35611

• Matthew Prosac
    egyre inkább az az érzésem, hogy mi is csatár nélkül nyomjuk. Berba egy szem csatárnak, hát... értitek
  • giornalista
    nem akarta kitenni a Goodison hangulatának az Öreg.
  • hedonist
    Elég érdekes,h az Everton csatár nélkül nyomja, elég jók, mondjuk én egy ilyen Osman helyett tuti betennék vmi jobb játékost.
  • Matthew Prosac
    nem igazán vagyunk a pályán
    már vezethetnének vagy 2-vel :|
  • Cabell
    Everton elég jól küldi..
  • szucsy89
    Ferdinanddal mi van? Egyébként masszív kis csapat benyomását kelti ez az Everton, kemény lesz...
  • Matthew Prosac
    "ha nem vigyáztok lassan érik a gól.. " - látom sajna. eléggé nyomnak.
  • Matthew Prosac
    O'Shea gecc! Mekkora dugó lett volna.
  • Cabell
    Vki aggyon 1 digis linket ha tud légyszi
  • hedonist
    ez a padotok:

29 Kuszczak
    12 Smalling
    21 Rafael Da Silva
    13 Park Ji-Sung
    28 Gibson
    07 Owen
    27 Macheda

ha nem vigyáztok lassan érik a gól..
  • MR ME
    azt nem láttam h ki van padon, pont akkor szart be a stream :D
    de akkor valszeg jah :/
  • Matthew Prosac
    még padon sincs. szóval a mostani 'balhé' lesz az oka, nem a forma.
  • MR ME
    amilyen szarúl játszik mostanában nem is csodálom...
  • Matthew Prosac
    Rooney nem is kezd? :O
  • MR ME
    mingyá meccs

streamek itt
  • Tyler1
    olvastam :D
    nálunk viszont Ander és Rio felépült, úgyhogy semmi gond :)
  • Matthew Prosac
    olvasgass Arsenalos híreket, ott nagyobb a baj :)
  • Tyler1
    Carrick 3-4 hétre off!
  • Tyler1
    Anderson, Nani, CR - ők is tolták a pinabizniszt, sztem ez ilyen "férfivá avatás" a sportban :)na de komolyra fordítva, a lentebbi cikkben is levan írva h a vén kecskék is nyalogatják a csinos sócskákat. aligha hiszem, h itt akárki is tiszta etéren, legyen futballfeleség, játékos, menedzser, fifa elnök vagy akárki.
    persze kurva nagy botrány meg minden a médiában, de aki ennyi lóvéval bír pláne huszonx évesen az naná h arra veri el amire akarja.

ez az egész olyan mint a pedofil papok, mindenki tudja h létező dolog, és mégis szemet hunynak, vagy ejnye-bejnyéznek, mert még a Vatikán is mocskos mint az állat.
    és legyen az foci, nba, nfl, mindenhol mindenkinél megy a drog, a kurvázás, meg a maffia. nem véletlen a bundabotrány sem, nem véletlen a drogbotrány sem, és a kurvabotrány sem.
  • Darthmushroom
    hát igen Fergi nem az a mester aki türri a kicsappongást, ő úgy van vele aki a Mu-ba játszik az az életbe is megfelelően viselkedjen
  • hedonist
    Nem is kell, én így is bírom... igazi brit tuskó:D legjobb... a fehérdrogba :D

amúgy ez a tivornyázós sztori tényleg megtörtént vele, amit leírtam, meg volt olyan is,h pár MU-s partyzgatott kurvákkal piával minden ami kell és tilos nekik vmi hotelban, amit SAF persze megtiltott, és állítólag rájuk tört és szétcsapott köztük:D (hajszárító effekt:D)
  • Kocka08
  • Kocka08
    Hát igen Rooney-t sztem mindenki eltudja így képzelni..
    Ha nem piros mezben rohangálna hanem kékben akkor óriási kedvenc lenne nálam.
    De ő sosem lesz Chelsea játékos az tuti
  • sanyiute
    xD el képzeltem hogy Sir Alex nyom egy jó éjt puszit Rooney homlokára majd betakarja :D "aludj fiam holnap reggel kemény nap lesz 50kör az old Traffordon :D"
  • Tyler1
    nike megjósolta :D

• hedonist
    gondolom nem akarja,h megint Manchester utcáin bagózva, matt részegen kelljen összeszedni hajnal 5 kor, miután bedobott pár kirakatot.:)
  • Tyler1
    "A Sun szerdai cikke szerint például Rooney most egy ideig a ManUnited menedzserénél, Alex Fergusonnál lakik majd, a skót szakember ugyanis rajta akarja tartani a szemét játékosán, miután Rooney felesége az ügy kipattanása után azonnal elköltözött közös otthonukból."

muhahahaha

teljes cikk a mostanában népszerű focibotrányokról
  • WuFraZselic
    Isten éltessen!
  • Matthew Prosac
    Köszi srácok (Y)
  • Tyler1
    most már nálunk is beleszokhatna a gólövő cipőjébe. a végén még Berba lesz a házi gólkirály :D
  • pilboy
    ja, elfeledtem az előző hsz-ből:
    a kicsi mehikóink góljával nyert a válogatottjuk kolumbia ellen
  • pilboy
    boldogat!
    héjj! csajomnak is most van :)
  • Atti12
    Boldogat! :)
  • Magic Boy
    Boldog szülinapot.
  • Matthew Prosac
    Thx ;)
  • Tyler1
    HBD
  • Tyler1
    ajtó-ablak helyzetek elbaszásában akk is Tevez a legjobb a múltkori után :D
  • Matthew Prosac
    anno ifiben én is hagytam ki ekkora helyzetet (igaz, én védő voltam, nem az a tipikus befejező csatár). ezeknél a ziccereknél az a legnagyobb gond, hogy nem koncentrálsz eléggé, mert mikor már ott vagy a kapuval szemben, egyszerűen arra gondolsz, hogy ezt nem lehet kihagyni. :) aztán bebizonyosodik, hogy de.. ki lehet :D
  • Mayorpapa
    U'" = U21
  • Mayorpapa
    [URL=http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-az-mu-uj-csatara-lott-egy-potyagolt-majd-nem-talalta-el-a-kaput-2044164]Bebétől két momentum az U"'-es meccsről[/URL]