánnyal toltam és amikor nagy gázt adtam hátradõltem teljesen a széken 😄

Matthew Prosac
nekem olyan fordult elõ egyszer régen, hogy tesó egy rallys játékkal nyomta, én meg mellette ültem és néztem. Egy jó hosszú bal kanyarba farolt már vagy fél perce én meg szépen balra kidõltem a székembõl 😄 Kicsit átéreztem.. 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
ja nem azért kérdeztem, sejtettem hogy itt nem lesz látható, de kíváncsi lennék hogy hogy lesz az egész 3D. 😄

MR ME
😄DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

WuFraZselic
összedobhatnánk egy ilyen tv-re

Pacal17
Vááá geci, kiváncsi lennék rá 😄

Atti12
vagy legurok a kanapérõó mert jön a labda <#idiota>

Tyler1
3d kompatibilis kamerával közvetítik amibõl 3d-tv nélkül semmit nem fogsz érzékelni 😄
szóval ne félj egyenlõre még várhatunk Rooney 3d-s góljaira 😄😄😄(hacsak nálad épp nem akad egy 3d tv, mer akk megyünk hozzád xd)

Matthew Prosac
ja, azt Rooney úgy leüvölti a fejed, hogy elõször kirohansz a tv elõl, aztán este meg aludni nem tudsz.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
'nyáád 😄 kár h nálunk nem lesz ilyen :S 😄

Atti12
Arsenal–MU három dimenzióban

Az angol rangadó lesz a televíziózás történetének elsõ 3D-ben közvetített sporteseménye.

Ezt hogy vitelezik ki? 😄

Atti12
"Továbbá a Független Bizottság úgy ítélte meg, hogy a védõ fellebbezési kérelmét azért nyújtotta be, hogy pályára léphessen a szerdai Manchester City elleni mérkõzésen,"

Ezért😄

Tyler1
csak gratulálni tudok az ilyenhez de várható is volt, nem tudom mit akart fellebezni-.-

Atti12
Magic Boy
Edvin City elleni védésérõl.
Van der Sar védésénél nagyobb nincs

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hedonist
Szép, grat a továbbjutáshoz!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
amúgy ez a Bellamy mekkora k*csög! állandóan rinyál, káromkodik, beleköt mindenkibe, hozzá se érnek de eljátsza a hattyúk halálát, aztán csodálkozik ha megdobálják<#wow3>

galmat
Rooney megvillant ma este, a lehetõ legjobbkor. 😊

Rash87
Áááá mekkora meccs volt 😊))

Tyler1
bazze vicc ez a United 😄😄😄 legközelebb már nem is nézek elsõ félidõt<#hehe>

Arsenal x-elt úgyhogy vasárnap még kéne egy fasza kis gyõzelem 😊

rooney8
tevez

Magic Boy
Ki lõtte a City gólját? (állandóan akad <#szomoru1>)

Atti12
Carriiiick

DONGUBA
Buzlammyt fejbe dobtak egy penzzel es kicsit szimulalt😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
Kinek kért a bíró hordágyat?
Akadt és pont nem láttam.

DONGUBA
Vallllllon buzlammy kihuzza a gyufat Ferdinandnal?Egyfolytaban meg a fakoff😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Atti12
Scholesy 1-0 😄 Gyerünk gyerünk 😛

Gunnersboy
Scholes 1-0

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...