35611

• IXEMGabeo
    b**zmeg gyereke is van már...az a te életfelfogásod én elítélem ezt...
  • Tyler1
    vagy rámosolyogtak Roora a bárban, az NotW pedig szép kis összeget fizetett a sztori kiszinezéséért. mint ahogy tették párszor Beckham-éknél, CR-nél...
  • Zenszkij
    LOL, kit érdekel. Ennyi pénzem lenne, tuti kipróbálnék pár luxus kurvát. A szomorú az, hogy nem lehet elég pénzt fizetni ezeknek a dögöknek, nem bírják tartani a szájukat.
  • IXEMGabeo
    ha média baromság, ha nem undorító egy ember...
  • Tyler1
    a nevezettek:

Van der Sar, Kuszczak, Amos*; Neville, Evra, J.Evans, Ferdinand, W.Brown, Smalling, Vidic, O'Shea, Fabio*, Rafael*, Gill*; Nani, Anderson, Giggs, Park, Carrick, Scholes, Fletcher, Valencia, Gibson, C.Evans*; Berbatov, Rooney, Hernandez, Owen, Obertan, Macheda*.

*a B csapatba nevezve
  • Tyler1
    Bebe és Hargreaves nem lett nevezve a BL-csapatba.
  • ldobosi
    Andy Ritchie, a Berbatov rajongó
  • Tyler1
    Pique Fergie-ről:
    “When I arrived there I was 17 and it was really hard for me to leave my family here, to change club, to change all my friends,” said Pique. “For me, Sir Alex Ferguson was like a second father.
    He helped in all the ways, not only in football terms but also how to find a house and all my relations out of football. I think that, for me, he was a really helpful person. For me, Alex Ferguson will always be a second father.
    I remember when I went to his room to say that I wanted to leave because Barcelona was coming for me. It was my town, it was my club when I was young and I wanted to come back. He didn't want me to leave and said I had a future at the club and he expected a lot from me."

-------------------
    pedig érte még nagy kár volt, kellene egy ilyen védő most hátra.
  • ldobosi
    Scholes saját magán is meglepődött
  • ldobosi
    Nemzetközi porond: Ragyogó Corry
  • ldobosi
    Köszi :)
  • Zenszkij
    Legalább veszi a fáradtságot :).
  • Tyler1
    már haladás, h linkelve van, gondolj bele hogy 4 cikk bekopizva milyen jól nézne ki :D
  • ldobosi
    Hát látod ;)
  • DONGUBA
    Egy postba nem fert bele?
  • ldobosi
    Ferguson szerint Diego Milito érdemli az Aranylabdát
  • ldobosi
    Park: Ez csak a kezdet!
  • ldobosi
    Reflektorfényben: Quinton Fortune
  • ldobosi
    Giggs: Egyre erősebbek vagyunk!
  • Tyler1
    akit érdekel Smalling, Cleverley és Bebé, azoknak portugál-angol u21 7 órától.

Rooneyék pedig este 9kor kezdenek Bulgária ellen.
  • ldobosi
    Ferdinand visszatért
  • Tyler1
    hedonistnak ment sry :)
  • Tyler1
    mi felénk az se ingyen van :D
    (am BL-t mindig ott nézek:P )
  • Mayorpapa
    na erre mondom én azt, hogy itt nekem valami bűzlik...
  • Mayorpapa
    Tegnap éjjel kiderült, kisebb összegért is megszerezhette volna a United - vagy bármely más klub - a fiatal portugál támadót.
  • MR ME
    ennyi :D
  • hedonist
    inkább kocsma..
  • Tyler1
    600=2 sör+3 cs.szotyi
    hülyék ezek?
  • MR ME
    600 forint, hát anyádat :D
    stream....
  • Mayorpapa
    "Szeptember elsejétől nem lesz ingyenes élő közvetítés a DIGI Sport honlapján, csupán az UEFA által rendezett mérkőzéseket (BL, EL) lehet majd nézni - 600 forintért meccsenként. Azonban az összefoglalókat az események után továbbra is megtekinthetnek a digisport.hu-n."
    Big thanx DigiSport...
  • Tyler1
    esélyt nem látok, h ha fel is gyógyul, újra feltudja majd venni a ritmust. de hát belefért a 25-be úgyhogy inkább több mint kevesebb.
  • ldobosi
    Hargreaves is a 25 fős keretben
  • ldobosi
    Bebe meghívást kapott a portugál U-21-be
  • ldobosi
    Edwin nem agyal tovább a visszavonulásán
  • ldobosi
    Az összes angol átigazolás egy helyen!
  • Matthew Prosac
    vagy belevette az üzletbe a saját lányát is... ;)
  • Tyler1
    akit én nagyon sajnálok az Defour, ő többet ért volna mint 10 VdV, én szinte már United mezben láttam, mert abszolút a mi politikánknak megfelelő játékos. bár valószínű a sérülése miatt nem lett komolyabb az érdeklődés iránta.
  • Mayorpapa
    osztom véleményed, sztem is a vezetőséggel van baj, csak ezt elég nehéz elviselni...De majd a szezon végén tényleg mindenre választ kapunk, remélem az egész stáb és a csapat rámcáfol, és jövőre mindent viszünk
  • Mayorpapa
    ez nem semmi, öreg, akkor már értek mindent
  • Mayorpapa
    ez oké, én sem gondolom, hogy nem TUDNÁK megvenni, de az én kérdésem az, hogy miért NEM AKARJÁK? nem fér rá a csapatra egy kis erősítés? Scholes, Giggs, vdS, örökéletű? Mi van, ha Vidic gondol egyet, és dobbant ő is a Madridba? Pique-t nagyon könnyen elengedtük annak idején a védelemből, erre Barcelonában kirobbanthatatlan. van Nistelrooyt a mai napig sajnálom, állítom, ma is több gólt lőne nálunk, mint Berba. Remélem télen hozunk valakit, mert lassan be kéne építeni az "öregek" helyére új játékosokat. Milyen kár, hogy nem lett belőlem manager :) Marad a Fifa, meg a FM.