35611

• hedonist
    áá, redknapp a wheeler dealer! (többször gyanúsították jogtalan átigazolásokkal, sosem volt rá bizonyíték.) I'm a fucking football manager!
  • Voyager5
    Privát vélemény lesz, de szerintem a vezetőségben van a baj.

Az az érzésem, hogy meg vannak elégedve a mostani eredményekkel, tavaly végülis alig maradtatok le az első helyről, hoztátok a ligakupát meg a Community Shieldet. A BL-ből ugyan kiestetek, de az eszméletlen pech volt szvsz.

Idén is igazoltatok "noname" embereket, de SAF mindig a "noname"-kből csinál sztárokat.
    Szezon végén kiderül mire volt ez elég.
  • Mayorpapa
    jah, ez lehet :) csak hát gondoltam sir Alexnek van már akkora előnye a többi managerrel szemben, hogy először hozzá futnak be a hírek :)
  • Tyler1
    a választ Voyager leírta, velünk csak pletykálták, de igazából közünk sem volt hozzá. ahogy a többi leírt játékossal is. ne hidd, h egy Manchester nem tudna leigazolni egy Benzemát vagy Villat, de sem a vezetőség sem Fergie nem akarta. aztán h a sportfirkászok mit találtak ki napi hírnek az már őket hidegen hagyja.
  • hedonist
    Redknappnek jobbak voltak a kapcsolatai, ő kapta a fülest:)
  • Mayorpapa
    de miért nem, kérdezem? a Tottenhamnek megér 8 millát, nekünk nem?
  • Voyager5
    VdV esetében nagyon egyszerű a válasz: nem érdeklődtetek utána, nem tettetek ajánlatot.
  • Mayorpapa
    Amúgy a teljesség igénye nélkül néhány játékos, akit szívesen láttam volna MU mezben: Huntelaar, Benzema, D. Villa, D. Silva. MILNER, Joe Cole, ezek szinte mind most váltottak klubbot, és egy se bírt hozzánk jönni...
  • Mayorpapa
    skacok, kár itt vitázni az utánpótlásról, azt mondjátok meg nekem: egy van der Vaart szintű játékos miért megy inkább a Tottenhambe, és miért nem hozzánk jön? Ez már nem az első eset, hogy egy sztárjátékos nem minket választ (pl. Robben-ről is olvastam, hogy egy ideig úgy volt, hogy hozzánk jön, aztán aláírt a Chelseahez). Egy csomó játékosról volt szó, hogy hozzánk jön, van, aki maga nyilatkozta, sőt, már-már kérte, hogy szívesen játszana nálunk, aztán csak azt olvasom, hogy elment egy másik csapatba. Ezt nem igazán értem. Miért nem minket választanak? Egy bajnokesélyes, BL győzelemre esélyes csapatot?
  • Matthew Prosac
    Mourinhonak nem volt sok választása, vásárolt anyagból kellett dolgoznia, mert Abramovic 1-2 éven belül eredményeket akart. Nem kezdhetett olyan 3-4-5 évig tartó építkezésbe amit az Arsenal csinál már egy idje, de ez még nem jelenti azt, hogy ne tudna fiatalokat beépíteni. Az Internél egy komplett kész nyerőcsapatot vett át, amihez nem volt érdemes hozzányúlnia, mégis berakta Santon-t és Balotellit is.

Amúgy sem értem az összefüggést, mégis miért menne tönkre az utánpótlásunk?? Azt nem ő irányítja! Az ő szerepe az utánpótlásban annyi, hogy vagy beépíti őket a felnőttcsapatba, vagy nem. De ettől még az utánpótlás ugyanúgy működni fog. Szóval csatlakoznom kell Hedonisthoz, hülyeséget írtál, de amúgy peace :)
  • Tyler1
    több dologban nem értek egyet.
    a kölcsönjátékosok azért lettek kiadva, mert nem lett volna állandó helyük a kezdőben, nagyon fiatalok még, kevés tapasztalattal.
    Bebét sztem te sem láttad még játszani, úgyhogy ne ítélj látatlanba. attól nem senkiházi, mert esetleg nem ezüstkanállal a szájában született, ezt már leírtam itt párszor. másrészt senkiháziakat nem válogatnak be egy nemzeti keretbe.
    Cleverley kurva messze van a világklasszistól is, meg az irányítótól is. jó játékos lesz ha beérik, de egyenlőre nincs elég játéktapasztalata.

Gibson az egyik legnagyobb reménységünk, én egy fiatal Scholes-t vagy Lampardot látok benne, elég megnézni a góljait, mert ha egyszer megcélozza a kaput akk kapus legyen a talpán aki hárítja a bombáit.

Carrickel sztem semmi gond nincs, sem eladni, sem lecserélni nem kell. Owen meg nem hulladék, hanem vannak fizikális korlátai sajnos a korábbi sérüléseinek köszönhetően, gólkirályunk nem lesz, sőt alapember sem, de nem is azért hozta Fergie.
  • giornalista
    de ezeket mind megvette, nem pedig a Chelsea utánpótlásából emelte fel. én pedig ez utóbbit mondtam. egy Gibsonnak Mourinhónál nagyon kevés esélye lenne, Cleverley-nek ugyancsak, Macheda, Welbeck... stb.
  • hedonist
    Gibson meg sztem nagy reménységetek, irígykedem is.
  • hedonist
    Nem volt sok ideje rá itt se ott se, de Lassana Diarratt nálunk rendszeresen játszatta aki akkor volt 20 éves, Mikelt is aki 19 volt, Kalout aki 21 volt, néha játszhatott Sinclair, és az FA cupban az akkori 16 éves Michael Woods-ot is beküldte 2-3szor a pályára. Intert nem figyeltem annyira.
  • giornalista
    :)

nézd meg, hány fiatalt épített be Mourinho a Chelsea-nél és az Internél.

Gibsonban pedig egyelőre nincs több, persze ha játszik, még felnőhet a Premier League szintjéhez. Fletcherrel is megtörtént.
  • hedonist
    "Gibson jól lő, de nincs agya."

"Mourinhóval lehet, hogy nyernénk ezt-azt, de amíg itt van, tönkremenne a most még nagyjából működő utánpótlásunk."

2 egetverő baromság...
  • giornalista
    én olyan menedzsert szeretnék, aki minimum 5 évig itt akar maradni, és ehhez elengedhetetlen a United-kötődés. Mourinhóval lehet, hogy nyernénk ezt-azt, de amíg itt van, tönkremenne a most még nagyjából működő utánpótlásunk.

én ugyanúgy Giggsnek és Solskjaernek örülnék, mint ahogy azt itt többen korábban is említették. amikor SAF idejött, 4-5 évig akkor sem nyertünk semmit, viszont utána, amikor beérett a munka, elkezdtek jönni a sikerek, és hol tartunk ma (függetlenül a mostani csapat módszeres tönkretételétől, ami Fergie nyakán szárad)!

szóval, jó lenne, ha megint 5-10-15 évig ugyanaz lenne a menedzserünk.
  • giornalista
    "Háááát, ha ez igaz lesz, én nem tudom mit teszek...Miért nem hozzánk jön? Azt hiszem, van egy kis különbség közte és Bebe közt, aki 7 millát kóstált...Fergie alszik ma, vagy mi van? Ma van a kiárusítás!!! "

nem alszik. ahelyett, hogy vett volna egy középső középpályást, Bebe-áron, inkább eladott még egyet kölcsönbe. ezzel maradt Scholes, Carrick, Fletcher, Gibson, Anderson és Hargreaves középre. na nézzük.

Scholes már öreg, mindenesetre 50 meccset már biztos, hogy lejátszik így az idén.
    Carrickben nem bízik Fergie, egyébként is kilátástalan formában van.
    Fletcher jó.
    Gibson jól lő, de nincs agya.
    Anderson sérült, és egy óriási kérdőjel.
    Hargreaves soha nem fog pályára lépni.

egyszerűen érthetetlen számomra, hogy megveszünk egy senkiházi portugált, óriási pénzért. biztos, hogy eljött volna 2 millió fontért is, mindenesetre ezzel Queiroz és az ő menedzseri köre remekül jártak. más szóval, ugyanúgy meglopták a Unitedet, mint ahogy azt Kelet-Európában szokás.

és akkor lemaradunk egy 8 millió fontos vételről, mert rá már nincs pénz.

Cleverley távozása nem azért baj, mert egy világklasszis irányítót vesztettünk, hanem azért, mert ez jól mutatja, hogy mire számíthatunk az idén. Giggs és Scholes erőltetésére, pedig ők már nem azért vannak itt, hogy a hátukon cipeljék a csapatot. óriási legendák, labdarúgók még ma is, de a sorozatterhelés nem az ő műfajuk. Cleverley lehetett volna a reménysugár, a változás szele, ha lehetőséget kap.

az is jellemző, hogy a WHU ellen már a semmire sem jó, hulladék Owen állt be, nem pedig Hernandez...
  • giornalista
    attól nem kell tartani, hogy mi játékosokat veszünk... amíg a Glazerék kölcsönét fizeti vissza a klub, nem lesz itt játékosmozgás.
  • DONGUBA
    jo lett volna ha megvesszuk de fergi biztos egy lebujban pialt:D
  • Mayorpapa
    Idézet a NS-ból: "A Real Madrid megegyezett a Tottenhammel, hogy nyolcmillió fontért eladja Rafael van der Vaartot, és a holland játékos is megállapodott az angol klubbal, de az angol Futball-ligának még jóvá kell hagynia a transzfert, hogy hivatalos legyen az átigazolás. Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere bízik benne, hogy összejön a jó üzlet.

„Úgy tudom, tegnap még a Bayern München vette volna meg 18 millió fontért, de ma hirtelen lement az ára. Ma 16 órakor tudatták velem, hogy nyolcmillióért a miénk lehet, és ennyiért nagyon megéri. Az összeg azért esett le, mert közeledett az átigazolási időszak zárása. Nagy erősítést jelent számunkra. Ryan Babelt is szerettük volna megszerezni, de nem sikerült" – mondta Redknapp."
    Háááát, ha ez igaz lesz, én nem tudom mit teszek...Miért nem hozzánk jön? Azt hiszem, van egy kis különbség közte és Bebe közt, aki 7 millát kóstált...Fergie alszik ma, vagy mi van? Ma van a kiárusítás!!!
  • bigapó
    Én csak azután mernék nyilatkozni, hogy megnézem azt az 1-2-3 évet Mourinho-val. eddigi tapasztalataim szerint többnyire jól jártak azok a csapatok ahol Ő megfordult, de ez még nem garancia semmire ;) egyszerűen ki kellene próbálni és persze az lenne a jó, ha mindkettőt, Ollie-t is és Mourinho-t is, mert ahogy eltelik egy év például és mondjuk veszünk -eladunk játékosokat máris más tényezőkkel kell számolni, hozzávéve a többi csapat változását. itt igazából sosem lehet összehasonlitani, még egy edző alatt sem. SAF alatt is megéltünk már poklot és mennyet egyaránt.
  • Rockynhooo
    Szerintem majd Blanc is jó eséllyel pályázik.
  • Tyler1
    érvelni sok más mindenki mellett is lehetne mint a legjobb, elég ha csak a mi kispadunkra nézünk :)
    Fergie sokszor hangoztatta már, h gondja lesz rá, h méltó utódja legyen, ehhez Mourinho 1-2-3 éves szakszai sztem nem igazán illenek, Giggsnek meg sokat kellene még tanulnia a visszavonulása után is, viszont Ollie elég jól csinálja a dolgát az utánpótlással, szóval én több mint remélem h az egykori United legenda lesz a következő :)

Carrick meg marad, nem kell senki helyette.
  • hedonist
    Rodwell-Carrick csere plusz zsé csak pletyka volt?
  • hedonist
    vitatkozni lehet, érvelni már nehezebb ellene, de mivel sokminden nem az, ez sem fekete-fehér,h ki a legjobb, de amúgy én csak azt voltam hívatott cáfolni, hogy SAF nem adná rá áldását. simán lehet, h Giggs lesz esetleg a köv...
  • Tyler1
    Cleverley kölcsönben a Wigannél.
  • Tyler1
    én meg egyre biztosabb vagyok benne, h házonbelül lesz megoldva a menedzser váltás. Fegie pontosan tudja, h itt nem 1-2 szezonos emberre van szükség, márpedig Mourinho nem nagyon szokott tovább maradni egy csapatnál.
    az meg hogy a legjobb? háát vitatkoznék.
  • Matthew Prosac
    egyébként sem mutatna jól az önéletrajzában :)
    nemmellesleg én sem égetném magam egy City-ben :D
  • hedonist
    City biztos, h nem xD

José szarba nem lép.. annyi ócsárló M.City-s komment után, amiket idén nyilatkozott meg főleg nem.
  • bakkerman
    pedig lesz ő még City vagy United menedzser :)
  • hedonist
    hát akkor nem vagy túl tájékozott, ugyanis 1-2 éve nyilatkozta Fergie is, hogy JM méltó utódja lehetne.
  • rooney8
    +1
  • MR ME
    én pedig bármennyire is utálom, szeretném itt látni, feltéve ha meg is tud állapodni és nem csak megnyer mindent majd megy tovább...jelenleg bárhogy is nézzük az egyik legjobb, ha nem a legjobb edző
  • Tyler1
    A holland válogatottal a világbajnokságon ezüstérmet szerző Wesley Sneijder a Daily Star Sundaynak így nyilatkozott: „Többször is hosszasan beszélgettem Joséval, fogadni mernék rá, hogy vágyik Ferguson posztjára. Tudom, hogy a Manchester United menedzsere szeretne lenni.”

--------
    igen Mourinho biztos Sneijderrel beszélget erről, de mégha igaz is lenne, Fergie tuti nem menne bele! nem is akarom itt látni.
  • pilboy
    nem értem, mi miért álltunk le 3-0-nál...
    miért kegyelmezünk az ellenfélnek? féljenek már kicsit tőlünk is az ellenfelek, úgy mint a chelsea-től. tegnap is főleg az első félidőben a stoke-on látszott, h az ő támadásaiknál nem mert felmenni a középpálya. ez azért van, mert előzőleg a chelsea kiütötte az ellenfeleit

természetesen örülök a sima győzelemnek! glory man. united!
  • Darthmushroom
    nem láttam a meccset sajnos de berba gólja gyönyörű volt és hiába vette a mezét nem tom kapott e sárgát de azt is megérte ha igen
  • Tyler1
    nem mondom, h fasza meccs volt, mert amennyi helyzetet ma elszart a csapat, az már vicc volt. számomra így is Nani a meccs embere, annak ellenére h geci sokat hibázott, szinte minden támadásban benne volt, 1 gól és gólpassz pedig mindenképpen az övé.

Rooney mi lesz veled? nagyon gyenge voltál ma is :/
  • Tyler1
    Berba mért vetted le a mezt? azon rajta van a 9-es XD
  • ldobosi
    Berbatov szép gólt rúgott.