35611
-
#22698 egyre inkább az az érzésem, hogy mi is csatár nélkül nyomjuk. Berba egy szem csatárnak, hát... értitek -
#22697 nem akarta kitenni a Goodison hangulatának az Öreg. -
#22696 Elég érdekes,h az Everton csatár nélkül nyomja, elég jók, mondjuk én egy ilyen Osman helyett tuti betennék vmi jobb játékost. -
#22695 nem igazán vagyunk a pályán
már vezethetnének vagy 2-vel :| -
#22694 Everton elég jól küldi.. -
#22693 Ferdinanddal mi van? Egyébként masszív kis csapat benyomását kelti ez az Everton, kemény lesz... -
#22692 "ha nem vigyáztok lassan érik a gól.. " - látom sajna. eléggé nyomnak. -
#22691 O'Shea gecc! Mekkora dugó lett volna. -
#22690 Vki aggyon 1 digis linket ha tud légyszi -
#22689 ez a padotok:
29 Kuszczak
12 Smalling
21 Rafael Da Silva
13 Park Ji-Sung
28 Gibson
07 Owen
27 Macheda
ha nem vigyáztok lassan érik a gól.. -
#22688 azt nem láttam h ki van padon, pont akkor szart be a stream :D
de akkor valszeg jah :/ -
#22687 még padon sincs. szóval a mostani 'balhé' lesz az oka, nem a forma. -
#22686 amilyen szarúl játszik mostanában nem is csodálom... -
#22685 Rooney nem is kezd? :O -
#22684 mingyá meccs
streamek itt -
#22683 olvastam :D
nálunk viszont Ander és Rio felépült, úgyhogy semmi gond :) -
#22682 olvasgass Arsenalos híreket, ott nagyobb a baj :) -
#22681 Carrick 3-4 hétre off! -
#22680 Anderson, Nani, CR - ők is tolták a pinabizniszt, sztem ez ilyen "férfivá avatás" a sportban :)na de komolyra fordítva, a lentebbi cikkben is levan írva h a vén kecskék is nyalogatják a csinos sócskákat. aligha hiszem, h itt akárki is tiszta etéren, legyen futballfeleség, játékos, menedzser, fifa elnök vagy akárki.
persze kurva nagy botrány meg minden a médiában, de aki ennyi lóvéval bír pláne huszonx évesen az naná h arra veri el amire akarja.
ez az egész olyan mint a pedofil papok, mindenki tudja h létező dolog, és mégis szemet hunynak, vagy ejnye-bejnyéznek, mert még a Vatikán is mocskos mint az állat.
és legyen az foci, nba, nfl, mindenhol mindenkinél megy a drog, a kurvázás, meg a maffia. nem véletlen a bundabotrány sem, nem véletlen a drogbotrány sem, és a kurvabotrány sem. -
#22679 hát igen Fergi nem az a mester aki türri a kicsappongást, ő úgy van vele aki a Mu-ba játszik az az életbe is megfelelően viselkedjen -
#22678 Nem is kell, én így is bírom... igazi brit tuskó:D legjobb... a fehérdrogba :D
amúgy ez a tivornyázós sztori tényleg megtörtént vele, amit leírtam, meg volt olyan is,h pár MU-s partyzgatott kurvákkal piával minden ami kell és tilos nekik vmi hotelban, amit SAF persze megtiltott, és állítólag rájuk tört és szétcsapott köztük:D (hajszárító effekt:D) -
#22677 -
#22676 Hát igen Rooney-t sztem mindenki eltudja így képzelni..
Ha nem piros mezben rohangálna hanem kékben akkor óriási kedvenc lenne nálam.
De ő sosem lesz Chelsea játékos az tuti
-
sanyiute #22675 xD el képzeltem hogy Sir Alex nyom egy jó éjt puszit Rooney homlokára majd betakarja :D "aludj fiam holnap reggel kemény nap lesz 50kör az old Traffordon :D" -
#22674 nike megjósolta :D
-
#22673 gondolom nem akarja,h megint Manchester utcáin bagózva, matt részegen kelljen összeszedni hajnal 5 kor, miután bedobott pár kirakatot.:) -
#22672 "A Sun szerdai cikke szerint például Rooney most egy ideig a ManUnited menedzserénél, Alex Fergusonnál lakik majd, a skót szakember ugyanis rajta akarja tartani a szemét játékosán, miután Rooney felesége az ügy kipattanása után azonnal elköltözött közös otthonukból."
muhahahaha
teljes cikk a mostanában népszerű focibotrányokról -
#22671 Isten éltessen! -
#22670 Köszi srácok (Y) -
#22669 most már nálunk is beleszokhatna a gólövő cipőjébe. a végén még Berba lesz a házi gólkirály :D -
pilboy #22668 ja, elfeledtem az előző hsz-ből:
a kicsi mehikóink góljával nyert a válogatottjuk kolumbia ellen -
pilboy #22667 boldogat!
héjj! csajomnak is most van :) -
#22666 Boldogat! :) -
#22665 Boldog szülinapot. -
#22664 Thx ;) -
#22663 HBD -
#22662 ajtó-ablak helyzetek elbaszásában akk is Tevez a legjobb a múltkori után :D -
#22661 anno ifiben én is hagytam ki ekkora helyzetet (igaz, én védő voltam, nem az a tipikus befejező csatár). ezeknél a ziccereknél az a legnagyobb gond, hogy nem koncentrálsz eléggé, mert mikor már ott vagy a kapuval szemben, egyszerűen arra gondolsz, hogy ezt nem lehet kihagyni. :) aztán bebizonyosodik, hogy de.. ki lehet :D -
#22660 U'" = U21 -
#22659 [URL=http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-az-mu-uj-csatara-lott-egy-potyagolt-majd-nem-talalta-el-a-kaput-2044164]Bebétől két momentum az U"'-es meccsről[/URL]