Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Glory, Glory Man. United!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
a focit nem a számok határozzák meg, hanem a pályán adott pillanatban mutatott teljesítmény. ezért van pl. h nagy csapatok is kikapnak kicsiktõl, vagy hogy vki 3 gólós hátrányt is képes behozni. ettõl szép ez a sport h kiszámíthatatlan 😊 szóval h ki hányt gólt kapott, hányszor nyert otthon vagy kapott ki, hányadik félidõbe rúgja a gólokat, ÉRDEKTELEN! 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
meglátjuk bármi lehet
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
a hazai pálya meg nem mindig elõny láthattuk 😄 pedig az Arsenal aztán otthon nem sokszor kapott ki.
na de nem hajtom az õ javukra a malmot, csak azt akartam mondani h nem lesz könnyebb nektek mert nekünk is sikerült 😊 nem mellesleg azért annyira nem jó a Chelsea hogy sima meccsnek könyvelje el...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
btw szép volt grat! bejárattátok ellenünk Almuniát😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
http://videa.hu/videok/sport/arsenal-manchster-united-1-3-agyusok-angol-foci-eSNnVBvYbjCcY1el
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Bár ez a gól simán Naninak adható,ezzel az erõvel minden lövésnél amibe kapus beleér,öngól.
így legyen ötösöm a lóttón... faszomat 😄😄
De mikor Almunia odapasszolta Naninak 1-1be,na azt nem értettem h mit akar vele,simán rá kellett volna lõnie.
amúgy átlagba értettem azt h nem rúgja be azt se amit odaraknak elé, tény h nem volt a legjobb helyzetben, de legalább ha helyesen oldaná meg ezeket 😄
oké h nyertünk de ilyet berúgna még Foster is...
egyébként gyönyörû meccs volt, végre nem csak a 2. félidõben lett esélyünk 😄 Nani pedig a man of the match számomra! (de Valencia már hiányzott, úgyhogy õt is jó volt látni)
GLORY MAN UTD!!!!!!!!!!!!!<#worship>#worship>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
viszont a védelem vmi borzalmas! jól mondta Hajdú B., földön eddig esélyünk nincs megfogni az Arsenal támadásokat. jólenne vmit változtatás hátul.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio