Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
S Berbatov?<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
azt kell mondjam h Nani olyan formába van h a bal oldalt is jól játszik. tetszik ez a Valencia jobb szél Nani bal szél formáció. Rooney meg világklasszis

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tyler1
ááá végre Valencia és Nani a két szélen 😄 így már több pontra helyezõdnek a támadások és veszélyesebb játékot játszahatnak. Berbatov ismét felesleges a meccsen, volt kapurarúgása 45 perc alatt.

egyébként én sopcast-en nézem a román digit de az vmi borzalmas! a kommentátor sztem társadalmi munkából közvetít mert egy szólamú unalmas hangon így elbeszélget magába...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rash87
Szegény Nani, 2 gólt lõ,s egyik se az övé 😄

Matthew Prosac
Jajjjjj ez milyen gól volt már megint 😄DD szegény Nanit nem engedik beadni, inkább öngólt rúgnak helyette (akárcsak az elõzõ meccsen) xDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Pacal17
Mekkora potya 😄D

Atti12
Nani 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Matthew Prosac
Roooooooooooooooo 1-0

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
<#crazya>

Atti12
Rooneyy 😊

Matthew Prosac
Simán. Én nézem a meccset és értem mire céloztál xDD

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Atti12
Szerintetek Berbatov kitudja hagyni a gólvonalról? 😄

Matthew Prosac
O'Hara bmeg ez nagyon csúnya volt.. Még jó hogy nem lett baja Brown-nak.

Rash87
sokat ezek a streamek se érnek,egyik másodpercenként szaggat,másik nem is azt a meccset adja,harmadik meg offline...

Nekem sem jön be!

Rash87
Nektek bejön a Digi? Mármint neten.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Atti12

Nyerni kell ma!

Huszi84
Lehet,h csak egy kis idõre,de ma az élre állhatunk<#mf1>
Aztán holnap már csak az arsenálon múlik..

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
én szeretem mert ha utána megyek inni esetleg akkor pont belefér elötte a meccs 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tyler1
én meg utálom a 4kor kezdõdõ meccseket mer elötte meg utána se tudok már sok mindent csinálni xD

Darthmushroom
nekünk itthon digitv a szolgáltató szóval nem ez a probléma hanem h nem leszek itthon 😄

MR ME
ja a digisport...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Darthmushroom
ohh ne már élõbe adja a tv a Mu meccset és nekem pont akkor lesz dolgom:S

MR ME
majd a chelsea ellen megmutatják <#idiota>

Atti12
Nem hittem volna hogy ikszel a Chelsea. Úgy tûnik az egymás elleni meccs dönt majd.
OFF: Félreértettük egymást nem a preview promója érdekel hanem maga a Premier League-é. A reklám. "fel se tûnik ha eligazol egy zselézett hajú portugál" A felsõ link meg fake videó, de jól néz ki.😊

Matthew Prosac
Rio Ferdinand újabb fellebbezésre készül, mert szeretné, ha a Hull elleni kiállítása miatt eredetileg kiszabott hárommeccses eltiltását kellene csak letöltenie.
A Manchester United hátvédje az elsõ sikertelen fellebbezés után plusz egy mérkõzést kényszerül kihagyni, és ha a második próbálkozása is sikertelen lesz, a február 28-án rendezendõ Ligakupa-döntõn való szereplését kockáztatja.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mi a francnak? Azok ott az FA-nál mindenhatónak és tévedhetetlennek érzik magukat, még nem jött rá? A végén megint eljutunk majd 8 hónapig... xD

Huszi84
Ja! Sebaj ezen az egy hétvégén "Go Gunners" <#idiota>

ReD DevilS 4 LifE

Tyler1
mondják ki nyíltan! mi vagyunk a hibásak mert a Chelsea nem nyert!!!<#idiota>

MR ME
ezzel mindenki így van sztem 😄

Zenszkij
Remélem hazai pályán bedaráljuk a Portsmouth-t, Nani varázslatos cseleivel 😊. Drukkolok az Arsenalnak, egy ilyen csúnya vereség után illik javítaniuk és a Chelsea ellen ez olyan szép lenne, én megbocsájtanék nekik a Manchester elleni fiaskó után LOL 😄!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Huszi84
Sztem ez inkább bírófüggõ mint csapat..

ReD DevilS 4 LifE

Huszi84
"Míg egy MU meccsen 1 perccel többet játszanak, addig egy Chelsea meccsen több mint fél perccel (!) a jelzett hosszabbítás elõtt fújja le a meccset..." By chelseafanatics

ReD DevilS 4 LifE

MR ME
na helyes!

rooney8
egyik szemem sír a másik nevet 😄 azért sír mert rajtuk buktam tippmixen :@ azért nevet, mert így feljebb zárkóztunk 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
oh jéé 😄 méghogy az Arsenalnak nem lesz esélye???

Darthmushroom
Hull 1:1 Chelsea na 2pont "csak" a hátrány

Darthmushroom
kíváncsi vagyok kihúzza e a hull 1:1re

Tyler1
tavalyi sokkal jobb volt!

Micsoda meccs volt a hétvégi! Nagyon jól játszottunk jó volt látni hogy jobbak vagyunk a riválisnál. Remélem kitart a forma a szezon végéig.😊
OFF: Tudnátok adni linket a eurosport 2 premier league promójáról?

WuFraZselic
OFF: ha járnál az internetes fogadások topikba, ismernéd matt, egy itt még ismeretlen személyiségét, a BETman-t 😄
ON

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
honnan a francból gondoltad, h a Getafe le x-el?😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Matthew Prosac
azé' mert nem mindig csak végeredményre kell rakni, hanem másra is 😄 nekem ez volt az egyik szelóm a hétvégén, a tottenham gyõzelemben nem voltam biztos, a Defoe-gólban igen. a Watford meccs elmaradt, de még azóta sem méltóztatták törölni a szelvényrõl, a nyeremény végül 10.300 lett. Csak már írnák jóvá!.: itt a ticket:.sryazoffér!

Matthew Prosac
#19367. ennyi. nem csak a bajnoki gólok vannak számon tartva. pussz

kösz az elismerést 😄😄 de elötte lévõ napon volt Birmingham-Tottenham meg tipmixeltem vendégre és 1-1 lett 90 percben lött gólt a Birmingham fel robbantam..😄

Atti12
azok a fejek 😄DD

3D közvetítésrõl kép 😄

REAL MADRID