Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Szerintem se érdemes,csak minden héten feljön, hogy rosszul írom.

Glory, Glory Man. United!

MR ME
rooney 22 gólos, a kommentátor is azt mondja mindig, a ligában lõtt 20at, ezen nem érdemes sztem veszõdni, mivel mindenkinek az a szám szerepel a neve mellett amit összesen lõtt az idényben, minden kupát beleértve...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Rash87
Én meg ez alapján írom:
Statistics

Jó lenne eldönteni 😄

Huszi84
lesz még idén Mu-Chelsea az Old Trafford-on.

ReD DevilS 4 LifE

hedonist
ez is csak statisztika! írjatok be 0-át😄D

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Fabio Capello
Soccerbase szerint 20, a kupával együtt 21, ha a Community Shieldet is számolod, akkor 22.

klikk

Rash87
Most már 22 nem? Egyenlõre beírom annyinak.

Tyler1
jaj neee! annyira utálom a fociban a statisztikákat😄 mintha lenne bármi értelme is ebben a sportban! itt akármi történhet akármikor! hétrõl hétre, percrõl percre változhat egy csapat. 😊

a focit nem a számok határozzák meg, hanem a pályán adott pillanatban mutatott teljesítmény. ezért van pl. h nagy csapatok is kikapnak kicsiktõl, vagy hogy vki 3 gólós hátrányt is képes behozni. ettõl szép ez a sport h kiszámíthatatlan 😊 szóval h ki hányt gólt kapott, hányszor nyert otthon vagy kapott ki, hányadik félidõbe rúgja a gólokat, ÉRDEKTELEN! 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
Ti se és õkse lõttek még gólt nekünk idén😊 annyira lehet,h nem,de ennyire jó a chelsea😄

meglátjuk bármi lehet

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
a befejezéseket leszámítva nem volt rossz a játékuk, a támadásaik rendre veszélyesek voltak, a védelem szinte megsem állította õket, csak amikor ott volt a lehetõség akk mellérúgták(szerencsére) 😄
a hazai pálya meg nem mindig elõny láthattuk 😄 pedig az Arsenal aztán otthon nem sokszor kapott ki.

na de nem hajtom az õ javukra a malmot, csak azt akartam mondani h nem lesz könnyebb nektek mert nekünk is sikerült 😊 nem mellesleg azért annyira nem jó a Chelsea hogy sima meccsnek könyvelje el...

hedonist
Hát ha az Emiratesben 3-0 ra vertük õket, talán a Bridgen vhogy csak kihúzzuk..

Oziris666
Ezzel a tutyimutyi játékkal?😄
ettõl nem félek

Matthew Prosac
nem rosszból, de nincs igazad!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nem rosszból, de rooney 20 gólos!!!

hedonist
Azt a kvaa erre ráhibáztál, nem ugrasz át kitölteni egy lottószelvényt?😄D

btw szép volt grat! bejárattátok ellenünk Almuniát😄

Matthew Prosac
szerintem ez tiszta öngól. ha Almunia nem ér bele akkor nem megy a gólvonal mögé a laszti hanem lepattan vszeg Park elé de hogy onnantól mi lett volna az most sokadlagos. a lényeg: maga a középreemelés nem ment volna be -> Almunia pofozta oda. ennyi. amúgy tényleg nagyot játszott, respect <#worship>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tyler1
azért az Arsenalnak szívbõl kívánom h jövõhéten verje meg a Chelseat 😊

Atti12
mesteri kontra volt 😊 Köszönjük!

banok
és hoztam még valamit

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Tyler1
a kecik! én már csak a cselek miatt is Naninak írtam volna be az elsõt 😄

Pacal17
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

jójó érthetõ de nagyot néztem mikor meg láttam mert elméletileg hivatalosba öngól amúgy egyértelmûen Nani gólja

Rash87
Most akartam belekötni h nem volt öngól 😛
Bár ez a gól simán Naninak adható,ezzel az erõvel minden lövésnél amibe kapus beleér,öngól.

33' (Öngól) Almunia M. ráadásul (elsõ gólt öngólnak írja😄 istenem...)

így legyen ötösöm a lóttón... faszomat 😄😄

Tyler1
ja Nani meg már nagyon CR akart lenni vagy nemtom 😄 azért ezen így jó nevetni utólag, de fordított esetben ez a 2 gól(ha bemegy ugye...) pontot mentett volna 😄

Rash87
Jó... de végülis jó lett😄😄

Atti12
visszatette? belerugta a védõbe és így pattant Rooneyhoz <#idiota>

Rash87
Így h pont odatette Rooneynak,sztem még jól is csinálta😊

De mikor Almunia odapasszolta Naninak 1-1be,na azt nem értettem h mit akar vele,simán rá kellett volna lõnie.

Tyler1
nem is az h mellélõtte, hanem még leveszi a kapu elött!!! hát hova? azt úgy ahogy jött elkellett volna lõni a picsbe. nem a gólt hiányoltam hanem Berba sokadik gyökér megoldását, h kapu elött passzol, meg leveszi a labdát...öcsém nem a Bivalybasznád SC-vel játsztunk 😄

amúgy átlagba értettem azt h nem rúgja be azt se amit odaraknak elé, tény h nem volt a legjobb helyzetben, de legalább ha helyesen oldaná meg ezeket 😄

Rash87
Annyira az a helyzet... nem volt tuti mint ahogy te látod,szépen visszatette Rooney elé,az már inkább viccesebb,h õ onnan mellélõtte😄

Tyler1
világ vicce ez a Berbatov komolyan, azt se tudja berúgni b*zmeg amit elétesznek-.-
oké h nyertünk de ilyet berúgna még Foster is...

egyébként gyönyörû meccs volt, végre nem csak a 2. félidõben lett esélyünk 😄 Nani pedig a man of the match számomra! (de Valencia már hiányzott, úgyhogy õt is jó volt látni)
GLORY MAN UTD!!!!!!!!!!!!!<#worship>

Rash87
Nem gondoltam h ennyire sima lesz,bár uccsó 10 percet végigizgultam 😄

MR ME
jó kis meccs volt ez is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pacal17
Szép gól volt azért ez is

Matthew Prosac
Jajdealázunk 😄DD

Tyler1
sziasztok ezt megnyertük 😄😄😄

WuFraZselic
korrekt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
Tiszta Counter-Strike, lerusholták az arsenalt 😄😄😄:

MR ME
0:3 ez már megvan 😊

Atti12
Srácok így kell õket megalázni 😄DD 3-0

Tyler1
Nani még gólt rúg ma, de olyat mint disznó 😄

Rash87
Mekkora meccs😛
Remélem így marad... v. még 1-2 gól részünkrõl😊

Tyler1
úristen mintha új játékost igazoltunk volna Nani személyében 😄 óriási...
viszont a védelem vmi borzalmas! jól mondta Hajdú B., földön eddig esélyünk nincs megfogni az Arsenal támadásokat. jólenne vmit változtatás hátul.

Zenszkij
Ma gyõzni fogunk. Nani szépen játszik, hátha nõ az önbizalma! Számunkra zseniális meccs ez. Rooney a 2. gól elõtt mit futott!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Atti12
ajjj majdnem ott a 3.

WuFraZselic
rooney keci! nani mit játszik ma

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
ROOOONEEEEYYYYYY !!!!

Nani gól, gólpassz eddig 😊